China houdt een miljoen Oeigoeren vast in kampen, terwijl de wereld alleen naar Israël kijkt

(Door: “Brabosh”)

Om onduidelijke redenen (uit pure Jodenhaat misschien?) kijken de Westerse wereld en in het bijzonder de lidstaten van de Europese Unie bijzonder argwanend en met een vergrootglas naar de binnenlandse situatie in Israël en zijn beleid ten aanzien van de Palestijnen.

Israël wordt als gevolg van die Europese bemoeizucht systematisch geboycot en gesanctioneerd als er ook maar ergens in Israël tussen de zee en de rivier een Palestijn een appelflauwte krijgt of een verdacht kuchje laat.

Los daarvan kijkt het Europese blok verveeld en ietwat schaapachtig toe naar wat er in China gebeurt en waar de Chinese Communistische Partij (CCP) een waar schrikbewind voert met meer dan een miljoen Oeigoeren en andere moslims die vervolgd, opgepakt en opgesloten worden in interneringskampen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, China, collaboratie, Communisme, demoniseren, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Oeigoeren, Rotzakken, Verenigde Naties, verloedering, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op China houdt een miljoen Oeigoeren vast in kampen, terwijl de wereld alleen naar Israël kijkt

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Een mooi gebaar van China om moslims op te sluiten. Nooit meer vrij laten behoedt ons ervoor dat die gasten naar Europa komen. Waarvoor mijn dank.

  Geliked door 5 people

 2. dutchess43 zegt:

  Ja sorry, heb weinig compassie met moslims die altijd klagen, zich gediscrimineerd voelen en àltijd een voorrangspositie eisen. En de Chinezen maken nou eenmaal korte metten hiermee.
  Veel aandacht hieraan geven hoor @ Westerse pers. Dan komen ze vanzelf gevlucht naar het Westen, waar de bomen tot in de hemel groeien en waar ze in àlles hun zin krijgen !!

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Oeigoeren zijn moslims die al jaren voor problemen zorg in China !!

  Geliked door 3 people

 4. karton zegt:

  Oeigoeren in China in kampen ? Wat heb ik daarmee te maken ? Ik , wij , hebben onze handen vol aan de zg “vluchtelingen” in ons landje; krijgen we binnenkort zeker ook nog een lading Oeigoeren over ons heen. Oei oei oei !!

  Geliked door 3 people

 5. wauso zegt:

  Het islamitische canaille krijgt een heropvoeding in China. En mijns inziens komen ze er dan nog genadig vanaf !

  Geliked door 4 people

 6. vangie1206j zegt:

  Ze schijten gewoon in hun broek voor China want China is groot heeeeel erg groot.
  Tegen Nederland durven ze wel heeeeel erg klein.
  China maakt gewoon van de oeigoeren uitroeigoeren.
  Ze weten daar tenminste dat moslims islam wereldwijd alleen maar ellende geeft.
  Dus zij zijn aan het uitroeigoeren.

  Geliked door 3 people

 7. Eric zegt:

  Ik begrijp deze onzin op rechtse websites niet. Moeten wij ons zorgen maken over die islamitische Chinezen die efficiënt worden uitgeroeid? Als China, ondanks de bezwaren die men terecht tegen dat land en die dictatuur kan hebben, in één zaak uitblinkt is het wel haar aanpak van de islam. Efficiënt, planmatig, met prima resultaten. In India werd een anti-moslimwet ingevoerd, uit Myanmar worden ze verjaagd, in de VS worden vele moslims (spijtig genoeg niet allemaal) niet binnengelaten. En wat doet rechts Europa? Zich druk maken over de Oeigoeren. Hoe dom kan je zijn?

  Geliked door 3 people

 8. BigLJohn zegt:

  Moet ik daar rouwig om zijn dat China al die Moslims in kampen herbergt ? Kunnen ze die Moslims die hier in Europa zitten ook niet van ons overnemen ? Ze verdienen niet beter. Zijn we meteen van alle aanslagen en andere Moslim-ellende verlost !

  Geliked door 2 people

 9. de sluwe vos zegt:

  Moeten we nu medelijden krijgen met die moslims in China, of wat? Ze zullen zich daar wel precies zo gedragen zoals ze dat overal elders ook doen. Hier in Europa hebben ze eieren tekort om er onder te leggen om het ze zoveel als mogelijk naar de zin te maken, ten koste van de eigen mensen. Ik heb in China alleen medelijden met de boeddhisten uit Tibet die nog geen vlieg kwaad doen en hier (in het Westen) nauwelijks aandacht krijgen in tegenstelling tot de Moslims die hier untouchable zijn.

  Geliked door 3 people

 10. jantjeuitnl zegt:

  Zouden ze hier ook moeten doen. 70% van de Marokkanen heeft een strafblad.
  Interneren al die moslims. Hoe eerder hoe beter.

  Geliked door 3 people

 11. Lord of Hosts zegt:

  De Agenda’s van de Westerse wereld en de lidstaten van de Europese Unie wordt ingevuld door de VN. Het zijn niet alleen Financiële en Economische belangen die de wereld overheersen, maar ook persoonlijke…, dat moet wel.
  En Israël speelt in meerdere opzichten een hoofdrol, niet alleen als uitkijkpost maar ook het Bijbelse verhaal speelt een rol.

  Misschien moeten de Joden terug in de tijd gaan zoeken naar het waarom de wereldmacht, die zo van stilte houdt, en achter de schermen de wereld financieel en economisch overheerst en via belangrijke instanties; de VN, de Media, Militair, Liefdadigheid, Politiek, Scholing, etc. de hele wereldgemeenschap indoctrineert en in hun wurgende greep houdt, zo’n hekel aan Zionisten heeft.
  We weten dat het 2 families zijn die 150 jaar geleden zijn gaan samenwerken en sindsdien is hun macht in korte tijd in sneltreinvaart gegroeid maar het is nog lang niet genoeg….
  Welk duister plan heeft de machtigste familie in de wereld voor de Zionisten, Israël, en de hele wereldbevolking voor ogen…? en waarom…? wat is hun (wereldbevolking) misdaad?

  Er werd wel in 1923 miljarden afgetikt voor Crimean California, via de VS, maar daarin zijn 2 duistere en geniepige agenda’s te vinden. Ten eerste de absolute macht waar ze al zo lang, en nog steeds, van dromen en een oplossing, een nieuw thuisland, voor de ‘verstrooide’ Joden. Moest en mag Israël alleen maar “genetisch zuiveren” huisvesten?

  De Joden kregen van Joseph Stalin geen Crimean California… De wil was er wel maar het werkte niet… maar Birobidzhan
  Wederzijdse beledigingen begonnen tussen de nieuwkomers en de Tataren, en Uiteindelijk zei Stalin: “we kunnen de vlammen van interetnische vijandschap niet beteugelen.” En daarom creëerde hij in 1934 Birobidzhan als thuisland voor de Joden.
  https://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=auto&tl=nl&u=https%3A%2F%2Ftopwar.ru%2F28194-kak-krym-chut-izrailem-ne-stal.html
  Omdat er de laatste 30 jaar naarstig op zoek is gegaan naar genetisch zuivere Joden – zionisten zijn zonder uitzondering gemengd met het volk waar ze zoveel eeuwen verbleven, dat is duidelijk te zien – die alleen te vinden zijn onder degenen die altijd in Israel zijn blijven wonen, begrijp ik voor wie deze wetenschap zo belangrijk is.
  Het percentage zuiverheid is minima… en alleen te vinden bij de Joden die al duizenden jaren in Israël wonen, Palestijnse-moslims, de ooit Joodse populatie die vanwege hun veiligheid tot de Islam bekeerd is en de Bedoeïenen die ook hun Joodse roots verstoppen… Wat is het gevolg van deze wetenschap…
  Ik denk het te weten…
  https://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=auto&tl=nl&u=https%3A%2F%2Fwww.kommersant.ru%2Fdoc%2F1965744

  Like

 12. bobzelf zegt:

  DUS EEN LAND, DAT “”DE ISLAM STRONT “”
  IN HUN EIGEN LAND HEERLIJK OPRUIMD ??

  DAAR HEBBEN WIJ IETS OVER TE ZEIKEN ?????

  CHINA DID IT MIJN OOM OOK, LEUK HE

  GO CHINA GO ,

  OOM EL HAKKENBAR

  Geliked door 3 people

 13. verwardeman zegt:

  MOOI he , hoe de Chinezen die moSSel oeioegoeren aanpakken !
  De Visegrad-landen , China , het ligt allemaal ten oosten van ons landje……………
  OOSTERSE WIJSHEID !

  Geliked door 4 people

 14. verwardeman zegt:

  Ach shit , MYANMAR helemaal vergeten , sorry !
  Ook OOSTERSE WIJSHEID , daar weten de mensen wat voor stront die iSSlam is .

  Geliked door 3 people

 15. Alex Delarge zegt:

  Iᛋᛋlam ontmoet communisme.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s