“De irrationele Duitse asieldiscussie is de belangrijkste hindernis voor zinvolle EU-migratiepolitiek”

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

De fractievoorzitter van de AfD in de Duitse Bondsdag, Alexander Gauland (foto), becommentarieert de aanhoudende discussie over de migratiepolitieke voorstellen van de Europese Commissie:

 

“De Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Schulz heeft volledig gelijk: het plan van een vluchtelingenverdeling over de EU-landen is mislukt en kan niet functioneren. Duitsland is geïsoleerd in deze kwestie. De zogenaamde ´coalitie van de willigen´ bestaat bij nader inzien uit Luxemburg, dat slechts een handvol migranten wil opnemen, en Duitsland zelf, dat de grootste last alleen zou moeten dragen. Dat is een farce.

De EU zou zich ertoe moeten beperken om de illegale migratie gezamenlijk te bestrijden; ook op dit punt heeft Kurz gelijk. De voorstellen van de Europese Commissie bevatten hierover behalve veel ondoordachte zaken ook wel degelijk verstandige uitgangspunten. Deze hebben echter geen vooruitzicht om gerealiseerd te worden, zolang kerken en groenlinkse ´burgersamenlevingen´ in Duitsland op onbeperkte migratie met verblijfsrecht voor iedereen pochen of zelfs, zoals de voorzitter van de Groenen, Baerbock, een ´recht op asiel´ voor ´elk mens´ als voorwaarde stellen. De infantiele en irrationele asieldiscussie in Duitsland is de belangrijkste hindernis voor een rationele en doelgerichte EU-migratiepolitiek.”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Europese Commissie, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op “De irrationele Duitse asieldiscussie is de belangrijkste hindernis voor zinvolle EU-migratiepolitiek”

 1. koddebeier zegt:

  In Duitsland regeert de waanzin, net als hier !

  Geliked door 3 people

 2. Hovawart zegt:

  Het immigratie-ideaal van de Linksche Looney Brigade, om elk mens te huisvesten die liever vlucht naar een luxe bestaan, een bestaan waar men geen plichten maar enkel rechten heeft, zelfs zonder baan een vast inkomen krijgt en jaarlijks recht heeft op een betaalde vakantie naar familie in het land waaruit men gevlucht is,….dát ideaal trekt blijkbaar een verkeerde doelgroep aan, dat zijn enkel maar jeugdige criminelen met grote bossen wilde haren, en die geraken ze hier nooit meer kwijt,……zelfs niet als men onze rechten verandert.

  Like

 3. Jean zegt:

  Islam moet asap “verboden” worden in héél Europa dan stopt die waanzin en dat geweld vanzelf want de barbaren moeten dan verdreven worden en daalt het geweld spectaculair.
  Linkse ratten moeten eveneens verdreven worden willen we nog enige welvaart, veiligheid en leefbaarheid nalaten aan onze kinderen en kleinkinderen, wij hebben dat Afrikaans volk hier niet nodig, integendeel, hoe sneller teruggestuurd hoe beter voor onze toekomst.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ronald B zegt:

  De EU is de grootste fout geweest na WO2…..Het heeft de landen in Europa compleet om zeep geholpen door het binnenlaten van miljoenen moslims die er alleen maar zijn voor het gratis geld!!!
  Alle grote en middelgrote steden in Europese landen hebben no-go-area’s met moslimellende!
  Ik ben voorstander van uitzetting bij elk tweede vergrijp door iemand met een dubbel paspoort! Dat doen ze in de VS ook! Terecht!!!
  Terug naar een EEG met behoud van de euro zou tevens een goed plan zijn! Daarbij samenwerken met politie, justitie en defensie is een pré! Ieder land weer zijn eigen beslissingen kunnen laten nemen en zo het eigen volk op plaats 1 moeten laten zetten!!!

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   ALS JULLIE DAN TOCH ZO LEKKER BEZIG ZIJN ????

   MET TERUG NAAR EEG , BEHOUD VAN DE EURO ???????????????????????

   IK WEET NIET HOE LANG U BIJ EEN MOLEN GEWERKT HEEFT HOOR ..

   EN DAT BEDOEL IK NU HEEEEEL VRIENDELIJK .

   HET BEHOUDT VAN DE EURO ??

   1 PAKJE VAN NELLE ZWARE SHAG KOST Van Nelle Zware shag. 14.60EURO

   WHAHAHAHAHA

   IK WIL NIET VERVELEND DOEN HOOR,

   MAAR MET 1 PAKJE MASCOTTE ERBIJ !!

   ROLT BETER , PLAKT BETER , BRANDT BETER IS DAT

   DFL, 34.00 OUDE KEIHARDE GULDENS EN 16 CENT WHAHAHAHAH

   U HEEFT ECHT BIJ EEN MOLEN WERKT, ,

   OOM GELD DUIVEL

   Like

 5. delamontagne zegt:

  Roepen de Duitsers al die ellende niet over zichzelf af ?
  / / /
  Samy Charchira, lid van de Duitse Conferentie over Islam [ hoe pakken we ISLAMOPHOBIE aan ! ], zegt over de islam:
  Het zijn niet de vluchtelingen waarmee mee we slechte ervaringen hebben, MAAR HET IS ‘T GEWELD VAN EXTREEM RECHTS………………..

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2020/09/Allemagne-migrants-768×500.png?iv=75

  Nog meer vluchtelingen opnemen ? ?
  Uiteraard, natuurlijk antwoordt de meerderheid van de Duitsers. Volgens een onderzoek van de Duitse openbare televisie (ARD) is meer dan 87% van hen voorstander van het verwelkomen van gezinnen die in Griekenland zijn gestrand.

  Plus de 87 % des Allemands sont favorables à l’accueil de familles bloquées en Grèce #migrants #droitdasile https://t.co/RgTwepZ28S

  — Libération (@libe) September 23, 2020

  Wij verwelkomen geen economische vluchtelingen, integendeel want dit is een wijd verspreid “idee-fixe” van Europa.
  Het is een echte daad van humaniteit, dringt hij er op aan.
  Hij is Pedagoog en als lid benoemd bij de Regerings Conferentie over
  de islam.
  “Anders hadden wij toch niet zoveel analfabeten geaccepteerd ”, voegt Andrea Schlenker er aan toe. […]

  Het afgelopen weekend gingen duizenden demonstranten de straat op in de verschillende steden in Duitsland en schreeuwden: “We hebben plaats genoeg!”

  Like

 6. koosv8 zegt:

  En dan hebben ze het nog niet eens over de kapitaalvernieteging waar al jaren als een blinde mol geld heen wordt gesmeten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s