Een andere mening. Mag dat? Van mij wel, maar van links? Oei!

(Door: “bozeoudeman”)

De terreurmachinerie van Avenue neplinks kon weer volop op het orgel gaan. Er waren ‘bekende’ Nederlanders die zich los hadden durven maken van de door de VN via de WHO opgedrongen, nu politiek correcte en dus enige en echte gangbare mening dat corona de hele mensheid zal gaan verwoesten als we niet allemaal (lees het gewone volk, Halsema en Grapperhaus-types uitgezonderd) mondkapjes gaan dragen overal, ook in huis. 

Dat zelf een mening hebben kan en mag natuurlijk niet zomaar, laat staan deze ook nog eens te verkondigen. En dan ook nog eens een mening die niet overeenkomt met die van almachtige grootheden van leeghoofdigheid als Claudia de Breij, Aafke Romeijn en niet te vergeten de briljante Aaf Brandt Corstius, die zonder die bekende achternaam een niemand was geweest.

Begrijpelijk dat de progressieve vernietigingsbrigade dit niet over haar kant kon laten gaan en volop alle registers opentrok op tv en in de andere media om deze ontspoorde bekenden terug in het politiek correct aanvaarde gareel te krijgen. Stel je voor dat anders nog meer bekende en, nog erger, ook nog eens totaal  onbekende Nederlanders zelf zouden gaan nadenken en zich los zouden maken van de Avenue brigade van neplinksers en dynastieke carnavalsocialisten.

Dus jongens en meisjes opgelet, ik zeg dit maar één enkele keer: de enige echte geaccepteerde mening die politiek correct is toegestaan, is de mening van types als Claudia de Breij, Aafke Romeijn en natuurlijk Aaf Brandt Corstius. Zo, dat jullie het weten! Niemand kan straks nog zeggen “Ik heb het nooit geweten”. Oh ja, en de alles overtreffende mening van Freek de Jonge natuurlijk, niet te vergeten, de nestor van vrijwel alles en iedereen van hersenloos links.

PS: None of these brainless people still needs to be chipped by Messias Gates.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rechts geluid, Rotzakken, socialisme, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, WHO, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Een andere mening. Mag dat? Van mij wel, maar van links? Oei!

 1. Kees zegt:

  “1984” van George Orwell is een perfecte blauwdruk van de nieuwe maatschappij!

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Er ontstaat een virus in China dat uitermate besmettelijk is.
  Informatie vanuit China wordt door China niet of nauwelijks gegeven.
  China doet de hele regio Wuhan in lockdown (13 miljoen mensen)
  China bouwt in 48 uur een compleet ziekenhuis ivm de uitbraak.
  Beelden van complete flatgebouwen waar niemand meer in of uit mag.
  Virus duikt op in Europa en blijkt extreem besmettelijk.
  Regeringen treffen vergaande maatregelen die de economie hard raken en de bewegingsvrijheid beperken.
  Na verloop van tijd vinden met name jongeren de maatregelen niet houdbaar en een stel zogenaamde BN’ers spreken zich daartegen uit.
  Er zijn echter meer BN’ers, echte en wannabe’s die het daar niet mee eens zijn en de een schreeuwt nog harder dan de ander.
  Kortom; er wordt aardig wat af geschreeuwd.
  Het punt is gewoon dat we ineens 17.500.000 virologen hebben en de meningen lopen uiteen van ‘een griepje’ tot ‘levensbedreigend virus’.
  De waarheid ?
  Die weten we pas na afloop.

  Like

  • bedonderde burger zegt:

   En deze in mijn ogen bijna pro Rutte mening mag wat mij betreft van mij, maar mag ik ook zeggen dat ik het al dat gedoe onzinnige lulkoek vind? Nee, dat mag niet, dan rolt er een terreurmachinerie over mij heen. Dan ben ik slecht, dan ben ik dom, dan ben ik verkeerd, dan moet ik mijn bek houden, dan moet ik rekening houden met arme zielige oudjes die straks dood gaan et cetera. Maar ik ben zelf zo een oudje met COPD/astma en I won’t give a shit want DOOD GA IK TOCH, OOK ZONDER CORONA. Waarom laten we ons gek maken? Waarom laten we ons tot eenlingen maken? Dat laatste is wel zo prettig voor de Ruttes, de Merkels en de rest van de dictatoriale bestuurders. Want dat betekent voor hen op termijn iedereen alleen tegen de grote boze overheid die zij vormen met elkaar. Wie zal dat gevecht winnen? En nog een kleine kanttekening: wat raar, zij (Rutte en Macron) zoenen elkaar zonder mondkapjes, zij (Grapperhaus en co) staan met veertig mensen op de foto zonder mondkapjes, zij (Halsema) staan met honderden actievoerders op de Dam zonder mondlapjes. Hoe moet ik dus dit alles met elkaar rijmen? Wij, het volk met mondkapjes want anders boetes domme oude tegendraadse rebelse eikel en zij zonder… Tja?

   Geliked door 2 people

   • Dré zegt:

    Verdeel en heers…..

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    @bedonderde burger
    Het was wat mij betreft geen pro Rutte reactie, althans zo was het zeker niet bedoeld, wat ik wel vaststel is dat op basis van de te nemen maatregelen niemand het goed kan doen, Rutte niet, Wilders niet en Baudet niet.
    Vandaar dat ik probeerde een globale opsomming van de feiten te geven.
    Er is zondermeer meerdere malen geblunderd en niet alle maatregelen waren met elkaar in overeenstemming maar laten we niet vergeten dat dit de eerste keer was in de recente geschiedenis dat dit voorgekomen is. Men kon niet teruggrijpen op eerdere ervaringen.
    Landen keken ook naar elkaar, België vond in het begin dat Nederland niet genoeg zijn best deed en in Nederland waren de meningen ook verdeeld, de een vond het te ver gaan, de ander dat het niet ver genoeg ging.
    Mag u het “onzinnige lulkoek” vinden ?
    Ja natuurlijk mag dat, dat heet vrijheid van meningsuiting !!

    Like

 3. Hovawart zegt:

  Een democratisch bestuur zonder draagvlak is een dictatuur van leugenaars voor een volk van onnozelaars.

  Like

 4. Lord of Hosts zegt:

  Ach mijn beste Tijl, u gaat mij toch niet vertellen dat u gratis uw pro-vaccin en pro-cojona houding ventileert terwijl Famke Louise €50.000 op haar rekening gestort kreeg om eenzelfde houding aan te nemen.
  Om afgescheept te worden met een maandelijk (riant) salaris om met de staatsmedia mee te kraaien zonder extra bonus van 50,000 moet toch behoorlijk pijnlijk zijn.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @ Lord of Hosts.
   Nee hoe komt u erbij ?
   Ik gaf een chronologische opsomming van de feiten zoals we die nu weten en ik heb nergens gezegd of ik pro of contra een vaccin ben.
   Ik heb het vanaf het begin gek gevonden dat men niet op zoek ging naar medicijnen maar ineens vol voor een vaccin ging terwijl normaliter een vaccin vele jaren kost.

   Like

  • bobzelf zegt:

   ja, ik dacht eerst dat er een stekie los zat bij tijl ,,,,

   maar de hele binnenkant van de piano is helemaal naar de kloten ..

   huggie orgeldraaier

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s