Horrornacht in Stuttgart: aantal verdachten stijgt naar 93

(Vertaling: E.J. Bron)

De horrornacht in juni in Stuttgart is nog niet vergeten. In de afgelopen drie maanden heeft de politie verder onderzoek verricht en kon meer verdachten vaststellen – hun aantal is inmiddels naar 93 meest “jonge mannen” gestegen, deelde het ministerie van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Baden-Württemberg mee. “Niemand die aan deze onlusten en plunderingen heeft deelgenomen, kan zichzelf in veiligheid wanen”, zei de minister van Binnenlandse Zaken van Baden-Württemberg, Thomas Strobl (CDU).

 

Tegen bijna de helft van hen zou een arrestatiebevel zijn uitgevaardigd, waarvan enkelen inmiddels zouden zijn ingetrokken.

Bij de onlusten hadden meerdere honderden vooral “jonge mannen”, velen van hen met een migratieachtergrond, in de nacht van 20 op 21 juni in de binnenstad van Stuttgart op burgeroorlog lijkende strijd geleverd met de politie. Daarbij raakten meerdere agenten gewond en werden talrijke etalages vernield. Officieel worden de onlusten als “lol- en partycriminaliteit” beschouwd. De autoriteiten doen hun best om de onlusten niet met de plaatselijke multiculti-scene in verband te brengen.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Horrornacht in Stuttgart: aantal verdachten stijgt naar 93

 1. Sinyo zegt:

  De verantwoordelijken moeten snel van dat pappen en nat houden af en het optreden toestaan van de hermandad uit landen waar deze “gasten” vandaan komen. Die taal verstaan ze, ons lachen ze uit.. Schoonvegen die hap WLADAM met in herinnering de marine-jongens op de DAM.
  Die Talkshows waar deze gasten hun woordje kunnen doen en dan ook nog een prijs krijgen, geven een vrijbrief af. Geen onwelvoeglijke taal tegen voetbalsupporters Markie, maar een vastberaden optreden tegen dit soort kwaadwilligen. Dan doe je ons landje met haar welwillende bewoners van diverse pluimage RECHT.

  Like

 2. droevige mof zegt:

  Elk van deze “jonge mannen” krijgt een strafpleiter naar keuze ten koste van de staat. Deze advocaten kennen de scène buiten en binnen de rechtbank door en door en alle trukjes van het wetboek van strafrecht. Het proces wordt gevoerd onder het jeugdstrafrecht, dus met gesloten deuren. De strafmaat ist navenant laag, als er überhaupt al een veroordeling wordt uitgesproken. Het is allemaal gewoon theatraliteit om de boze burgers te sussen.

  Geliked door 2 people

 3. bobzelf zegt:

  GOH, EN PAS 3 MAANDEN AAN HET ZOEKEN ???

  OOM GEKKENHUIS

  Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  In heel Europa kampen we met een liegende en bedriegende overheid, ze volgen hun slechtste voorbeeld de EU Brussel !!

  Geliked door 1 persoon

 5. Willem zegt:

  Er zullen nog veel meer van dit soort nachten volgen, dit is pas het begin.

  Geliked door 1 persoon

 6. Pingback: 83% van de “event- en partyscene” in Stuttgart met migratieachtergrond | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s