‘Hydroxychloroquine mag gewoon worden voorgeschreven! Eindelijk’


(Door: “9ForNews”)

“Goed nieuws van het NHG. Hydroxychloroquine mag gewoon worden voorgeschreven!” roept huisarts Rob Elens triomfantelijk op Twitter.

Jako Burgers van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) zei eind vorige maand op NPO Radio 1 dat hydroxychloroquine niet effectief is voor de behandeling van Covid-19 en alleen maar voor nare bijwerkingen zorgt.

Burgers gaf ook een zeer interessant antwoord op de vraag of de overheid het middel zou moeten verbieden. “Nee, zover hoef je niet te gaan, dat kan ook eigenlijk niet. Het middel is beschikbaar en kan door elke arts worden voorgeschreven, ook op andere indicaties. Het middel is geregistreerd voor systeemziektes waarbij de immuunrespons in de war is geraakt. Artsen kunnen het beter niet gebruiken bij Covid-19, maar het kan nog wel.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op ‘Hydroxychloroquine mag gewoon worden voorgeschreven! Eindelijk’

 1. Htsk day zegt:

  “Goed nieuws van het NHG. Hydroxychloroquine mag gewoon worden voorgeschreven!” roept huisarts Rob Elens triomfantelijk op Twitter.

  Eindelijk,.. hoera! hoera!
  We zijn gered!

  Helaas, pindakaas,.. niet verkrijgbaar..
  uitverkocht, out of stock, nicht vorrättig,
  Agotado, إنتهى من المخزن, En rupture de stock.

  WEDDEN!

  Like

  • Zo ver Ik weet zit er in Nederland een producent van Hydrochloroquine en verdeeld het onder de naam Plaquenil.
   Ik kan even niet op de naam van het bedrijf komen maar de productie vind in ieder geval in Nederland plaat Htsk day, dus Het lijkt me dat er niet makkelijk een tekort op zal treden en dat de apotheken het wel zullen inslaan.
   Die verdienen namelijk ook graag geld.

   Like

   • Johan zegt:

    Is dat niet dat bedrijf in Zeewolde ? Ace Pharmaceuticals is de naam..
    Daar kwamen in het begin van de corona crisis een aantal vage figuren langs in dikke mercedessen, die de hele voorraad plaquenil wilden opkopen. De directeur moest toen zelfs politiebescherming aanvragen.

    Like

   • Htsk day zegt:

    Beste Henk, het kan toch niet zo zijn dat we nou ineens een geneesmiddel gaan verstrekken?
    We moeten aan het vaccin!!
    Een geneesmiddel is een sta in de weg, dus niet verkrijgbaar, of een ander smoesje, ze verzinnen wel weer wat.

    ALLES moet wijken voor een vaccin.
    Daar is deze hele hoax voor verzonnen.
    Het DOEL is om IEDEREEN te vaccineren met iets wat STAATSGEHEIM is!..

    Like

   • Inderdaad Johan die was het.
    Htsk day.
    Voorlopig is het nog steeds zo dat niemand je lichamelijke integriteit in twijfel kan of mag trekken en het zou me niet verbazen dat daar in de regering debatten over gaan komen, maar Ik denk dat de voorstanders van het intrekken van de integriteit grote tegenstand gaan ondervinden, want ook diegenen die voorstander zijn hebben kinderen en kleinkinderen waar ze in het achterhoofd zeker rekening mee zullen houden, bloed kruipt nou eenmaal waar het niet gaan kan nietwaar.

    Like

 2. Bas zegt:

  Ongelooflijk wat een waanzin…

  https://www.gelderlander.nl/dossier-coronavirus/mondkapjes-blijven-made-in-china-arnhemse-fabriek-mag-nog-steeds-geen-medische-mondkapjes-maken-br~a940f92b/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  Mondkapjes blijven ‘made in China’, Arnhemse fabriek mag nog steeds geen medische mondkapjes maken
  ARNHEM – Het had dé oplossing moeten zijn voor het tekort aan medische mondkapjes in Nederland; de nieuwe mondkapjesfabriek in Arnhem. Nu de tweede golf er aan komt, maakt de fabriek nog steeds geen goedgekeurde kapjes. Nederland blijft voorlopig afhankelijk van China, tot verbijstering van de SP.

  Mondkapjes blijven ‘made in China’, Arnhemse fabriek mag nog steeds geen medische mondkapjes maken
  ARNHEM – Het had dé oplossing moeten zijn voor het tekort aan medische mondkapjes in Nederland; de nieuwe mondkapjesfabriek in Arnhem. Nu de tweede golf er aan komt, maakt de fabriek nog steeds geen goedgekeurde kapjes. Nederland blijft voorlopig afhankelijk van China, tot verbijstering van de SP.

  Maar al die mondkapjes komen nog steeds uit het buitenland. En niet uit Arnhem. Reden: de fabriek wacht nog steeds op het juiste certificaat. Net als twee andere Nederlandse fabrikanten.

  Het is toch onvoorstel­baar dat na een half jaar het kabinet het nog steeds niet lukt een mondkapje gecertifi­ceerd te krijgen?
  Maarten Hijink, Kamerlid SP

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Het verbod van HCQ was niet meer te handhaven. Het zal morgen niet groot in de dagbladen staan. Min of meer sneaky wordt het overgelaten aan de huisarts. Dus denk eraan dat je in het geval van mondig staat tegenover je huisarts. HCQ, azitromycine, Zink, vit D, Vit C en eventueel selenium. Het vaccin mag Hugo daar stoppen waar de zon niet schijnt.

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Broomhexine nog vergeten. Je koopt het bij kruidvat, lidl en Aldi. Broomhexine verhinderd dat het virus in de cel komt. Is aanvullend te gebruiken OTC. Een doosje van 30 tabletten kost 1,80 Helaas de miljarden voor een vaccin zijn al overgemaakt en de fabrikanten zijn niet aansprakelijk voor schadelijke neven effecten. Leg mij uit dat het vaccin veilig is. Stamelende Rutte wist niet dat het mortaliteit percentage vandaag ligt rond de 0,2%. Hoe meer geïnfecteerde mensen vastgesteld worden hoe lager de mortaliteit. Ze schieten in hun eigen voet.

   Geliked door 1 persoon

 4. D.G.M.Holland zegt:

  Wie is nou de kwakzalver ? Dr.Elens of…Hugo de Jong?
  Hugo, aan Dr.Elens je excuses aanbieden misschien???

  Like

 5. Johan zegt:

  Het moet eigenlijk zover komen dat het NHG ( Nederlands Huisartsen Genootschap) in zijn protocollen aangeeft, dat HCQ (hydroxychloroquine) met AZT (Azytromycine) en Zink voorgeschreven mag worden door huisartsen in geval van Corona. Zover is het echter nog niet bij mijn weten.
  Het NHG geeft nu alleen maar toe, dat ze de off-label behandeling niet kunnen verbieden.
  Off-label is een behandeling, waarbij een medicijn voor ziekte A ingezet wordt bij ziekte B.
  Het medicijn is dan eigenlijk niet bedoeld voor ziekte B, maar het werkt wél.

  Artsen doen dat geregeld en meestal kraait er geen haan naar. Alleen in dit geval, met Corona, hebben we te maken met grote financiële belangen bij de Big Pharma, dus dat verandert de zaak nogal. Big Pharma wil namelijk heel wat vaccins aan de man brengen de komende jaren, een miljardenbusiness. Daarentegen is HCQ, een simpel, doeltreffend en goedkoop medicijn en dat mag die natte droom van de medische industrie uiteraard niet verstoren.
  Vandaar al die drukte en commotie rond deze behandelwijze.

  Door HCQ echter te verbieden , maken Big Pharma en clubs als het NHG zich eigenlijk schuldig aan moord, nu en op termijn. Ze gaan letterlijk over lijken om straks met een vaccin maar zo veel mogelijk geld te kunnen verdienen.
  Als HCQ nu vrijgegeven wordt, kan ons dat niet alleen vele corona doden besparen.
  Daarnaast kunnen ook al die onzinnige maatregelen rond de lockdown opgeheven worden, zoals de anderhalve meter verplichting, de mondkapjes, een avondklok in de horeca, verboden op allerlei evenementen en festiviteiten en meer van dat fraais.

  Nu het NHG aangegeven heeft dat een verbod op HCQ van tafel is, kunnen huisartsen in Nederland in ieder geval beginnen met het voorschrijven van het protocol HCQ + AZT + Zink.
  Hopelijk zullen de eerste positieve resultaten hiervan spoedig ons leven weer gaan normaliseren.
  OP NAAR HET OUDE NORMAAL !

  Like

 6. Bas zegt:

  https://amp.nos.nl/artikel/2349869-corona-leidt-tot-hersenschade-door-overdreven-immuunreactie.html?__twitter_impression=true

  Corona leidt tot hersenschade door overdreven immuunreactie

  Nederlandse onderzoekers van het Amsterdam UMC hebben ontdekt dat corona nog schadelijker is dan we al wisten: het tast ook de hersenen aan. De ziekte kan ertoe leiden dat het immuunsysteem in de hersenen op hol slaat. Het onderzoek is vandaag gepubliceerd in het toonaangevende medische tijdschrift The Lancet Microbe.

  Patholoog Paul van der Valk bestudeerde met zijn team uitvoerig de hersenen van elf patiënten die aan covid-19 zijn overleden. Bij tien van hen zag hij dat de ziekte duidelijke sporen in de hersenen had achtergelaten. Er werden afweercellen (zogeheten T-lymfocyten) ontdekt die niet in de hersenen thuishoren.

  Deze afwijkingen trof hij bij de overleden patiënten in de gehele hersenen en het ruggenmerg aan. “Dit zijn cellen die normaal gesproken uit de hersenen worden geweerd”, zegt Van der Valk. “Maar bij de covid-19-patiënten zagen we dat ze de bloedbaan hadden verlaten en het hersenweefsel binnentraden. Dan weet ik als patholoog: hier is iets goed mis.”

  Maar het proces zou mogelijk wel kunnen verklaren waarom zoveel coronapatiënten nog langdurig, soms vele maanden, last houden van vermoeidheid en concentratieproblemen, zegt Van der Valk.

  Like

 7. droevige mof zegt:

  In Duitsland is hydroxichlroquine meer dan een miljoen keer voorgeschreven tegen Covid19. De artsen volgen niet het ministerie van Volksgezondheid, maar de studies, hun ervaring en hun geweten.
  https://www.focus.de/gesundheit/coronavirus/hydroxychloroquin-trump-nahm-es-gegen-corona-auch-viele-deutsche-aerzte-verschrieben-malaria-mittel_id_12475335.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s