Rapper Insayno stopt als stadsdichter van Haarlem! Heeft geleerd van z’n fouten, maar is allemaal wel de schuld van “rechts Nederland”

(Door: Wout Willemsen)

Darryl Danchelo Osenga (foto), beter bekend als rapper Insayno, en nóg beter bekend als ‘die idiote antisemitische complotdenker met z’n debiele uitspraken‘, heeft geleerd van z’n eigen fouten! Na een korte periode van bezinning is hij helaas gestopt als stadsdichter van Haarlem. Excuses zijn wat hem betreft verder niet nodig, want dat hem dit is overkomen is allemaal de schuld van “rechts Nederland”!

Insayno plaatste een enorm lang bericht op Facebook. Wat opvalt, is hoe erg híj wel niet het slachtoffer is in dit hele verhaal. Meneer begint ook meteen lekker:

Lees verder>>>
(h/t “Bas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Links fascisme, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Rapper Insayno stopt als stadsdichter van Haarlem! Heeft geleerd van z’n fouten, maar is allemaal wel de schuld van “rechts Nederland”

 1. Heniusz zegt:

  Volgende volstrekte nix waar we het nooit meer over hoeven te hebben. Sneu sukkeltje.

  Geliked door 2 people

 2. Laura van der Storm zegt:

  Terwijl die l.l van een burgemeester hem een kans wilde geven, want hij had zijn excuses aangeboden. Waarom doet die burgemeester dat? Ook bang dat “ze ” anders wel zouden weten waar zijn kinderen wonen!! De zorgmedewerkers werden ook aangevallen, stond in de krant. Ze werden tevens verteld dat ze wisten waar hun kinderen wonen. Waarom staat daar nooit bij dat het moslim gespuis is, die dat doen. Nederlandse jongeren zeggen dat niet!

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Laura v.d. Storm.
   Het soort “burgemeester” als die in Haarlem , zijn van hetzelfde allooi als de rest van het linkse gepeupel, dus……….onbetrouwbaar en volkomen de weg kwijt, en dat allemaal uit angst om naar “niet aardig gevonden te worden” door een paar negers en aanverwante soortgenoten. Zo’n watje als die burgemeester denkt inderdaad dat als een figuur als dorpsgek Insayno “sorry” zegt, dat zo’n gek dat ook nog meent.
   Zo’n burgemeester maakt mij alleen maar steeds opnieuw duidelijk dat wij bestuurd én “geregeerd” worden door totaal incapabele , liegende en bedriegende nietsnutten.
   Ik walg van dat soort mensjes !
   “Naar boven likken en naar beneden schoppen” dát is hun devies.

   Geliked door 1 persoon

 3. Johan zegt:

  Hij stopte niet zelf, ze hebben hem eruit geschopt. Het gigantische stuk onbenul klaagt nu steen en been hierover en geeft iedereen de schuld, behalve zichzelf.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Dat soort linkse klootzakken daar in Haarlem zijn van binnen zo laf als de pest want als ze een grote bek opentrekken tegen deze Nederlandse maatschappij, die hen zelfs hebben vertroeteld, dan kennen ze helemaal geen schaamte!
   Maar zodra ze daar opeens op worden aangesproken dan hebben ze opeens veel te veel zelfmedelijden, gaan ze huilie-huilie doen, geven ze anderen overal de schuld van en doen ze weer aan (zelf)bedrog en -verloochening, gelijk zoals dat ook vaak in allerlei strips en romans gebeurd!
   Ik heb in ieder geval totaal GEEN medelijden met deze akelige klootzak van een Darryl Danchelo Osenga die het nog niet eens waard was om voor de Duitse dichter Stephan George (1869-1933) te gaan spelen! Want de nazi’s hadden hem ook graag als dichter gehad, vooral Joseph Goebbels (1897-1945), bij wie Darryl Danchelo Osenga eigenlijk veel beter had kunnen gaan “dichten”!
   Goebbels deed namelijk ook aan huatzaaierijen en hij was een radicale antisemiet die ook vrijwel alle joden in Europa dood wenste ofschoon hij wel had gewild dat de Oekraïners met zijn baas Adolf Hitler hadden gecollaboreerd!

   Like

 4. Jan zegt:

  Niets nders dan insane

  Like

 5. Julia zegt:

  Weer zo een jankende intens trieste zielenpoot.. De schuld van rechts waar haalt hij dit vandaan nee sukkel het is je eigen schuld met je uitspraken die terecht niet door iedereen worden geduld. Pomp het volgende is goed in uw hersens. Een gepubliceerd stukje tekst uit een artikel van het Parool Tegenstanders vinden het niet kunnen dat Osenga een verleden heeft met justitie. Hij werd in 2016 veroordeeld voor opruiing in de Haagse Schilderswijk na de dood van Mitch Henriquez. Ook lijkt hij in een van zijn nummers de Holocaust te bagatelliseren, benadrukken ze.
  Nu janken omdat een rijkelijke subsidie niet doorgaat. Ga a.u.b. eens werken en wat nuttigs doen in plaats van dergelijke opruiers die tot ergenis volop van de de subsidiepotten genieten zoals o.a. Quinsy’s Gario, Sylvana’s Simons, Akwasi’,Jerry’s Afriyie Mitchell Esajas en noem al die andere pigmentverwende opruiers maar op. Ik vrees dat het aantal tegenstanders door het eeuwig gejank en gedram van jullie soort met de dag meer groeit en geen enkel begrip meer kunnen opbrengen omdat jullie slag de moordenaars van onze geschiedenis en tradities zijn. Kijk eens wat er onder uw zwarte bevolking gebeurt in o.a.. Afrika verkrachtingen, onderlinge stam oorlogen, moord en de onvergeeflijke genocide onder de blanke boeren. Je moet dan toch wel een ondankbaar stuk onbenul zijn dat je zelf in een veilig land kunt leven, opgroeien en van alle sociale voorzieningen kunt profiteren maar zonder meer de ellende in grote delen van Afrika door honger geteisterd te negeren en hier de eeuwige profiterende jankbel uit te hangen. Kortom ik ben er helemaal klaar mee en kan maar één advies geven pas u aan, waardeer onze cultuur en probeer eens een normaal leven op te pakken of vertrek met uw mede opruiers naar waar u zich gelukkig voelt.

  Geliked door 1 persoon

 6. Gerrit zegt:

  Elke zwarte rapper of woordkunstenaar blaast momenteel hoog van de toren. En dat helpt. Er is voor hen overal wel subsidie te krijgen. En optreden bij de diverse TV programma”s. Maar voor hen is vaak het hoogtepunt om en blondje als partner te scoren. Heel opmerkelijk. Je ziet zelden er een met een zwarte vrouw. Die vrouwen moeten eens gaan klagen over discriminatie.!!!!!

  Like

 7. Bob zegt:

  Wij worden gediscrineeerd is het eerste wat op
  de NGO’s geleerd wordt.Negers en Mohamedanen
  mogen beledigen,vernielen en moorden omdat ze
  reeds bij hun geboorte verward zijn.
  De appel valt niet ver van de boom
  daarom is de politiek en justitie zo van ze
  gediend.
  NL is nog steeds niet uit de NSB-colloboratie
  vertrokken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s