Acceptatie-index voor migranten wereldwijd gedaald

(Vertaling: E.J. Bron)

Veel Europese landen zeer migratiekritisch

De acceptatie voor migratie daalt in de hele wereld. De “Migrant Acceptance Index” op een schaal van 0 tot 9 is gedaald naar 5,21. Vooral Europese landen zijn migratiekritisch.

 

Politici van de oude partijen en de nauw aan hen verbonden mainstream media in Duitsland proberen de mensen wijs te maken dat er wereldwijd en vooral in Duitsland sprake zou zijn van een grote instemming betreffende migratie. Deze bewering is afkomstig uit het rijk van het Fake News, zoals het opinieonderzoeksinstituut “Gallup” op dit moment in een onderzoek bewijst. De “Migrant Acceptance Index”, die de acceptatie van de bevolking tegenover migranten laat zien, staat nog maar op 5,21 op een schaal van 0 (absolute afwijzing) tot 9 (volledige acceptatie). Vooral in veel Europese landen zijn de mensen zeer migratiekritisch.

Een grote acceptatie van migratie is of te vinden in typische immigratielanden zoals Canada (8,46), Nieuw-Zeeland (8,32), Australië (8,28) en de VS (7,95), of in landen die weinig tot geen problemen met migratie hebben, zoals IJsland (8,41) en Ierland (7.88). Ook in bronlanden van de migranten is sprake van hoge instemmingcijfers, zoals in Sierra Leone (8,14), Burkina Faso (7,93) of Tsjaad (7,91).

Duidelijk anders ziet het er zowel in de transfer- en doellanden van de migranten uit. Vooral de mensen in de landen aan de zogenaamde Balkan-route zijn zeer migratiekritisch. Als land met de minst kritische waarde van de desbetreffende landen wordt in het onderzoek Turkije (2,53) aangegeven. Maar in alle andere landen langs deze route ligt de waarde onder de 2,00. De zes Europese landen voeren tegelijk de wereldwijde lijst van de migratiekritische landen aan: Noord-Macedonië (1,49) – Hongarije (1,64) – Servië (1,79) – Kroatië (1,81) – Bosnië-Herzegovina (1,85) – Montenegro (1,87).

In de lijst van de tien migratiekritische landen is alleen Thailand (2,48) als land buiten Europa te vinden. De kritische mening in Thailand houdt hoofdzakelijk verband met de immigranten uit Myanmar (Birma), Cambodja en het communistische Laos.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", Europa, gezond realisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Acceptatie-index voor migranten wereldwijd gedaald

 1. vangie1206j zegt:

  Nederland zal wel 9.9 zijn vooral Griezellinks Duivels66 Pooiers van de Allochtonen zijn hier debet aan.

  Geliked door 5 people

 2. klaas zegt:

  Like

 3. Bob zegt:

  Alleen degene die geen overlast van
  immigranten hebben en zij die er dikke
  boterham van overhouden zijn pro.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Geliked door 3 people

 5. Jan zegt:

  Zweiter #Terroranschlag in #Frankreich innerhalb einer Woche. – Polizist erstochen #SaintDenis – Angreifer niedergeschossen
  https://mobile.twitter.com/deutsch365/status/1310216921653161984

  Like

 6. Jan zegt:

  Texas & South Carolina: Two arrested for plotting jihad attacks on Trump Tower, NY Stock Exchange

  Like

 7. Bas zegt:

  Humor uit België

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  De zwarte haatheks maakt weer imaginaire problemen….
  Sylvana Simons
  @SylvanaBIJ1
  Kan dit een keer stoppen? Zal dit culinaire kolonialisme echt nooit begrijpen. Roti = geen ovenschotel. Noem ‘t gewoon een “kerrie ovenschotel met sperziebonen en kip”. No need voor cultural appropriation and lies.

  Reacties:
  Je kunt daar moeilijk over doen (oh en dat doe je ook) maar je kunt het ook culinaire diversiteit noemen en dat willen we toch allemaal? Daar is zelfs een term voor bedacht (net zo bedacht als de term culinair kolonialisme): fusion!

  Leg eens uit: culinair kolonialisme ?

  Roti met gele erwten uit Uttar Pradesh/ Bihar in India is brood. Ook in Suriname werd die fout destijds gemaakt door Surinamers en Hindoestanen. Je opmerking komt echt een paar decennia te laat…..

  Roti komt uit India, niet uit Suriname.

  Gemiereneuk over taal is waar facisme start….in de oven ermee!

  Schande die “cultuur kolonialisme” ; Roti is een eeuwen oud recept waarvan gedacht word dat het Surinaams is maar eigenlijk uit India komt. Het duizenden jaren ouden recept is in India bedacht en door de slavenhandel in Suriname terechtgekomen.
  —-Ho wacht even de javanen en hindoestanen waren contractarbeiders absoluut geen slaven. Na afschaffing van de slavernij was arbeid een schaars goed wat via deze constructie is opgelost.

  Mens stop met zaniken, het is gewoon voer met roti smaak uit de oven. Ga je druk maken over belangrijke zaken.
  Als alles zo lastig is, blijf dan ook van alles weg wat niet in Suriname is uitgevonden.

  Like

 9. Bas zegt:

  Tineke Ceelen is directeur Vluchtelingenwerk.
  Tineke ontvangt een salaris van meer dan 115 duizend Euro als directeur van vluchtelingenwerk, exclusief pensioenbijdrage.
  Tineke vliegt businessclass de hele wereld rond om de zieligheidsindustrie in stand te houden en te promoten.

  https://pbs.twimg.com/media/Ei2VPcnWkAYcwew?format=jpg&name=small

  Like

 10. Bas zegt:

  Kaag is in het verleden is ontslagen als ambtenaar van het Ministerie v an buitenlandse zaken . Reden dubieuze contacten

  https://pbs.twimg.com/media/Ei2egz8XkAAVT8u?format=png&name=small

  Like

 11. Bas zegt:

  Nog een aanval met een mes in Parijs, Frankrijk.
  De verdachte is gedood.

  Like

 12. Bas zegt:

  Ondertussen in België

  Like

 13. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/column-paul-cliteur-waarom-we-geen-ali-h-s-moeten-importeren/

  Column Paul Cliteur: Waarom we geen Ali H.’s moeten importeren

  Kenneth Steffers heeft natuurlijk volkomen gelijk met zijn stelling dat, Ali H., de verdachte van de steekpartij in Parijs een “onvervalste terrorist” is. En ook dat hij de redactie van Charlie Hebdo als doelwit had. De aanslag in 2015, waarbij de redactie van het Franse satirische tijdschrift werd uitgemoord, was eveneens een terroristische aanslag. Waarom? Er werd geweld gebruikt om een doel te bereiken dat niet met vreedzame politieke middelen kon worden bereikt. Vandaar dat de terroristen hun toevlucht namen tot geweld.

  Omdat dit patroon helaas in andere landen niet anders is, wordt het niks met de bestrijding van het theoterrorisme. Het is zo’n geweldig succes, dat terrorisme, dat het maar blijft toenemen en toenemen. En dat zal zo blijven zolang we ervoor kiezen om blind te blijven voor de oorzaken. Blind te blijven voor de culturele dimensie van dit terrorisme.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s