Brutale apen en een zwarte erfenis


(Door: “eg regs”)

We zouden het natuurlijk liever anders zien, maar de nuchtere waarheid is dat niet alle wonden zich laten helen door de tijd. Vraag dat maar aan de negers; naarmate de jaren verstrijken, worden de littekens immers steeds dieper en met de pijn gaat het al evenzeer van kwaad tot erger.


Eerst waren de negers – althans voor hún doen dan – nog enigszins onder een hoedje te vangen (wie had in 1977 gedacht dat we enkele decennia later overal slavenmonumenten zouden zien of dat er van die bizarre knielrituelen uitgevonden zouden worden?). Overigens kwam deze aanvankelijke ‘bescheidenheid’ niet voort uit een gevoel van schaamte (de schaamte die normaal denkende mensen zou overvallen wanneer zij op hangende pootjes kwamen bedelen bij de afgezworen slavendrijver van weleer). En al allerminst omdat zij uit dankbaarheid zich verplicht zouden hebben gevoeld zich een beetje gedeisd te houden. Negers hebben namelijk geen schaamte (kijk maar hoe ze er in Afrika bijlopen!) en hun kinderlijke belevingswereld laat voor dankbaarheid zo mogelijk nog minder plaats. Maar als redeloze roofdieren betraden zij hun nieuwe habitat eerst nog met enige schuwheid. De omgeving aftastend, hun (criminele) weg vindend; benieuwd naar waar mee weg te komen was.

Helaas bleek dus dat men met heel veel kon wegkomen en toen was het hek ook gelijk van de dam (negers kunnen zich inderdaad heel gezeglijk en nederig voordoen – “yes massa, yes massa”- maar hun natuurlijke ingeving is eerder die van arrogante zelfoverschatting en wraakzuchtige verongelijktheid). Na de negerzoen kwam Zwarte Piet in beeld, vervolgens de straatnamen en standbeelden en inmiddels is de totale gekte uitgebroken.

De negroïden halen graag de erfenis van slavernij en kolonialisme aan. Een erfenis waar zij naar eigen zeggen zo ontzettend graag mee zouden willen ‘afrekenen’. Daar twijfel ik trouwens niet aan, al vraag ik me wel af welk betaalmiddel ze zouden accepteren. Willen ze het blanke leven of zouden ze genoegen nemen met slechts het blanke geld?

Ondertussen heeft het tragisch misleide experiment van zwart-blank samenzijn ook bij ons diepe sporen achtergelaten. Ook ons heeft het opgezadeld met een erfenis van pijn. Pijn om de honderden miljarden die we in deze bodemloze put hebben gestoken (hoeveel zinvolle dingen hadden we daar wel niet mee kunnen doen?). Pijn om de verkleuring van het straatbeeld, pijn om de genetische overwoekering van ons bloed (de zuivere kleur van onschuld die menselijkerwijs bezig is onherstelbaar bezoedeld te worden door een stortvloed aan volksvreemd pigment). Pijn om omlaag kelderende IQ-scores, pijn om prijsgegeven cultuur en geschiedenis. Pijn om het zwarte pek van geweld en misdaad, waar wij helaas ook zélf (door de omgang) mee besmet zijn geraakt. Hoeveel tijd zal er overheen gaan voordat déze wonden geheeld zijn? Welke ‘reparaties’ mogen wíj tegemoet zien?

Terwijl wij als blanken oprecht hebben geprobeerd om vreedzaam samen te leven, kozen de negers ervoor om koppig vast te houden aan hun ontembare blankenhaat. Laten we nu dus maar snel een streep onder dit alles zetten, voordat er nog meer brokken van komen. Deze 2 rassen kunnen eenvoudig niet samenleven; een constatering die vroeger algemeen gehuldigd werd als volstrekt vanzelfsprekend. Of in de woorden van de grote slavenbevrijder Lincoln: “Het is beter om te scheiden. We behoren tot verschillende rassen. Dit onderscheid is ons beiden tot nadeel. Wij hebben last van elkaar. Wij lijden aan beide kanten.”

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

70 reacties op Brutale apen en een zwarte erfenis

 1. brillegriet zegt:

  Wat een lelijk stukje!

  Like

  • Laura van der Storm zegt:

   Hoezo? Dit relaas klopt aardig!

   Geliked door 3 people

  • Dat is inderdaad een lelijk stukje Billegriet
   Gewoon een stukje die niet twerkende geile half hoeren hun lelijke zelf vernachelende imago naar beneden haalt
   Kut Billegriet dat er mensen zijn die jou zo naar beneden halen.

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Hoezo ?, er zitten grote kernen van waarheden in dit epistel.
   Maar de “goegemeente” zal ’t wel weer als raciestisch afdoen…

   Like

  • Ton Ruygrok zegt:

   Ja ik vind die blm gasten hebben best wel gelijk … er staat nog een rekeningetje open en die moet nu maar eens vereffend worden…. , ik vind ook dat wij als Hollanders nog wel wat tegoed hebben van onze Oosterburen die hebben ons ook als slaven geknecht .., uitgebuit … en nog veel meer…., maar ook met die Fransen hebben we nog een flinke rekening te vereffenen… zij hebben ons ruim 200 jaar terug ook flink misbruikt…., en de Spanjaarden mogen ons na 500 jaar ook eindelijk wel eens schadeloos stellen… die koning Filips II en Hertog Alva hebben er toen ter tijd een gigantische bende van gemaakt … niet te geloven maar we hebben zelfs een straat naar Alva vernoemd in Venlo…. Weg er mee….,
   A Ruygrok, Monster.

   Geliked door 4 people

  • Kees zegt:

   van dit stukje is niks gelogen

   Like

  • Mr Dumass zegt:

   Ja de waarheid is niet altijd mooi.

   Like

  • Republikein zegt:

   Nou he, we leven in een gekke wereld, alles en iedereen is van het padje.

   Geliked door 3 people

  • Sinyo zegt:

   Brillegriet jouw mening deel ik niet.
   Hier is een middel gevonden om de de blanke samenleving (verder) te ontwrichten. Hét doel van de kwaadwilligen (die onzichtbaar, gezeten op hun troon, aan de touwtjes trekken).
   Een fraai voorbeeld is Zimbabwe, Rhodesia, alwaar de Witman en de Zwartman gezegend met gezond verstand het plan hadden om een geleidelijke overgang te bewerkstelligen met behoud van de welvaart. Maar kwaadwilligen van buitenaf hebben deze verstandelijke beslissing eenvoudigweg getorpedeerd. Het resultaat hiervan is zichtbaar.
   Er waren in Afrika in het verleden vele Zwartmannen koning. De ene Zwartman bestreed de andere Zwartman. Was die andere verslagen dan waren diens onderdanen de prooi voor de winnaar. Die leverde hen vervolgens als slaven tegen betaling af aan de blanke slavenvervoerders de “van G&L”. Overigens er hebben ook BLANKE christenslaven bestaan aan de noordkant van Afrika (lees: Cornelis Stout en Maria ter Meetelen).
   Het uitvergroten in de media van de gebeurtenis in Minneapolis heeft een (voorspelbaar) negatief effect opgeleverd. De plunderingen en brandstichtingen waren niet de opzet van het aansturen door politici van de protesten van de “zwartmannen en zwartvouwen tegen hun discriminatie”.

   Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ brillegriet.
   U bedoelt de neger-meisjes op de foto ?
   Zij doen precies datgene , het enige waar zij goed in zijn n.l. “Schreeuwen en blèren.”
   Na afloop van deze demonstratie gingen zij in ganzenpas naar het loket dat hun uitkeringen verzorgt om het geld, betaald door blanke mensen, “dankbaar” in ontvangst te nemen.

   Geliked door 4 people

   • freda110 zegt:

    Je vergeet dat zij voordat ze hun uitkering gingen halen nog even langs de Mac gingen om om hun dagelijkse portie fastfood naar binnen te werken.

    Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Zeker nooit je bril op ???

   Geliked door 4 people

  • willie zegt:

   Another leftist ugly bitch ??? Tja meid, je hebt geluk dan dat de door jou uitverkorenen gewoon naar niks kijken :een gat is een gat zeggen die en oeps, erop.

   Like

 2. PLOO zegt:

  Wat een waardeloos slecht haatdragend schrijven! En dan zie ik echt wel de problemen en ook het racisme van meer met pigment gezegende medemensen maar dit stuk kan er ook wat van. Pfff. Ik schrik hiervan als trouwe lezer!!!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Schrik houdt wakker!

   Webmaster

   Geliked door 3 people

   • PLoo zegt:

    Flauwekul reactie. Ik geloof nog steeds in mensen die gelijkwaardig zijn. Wat voor kleur dan ook. Ze gedragen zich niet gelijkwaardig. Dat is waar, maar het is ook duidelijk dat dit niet aan huidskleur gebonden is (getuige dit racistisch haatzaaiend schrijven). Niemand is 100% zwart of wit. Natuurlijk heb ik een afkeer van het BLM gemekker maar ook van dit soort epistels. Ik ben een trouwe lezer maar als dit soort standpunten de kern is/wordt van uw site ben ik er klaar mee.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    “à vous l’honneur”!

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • PLoo zegt:

    Bedankt voor je antwoord webmaster, toedeledokie.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Graag gedaan. Tot nooit weerziens!

    Webmaster

    Geliked door 2 people

  • A. de Koning zegt:

   PLOO, u vind het een haatdragend schrijven nou het is juist de volledige waarheid maar die wilt u liever niet zien en horen. ik ben het er volledig mee eens en wat haatdragend betreft kunnen die zwarten er ook wat van, die zijn veel erger.

   Geliked door 4 people

   • PLoo zegt:

    Ach ja, het eerste woord “apen” is al onnodig grievend en niet de waarheid.
    Dus ik weet niet wat ik met je reactie moet behalve van me af laten glijden.

    Like

  • koddebeier zegt:

   De waarheid is hard en zachte heelmeesters maken stinkende wonden, zie Nederland en de rest vam de EU .

   Geliked door 2 people

  • willie zegt:

   Zo trouw lijk je me ook niet, enne :jouw nick komt me hier niet bekend voor?? Wss weeral een trol ??

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Het schrijven draagt geen haat. Het schrijven beschrijft de haat. Het behoeft geen verdere toelichting haat van wie tegen wie. Of wel soms? Vind je misschien dat BLM (om er maar een te noemen) een op vrede gebaseerde organisatie is? Zo een van: hebt uw naaste lief? De haat spat er van af. En dan wil je zo’n artikel als dit van Eg Regs disqualificeren omdat het waardeloos slecht en haatdragend zou zijn? Er lopen er inderdaad meer omheen dan dat erin zitten.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 4 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “…maar als dit soort standpunten de kern is/wordt van uw site ben ik er klaar mee.”
   Dan heb ik het vermoeden dat je er allang klaar mee bent, want dit is het soort standpunten waarom wij hier bij E. J. Bron vaste klant zijn. Dus ik zou zeggen: ga in vrede, dan zijn wij van je af. Ben je niet zalig, ben je tóch uit de voeten!
   Van die quasi gutmenschen hebben we hier in de loop der jaren volop gehad, maar er is er tenslotte niet één die het gered heeft. Het was vechten tegen de bierkaai voor ze en, vervelend genoeg, zijn wij de bierkaai.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 5 people

   • Harry zegt:

    Zeg Ploo ,

    Ik heb tijdens mijn werkzaamheden in Afrika , als chief-engineer veel met die lui te maken gehad , haast 24 uur per dag !
    Er is geen groep die harder discrimineert dan die zwarten , IK HEB DE ÉNE NEGER TEGEN EEN ÁNDERE HOREN ZEGGEN : YOU BLACK APE , YOU DIRTY BLACK BASTERD !
    Als je dan zegt : “ maar jij bent toch ook zwart “ , dan zei ie in bedonderd slecht Engels : “ he more black from me “ , oftewel “ hij is zwarter dan ik “ .
    Dát is daar al een reden tot discriminatie !
    Begin je het een beetje te snappen ?

    Geliked door 2 people

 3. Brober zegt:

  Je hebt helemaal gelijk Brillegriet ! Dit is een stuk volkomen EJ Bron onwaardig. Snap niet dat dit doorgang vind, terwijl ik deze site in principe iedere dag volg. Jammer, meer dan een stap te ver….

  Like

  • karton zegt:

   @ Brober.
   Lees het artikel met het nodige cynisme.
   Zoals Lincoln ooit zei : “We behoren tot verschillende rassen. Dit onderscheid is ons beiden tot nadeel. Wij hebben last van elkaar. Wij lijden aan beide kanten”.
   Ik vind het een kloppende redenering van Lincoln.
   We behoren toch tot verschillende rassen ?
   Een boer (agrariër) zal nooit proberen om een koe te laten dekken door een paard, of andersom, of een schaap met een koe, of een ezel met een koe. Het betreft allemaal verschillende rassen, Brober. Maar ja, dat een neger wél een schaap wil dekken en ook nog wel een ezel, dát is zijn (hun) zaak, mogelijk zijn de verschillen in de rassen van de schapen, ezels én negers niet zó heel erg groot ? Ik weet net niet hoor.
   Ik las het artikel overigens met genoegen en cynisme.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Slaap lekker verder !

   Geliked door 1 persoon

  • willie zegt:

   Djeezes, weeral een andere trol ?? Of zijn het 1 persoon met different e-mails ?? Weet je wat mijn amerikaanse vrienden zouden zeggen tegen de soort als jij ?? GO FUCK YOURSELF !!!

   Like

  • A. de Koning zegt:

   Brober, dit is helemaal geen stap te ver het geeft de juiste situatie weer al wilt u dat liever niet weten, zie de dingen eens zoals ze werkelijk zijn.

   Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  Moet je horen “eg regs”; Meer dan anderhalve eeuw lang heb je ze niet gehoord. Maar nu opeens bestaan er zaken als discriminatie en racisme. Word er gesmeten met dwaze termen zoals het slavernijverleden en kick-out Zwarte Piet. Mogen de namen negerzoenen en moorkoppen niet meer. Blote schilderijen moeten verwijderd worden, et cetera, et cetera, et cetera. Als al die import niet gauw de mond gesnoerd gaat worden hebben wij ons laatste schoon hemdje aan. Acceptatie van al deze smerigheid zal voor ons de Hel op aarde gaan betekenen.

  Geliked door 5 people

 5. Groene Leeuw zegt:

  Een goed artikel. De woorden van de Amerikaanse vermoorde Republikeinse President Lincoln zijn maar al te waar.

  Geliked door 1 persoon

 6. johannes zegt:

  In mijn beleving zijn er slechts twee soorten mens , de ene wordt gedreven door liefde vrede en samenleven en er iets moois met zn allen van maken , de ander gedreven door hebzucht , haat en macht , en inderdaad die twee zullen nooit kunnen samenleven.
  En of ze nu blank paars of zo zwart als de nacht zijn , religieus of niet , intelligent of niet , maakt geen bal verschil.

  Dat jij niet ziet dat een deel van de zwarte bevolking wordt misbruikt om te haten en moorden en uiteraard wordt gefinancierd door machtlustig en hatend/onverschillig tuig zegt meer over jou dan over zwarten of blanken in het algemeen.

  Geliked door 1 persoon

 7. dutchess43 zegt:

  Een lelijk stukje???
  Ja brillegriet, de waarheid is soms lelijk.

  Geliked door 3 people

 8. Julia zegt:

  Al die negers moeten maar eens kijken wat zij zelf hebben aangericht en zijn daardoor een toonbeeld van racisme en haat naar blanken. Genocide onder blanke boeren en rassenoorlogen onderling zijn niet van de lucht, omdat ze te lui zijn handen uit hun mouwen te steken in Afrika is de grote honger onder een groot deel van de bevolking nog niet uitgebannen. Kortom al die schreeuwende terroristische groeperingen zoals BLM een de rest van dit soort terroristische organisaties zijn veelal ordinaire uitkeringtrekkers, profiteurs van ons sociaal stelsel en er op uit om een geldelijke schadevergoeding te krijgen voor het verre verleden terwijl ze zelf nog bijv. een katoenplantage van dichtbij hebben gezien. Het is treurig dat de politiek en de blanke deugmensen hier überhaupt nog gehoor aan geven. Fijne club om een zwarte crimineel in Amerika als held te beschouwen daaruit blijkt alleen al wat de mentaliteit van de gemiddelde zwarte is. Wat zou het een verademing voor onze samenleving zijn als al die ontevreden zwarte oproerkraaiers terug keren naar waar ze vanaf stammen of vandaan komen. In ieder geval heb ik het woord racisme en discriminatie voor goed uit mijn woordenboek geschrapt en wil er niets meer over horen of zien. Ik ben er nu echt wel klaar mee. Niemand zegt dat ze hier moeten blijven.

  Geliked door 4 people

 9. karton zegt:

  De littekens van ons verleden worden steeds dieper en gaan steeds meer pijn doen ; deze stelling klopt !!
  Iedere keer als ik een Spanjaard zie, denk ik “Potverdorie, m’n over- over- overgrootvader is door jullie vermoord, wanneer ontvang ik mijn genoegdoening ? Ik heb een vreselijk trauma door de gebeurtenissen van toen, dus kom op met die poen !” Het enige wat we van die Spanjaarden hebben “overgehouden” is een Sinterklaas, z’n maatje, Zwarte Piet, is ons al afgepakt door een volkje met eveneens een vreselijk trauma, de negers.
  Óók krijg ik de kriebels bij het zien van een Griek of een Romein, ook zij kwamen ongevraagd ons landje binnenvallen en hebben een deel van mijn familie uitgemoord; het enige wat ons nog aan hen herinnert is het Grieks-Romeins-worstelen en de Feta-kaas. Maar ik heb nog nóóit enige genoegdoening ontvangen.
  En wat te denken van de Vikingen ? Jazeker, we hebben IKEA aan hen overgehouden, maar verder niks. En zo kan een échte Nederlander nog wel ff doorgaan met het opnoemen van alle littekens én trauma’s die hij/zij heeft opgelopen.
  Ik vergat nog de Fransen, ook zo’n fraai volkje,maar we hebben in ieder geval heerlijke croissants en “pain-du-stok” aan hen te danken !
  Het rellende clubje negers moet nu maar eens stoppen met rellen, een gaan doen waar ze goed in zijn, oh sorry hoor, dat is………………………..rellen !!!

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Jazeker, we hebben IKEA aan hen overgehouden…”

   Nou, uit de brand zijn we!

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • Lot zegt:

   U vergeet Karton, dat de spanjaarden vooral ons leeggeroofd hebben. 1. eerst wilden ze hier komen al vanaf de romeinse tijd villa’s bouwen en steeds hebben we hen verjaagd. Ze hadden wel in de gaten als neuspeuters dat wij wat presteerden. Toen dat niet lukte en zij geen geld hadden om zich hier te vestigen, hebben zij 2. Ons hoge belastingen opgelegd, die hun turks/slavische medebroeders ‘de hollanders’ (allemaal uit het donkere aziatisch oosten) , u weet wel die gebroeders De Wit hebben gefileerd, zeer onfries en onfrankisch, wat een gruwel voor de middelburgers o.a. Met die hoge belastingen vonden zij het niet erg de 80 jarige oorlog te verliezen, want nu hadden zij geld! en toen 3. Konden zij gelijk na de oorlog hier komen als rijke vluchtelingen met een flinke zak (met ons) geld! Ja dat geld hadden zij eerst niet.
   Want investeren hadden zij hier nooit gedaan. En na de oorlog ons land tot slaaf maken, onderbetalen in bedrijven en de schepen in jagen waar 67% dood ging om wat peperkorrels te halen, terwijl wij hier de mierikswortels al hadden en genoeg andere kruiden in ons groene gebied om thee van te maken.

   Het is mij altijd vreemd gebleven, waarom je oorlog voert, om na de oorlog diezelfde mensen binnen te halen als vluchtelingen. Veel mensen die hier kwamen, die hebben wij met gewonnen oorlogen buiten de deur weten te houden. Om daarna via neuken met ze samen te gaan, ongelooflijk. De satanische elite legt dat op. Via gedwongen prostitutie moet je van hun houden en welkom heten, terwijl zij niet alleen de hoerenlopers zijn, maar ook de pimp, zij krijgen alle voordelen. Ik heb er niets aan overgehouden, maar moet wel de hoerendiensten blijven leveren. Wie vraagt zoiets? Een gedwongen huwelijk waarin ik geen nee kan zeggen.

   Like

 10. Johandederde zegt:

  Beste mw Brillegriet, ik ben het in het geheel met u eens helaas is het wel de waarheid. Zij spelen altijd het slachtofferrol de blanke heeft het altijd gedaan zie de overgang van landen zoals Zuid-Afrika en Zimbabwe beide landen waren de industrie en graanschuren van Afrika. Wat is er na de overgang van blank naar zwart gebeurd Zimbabwe failliet en Zuid Afrika worden blanken de kop afgehakt, en toch krijgen de blanke nog steeds de schuld. En ja het is de waarheid.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Johandederde.
   De blanken hebben inderdaad de schuld van alle ellende in Zimbabwe én Zuid Afrika.
   Toen het , toch wel, redelijk goed ging in beide landen o.l.v. van blanke mensen, vond een groot deel van het linkse gajes in Europa, dat de blanken eruit geschopt dienden te worden en zij organiseerden dagelijkse demonstraties met brandstichtingen (Makro) en de woning van Aad Kosto , óók diende Shell geboycot én aan de bedelstaf gebracht te worden.. Toen de meeste blanke mensen uit die landen vertrokken, al dan niet gedwongen tot vertrek met achterlating van hun bezittingen, zou het autochtone volkje van zowel Zimbabwe als Zuid Afrika wel eens even laten zien dat zij het zélf ook best wel konden : besturen van hun resp. land.
   En zó geschiedde dus, zij kregen zoals zij ’t hebben wilden, zowel de demonstranten als de bevolking aldaar.
   De gevolgen zijn bekend;maar ’t is dus wél de schuld van de blanke mensen, de demonstranten van destijds.
   Dus de negers hebben gelijk !

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Inderdaad Karton !

    En nu is de landbouwproductie daar dankzij de zwarte “ boeren “ teruggevallen tot anderhalf procent van de vroegere productie door de blanken .
    Dat geeft toch te denken , niet ?
    Hun eigen schuld als ze verhongeren , toch ?
    Dus mevrouw Ploo kan wel tegen ons sputteren , maar als je ziet dat die pigmentrijke schatjes er geen donder van terechtbrengen , dan vraag ik me echt af of je in een blindeninstituut opgevoed bent , mevrouw Ploo .
    Van een idioot die D66 stemt kan je zoiets verwachten , maar als je je hier thuis voelt ,
    dan kan ik die opwinding echt niet rijmen !
    Dan zijn je ogen echt maar gedeeltelijk geopend .

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Harry. Is de figuur “PLoo” een vrouw ??? Dan zal ‘t wel een negerin zijn want ik heb nog nooit een blanke vrouw zo stom zien reageren. Mocht het tóch een blanke vrouw zijn dan schat ik haar IQ op max. 29, dus vergelijkbaar met dat van het negroïde ras.

    Like

 11. Harry zegt:

  Als je zoals ik “ het geluk “ heb gehad jaren in dat soort zwarte landen te leven , dan ben je wel compleet achterlijk , blind en hardleers als je ook nog maar énig begrip of waardering op kunt brengen voor die zwarten !

  Het zijn geboren parasiterende luiwammesen , met over het algemeen weinig hersenen .
  Het minste geringste staan ze “ in brand “ en zijn niet voor rede vatbaar !
  Ze hebben geen enkele behoefte om met werken wat te verdienen , ze zijn slechts bereid zich heel erg in te spannen als ze iets kunnen stelen of te beroven of iets dergelijks .
  Maar iedere dag werken voor een beetje geld , dat verdommen ze .

  Kijk nou maar eens hier naar die Akwasi en Sylvana S.
  Dat is dan nog de “ gecultiveerde soort “ .
  Daar heb je toch ook niks aan ?
  Een grote bek , ellende zaaien , ruzie zoeken , verder volstrekt overbodig !

  Wie vindt dat die lui sympathie verdienen is toch écht van het padje !

  Geliked door 3 people

  • Harry, Wij hebben ze van kort bij mee gemaakt en Ik ben ervan overtuigd dat wij niet over kunnen brengen hoe ze werkelijk zijn, omdat je het van dichtbij gezien en meegemaakt moet hebben om het te begrijpen.
   Laten we een grote racist nemen die een en ander poneert op het net of deze site dan kan hij voorbeelden geven maar die houden het nog niet half bij de waarheid want het is vele malen erger dan men zich dat hier voor kan stellen.
   Ik heb hier wel eens het voorbeeld gegeven van Negers die van de ene kut naar de andere zwerven.
   Ze maken een kind soms twee en de dame in kwestie vinden ze dan uitgeleefd en uitgewoond dus word het voor de man in kwestie tijd om een ander exemplaar te zoeken en een of twee kinderen later hetzelfde verhaal, enzovoort en zo verder.
   Werken ja net zo lang tot het loon er is en dan feesten en pas weer terug komen als het geld erdoor gedraaid is.
   We kunnen stellen Jaaa maar niet allemaal dat klopt dan ook maar het gaat op voor meer als 95 %
   Ben Ik een racist Nee niet per definitie maar Ik heb te veel gezien in Rhodesië indertijd om de dingen in het juiste niet in het juiste perspectief te zien.
   Indertijd heb Ik 2 bedrijven gehad, Niet groot maar genoeg om met mijn mensen leuk de kost te kunnen verdienen, maar een zwarte kwam er bij mij niet in want dat zou altijd ten koste zijn gegaan van mijn andere werknemers.

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Mensen uit de praktijk heb ik altijd eerder geloofd dan de filosoferenden typies. Als je zo die foto boven artikel bekijkt !, m’n eerste idee ik ’t zag was:”die dames hebben waarschijnlijk nog nooit echte discriminatie meegemaakt.
    En maar schreeuwen. Dit soort geluiden hoorde je vroeger niet. Ben blij m’n ouders hebben deze tijd niet meegemaakt.
    We woonden in mijn jeugd op Curaçao/Venuzuela en vader vertelde ook zo weleens dingetjes “à-la-Harry”.
    Hij zou in deze tijd voor RACIST zijn uitgemaakt en dat terwijl we vrienden/kennissen hadden ook onder de “gekleurden”.
    “Maar ja” zullen de “goeden” zeggen TOEN WERDEN ZE ECHT ONDERDRUKT.
    Waar kan ik compensatie in NL krijgen omdat ik als klein kind haast werd getreumatiseerd doordat de enkele keren er iets over slavernij werd gezegd in de klas de “gekleurde”
    kindertjes beetje “slinks” naar de enkele blankjes keken?
    Het vreemde is vroeger kwam ’t niet eens zo bij me op [ vrienden/kennissen, mensen je mee te maken had ] wat voor kleur iemand had.
    Nu met al die achterlijkheid van BLM etc,etc. moet ik oppassen niet werkelijk raciestisch te worden.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Mensen uit de praktijk heb ik altijd eerder geloofd dan de filosoferenden typies. Als je zo die foto boven artikel bekijkt !, m’n eerste idee ik ’t zag was:”die dames hebben waarschijnlijk nog nooit echte discriminatie meegemaakt.
    En maar schreeuwen. Dit soort geluiden hoorde je vroeger niet. Ben blij m’n ouders hebben deze tijd niet meegemaakt.
    We woonden in mijn jeugd op Curaçao/Venuzuela en vader vertelde ook zo weleens dingetjes “à-la-Harry”.
    Hij zou in deze tijd voor RACIST zijn uitgemaakt en dat terwijl we vrienden/kennissen hadden ook onder de “gekleurden”.
    “Maar ja” zullen de “goeden” zeggen TOEN WERDEN ZE ECHT ONDERDRUKT.
    Waar kan ik compensatie in NL krijgen omdat ik als klein kind haast werd getreumatiseerd doordat de enkele keren er iets over slavernij werd gezegd in de klas de “gekleurde”
    kindertjes beetje “slinks” naar de enkele blankjes keken?
    Het vreemde is vroeger kwam ’t niet eens zo bij me op [ vrienden/kennissen, mensen je mee te maken had ] wat voor kleur iemand had.
    Nu met al die achterlijkheid van BLM etc,etc. moet ik oppassen niet werkelijk raciestisch te worden.

    Like

 12. klaas zegt:

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Het grootste raadsel is…….Waarom blijven ze hangen in het land van de vuile blanke racisten ??
  Ga terug !!

  Geliked door 2 people

 14. Tistochwat zegt:

  Als de ‘vermenging’ zo doorgaat, bestaan er straks geen mensen meer met blond en met rood haar.
  Dan zijn er ook geen licht- en donkerblauwe, licht- en donkergroene, hazelnootkleurige, enz ogen meer.

  Alles zal fysiek en geestelijk zwart en duister worden.
  Wát een ‘kleurrijke diversiteit’!

  Geliked door 3 people

 15. Ravian zegt:

  Tsja, geen prettig verhaal, maar wel de harde waarheid.

  Prominent op de foto de tekst “RESPECT BLACK LIVES LIKE YOU RESPECT BLACK CULTURE”

  Welke zwarte cultuur hebben ze het over?
  Dat je pas weer gaat werken als je beurs leeg is?
  Dat parasiteren in combinatie met criminaliteit de beste (gemakkelijkste) vorm van werken is?
  Dat een vrouw haar kinderen alleen opvoed, en dat al die kinderen een andere vader hebben?
  Of gaat het over al die hoogstaande architectuur, kunst, en wetenschappelijke uitvindingen die de zwarte beschaving opgeleverd heeft?

  De realiteit is dat het oudste ras op aarde tot aan de komst van de blanken in het stenen tijdperk levende barbaren waren.
  De realiteit is dat alles wat er in sub Sahara Afrika aan moderniteit was (en nu nog overgebleven is) er door de blanken opgebouwd is.
  De realiteit is dat met het vertrek van de blanken sub Sahara Afrika aantoonbaar aan de weg terug naar de barbarij en het stenen tijdperk begonnen is.
  De realiteit is dat het zwarte ras in haar hele lange geschiedenis nooit ook maar iets gepresteerd heeft, en de schuld daarvoor nu bij de het blanke ras poogt te leggen, omdat er bij het blanke ras wat te halen valt zonder dat daar voor gewerkt hoeft te worden.

  Laten we dus eens ophouden onszelf wijs te maken dat alle rassen, volkeren, en culturen “gelijk” zijn, want dat zijn ze simpelweg niet.
  En laten we dus ook eens beginnen met al die zwarten die hier mogen profiteren van de welvaartsmaatschappij die de blanken opgebouwd hebben, en daar enkel ondankbaarheid voor tonen, terug te sturen naar de fijne landen waar ze ooit vandaan gekomen zijn.

  Geliked door 5 people

  • karton zegt:

   @ Ravian.
   Het zwarte ras heeft nooit iets gepresteerd, zegt u. Ik wil u herinneren aan :
   zwarte peper, Black Beauty (sigaretten), zwarte bonen saus (bij de Chinees), de zwarte gaten in ’t heelal enz. enz.

   Like

   • Ravian zegt:

    Ik moet je helaas teleurstellen Karton, je begaat hier een begrijpelijk vergissing.
    Het woord zwart betekend niet altijd dat er een connectie is met het ras met diezelfde naam.
    Zo heb ik zelf jarenlang gedacht dat een “zwarte doos” in een vliegtuig een stewardess “van kleur” was, totdat ik voor de eerste keer naar het programma “Air Crash Investigation” keek, en mij duidelijk werd het hier niet om een zwarte stewardess maar om een oranje(!) doos bleek te gaan.
    Het is allemaal nogal verwarrend soms 😉

    Like

   • karton zegt:

    @ Ravian. 👍👍👍. 😂😂

    Like

  • Harry zegt:

   Goeie diagnose , man !
   Sluit naadloos aan bij mijn ervaringen daar !

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   *****
   ………….dat alle rassen, volkeren, en culturen…………..
   Dat doe ik al héél lang niet dat wijsmaken, maar ik denk voornamelijk mensen die niet verder ooit zijn gekomen dat ’t uitsluitend WITTE dorp en blanke omgeving ze mee te maken hadden.
   Als je je tegenwoordig blijkbaar in NL anders uit dan ’t goe-geluid, ben je raciest.

   Like

 16. ronjaspers zegt:

  In de geschiedenis van de mensheid waren er net zoveel blanke als gekleurde slaven.Nog niet zo heel lang geleden tijdens de 2de wereldoorlog waren er ook heel veel blanke slaven in de nazi en jappenkampen.Ze werden gemarteld,vermoord,werden uitgehongerd of moesten zich doodwerken.En dan heb je ook nog de plaasmoorden in zuidafrika waar ongeveer 70.000 blanke boeren en hun gezinnen zijn gemarteld,verkracht en afgeslacht door zwarte racistische barbaren.Daar hoor je de zwarte en het extreem linkse nageboorte nooit iets van zeggen,laat staan veroordelen.

  Like

 17. GENOEG ! zegt:

  Zwarten hebben zélf nooit ook maar iéts gerealiseerd. Te beperkt qua IQ en (Daardoor ?) niet ééns in staat om een dag vooruit te kijken. ’t Is àltijd HIER & NU, met die jankers. De nieuwste Nikes, drugs, een wapen, “wheels”, een bitch…. Liegen, bedriegen, stelen, geweld, verkrachten, moorden. ELKE dag, ALLE dagen ; het houdt NOOIT op !

  Nauwelijks in staat om een fatsoenlijke zin uit te spreken (Over schrijven ga ik het maar niet hebben.) en niet opgeleid. Zero diploma’s, zero kennis, zero know how, niéts, NADA ! Maar wél & àltijd een GROTE BEK opzetten, ge gangmaakt/opgehitst door lieden (Jawél : Blanken !) met zéér slechte bedoelingen.
  Maar dat ze het, met zijn ALLEN, tot niéts brengen, DAT is – natuurlijk – de schuld van de blanke. Racisme & “white privelege”, nietwaar ?

  Het volstaat om naar Zwart Afrika te kijken om te weten hoe BEPERKT die mensen wel zijn. Maar er zijn er NOG dommere : de Bosjesmannen (Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Angola) & de Aboriginals (Australië) ; om er 2 te vernoemen.
  Moeten we écht “geloven” dat die mensen EVENWAARDIG zijn ? Evenwaardig aan ONS ?
  Gisteren zag ik nog foto’s van infrastructuur in zwart Afrika die door de Blanken was gebouwd in de jaren “stillekes”. En NU ? Onbruikbare Ruïnes ! Zwarten kunnen niéts onderhouden omdat ze voor niéts respect op kunnen brengen. Ze BEGRIJPEN niéts. Niéts “gaat vanzélf” maar daar zijn ze nog (altijd ?) niet achter.

  En, nu we het TOCH over oliedomme achterlijken hebben : wàt komen MOSLIMS in ONZE wereld doen ???? Buiten profiteren, misdaden plegen en iédere westerling HATEN ?

  Zwarten en Moslims helpen ONZE maatschappij volledig naar de kl.ten ; het is niet anders.

  Of zie jij JOUW dochter al met zo iemand thuis komen ? Pret én MISERIE verzekerd !!

  Geliked door 2 people

  • Genoeg beate man/vrouw We weten nog dat de Junk en misdadiger dood ging onder een politie knie,
   Geen best beeld dat kan Ik zeker beamen maar bekijk het eens door de zwarte bril.
   We hebben dus een Junk die iets probeert te kopen met een vals briefje van 20 $
   Dan sterft hij en wat gebeurd als volgend.
   De gekke gutmenscch maakt een tekening van hem met vleugels en engel weet je wel en dan komt het zwarte bling bling om de hoek kijken en gaan ze hem begraven in een zogenaamde gouden kist.
   Sorry maar dat was absurditeit tot de 50 ste macht want geen ene fucking links dragende idioot wil weten dat het gewoon een criminele Junk was.
   Het proces tegen deze agent wordt ook zo iets als een Amerikaans Wilders proces en wie is de lul.
   Deze BLANKE politie agent want die word geofferd op het muliculturele altaar.

   Like

   • Ravian zegt:

    Zolang Trump president is en blijft verwacht ik eerlijk gezegd niet die politieagent opgeofferd te zien worden.
    Ik denk dat deze hele zaak over de verkiezingen heen getild gaat worden, en dat die politieagent dan, als de daar op volgende linkse rellen zijn uitgeraasd, uiteindelijk vrijgesproken gaat worden, omdat hij feitelijk niets verkeerd gedaan heeft.
    Als puntje bij paaltje komt heeft hij zich namelijk gewoon aan de geldende procedures gehouden, en is Floyd zelfs niet aan die befaamde “nek klem” maar aan zijn eigen drugsmisbruik overleden.
    Enkel als de Democraten aan de macht mochten komen, wat ik niet verwacht, loopt de man gevaar.
    Maar ook dan gaat het nog lastig worden om hem in een politiek proces te veroordelen.
    In de VS bepaald namelijk niet een D66 rechter maar een uit burgers samengestelde jury of iemand wel of niet schuldig is.

    Geliked door 1 persoon

 18. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s