Charlie Hebdo: Een geestverwant van de organisatie “Moslims van Frankrijk” (UOIF), Mohamed Hassan Dadou, roept op tot moord op alle Fransen

(Door: “Sebastien de Lyon” – Vertaling: “delamontagne”)

Een leider van de Moslimbroederschap, directeur van het ulama-trainingscentrum in Doha, Qatar, roept op tot moord wegens Charlie Hebdo

In een audio-opname, die uitgezonden werd na de recente heruitgave van de cartoons van de profeet Mohammed door Charlie Hebdo, beschouwt Hadou (foto) de “straf” die het  Franse satirische  blad in 2015 heeft gekregen  als “WELVERDIEND”. Hij  roept op tot moord en doet dit in de vorm van een toespraak, waarin moslims worden aangespoord hun eer te verschonen door de profeet Mohammed te verdedigen. Hij besluit zijn preek door Allah te smeken om degenen die de profeet Mohammed bespotten de ergste straf op te leggen om, zo  zegt hij, “de dorst naar wraak die in onze borsten brandt” te lessen:

 

Het meest verbazingwekkende is nog dat hij een  hoge functionaris van de Moslimbroederschap is, die claimt  een gematigde islam na te streven, een midden positie te willen innemen en zegt te spreken uit naam van het geloof van de geest van liefde.

Zijn woorden:

“Dit is een algemene oproep aan alle volgelingen van de profeet Mohammed, de vrede van Allah zij met hem en deze eervolle oemma die Allah heeft gekozen als de beste van de naties van de mensheid.

Mijn broeders en zusters, het lijdt geen twijfel dat U allemaal van de profeet houdt, de vrede van Allah zij met hem. U weet dat deze liefde voor de profeet een fundamenteel iets van ons geloof is en dat niemand onder U gelovig  kan zijn als hij de profeet niet  meer lief heeft dan zichzelf, meer dan hij van zichzelf  houdt, ouders, kinderen of  elk ander mens.

Het bewijs van deze liefde voor de profeet is door hem te verdedigen, te beschermen,  je voor hem op te offeren. En er is totaal geen goedheid in U als men dit niet doet. De meesten van U weten wel dat het Franse blad “Charlie-Hebdo”  de aanstootgevende en provocerende cartoons die ze eerder heeft gepubliceerd dit opnieuw heeft gedaan. En toen ze eerder de welverdiende straf had gekregen, rouwden veel  mensen er om. Er werden marsen georganiseerd, waaraan ook enkele van uw presidenten, Uw ministers en Uw intellectuelen  deelnamen.

En nu hebben zij dezelfde beledigingen en dezelfde provocaties herhaald. Dit is om U  te testen om te zien of er onder U mensen zijn die voor zijn eer op willen komen. Zijn er onder U  verdedigers van de profeet? Dit is een test van Allah. En ik wend me tot U, in de naam van de geest van geloof en liefde, dat het Uw plicht is om als volgeling  van de profeet dit te doen , Allah’s redding zij met hem.

Dus verdedig Uw profeet, Allah’s redding zij met hem,  en verdedig Uw religie. Laat Allah het beste van Uzelf zien en vertrouw op Allah’s hulp.

Ik smeek Allah de Almachtige om degenen te helpen die onze religie willen beschermen en de eerbaarheid van de Profeet, de vrede van Allah zij met hem, te verdedigen. Ik smeek Allah om nederlagen, tegenslagen en rampen toe te brengen aan zijn vijanden en aan al diegenen die hem beledigen of uitlachen.

O! Allah, zoals U  de dood hebt toegebracht aan degenen die de Profeet bespotten tijdens zijn leven, breng de dood aan al degenen die hem vandaag de dag  bespotten.

O! Allah, de Almachtige draagt ​​Uw straf op hen. Breng  ze de ergste slagen toe.
O! Allah, bevredig de dorst naar wraak die in onze borsten brandt!
O! Allah, bevredig de dorst naar wraak die in onze borsten brandt!
O! Allah, bevredig de dorst naar wraak die in onze borsten brandt!

Bron:
www.fdesouche.com
Door: “Sebastien de Lyon”

Bron oorspronkelijk artikel:
https://global-watch-analysis.com

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Frankrijk, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslimbroederschap, Moslims, nieuw fascisme, Qatar, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

14 reacties op Charlie Hebdo: Een geestverwant van de organisatie “Moslims van Frankrijk” (UOIF), Mohamed Hassan Dadou, roept op tot moord op alle Fransen

 1. Republikein zegt:

  Richten, vuuuuurrrrrrrr!

  Geliked door 1 persoon

 2. koosv8 zegt:

  Hij zegt het wel mooi evengoed. Ik denk er namelijk precies zo over, maar dan richting de moslims. Alles wat ze zeggen kan tegen hen gebruikt worden. Maar het laat wel weer heel duidelijk zien voor wie de vrijheid van meningsuiting is………..niet voor blanken in ieder geval.

  Geliked door 3 people

 3. Julia zegt:

  Onbegrijpelijk dat dit grote stuk gif en verderf niet worden opgepakt en levenslang in een cel van een paar vierkante meter wordt opgesloten en nimmer meer vrij komt (liever nog de doodstraf voor deze gevaarlijke zieke vergiftigde geesten). Te absurd voor woorden dat zijn barbaarse volgelingen überhaupt nog in Frankrijk mogen leven en er niet massaal worden uitgetrapt en al die moskeeën worden dicht gespijkerd. Uiteindelijk verklaart dit stuk vergif de oorlog aan het Franse volk.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  De falende EU zou eens een voorbeeld moeten nemen aan bepaalde Oosblok landen waar dit soort giftige moslim haatzaaiers en volgelingen überhaupt het land niet binnenkomen en geen haathut zoals een moskee niet van de grond komt. Dus dit is wat Merkel en Macron onze Europese samenleving heeft aangedaan en miljarden aan dit soort Moslim haatzaaiers en volgelingen hebben verspild. O.a. Merkel, Macron en al die regeringleiders die hieraan hebben meegewerkt dienen voor goed te worden opgesloten. Europa is verzeild in een enorme chaos waar zelfs de machtswellustelingen binnen de EU geen enkele macht meer over hebben en het volk aan hebben overgeleverd.

  Geliked door 3 people

 5. Yvonne zegt:

  Waarom mag dit volk ons,in dit geval de Fransen oproepen tot moord op de Fransen? Als wij dit roepen moord op alle moslims wordt je opgepakt
  Ik snap niet dat ze die cartoons weer zo nodig moesten plaatsen, je ziet wat er weer van komt

  Like

 6. Tim zegt:

  Dat is de opdracht van die valse mohammed ook alles afslachten wat niet moslim is en omdat het een erg makkelijk te ontmaskeren geloof is gebruiken ze zoveel geweld want ze kunnen niks anders en mohammed is in de hel en alle moslim zullen hem volgen….

  Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  Wat doet zo’n stuk AFVAL in Frankrijk ?
  Geef daar eens antwoord op Macron……………..

  Moslim aanval in Parijs.
  Wat doet een musulman/Mohammedaan die waarschijnlijk veel ouder is dan hij zegt, in Parijs ?
  Dit keer zijn het 2 journalisten die werkten voor Paul Moreira, de collabo die gespecialiseerd is in de strijd tegen RECHTS ( Marine le Pen ! ) en tegen Katholieken.
  Hij is een grootverdediger van de KORANISATIE [ het binnenbrengen van Moslims en dientengevolge het geleuf van de Wrede en onderdukking ! ]
  Hij valt steedsMarine le Pen aan omdat zij de import van “vredelievende” moslims koppelt aan de terroristische aanslag.
  We leven in barbaarse tijden…………..

  Like

  • delamontagne zegt:

   Afgelopen Maandag 5 september om 22.30 uur werd op Canal Plus een documentaire van hem, Paul Moreira, uitgezonden, getiteld; “ISLAM, ANTICHRIST en HAM PLUS BOTER”
   Christine Tasin ( redacteur/oprichter de fel anti-islam Site “Riposte Laique” ) wordt erin aangehaald en bespot omdat ze tijdens een persconferentie had gezegd dat ze verrast was dat je in Frankrijk niet islamofoob mag zijn.

   Like

 8. Ravian zegt:

  Misschien moeten wij westerlingen de dorst naar wraak die in onze borsten brandt ook eens lessen, door eens wat vrede brengende thermonucleaire wapens op de ernstigste broeihaarden van “het geloof van de vrede” te parkeren.

  Geliked door 2 people

 9. John van antwerpen zegt:

  Laatst heb ik gelezen dat veel Fransen gewoon weer terug willen naar de doodstraf.
  Laten we het gewoon doen, degene die onze waarden aanvallen met dodelijk geweld
  beantwoorden met wat ze zelf graag willen.
  Zonder schaamte uiteraard. Het levert in ieder geval het voordeel op dat er in gevangenissen
  vele plekken vrij komen om mogelijke aanslagplegers alvast op te bergen.
  Geen medelijden maar actie. Maar met Macron komen we geen steek verder.

  Like

  • koosv8 zegt:

   Daarom zit hij er ook, dat geldt voor Merkel, Rutte, die Italiaanse en spaanse premier idem dito, het gewone volk heeft geen zak aan die luie globalisten. Wegjagen of ???

   Like

 10. kampersrene zegt:

  en wat zegt de PAUS hoofd van de enige ware godsdienst…hoeveel godsdiensten zijn er niet ? je kunt respect hebben voor een godsienst die de liefde predikt en daarom sluit ik die moslims uit

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Zelfs in Canada neemt de haat tegen de moslims en de islam steeds toe omdat ze daar godzijdank erachter zijn gekomen dat dit alleen maar een bedreiging voor hen is! Lees daar dit artikel maar over:

  PARADIJS CANADA

  Ongewenst migrantenland Canada

  Multiculturalisme staat onder druk in het hedendaagse Canada. Xenofobie en moslimhaat zijn steeds meer aan de orde van de dag. De toestroom van Amerikaanse migranten zorgt in Quebec voor onrust, angst en toegenomen geweld.
  En wat hadden ze dan anders verwacht als je horden mensen toelaat in streken waar men helemaal niet zit te wachten op zoveel mensen!
  In de slotaflevering van Paradijs Canada belicht documentairemaker Emy Koopman de groeiende xenofobie in het land. Sinds de jaren 70 hanteert de Canadese overheid een beleid dat multiculturalisme promoot. Migranten zijn van levensbelang voor het land en door een speciaal selectiesysteem zijn nieuwkomers met een goede opleiding verzekerd van staatsburgerschap.
  Dat er helaas ook een hoop klaplopers en nietsnutten onder zitten zal hen vast ontgaan!

  Xenofobie

  De keerzijde is echter dat xenofobie en moslimhaat onder de inheemse bevolking toenemen. Dit is zeer merkbaar in de Franstalige provincie Quebec waar de bevolking vreest de eigen culturele identiteit te verliezen. Trouwens nog volkomen terecht ook!
  Zeker nu sinds de verkiezing van Trump veel Amerikanen hun heil zoeken in Canada. De groeiende spanningen zorgen voor geweldsincidenten, maar er zijn ook Canadezen die migranten actief steunen.
  Volksverhuizingen zijn al vaak zat een ramp gebleken en in het Oude Testament werd het joodse volk, nadat zij decennia’s lang in Israël woonden waar toen de heidense volkeren waren verdreven of gedood, uiteindelijk ook verdreven omdat een groot deel van de joden aan afgoderij deden!

  Ps. ik ben trouwens GEEN antisemiet voor wie deze reactie eventueel verkeerd begrijpt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s