De eerste scheuren in de leugenconstructie van de Duitse massamedia

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Op dinsdag wordt het krap voor Joe Biden

De Duitse media verbreiden niet alleen maar, maar ook van de politieke omstandigheden in de VS een bedrieglijk, ideologische gemotiveerd gemanipuleerd beeld. Wie hen nog gelooft, krijgt de indruk dat de presidentsverkiezingen in november eigenlijk al gelopen zouden zijn en dat het alleen nog maar de vraag zou zijn of Trump na zijn niet-herkiezing door het volk zijn zetel in het Witte Huis vrijwillig of pas na een juridisch moddergevecht vrijgeeft.

 

Pas sinds enkele dagen zwenkt een deel van het massamediale bedrijf om en probeert de Duitse publieke opinie voor te bereiden op een gebeurtenis aanstaande dinsdag, die wellicht behoefte aan toelichting zou kunnen vereisen en de voorpret met betrekking tot de komende machtswisseling zou kunnen dempen.

Dan vindt namelijk het televisiedebat tussen de 74-jarige Donald Trump en zijn 77-jarige uitdager Joe Biden plaats. “Spiegel online” duidt met het schetsen van een verkiezingsoptreden van Joe Biden tactvol aan welk schouwspel ons daarbij te wachten staat.

Joe Biden is dement. Hij kan het presidentiële ambt niet echt uitoefenen. Trump daarentegen is topfit en vechtlustig. Hij heeft geen reden om dinsdag rekening te houden met “Sleepy Joe”. Dat mag hij ook niet: daarvoor staat er gewoon te veel op het spel.

Trump zal Biden in stukken scheuren

In het voorjaar van dit jaar werd Biden´s dementie ook in Duitse politieke media nog openlijk gethematiseerd. Want toen ging het om de voorverkiezingen bij de Democraten en niet om de showdown met Trump. Het ging erom Bernie Sanders te voorkomen, met wie het voor de Amerikaanse Democraten nog erger geworden zou zijn. Destijds schreef “Telepolis”:

“De inspanningen van het establishment van de Democraten om de zichtbaar overbelaste Biden ondanks alle evidentie bloot te stellen aan de marteling van de verkiezingsstrijd, grenzen zodoende aan misbruik. In plaats van een waardig vertrek, een welverdiend pensioen in het verzorgingstehuis, overkomt de trouwe partijsoldaat na vele decennia in dienst van de Democraten een ultimatieve openbare vernedering, waarin hij afgebeuld wordt in de verkiezingsstrijd tegen Sanders. Daarbij lijkt het de strategen in de centrale van de Democratische Partij het er werkelijk alleen maar om te gaan Bernie Sanders te voorkomen – alle andere overwegingen lijken bijzaak te zijn.”

Dan werpt zich tegelijk de vraag op: waarom sturen de Amerikaanse Democraten een kandidaat in de race, die alleen maar kan zwaaien en van de Teleprompter kan lezen, maar nauwelijks drie samenhangende zinnen kan spreken, laat staan de VS politiek kan leiden? Het antwoord is heel eenvoudig: ze willen een marionet, waarmee ze kunnen doen wat ze willen. En precies dat is Biden: de marionet van zijn partij. Eentje, die de Deep State niet zal tegenspreken en en absoluut geen eigen ideeën zal ontwikkelen. Het exacte tegendeel van Trump dus.

Als dat zo is, waarom staat Biden in alle peilingen van de gevestigde opinieonderzoeksinstituten dan voor op Trump? Het antwoord is net zo eenvoudig als schokkend: de peilingen zijn gewoon gemanipuleerd. Net als in 2016. De opinieonderzoeker en perswoordvoerder van de Amerikaanse Republikeinen in Duitsland, Benjamin Wolfmeier, heeft daarover onlangs details toegelicht.

Trump zal Biden dinsdag in het televisieduel verslaan. Trump zal de verkiezingen winnen. De Duitse mediamakers zullen het geheel als een resultaat van walgelijke omstandigheden neerzetten. En de brave Duitser zal zich door hen laten blijven beïnvloeden, terwijl hij tussen sport, misdaadfilms en soaps heen en weer zapt.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op De eerste scheuren in de leugenconstructie van de Duitse massamedia

 1. koosv8 zegt:

  Als er iemand hier de waarheid spreekt is het die Benjamin Wolfmeier. Niets aan toe te voegen, en zo zit het in heelveel WESTERSE LANDEN. WALGELIJK MAAR WAAR!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Hoe verder men in Duitsland van oost naar west reist, hoe dieper de leugens van de MSM worden geloofd. Achter de westelijke grens met de provincie Limburg ligt een klein, geperforeerd anti leugens terrein, maar daarna gaat de reis versneld verder naar de Noordzee.

  Like

 3. Kees zegt:

  De media doen misselijk werk, kijk maar eens hoeveel mensen in NL vinden dat Amerika geen goede bondgenoot zou zijn, en steeds meer mensen vinden dat we steun moeten zoeken bij Merkel en Macron. Dan moet je toch heel slecht voorgelicht zijn.

  Geliked door 3 people

 4. Hans van Straaten zegt:

  Wie er ook gaat winnen, ik hoop Trump, het wordt een puinhoop omdat de democraten de verkiezingsuitslag niet zullen accepteren (hebben ze al gezegd) , en de republikeinen zullen hun winst niet uit handen geven.

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Het is toch allang bekend dat politici en allerlei bestuurders zowel het volk als zichzelf bedriegen en verloochenen en vaak niet eens luisteren naar goede raad. En zelfs Professor Bob Smalhout (1927-2015) gaf in zijn columns in de Telegraaf al aan dat hoogwaardigheidsbekleders en een groot deel van het volk zich precies lijken te gedragen zoals uit het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen (1805-1875) dat ik hieronder zal beschrijven:

  De nieuwe kleren van de keizer

  Er was eens een schatrijke keizer uit een ver land die een enorme ijdeltuit was en alleen maar van mooie kleren hield. Om zijn volk, soldaten, paarden, honden enz. leek hij niets te geven en hij wilde het liefste in de allermooiste kleren rondlopen. Dit riep natuurlijk de grootste ergernis op bij het volk die alleen niets durfden te ondernemen tegen de narcistische keizer.
  De stad, waar het paleis van de keizer stond, was een zeer rijke en welvarende stad waar op een dag een groot feest werd gegeven. Van heide en ver kwamen er allerlei reizigers en vreemdelingen op af die daarginder wilden gaan feestvieren, spullen wilden kopen of verkopen of daar wilden gaan overnachten.
  Op zekere dag kwamen er twee slimme oplichters naar de stad toe (zij waren blijkbaar van het soort dat het liefste rijke uitzuigers en hooghartige bestuurders bedrogen omdat van arme mensen geen geld was los te krijgen, gelijk naar een kale kip) die al snel vernamen hoe rijk en ijdel de keizer was. Ze besloten hem als nieuw slachtoffer uit te kiezen en ook omdat die kerel het had verdiend om voor zijn gedrag te worden opgelicht.
  De twee bedriegers verkondigden daarop in het openbaar dat zij wevers waren die de mooiste kleren konden maken waar ook ter wereld maar wie deze kleren alleen niet aanschouwde zou in werkelijkheid oerdom wezen of totaal niet geschikt voor zijn/haar functie!
  De keizer wilde echter dolgraag deze nieuwe “kleren” bezitten en hij nam de twee oplichters in dienst. Ze vroegen daarom steeds om goud, edelstenen, zijde, de mooiste stoffen etc. terwijl ze dit allemaal opborgen en zogenaamd aan de weefgetouwen gingen zitten en daar totaal niets uitvoerden!
  Daarop werden er steeds allerlei ministers naar de bedriegers toegestuurd en zij zagen natuurlijk GEEN stoffen op de weefgetouwen! Maar omdat de ministers niet voor dom wilden worden gezien of niet geschikt voor hun beroep zeiden ze dat zij de stoffen WEL zagen, blijkbaar uit vrees dat als ze beweerden dat ze niets zagen de ministers hun baan hierna konden kwijtraken!
  Ook de keizer en het hof gingen later kijken en zij zagen eveneens helemaal niets maar ze durfden op hun beurt dat niet te beweren omdat ze ander zichzelf oerdom vonden of niet geschikt voor hun functie! Uiteindelijk zou de keizer de desbetreffende “kleren” wel aankrijgen (in sommige versies had de keizer gewoon een Adamskostuum, dus beter gezegd NIETS, aan of anders gewoon zijn ondergoed!) en daarmee gaan pronken bij zijn volk. De bedriegers werden daarop rijkelijk beloond en toen de keizer zijn optocht ging houden knepen ze er meteen tussenuit met al het geld, goud, edelstenen, dure stoffen enz.!
  De keizer liet zich uitgebreid bewonderen op straat maar niemand durfde te beweren dat ze geen mooie kleren zagen omdat men zich anders oerdom voelde of niet geschikt voor hun beroep. Onder hen was er niettemin een klein kind bij (in de ene versie een jongen en in de andere versie een meisje) die eerlijk verkondigde dat de keizer helemaal GEEN mooie kleren aan had en daarop durfde opeens iedereen de waarheid te vertellen!
  Later besefte de keizer dat hij het eigenlijk ook wel had verdiend om vernederd en bedrogen te worden voor zijn ijdelheid en het verwaarlozen van zijn volk waarna hij voorgoed van zijn narcisme was genezen!

  In deze huidige maatschappij zijn er ook een hoop ijdeltuiten onder allerlei bestuurders die zich door allerlei bedriegers en oplichters laten beetnemen en hen zelfs rijkelijk betalen terwijl de rest van het volk dat niet of nauwelijks durven aan te geven!
  Zij die dat echter WEL proberen worden, in tegenstelling tot het wijze kind, vaak verketterd en gedenomiseerd in de hoop het bedrog in stand te houden wat in deze maatschappij totaal NIET meer lukt! Want al is de leugen en het bedrog nog zo snel, de waarheid zal die altijd achterhalen en later vreselijke gevolgen hebben!

  Like

 6. Bob zegt:

  Toen Hitler ging verliezen gooide hij
  ongetrainde kind soldaten in de strijd.
  Van Rusland wordt gezegd dat die zich met de
  verkiezing had bemoeid.
  Wat de westerse pers doet is alleen
  toekijken.
  Bij de arabische onlusten is door de westerse
  pers betaald om stenen naar de Israelisch te
  gooien.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Stalin offerde niettemin vrijwel de gehele mannelijke generatie in Rusland, geboren tussen 1918 – 1923, op tijdens WO II waardoor er na de oorlog een groot tekort aan mannen daar was ontstaan! De jeugd is tijdens oorlogen niets anders dan kanonnenvlees!

   Like

 7. Peter zegt:

  Niet alleen Biden is dement,een groot deel van Duitsland,houden ze ook stom als een koe,Stalingrad innemen was een kwestie van enkele dagen,en iedereen geloofde dat,de media bedroog de mensen er lustig op los,wat er terug kwam uit Rusland jaren later,was een compleet in de pan gehakt leger,de geschiedenis herhaalt zich,en weer trappen ze in alle leugens van de overheid.

  Like

 8. Jan zegt:

  De nieuwe fascisten in Amerika

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s