Deense minister van Integratie: Asielzoekers liegen en bedriegen

Een aanzienlijk deel van de vluchtelingen en in Denemarken herenigde gezinnen bedriegt, bedreigt en probeert de staat te tillen. Dit is de mening van Inger Støjberg (foto), minister voor Buitenlanders en Integratie.

“Ik weet dat de linksen, de culturele radicalen en alle goedmenschen  op een dwaalspoor zullen raken zodra ze dat hebben gelezen: maar op sommige dagen zit ik in mijn kantoor met het duidelijke gevoel dat er een aanzienlijke groep vluchtelingen en herenigde familie is, die naar Denemarken zijn gekomen, bedriegt, bedreigt en ons voor de gek houdt”, zo zegt de minister.

“Ik zie en ervaar gewoon dagelijks veel te veel hier in mijn functie om dit fundamentele vertrouwen nog langer te kunnen behouden. Als je op mijn post zit, ben je helaas gewoon niet verrast door het bedrog dat er gaande is.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Denemarken, fraude, gezond realisme, Graaien, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Rechts geluid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Deense minister van Integratie: Asielzoekers liegen en bedriegen

 1. karton zegt:

  Wát fijn dat deze Deense minister daar nú al achter gekomen is. Als zij enkele jaren geleden een daartoe strekkende vraag zou hebben gesteld aan de Deense Jhönny mat de Pätsk dan had ze dít antwoord gekregen ! Een beetje slaap-muts.

  Geliked door 1 persoon

 2. Yvonne zegt:

  De gelegenheid maakt de dief, onze landen maken het zelf aantrekkelijk om hierheen te komen
  Ze komen als vliegen op de stroop af , onze regeringen maken dit mogelijk
  Bedriegen, bedreigen en de staat tillen, wat is nieuw onder de zon?
  Wie stopt deze achterlijke invasie?

  Geliked door 2 people

 3. koosv8 zegt:

  Is dit nieuws, of een cold case gevalletje van begin jaren 80? Kom op zeg!!!!

  Like

 4. Bob zegt:

  De facistische regering hier is nog
  erger dan de Denen.

  Geliked door 2 people

 5. Gienekehado zegt:

  Moet je mee aan komen bij die SUFKUTTEN op 2513 AA Den Haag!! Dommer, misdadiger, wereldvreemder volk, ken ik niet!! Hebben Het Land van Onze Voorouders VERWOEST!! Bloed aan de klauwen tot over de ellenbogen!!

  Geliked door 1 persoon

 6. klaas zegt:

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Dat geldt helaas niet alleen voor Denemarken. Wij kennen dat fenomeen al vanaf midden jaren zestig toen de eerste gastarbeiders arriveerden. Liegen, bedriegen, niet op komen draven en het bestelen van de werkgever waren dan ook schering en inslag. De volgende stap was om met behulp van maatschappelijk werkers uiteindelijk in de WAO te belanden zodat hun toekomst verzekerd was. Met hier en daar wat zwart bijklussen lachten ze werkend Nederland dan ook uit.

  Ik ben blij dat steeds meer mensen gaan inzien dat ze hier slechts met een doel naar toe te komen en dat is roofbouw te plegen op onze sociaal economische voorzieningen.
  Zonder aanzien des persoons Nederland en de rest van Europa uitschoppen is dan ook de enige oplossing. Uiteraard geldt dit ook voor het Oost Europese crapule. Want die zijn geen haar beter.

  Geliked door 3 people

  • Lot zegt:

   De hulpverleners/leraren hadden in Duitsland (en nederland) allang opgemerkt dat ze alleen naar taallessen kwamen om hun uitkering veilig te stellen. Ze letten niet op, deden niet mee in de les, en de leraar luisterden ze niet naar, en kletsten lekker met elkaar, wat nog harder werd met een thee pauze in het klaslokaal, lekker binnengebracht. Zelfs op het coa in duitsland hadden ze de lessen.

   Kwam de ‘sociaal werker’ langs om uitleg te geven over sociale extra geld uitbetalingen en ontwikkelingen, dan was het doooodstil in de klas. De lerares was verbaasd, dus ze konden het wel. Haar duitse broer vertelde mij dit verhaal. En ze begonnen zowaar allemaal vragen te stellen. Ze wilden wel zeker weten of ze het echt goed gehoord hadden, wat ze nu weer konden krijgen of regelen aan extra geld. Dit is een echt verhaal!

   Geliked door 3 people

   • Gienekehado zegt:

    Hahahahahahaha…. Moet je mee aan komen bij Opoe Ankie en haar Kontelikkers!! Hahahahahahaha…… Stelletje SUFKUTTEN-PLUS!!

    Geliked door 1 persoon

 8. hannah zegt:

  ze liegen inderdaad altijd, dat mogen ze ook als het past bij de regels van de koran/ Islam …..

  Geliked door 3 people

  • ;Lot zegt:

   Nou liegen is een ding, je weet dat ze het doen. Maar de agressiviteit is veel erger, als je iets van commentaar hebt wordt je gelijk bedreigd en geslagen. En dan vragen waarom wij niets doen. Nou dat wordt met een stiekem pistool in de toekomst nou goed.
   En wat van de wormen die zij op je lippen willen smeren, bah, vies volk.

   Like

 9. delamontagne zegt:

  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcSS4AiExwZJ2rixD6A2c-c0_PzPsHlwUaE8Lg&usqp=CAU
  / * / *
  Ik had van deze geweldige vrouw al meer alternatiefs gelezen in de buitenlandse anti-asieligers-Media.
  Nog even wachten…….en ze zal ’t hoge woord eruit brengen, voornamelijk
  moslims.
  Ze zei o.a.; “Waarom? Niemand weet het, behalve dat het hen kan helpen vals te spelen tijdens een test.
  Sla de gemakkelijke weg in.
  Je leert er in ieder geval geen Deens van, en je kunt je er ook niet gemakkelijker door .”IN TE ZETTEN VOOR DE DEENSE SAMENLEVING”
  * * *
  Dat is dus ook helemaal niet hun bedoeling Deens leren en
  je inzetten voor de Deense samenleving [ idem de Nederlandse !]
  Moslims/islam gehoorzamen en luisteren alleen naar de “Ummah” de wereldwijde moslimgemeenschap.
  En hun overwegingen hoe te leven komen uit hun Manual/ hun handboek, de Koraan.
  Daarin staat o.a. om de ongelovige honden zoveel mogelijk te benadelen.
  99 Ideetje om Ankie [ Broekers-Knol ] naar haar toe te sturen.
  Kan ze wat van leren…………….

  Geliked door 1 persoon

 10. Ronald B zegt:

  We weten allemaal dat 90 tot 95 % gelukszoekers zijn!!! Ze kijken allemaal heel zielig en acteren ook nog eens zielig, totdat ze binnen zijn en hun paspoort krijgen…..Verplichte remigratie!!!

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Het kan trouwens hier nog veel gekker in Nederland, buiten Denemarken, als het thans gaat om andere “asielzoekers en immigranten” die hier moeten worden binnengehaald wat weer een idee is van die vreselijke partij, D66 genaamd! Lees daar dit artikel maar eens over:

  D66 wil ‘gewone’ Russen binnenhalen en indoctrineren met westerse waarden

  D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma vindt het ontzettend belangrijk “om meer Russen hier kennis te laten maken met Nederland, onze democratie, rechtsstaat, onze vrijheden en gelijkheden.” Dat is volgens hem namelijk nodig, aangezien er op politiek vlak geen snelle verbetering van de relatie hoeft te worden verwacht (mede dankzij D66 zelf). “Van bovenaf lukt het duidelijk niet, dus we moeten wat van onderop proberen”, zegt Sjoerdsma.
  Denkt die dwaze Sjoerdsma nou ECHT dat hij de Russen, Oekraïners enz., die hij wil binnenhalen naar Nederland, zich aan onze normen en waarden zullen gaan aanpassen? Die lui zijn namelijk heel anders dan Nederlanders, ze hebben al eeuwen geleefd onder de terreur van de tsaren en dictators en het is al geregeld voorgekomen dart velen onder hen zich niet laten overheersen door vreemden ofschoon er altijd wel veel Duitsers in Rusland woonden!

  De helden van D66 hebben de zware taak op zich genomen om die zielige ‘gewone’ Russen te redden van hun eigen overheid. Iedere keer wanneer de Russische overheid handelt op een manier die vooral goed is voor Rusland, roepen ze bij D66 weer om sancties tegen dat land.
  Heel sneu natuurlijk, want die sancties raken natuurlijk altijd de gemiddelde Rus. En diezelfde Russen probeert D66 nu te ‘redden’.
  De Russen en de Nederlanders zijn niet altijd even goede vrienden geweest ofschoon tsaar Peter de Grote (1627-1725) wel hier op bezoek kwam om juist de huizen- en scheepsbouw bij ons af te kijken in de hoop daarmee het achterlijke (?) Rusland te doen moderniseren!

  Sjoerdsma lijkt al helemaal een messias-complex te hebben ontwikkeld. Misschien omdat Rusland hem in 2008 op de zwarte lijst heeft gezet? In ieder geval, hij wil nu opeens Russische studenten, wetenschappers, journalisten en kunstenaars naar Nederland zien te halen.
  In 2000 hebben zelfs een aantal inwoners van Elst (tussen Nijmegen en Arnhem) een hele groep arme Russische weeskinderen daar binnengehaald om hen een onvergetelijke vakantie te gaan bezorgen! Dit werd echter een groot fiasco daar deze Russische kinderen totaal geen luxe waren gewend, niet altijd zindelijk en netjes waren, vaak het speelgoed van hun gastkinderen vernielden en zij zelfs complete fruitgaarden leegplukten of er met paarden vandoor gingen!
  Op een gegeven moment konden ze daar in Elst geen Russische weeskinderen etc. meer luchten of zien omdat die zich ook niet konden aanpassen aan deze verwen-maatschappij! De Russen hebben eeuwenlang zoveel armoede gekend dat het wel decennia’s heeft geduurd eer ze daaraan konden meedoen!

  Bij D66 komt het blijkbaar niet in ze op dat dit plan ook compleet averechts zou kunnen werken en dat de Nederlandse studenten geïnspireerd raken door alles wat die Russen ons dan komen vertellen.
  Nee joh ‘wij zijn tenslotte het westen, daar kunnen zij juist heel wat van leren!’ is kennelijk de gedachte.
  De communistische leiders hebben echter, na WO II, het westen meer dan 40 jaar lang bedreigd met kernwapens en lange tijd de wens gehad om heel Europa te veroveren! De bevolking werd toen zo zwaar verwaarloosd dat ze pas in 1991 het gehate communistische juk afwierpen!

  Maar ja, laten we het vooral doen! Nuanceren we dat schrikbeeld in de media over ‘de Russen’ ook weer een beetje. Maar ik geloof niet dat ze allemaal als vrijgevochten liberaal democraat zullen worden herboren. Écht niet.
  Want zoals velen al weten: het is totaal onmogelijk om vreemden met allerlei vertroetelingen tegen hun wil in te gaan veranderen omdat zij nou eenmaal een andere identiteit, taal, gewoontes, cultuur, geschiedenis enz. bezitten en anders gaat die idiote Sjoerdsma maar gewoon ZELF in Rusland wonen, zich daar aan te passen om hier hopelijk NOOIT meer terug te komen!

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Die D66-ers zullen in navolging van Pechtold wel grotendeels aan de drugs zitten , anders hadden ze Alexander Snuifdoos er toch wel eerder bijgelapt ?
   Wie denkt dat je Russen bij kunt sturen , heeft ze nog nooit echt meegemaakt !
   Het zijn onvermurwbare ijzervreters waar je totaal geen vat op krijgt .

   Het lijkt me beter om heel D 66 naar Rusland te sturen !
   Zijn wij van ze af , want leren doen ze hier écht niet .

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s