Viktor Orbán: “Als we de wetten van de wiskunde niet ignoreren, is het niet moeilijk om de realiteit van de bevolkingsomwisseling te herkennen”

(Vertaling: E.J. Bron)

In een in Hongarije gepubliceerd artikel neemt Viktor Orbán geen blad voor de mond:

 

Volgens de krankzinnige linksen is er geen reden om bang te zijn voor een massa-immigratie of zelfs immigratiestroom. Er is geen reden om daar bang voor te zijn, ook al verschillen de nationale en religieuze tradities van de ongewenste gasten radicaal van onze eigen – of zijn daar zelfs het tegenovergestelde van.

 Orbán verbergt niet wie hij op het oog heeft:

“Men vertelt ons dat terrorisme, criminaliteit, antisemitisme en het ontstaan van parallelsamenlevingen alleen maar onregelmatigheden van voorbijgaande aard zijn, of misschien de gruwel van de geboorte van een stralende nieuwe wereld, die op het punt staat te ontstaan. Maar het conservatieve christendemocratische kamp wijst zulke onvoorspelbare ervaringen op samenlevingen en individuen af”, dondert hij en noemt de spanningen tussen de culturen en het geweld, dat zij kunnen produceren, “onacceptabel”.

Hij komt tot de conclusie:

“Als we de wetten van de wiskunde niet ignoreren, is het niet moeilijk om de realiteit van de bevolkingsomwisseling te herkennen”

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in christendemocraten, conservatieven, gezond realisme, Hongarije, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op Viktor Orbán: “Als we de wetten van de wiskunde niet ignoreren, is het niet moeilijk om de realiteit van de bevolkingsomwisseling te herkennen”

 1. karton zegt:

  Prachtige man , deze Viktor Orbàn. Hij hoeft geen wiskundige formule te gebruiken om vast te stellen wat “vluchtelingen met zijn land zouden doen. Hij kijkt wat dat gajes in veel andere landen heeft aangericht en wenst zijn land én volk dat niet te laten ondergaan ! Even wat anders als wat Rutte c.s. óns heeft geflikt en nog steeds flikt.

  Geliked door 4 people

 2. Mr Dumass zegt:

  Agenda 21; de opmars naar een nieuwe wereldorde.

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  Chapeau Viktor Orbán, hij is één van de weinige leiders met hersens !

  Geliked door 5 people

 4. Bob zegt:

  Regeringen zijn er voor hun land te
  dienen. Niet om het land af tebreken.
  De immigratie heeft onderliggende doelen.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s