WE ZIJN HET ZAT!

PERSOONLIJK INTERESSEERDE HET ME NIET WELKE KLEUR JE HAD, TOTDAT…

je mijn ras begon te beschuldigen voor jouw problemen. Jouw politieke overtuigingen interesseerden me niet, totdat je begon mij te veroordelen voor de mijne. Het interesserde me niet waar je geboren was, totdat je mijn historie wilde uitwissen en mijn voorouders beschuldigde van al jouw huidige problemen. Het interesseerde me niet of je welgesteld of arm was, totdat je zei dat jij gediscrimineerd werd toen ik werd gepromoveerd, omdat ik harder werkte. Het interesseerde me niet dat jouw opvattingen anders waren dan die van mij, totdat je zei dat mijn opvattingen verkeerd waren. Nu interesseert het me wel! Nu zijn mijn geduld en tolerantie op. En ik ben niet de enige die zich zo voelt, er zijn miljoenen van ons die hetzelfde voelen… en we zijn het zat!!!

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “Elna“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op WE ZIJN HET ZAT!

 1. Lost Johnny zegt:

  Zo is het ongeveer tot vandaag toe gekomen….nu nog een scherp zwaard of een goeie kliefbijl en we kunnen beginnen met het opschonen van een veld vol onkruid dat al jaren te lang is getolereerd.

  Dood aan het onkruid.

  Geliked door 6 people

 2. Stefan zegt:

  En dit begint nu heel langzaam in te zinken bij links Nederland.
  Het is helaas de basis van iedere burger oorlog.
  Precies zoals de EU het wenst.

  Geliked door 3 people

 3. Pingback: BRIEFJE VAN JAN – Aan de kopschopper | eunmask

 4. BigLJohn zegt:

  Als in een varkenskooi een groep varkens homogeen samen bij elkaar zitten, en de boer plaatst er een vreemd varken bij, dan zal dit vreemde varken zich moeten aanpassen aan de rest van de groep. Zo niet, dan bijten ze hem net zo lang tot dat hij dood gaat. In onze maatschappij gebeurt precies het omgekeerde. Arabieren en Afrikanen eisen van ons dat wij ons gaan aanpassen aan hun leefgewoonten. Een zeer onnatuurlijke situatie ! Dat betekent dat wijzelf een Arabier gaan worden c.q. een Afrikaan. Wij zetten onze manier van leven en onze cultuur geheel gedachteloos bij de vuilnisbak. Een varken is dus intelligenter en consequenter dan de Westerse mens. De Westerse mens die bekend zou staan om zijn intelligentie c.q. vernuft…. Achteraf blijkt dat allemaal dus niet veel voor te stellen !

  Geliked door 1 persoon

 5. Laura van der Storm zegt:

  Niets aan toe te voegen. Chapeau!

  Like

 6. dutchess43 zegt:

  Dit begint in te zinken bij links Nederland??? Lieve hemel, de linksen doen hier nog een schepje bovenop!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Waarom begon Afrika met slavernij?

  Geliked door 1 persoon

 8. bozeoudeman zegt:

  right on!

  Like

 9. Yueh zegt:

  Jammer want Nazi helm!

  Like

 10. Lost Johnny zegt:

  Persoonlijk maakt het mij niet uit welke helm er op het plaatje staat, het is trouwens een Duitse helm, geen nazi helm, wo1 type en was in vele landen in de wereld in gebruik vanwege de beter bescherming tegen rondvliegend scherf en ander scherp spul.

  Mijns inziens is het handiger niet naar vroeger te kijken maar naar wat er voor onze deur staat, zelfs binnen is gekomen en ons de keel wil doorsnijden.

  Dat is wat telt, gisteren steeds ophalen lost niks op, de lessen zijn geleerd….en weer vergeten….

  Morgen is voor hen die alles kunnen achterlaten en zichzelf in de nieuwe realiteit een eigen plaats weten. Ik acht het niet onmogelijk dat er in de nabije toekomst groepen zullen zijn die strikt identity gericht zullen zijn, moslims, negers, eskimo’s, en groepen die puur praktisch zullen zijn in hun samenwerking en drang naar overleving, blanken, chinezen , negerts, eskimo’s, niet langer moslims maar mens personen….vrouwen, Omo’s en transgenders….en noem maar op. Overleven is verbonden sluiten, wie puur op identiteit wil overleven is niet reëel noch praktisch, maar in elk geval wel ideologisch.

  Hoe zat dat ook alweer met idealen….o ja, die liggen allemaal ergens onder de realiteit begraven.

  Lost Johnny.

  Geliked door 2 people

 11. Bob zegt:

  De nazi’s hadden de joden als doelgroep.
  BLM e de correctie mensen de blanke als
  doelgroep.
  Wanneer beginnen de razzia´s op de
  blanken. In Amerika is er al een aanvang gemaakt
  De KRISTAL nacht heeft daar al plaats gevonden.
  Ken uw geschiedenis niet zoals de door Rutte en
  consorte wordt beschreven.

  Like

 12. Yueh zegt:

  Je hebt feitelijk gelijk wat die helm betreft maar gaat voorbij aan de associatie en het resultaat. Door zo’n stukje te schrijven met een bijbehorend plaatje van wat door de gemiddelde lezer als nazi zal interpreteren, inclusief het Germaanse lettertype de dog-whistle, waardoor er geen twijfel meer bestaat, associeer je de tekst met nazisme en nazi-ideologie.

  Als ik hierna nog moet uitleggen waarom dat verwerpelijk en dom is, ook al interesseerd het verleden je niet maar verwijt je tegelijkertijd dat wij niet van het verleden leren, dan lijkt mij die uitleg zinloos.

  De ene foute ideologie aanhangen vanwege de strijd tegen de andere foute ideologie is geen winst maar dubbel verlies. Want niks geleerd. Inderdaad.

  Ten overvloede herinner ik je eraan dat Stalin en Hitler hetzelfde laken en pak waren; eerst in vriendschap voor vernietigingsplannen, later in onmin ten tijde van vernietiging. Beide linkse ideologieën trouwens, ook al beweren de antifa fascisten het tegenovergestelde. Maar ja, die beweren ook dat de Russen Oost-Europa hebben bevrijd. Dat is net zoiets als kind bevrijd worden van Dutroux .. door Robert M(iķelsons).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s