Aan Ferd Grapperhaus

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Grapperhaus,

Volgens premier Mark Rutte bent u geloofwaardig als minster.

Het Nederlandse publiek ziet dat anders. Waar u precies een jaar geleden op drie na de meest vertrouwenwekkende minister was, bent u nu gezakt naar de twaalfde plek. Van de vijftien.

Heeft er natuurlijk alles mee te maken dat u uw eigen coronaregels tijdens uw bruiloft aan uw laars lapte, daarna een dealtje sloot met het Openbaar Ministerie om alleen u te beboeten voor die overtreding en tenslotte in het kabinet regelde dat uitgerekend voor de overtreding die u maakte geen strafblad meer volgt.

Daarin kwam eigenlijk alles samen: stuitende arrogantie, klassenjustitie en machtsmisbruik.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Aan Ferd Grapperhaus

 1. karton zegt:

  1. “Geloofwaardig als minister” zegt Mark Rutte.
  2. Mark Rutte heeft bewezen de grootste leugenaar/bedrieger uit het Kabinet te zijn.
  3. Mark Rutte én Ferdinand zijn voor mij een bron van hilariteit ! Steeds opnieuw !!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Al jaren heerst binnen justitie heerst chaos en corruptie. Klassenjustitie en discriminatie t.o.v. blanken gebeurt toch ook al jaren, een smerig politiek proces tegen de rivaal Wilders maar wel Samson en Spekman vrijuit laten gaan https://www.ad.nl/home/pvda-top-niet-vervolgd-voor-marokkanen-uitspraken~a7dc8882/ de doofpotaffaire Demmink https://www.demminkdoofpot.nl/home.html Akwasi de zwarte oproerkraaier en haatzaaier niet vervolgd en zelfs subsidie geven voor zijn nieuw te starten discriminerende zwarte omroep, de smerige huurmoordenaar Van der Graaf alle privileges geven, korte gevangenisstraf, geen melding bij reclassering en waarschijnlijk zwijggeld ontvangen zodat hij een huisje van ruim 600.000 euro kan aanschaffen (dit zaakje stinkt van alle kanten en wordt hieraan zo min mogelijke publiciteit aan gegeven), veel VVD kopstukken niet vervolgen vanwege bewezen fraude en ga zo maar door. Dus conclusie onze rechtstaat is al jaren een stinkende beerput, corrupt en ongeloofwaardig.

  Geliked door 5 people

  • karton zegt:

   @ JULIA
   Naast Samsom en Spekman had u óók nog Rob Oudkerk kunnen noemen. Hij noemde, in een gesprek met Job Cohen, toen hij zich onbespied waande, de Marokkanen in Nederland : “KUT-MAROKKANEN”. Geheel Nederland heeft dit kunnen verstaan. Er werd niks aan gedaan. Deze Oudkerk werd “wereldberoemd in geheel Nederland” toen duidelijk werd dat de viespeuk er niet vies van was om buiten de echtelijke sponde, met z’n bevolkingsknuppel te wapperen In dát opzicht deed hij niet onder voor ons aller “prins” Bernhard, maar óók zo corrupt als de neten !!!!
   De andere door u genoemde personen, Demmink, Kwassi, moordenaar v.d.Graaf en de vele VVD- “mastodonten” die o.a. fraude pleegden, werden/worden niet vervolgd, óók zij zijn van een zeer laag allooi.
   Ik ben ’t volledig met u eens : onze “democratische rechtstaat” is al 10-tallen jaren een beerput, doofpot, corrupt én ongeloofwaardig.

   Geliked door 4 people

   • Julia zegt:

    Karton Helemaal gelijk ook die Rob Oudkerk is niet vervolgd door onze corrupte rechtstaat laat staan als hij voor het hekje had moeten verschijnen dan zouden de D66 linkse corrupte rechters zijn zaak hebben geseponeerd. Maar ja de beerput is zo groot binnen onze corrupte rechtstaat dat er nog heel veel zaken te benoemen zijn die niet zijn vervolgd zoals fraudes door hooggeplaatste ambtenaren, etc. Maar we zijn het in ieder geval met elkaar eens en ik denk veel weldenkende Nederlanders met ons onze rechtstaat is al jaren corrupt en een grote stinkende beerput. Echter wil ik zelf niet meer het woord democratische gebruiken omdat onze democratie is vermoord door de welbekende gesettelde volksverraders binnen onze Haagse Maffia.

    Geliked door 1 persoon

   • Alfred Mol zegt:

    Wat zegt oud Nat. Ombudsman prof. Alex Brenninkmeijer bij interview met BNR in 2015 en weer bevestigd in 2017 en 2019 door Brenninkmeijer: “𝐃𝐞 𝐧𝐞𝐝𝐞𝐫𝐥𝐚𝐧𝐝𝐬𝐞 𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭𝐬𝐬𝐭𝐚𝐚𝐭 𝐟𝐚𝐚𝐥𝐭 𝐨𝐩 𝐚𝐥𝐥𝐞 𝐟𝐫𝐨𝐧𝐭𝐞𝐧”.
    En oud Nat. Ombudsman kan dat beoordelen….

    Like

 3. koddebeier zegt:

  De bezem door die mestvaalt !!!

  Geliked door 3 people

 4. Bas zegt:

  CDA deal : 66.000 euro voor Ali B

  https://www.mediacourant.nl/2020/09/deal-ali-b-en-hugo-de-jonge-leidt-tot-kamervragen/

  ‘Deal’ Ali B en Hugo de Jonge leidt tot Kamervragen

  De in opspraak geraakte band tussen Ali B en Hugo de Jonge houdt ook politici in Den Haag bezig. De eenmansfractie van Wybren van Haga heeft Kamervragen gesteld, die door Forum van Democratie van Thierry Baudet worden gesteund. Dat laten ze weten op Twitter. Door een WOB-verzoek van Shownieuws is onthuld dat het zorgministerie van Hugo de Jonge in de lente een exorbitante 66.000 euro heeft overgemaakt om artiesten uit Ali’s sterrenstal wat filmpjes over corona te laten maken.
  Vlak na die lucratieve deal sprak Ali op social media zijn steun uit aan Hugo de Jonge voor het lijsttrekkersschap van het CDA. Ook verdedigde hij Hugo ruimhartig in de talkshow Op1.

  Geliked door 1 persoon

  • 66.000, van ONS afgejat!!! Ach, wie maalt hierom. De miljoenen Oudjes hebben de veerkracht niet meer en ‘het zal mijn tijd wel duren’. De kinderen hebben er (gelukkig) nog geen weet van. De 4 miljoen NIEUWE-NEDERLANDERS zal het een worst zijn als de uitkering maar doorloopt. Dan heb je nog de miljoenen DOMBO’S die PulpTV en spelen veel belangrijker vinden. Blijft over een kleine minderheid die zich hier WEL over opwindt!! En dat weten ze op 2513 AA Den Haag!! Ze komen er mee weg, al decennia!!

   Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Bas zo ziet men de domheid van het grootste deel van onze bevolking zij amuseren zich met de goedkope amusement spelletjes (het zaterdagavond speelkwartier voor volwassenen) waar onze knuffel Marokkaan vaak een hoofdrol in vervuld terwijl hij zo dom is als een achtereind van een varken en lult wat hem wordt ingegeven. Dat is de kwaliteit van onze Nederlandse zenders puur bestemd voor goedgelovige volgzame linkse schaapjes en mensen met een niet al te hoog IQ. Geef het volk haar speeltje en ze zijn voorlopig weer zoet waardoor alle realiteit en daadwerkelijke ellende die om ze heen gebeurt in de vergetelheid ligt. Pure geregisseerde afleiding.

   Geliked door 1 persoon

 5. Die LULLO’S op 2513 AA Den Haag laten zich al decennia VERNEUKEN!! 40 gevallen, ik vrees dat het eerder 4000 of nog meer zijn!!! Elke Ali B. en Miep Krulspel kan zich laten inschrijven bij de KvK, zonder de referenties te checken!!! Dodelijk ZOOTJE daar op 2513 AA Den Haag!!
  https://www.msn.com/nl-nl/geldzaken/nieuws/40-mogelijke-gevallen-van-fraude-met-coronasteun-onderzocht/ar-BB19rvv4?ocid=spartan-ntp-feeds

  Geliked door 2 people

 6. Bob zegt:

  Er zijn een elite bende en er zijn plebejers.
  De elite mag alles ongestraft doen.
  De plebejers worden gestraft als ze om
  onnodig opgelegde maatregelen boos kijken.

  Like

 7. Nog meer ZEGENINGEN van Rutte en zijn Kontelikkers! Goed Nieuws voor de drugsgebruikers en dealers;
  Narcostaat Nederland – Rotterdamse haven diep geïnfiltreerd door drugsmaffia!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s