‘Premier Rutte, hoe was uw kindertijd?’

(Door: Vicki Van Lommel)

Werd u toen ook structureel verteld dat de wereld vergaat?

U kreeg geen mandaat om wie dan ook in Nederland af te blaffen en voor tuig uit te maken en toch doet u dat herhaaldelijk. U kreeg geen mandaat om in de harten van vele volwassenen en kinderen angst te zaaien en toch schroomt u dat niet. U zegt tegen Nederlanders dat ze een bepaalde verantwoordelijkheid hebben, terwijl u nog meer het mandaat kreeg om op verantwoordelijke wijze Nederland te leiden en toch lijkt u steeds vaker en steeds grotere steken te laten vallen. In hoeverre verwacht u nog gerespecteerd te worden als u zelf geen respect toont? U is nooit gevraagd een socioloog te zijn, maar enig empatisch vermogen mag toch wel verwacht worden van iemand die de functie van premier van een land bekleedt.

Lees verder>>>
(h/t J.M.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rutte. Bookmark de permalink .

19 reacties op ‘Premier Rutte, hoe was uw kindertijd?’

 1. koddebeier zegt:

  Straks stemmen die onnozelaars toch weer op hem, want ze zijn te dom om hem te doorzien !!

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Ik hoor vaak dat hij het zo goed doet? Wat in hemelsnaam ons land naar de kloten helpen?
   In de supermarkten praten de mensen er over en velen van hem gaan met hun stomme kop weer op de grijnzende griezel stemmen
   Ik wil alvast die personen bedanken die hem nog 4 jaar willen u helpt mee om dit land om zeep te helpen,vanavond weer met de Jonge ons de les lezen wat we wel en niet mogen

   Geliked door 4 people

 2. Julia zegt:

  Respect voor een gewetenloze misdadiger tegen de menselijkheid kan ik niet opbrengen. Respect voor een pathetische leugenaar kan ik niet opbrengen. Respect voor een volksverrader kan ik niet opbrengen. Kortom deze man deugt voor geen cent en verkoopt land en volk, verkwist miljarden van ons opgebrachte belastinggeld, draait willens en wetens in opdracht van de elitaire machtswellustelingen ons economisch, maatschappelijk en sociaal de nek om. Heeft onverantwoorde bezuinigingen getroffen waardoor nu de reguliere gezondheidszorg in zwaar weer komt waardoor onnodig vele die zorg nodig hebben slachtoffer van worden, heeft genocide gepleegd onder ouderen door deze op te sluiten. Kortom het is een misdadiger die morgen nog voor een tribunaal zou moeten worden geleid en absoluut niet langer de functie van MP mag uitoefenen. Kort samengevat hij heeft gewetenloos de oorlog tegen eigen volk verklaard en in de kou gezet.

  Geliked door 5 people

 3. karton zegt:

  Rutte, daarnaar gevraagd zei : “Mijn kindertijd ? Sorry hoor, dáár ben ik nog niet aan toe gekomen ! En nu verder je bek houden !”
  (Deze charlatan die beweerde : “Ik ben de premier van álle Nederlanders” , vergeet te vermelden door wie hij als premier is gekozen; in ieder geval NIET door mij ! Deze omhoog gevallen nietsnut heeft m.i. dit landje nu voldoende schade berokkend en dient z.s.m. in ’t niets te verdwijnen.)

  Geliked door 3 people

 4. pepo Copyright zegt:

  Ik krijg zo onderhand de indruk dat hij het meest gepeste ventje op school was.

  Dit zou de reden kunnen zijn voor zijn gedrag in zijn verdere leven.

  Geliked door 2 people

 5. Kees zegt:

  Het vervelende is, dat “meneer” Rutte deze vragen lachend wegwuift en lekker verder gaat met zijn bedriegerijen! Het maakt niet uit wie wat aan hem vraagt, niemand krijgt een serieus antwoord van hem.

  Like

  • karton zegt:

   @ Kees.
   Deze nietsnut geilt erop om in de naaste omgeving van “bekende” mensen te verkeren, zoals Adolfina Merkel, Gerontofilius Macron en meer van dat soort. Hij probeert óns
   te intimideren en zegt vervolgens tegen de door hem aanbedenen : “Kijk eens, hoe ik dat fiks !” , zichzelf vol trots op z’n “borstje” slaand. Een mannetje van niks, onbegrijpelijk dat er óóit een moeder heeft bestaan die van dát kind heeft gehouden.
   Het NIET laten plegen van een abortus door de moeder noem ik : “Een gemiste kans”.

   Geliked door 2 people

   • Julia zegt:

    Kees als hij zijn vriend Macron op handen draagt dan weten we helemaal dat we compleet naar een hel gaan. Kijk naar de Franse toestanden in het heiligdom van Macron en niet te vergeten van Adolfina Merkel Duitsland dezelfde ellende. Maar ja van de volksverlakker en huichelaar kunnen we alles verwachten behalve het goede. Roepetoeteren over een vaccin zelfs het testen is een grote mislukking in ons land. Wie heeft er dan nog vertrouwen in het vaccin

    Like

   • bobzelf zegt:

    ik hoor ook wel eens

    DAT DOORSLIKKEN OOK EEN OPTIE WAS ???

    OOM DILDO

    Like

 6. M. zegt:

  Dit schrijven zou iedere ouder onder de neus gedrukt moeten worden misschien dat ze dan eens uit hun lamlendigheid vandaan komen want men heeft geen idee wat men de eigen kinderen laat aan doen omdat men zich nergens in verdiept.
  Men mag dat de kinderen niet laten aandoen of is men vergeten dat school een veilige plek voor kinderen moet zijn in plaats van een plek waar ze leugens opgedrongen krijgen en angst aan gejaagd word met niet bestaande problemen?
  Ik zou als ik de mensen was eens heel snel gaan nadenken want de leugenmedia is u al aan het voorbereiden op uw algehele gevangenis waarbij men niet het beste voor heeft met u of uw kinderen.
  Heel geraffineerd liegt het nieuws dat we hier eigenlijk te makkelijk zijn en te weinig maatregelen hebben en wederom draait de omgekeerde bijbelclub de waarheid weer om.
  Landen die geen lock down hadden deden het in principe beter maar leugenaars zijn leugenaars niet als ze de waarheid niet omdraaien voor eigen gewin van macht en dus zijn het ineens die landen die het slecht doen, waaronder uiteraard ons land ook valt.
  In Duitsland kan men de mensen geweldig goed tiranniseren dus dat land dient uiteraard als voorbeeld omdat men dat hier ook graag ziet en men gaat ons land misbruiken om iedereen vast te zetten.
  Ze maken de landen die nog normaal zijn tot een risico voor de rest van de wereld.
  Niets zo voorspelbaar als leugenaars.

  Misschien als lamlendige ouder eens van uw luie reet af komen en zich bezig gaan houden met de toekomst van uw kinderen in plaats van uw flauwekul op facebook voordat het niet meer hoeft en men legaal uw gezin uit elkaar kan rukken, uw kinderen kan opsluiten en uw land verder kunnen slopen met vele malen meer slachtoffers dan de hele corona ooit zal maken.
  Als men met uw gezondheid en die van uw kinderen was begaan liet men geen haat cultuur op u en uw kinderen los, en zou men de 5G niet uitrollen zou men u en uw kinderen geen ongeteste spuiten willen opdringen.

  Maak u geen illusies want als u weet en niets doet en zwijgt, stemt u toe, en bent u medeschuldig aan de ellende die u en uw kinderen zal overkomen.
  En geloof mij dat wil u niet op uw geweten hebben.
  De dooddoener ik wist het niet gaat niet meer op want het is meer het niet WILLEN weten wat ons land kapot maakt.
  U bent tot in den treure gewaarschuwd en het interesseerde u geen reet.
  Zelfs niet als het over uw kinderen ging.
  U zou zich dood moeten schamen met zijn allen.
  De onwetende mogen dan zalig zijn, zij die weten en net doen alsof ze niet weten of niet willen weten om wat voor reden dan ook vallen daar niet onder.

  Geliked door 2 people

 7. wauso zegt:

  STELENDE (verpleger) NEGER neemt gouden ring een Covid-19 dode.
  Kent U de stelling nog: We hebben ze nodig !
  https://www.telegraaf.nl/video/1218720072/betrapt-verpleger-berooft-overleden-coronapatient

  Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   KOM OP EFFE HEE ….

   IK KEN EEN MAN, WAARVAN IK DE NAAM NIET ZAL NOEMEN ..

   OMDAT HET OOM FRANS WAS DE TRANENTREKKENDE HUILEBALK

   DIE AAN ZO’N RING EEN BAANTJE OVERHIELD ALS BIERHALER

   VOOR DRUCKERT , VAN EEN EURO 24.000 PER MAAND,

   DUS DIE KOKOSNOTEN KOPPERT IS MINDER ERG .

   WHAHAHAHAHA

   OOM FRANSKE ETTERBAK

   Like

 8. Julia zegt:

  Blijkbaar veel gepest en daardoor levenslang gefrustreerd. Vanavond krijgen we weer te maken met extra maatregelen rondom de leugen corona. Het zou deze misdadiger tegen de menselijkheid en pathetische leugenaar eens sieren vanavond met de waarheid te komen en duidelijk te maken waar we nu staan ik geef vast een stukje tekst mee https://www.burgerfront.nl/betoog-we-zijn-gegijzeld/ Blijkbaar zal dit de massa die nu nog heilig geloven in de virus eens wakker schudden confronteren waar we ons nu echt de komende jaren zorgen om moeten maken.

  Geliked door 1 persoon

 9. BigLJohn zegt:

  Rutte’s kinderleven ? Zijn ouders kregen maar geen vat op dit rare schepsel ! Dit kan EEN reden zijn voor zijn raar gedrag. En ook; Mannen die thuis niets te vertellen hebben gaan op hun werk de baas over anderen spelen. Thuis zitten ze onder de plak van een vrouw, of ze hebben een vrouw die het leven van haar man bepaalt. Dr. Goebbels was er zo eentje. Is er geen vrouw in het spel om wat voor reden dan ook, dan zijn deze heren zo gefrustreerd dat baasje spelen op een ander voor hun nog de enige vorm van plezier is. Dit soort van – plezier – neemt men o.a. ook waar bij Hugo de Jonge, Grapperhaus en burgemeester Bruls.

  Like

 10. Julia zegt:

  Het is niet te bevatten dat er zoveel domme Nederlanders onder ons volk zitten. Gelaten betalen zij weer de verhoging zorgpremie maar beseffen zij nu werkelijk niet waar het grote gevaar zit. Namelijk in de afschaling van de reguliere gezondheidszorg die als gevolg heeft uitgestelde noodzakelijke behandelingen, selectie wie nog wel of niet meer wordt geholpen, onaanvaardbare lange wachtlijsten, fysieke controles die worden omgezet naar een telefoontje waardoor de controle voor velen niet meer optimaal is. Zijn zoveel mensen zo dom dat de desastreuze gevolgen die dit voor velen zal hebben nu nog niet door dringt en zich hier geen zorgen om maken. U, ik en velen kunnen ziek worden of noodzakelijke medische hulp nodig hebben. Wordt dat vergeten. Dan praten we nog niet over de desastreuze economische, maatschappelijke en sociale gevolgen. Weer komt deze pathetische leugenaar met een lapmiddel aan nieuwe maatregelen. Vroeger sluiten van o.a. horeca etc. Wat helpt het of hebben we met een intelligent virus te maken dat zich aan een klok houdt. Kortom nog meer horeca, winkels, evenementensector en reissector wordt meer en meer de strot dicht geknepen met als gevolg veel faillissementen en een enorm baanverlies. Totale controle over uw financiële uitgaven en privé leven. De pathetische leugenaars Rutte en De Jonge en de achterban OMT leggen dit een volk op. Jongeren die niet meer van een leuke jeugd kunnen genieten omdat zij met sport en uitgaan aan banden worden gelegd. De verloren jeugd. Geen stageplekken meer. Zijn dit vele volwassenen die dit haar kinderen willen aandoen dan ben je toch mijns inziens wel een lafaard door nimmer verzet te tonen tegen deze viruswaanzin en ervoor te zorgen dat Rutte en De Jonge en de rest die aan deze misdaden meewerken er per direct worden uitgetrapt . Succes vanavond wanneer de verdere beperkingen worden opgelegd allemaal al gepland om tot een totale lock down in de drukke december maand te komen. Het is maar waarvoor men kiest en hoe beperkt men hiervoor moet leven maar dat ziet er niet bepaald rooskleurig meer uit als wij massaal hier nu geen einde aan maken. Uiteindelijk heeft het de volk de macht en niet een stel leugenaars die de trekpoppen zijn voor de uitvoering van de agenda 21/30 NWO in opdracht van de elitaire machtswellustelingen ons volk deze ongekende dictatuur in 2020 op te leggen.

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  rutte is niet gekozen door de bevolking maar geselecteerd door de (nazi) bilderberg groep (net als bakellende) Hij is geselecteerd op zijn gewetenloosheid en dat hij meedogenloos is,zijn opdracht nederland en de nederlanders slopen.Dit alles voor een N.W.O. voor de satanische globalistische elite.

  Like

 12. Jan zegt:

  Ijbeltje Berkmoes, door Rutte weggetreitert, schreef dat hij niet van vrouwen houdt, ‘komen problemen van’. Dit zegt dus genoeg over deze gek

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s