VIDEO Jensen: “Ze blijven ons treiteren”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO Jensen: “Ze blijven ons treiteren”

 1. Mary zegt:

  Duidelijk toch dat we nu massaal NEE tegen dit alles moeten zeggen, wat willen ze dan doen???het Europese leger?? niet opgewassen tegen de massa!!.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  De avond klok komt straks overal,de SS’ers zijn weer terug.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Rutte en zijn debiele maatje nu eens 1x in zijn geheel horen ouwehoeren. De Jonge is zo onvoorstelbaar achterlijk dat hij het had over ‘besmettelijke’ mensen. En Rutte is dermate imbeciel dat hij zeolf toegaf dat de maatregelen niets anders zijn dan wat slagen in de ruimte en zien wat het oplevert in de komende drie weken.
  Nog nooit grotere idioten meegemaakt en alles werd gebracht alsof er diep over was nagedacht.

  Geliked door 1 persoon

 4. hannah zegt:

  wat ze nog vergeten hebben te melden ……. wanneer ik als 80-jarige nu moet gaan winkelen, de vorige keer is het ook al niet gelukt de oudjes ’s morgens om 7 uur naar de Aldi te sturen ….

  Geliked door 1 persoon

 5. Yvonne zegt:

  Ik heb het eerder geschreven dat ze ons even beetje vrijheid zouden geven om erna weer opnieuw regels op te leggen,ik wist het en ik zal niet de enige zijn
  Ik kijk nog niet eens naar die 2 clowns Rutte en de Jonge, wat een poppenkast
  En dat de kroegen tot 10 uur open mogen blijven laat me niet lachen dus na 22.00 uur slaat het Killer virus toe, en de meerderheid blijft in deze 2 kwallen geloven? Ze roepen al weken dat de 18de de tweede golf eraan kwam, dus helderziend zijn ze ook al,knap hoor, wat een waanzin

  Geliked door 2 people

 6. Roeland zegt:

  “Ze” treiteren ons al sinds 1969. Niets nieuws onder de zon. De Jeugd werd sinds 1969 gebrainwashed. Ik ben ervaringsdeskundige. Bij mij is het niet gelukt.

  Geliked door 2 people

 7. Jan vd Quaak zegt:

  Ze zijn knetter GEK geworden daar in Den Haag en Brussel!

  Mensen STA OP en laat zien dat jullie het niet meer pikken voordat het te laat is. Wees burgerlijk ON-gehoorzaam en doe precies het omgekeerde van wat de “uitvoerders” in Den Haag ons willen “verplichten”. Wie weigert krijg een vette boete en dus is er sprake van dwang en inperkende maatregelen die gebasseerd zijn op niet bestaand bewijs en verkeerde test uitslagen. Kijk naar zweden waar men “niets” gedaan heeft. De economie draait nog normaal, en er zijn niet meer doden dan normaal. Daarbij is het land nu waarschijnlijk zo ge-immuniseerd door deze griep variant zijn gang te laten gaan dat een 2e golf zeer onwaarschijnlijk zal zijn.

  Dus, draag geen mondkapje, houdt geen afstand, ga niet om tien uur weg en organiseer enorme buurt feestjes in 100 steden tegelijk, geef iedereen een dikke knuffel en intense “hug” en kom wekelijks in grote groepen bij elkaar (versneld de groeps immuniteit).

  Mensen, dit hele Corona “verhaal” heeft een financieel karakter. De opgelegde regels, zorgen ervoor dat de middenstand, het MKB, de zelfstandigen en de boeren financieel de nek om wordt gedraaid en hele sectoren drijgen te verdwijnen.

  Vele gaan failliet en kunnen hun schulden, aflossingen en belasting aanslagen niet meer betalen. Hierdoor moeten ze alle “bezittingen” (huizen, grond en onderpand) verkopen of dit wordt door de bank/belastingdienst in beslag genomen.

  Vanaf dat moment bestaan er alleen nog maar multinationals en is heel Nederland afhankelijk van een “uitkering” (basis inkomen?) omdat je niet meer mag of kan werken of nog geld hebt om iets op te starten. .Iedereen moet zich dan wel even “vrijwillig” laten registreren en vaccineren om dit basis geld te krijgen. Het is natuurlijk niet verplicht…. maar wie niet mee doet, zal uiteindelijk zo ongeveer alles kwijtraken en verhongeren of in elk geval heel diep in de ellende terecht komen omdat hij als de spreekwoordelijke “Jood” herkenbaar is (geen groen app) en dus nergens welkom is of aan mee kan doen. Vergezocht? mischien, maar de gevolgen die deze corona “noodwetten” hebben zullen veel mensen nu nog niet overzien voor “onmogelijk” houden, maar pas op, als ze eenmaal zijn ingevoerd (Noodwet, eurobonds, marrakesh 2, Ttip, Ceta, enz.) dan is er geen weg meer terug. En zo sluit het EU net zich langzaam, maar zeker tenzij wij ingrijpen.

  Dus #ikdoenietmeermee is absoluut noodzakelijk en burgerlijke ongehoorzaamheid is een must om deze corrupte “bestuurders” die keer op keer de banken en multinationals redden ten koste van de “argeloze” belasting betaler die het niet door heeft voorgoed weg te krijgen. Terug naar de oude normaal van vóór Rutte 1, 2 en 3… en de absurd dure, corrupte en ondemocratische EU.

  Ps. Ik begrijp nu pas waarom ze Nederland een kikker landje noemen. Omdat we als kikkers langzaam gekookt worden in de giftige politieke EU soep (wetgeving) die steeds heter wordt (meer schulden) en die uiteindelijk alle kikkers (dus ook de deug kikkers) zal doen “koken” (schuldslaven die corona regels moeten volgen) .

  De keuze is aan u. Wees een “brave” kikker en wacht het maar af, of wees opstandig, klim uit de pan en “vecht” voor de vrijheid van alle kikkers op aarde. Niet alleen voor uzelf en uw familie, maar voor alle kikkers in de rest van de wereld die nu (nog) onder de NWO, WHO, VN, IMF, EU, FED, BIS, CFR, TLC, BBG en al die ander globale “instanties” en filantropische “weldaden” te lijden hebben.
  Kikkers, gaat heen en verenig U en spring uit de pan, nu het nog kan (ha, dat rijmt)

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ik heb me NOOIT laten hersenspoelen en ik zal me ook NOOIT laten hersenspoelen!

  Like

 9. Julia zegt:

  Wij laten ons toch massaal treiteren en laten alles gelaten over ons heen gaan. Maakt toch niets uit dat we economische helemaal naar de donder gaan. Helaas zullen de klappen de komende jaren kei en keihard aankomen dan zullen we nog zien wie überhaupt nog fatsoenlijk kan eten, de hypotheek of huur nog kunnen opbrengen maar ook dat maakt toch niets uit waar maakt men zich zorgen om. Om niets toch.

  Like

 10. Helena zegt:

  Mensen, mensen het gaat nog maar om een ding: totale controle! Het leven van de bevolking zal dit kabinet een rot zorg zijn, het laatste half jaar werd ons leven al grondig verpest en dat beetje vrijheid van de zomer moest ons weer de ‘reserves’ opleveren om een ellendige winter door te komen. Natuurlijk werd er met de beschuldigende vinger gewezen naar hen die nog een beetje plezier wilden maken! Dus kroegen dicht om 10.00 uur!! Deze ‘maatregelen’ zijn een voorbode op wat ons nog te wachten staat! Het volk is murw getreiterd en nog steeds zijn er onbenullen die in doodsangst leven vanwege het killer virus en zich dankbaar laten muilkorven want het kan toch niet zo zijn dat ze ons in de maling nemen? Dat zou toch wel heel erg zijn? Nee, als we maar gehoorzamen kunnen we over een jaar of drie of langer misschien wel weer…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s