Aan Hugo de Jonge

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer De Jonge,

Als ik een restaurant of een kroeg zou hebben, was dit het moment om de handdoek in de ring te gooien. Eerst doe je je tent helemaal dicht. Na een paar maanden mag je een beperkt aantal klanten in je zaak ontvangen, zodat de kassa tenminste weer een beetje gaat rinkelen. En dan moet je zes maanden na het begin van de ellende weer een grote stap terug: maximaal 30 mensen in je zaak en om tien uur ’s avonds sluiten.

Als dat is, omdat je niet eens je best hebt gedaan om door het volgen van  allerlei tijdrovende en kostbare protocollen te zorgen dat je klanten elkaar in jouw zaak niet besmetten, moet je niet zeuren.

Maar dat is niet de reden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Aan Hugo de Jonge

 1. Julia zegt:

  Ogelooflijke falers. Voor al die burgemeesters die nu doordrammen om alle maatregelen nog strakker aan te pakken is er toch geen zorg meer de gemeentekassen zijn leeg dus na een ongekend onverantwoord banenverlies en faillissementen kunnen zij toch de massa die hierdoor in de bijstand komen niet meer betalen. Kortom stik maar en kom maar om van de armoede wij als burgervader werken hier graag aan mee. Dus dat blijven nog de enige zakkenvullers aan wie armoede de neus voorbij gaat. Hoeveel doorgeslagen onderdanige schapen laten hun baan, bedrijf, vrijheid en alles afpakken waarvoor velen zij al jaren keihard hebben gewerkt. Dit alles om een virus. Gelooft u hier nog in. We weten allemaal dat dat doordrammen over die mondkapjes geen enkel effect hebben het is puur de meest onmenselijke vorm van dictatuur en een pure misdaad tegen de menselijkheid. Nu al weten we dat de volgende maatregelen zijn een verplichte smetlap, binnen blijven, thuis werken, geen uitjes, geen etentjes, nagenoeg ons privëleven de nek omgedraaid door ijskoud te stellen dat men nog maar een paar gasten thuis mag ontvangen, totale controle, karige gezondheidszorg blijf maar lekker langer rondlopen met uw versleten heup of wacht maar onverantwoord langer op uw hart of andere operatie, wacht maar af of u nog de juiste intensieve behandelingen krijgt bij kanker, etc waar goede nacontroles er nu al aan schorten. Voorlopig zeer zeker tot 2024 geen vakanties meer, nog een paar uurtjes hooguit per week naar sport, geen publiek meer op tribues. Kortom de lijst van de maatregelen die ons leven desastreus beïnvloeden en waar leuke dingen niet meer mogelijk zijn zal veel slachtoffers eisen en veel mensen tot burn outs leiden. Welk weldenkend mens legt zich bij deze ongekende dicatatuur die net zo erg is als WOII neer. Dan nog te bedenken dat dit alles wordt verkocht met het doel in opdracht van de Bilderbergs en de rest van de dictators van dit elitair tuig moet worden uitgevoerd om de agenda 21/30 af te ronden. Inmiddels meer dan een miljoen doden aan Corona wereldwijd hoe betrouwbaar zijn deze cijfers zijn al deze mensen daadwerkelijk aan het virus overleden?? Het is toch een onderdeel van de NWO agenda om de wereldbevolking drastisch te reduceren (lees en verdiep u allen eens in het daadwerkelijke doel, hier is al jaren voorbereiding aan vooraf gegaan) Dan is mijn vraag zijn velen nu echt nog zo vreselijk dom en leveren zij zichzelf vrijwillig hieraan over maar is het triest voor de weldenkende mensen die dit spel door hebben en deze door al de onderdanigen mee worden gesleurd in diepe ellende die jaren en jaren zal gaan duren. Korom door massa domheid verslagen en geheel vrijwillig overgeleverd. De psychologische oorlog WOIII is in volle gang en zal jaren gaan duren.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Julia 29 september 2020 om 08:49

   Laat iedereen zich voorbereiden, want HET KOMT NOOIT MEER GOED!
   Robert Jensen heeft vanaf het begin gelijk gehad.

   De poorten naar de aardse hel worden wagenwijd geopend.
   Dit is nog maar het begin.
   Er zullen onvoorstelbare kwellingen komen:

   – langzame, letterlijke verstikking door die zinloze muilkorven/privégaskamers;
   – geen tandartsbezoek meer, met als uiteindelijk gevolg: wegrottende kaken;
   – geen noodzakelijk medische zorg meer;
   – verschrikkelijke eenzaamheid;
   – bittere armoede;
   – hongersnood;
   – geen toegang tot schoon drinkwater/badwater
   – een onverwarmde woning of helemáál geen dak boven je hoofd;
   – overheersing/onderdrukking door de islam;
   – verplichte bekering tot de islam, anders volgt onthoofding.

   En nóg roepen degenen die niet willen zien en luisteren: “Oranje bóóóven!”
   OMG, de makke, volgzame schapen… Het is allemaal HUN schuld!
   Zij sleuren ons met zich mee de hel in.

   Ik wou dat ik nooit was geboren, want deze beproevingen/kwellingen kan ik niet aan.

   Like

 2. Julia zegt:

  Achtung U doet nu wat u wordt gezegd en verder dient u uw bek te houden. Mondkap voor en mond dicht dus. Tegenstand wordt niet meer geduld https://www.ninefornews.nl/duitse-arts-opgepakt-bij-groot-coronaprotest-in-londen-wat-is-hier-in-hemelsnaam-aan-de-hand/
  Ook zullen er heel veel mensen in ons land worden opgepakt omdat zij niet onderdanig zijn aan de valse leugens rondom corona. Rutte en De Jonge hadden van begin af aan open kaart moeten spelen en de waarheid zeggen dat de agenda NWO 21/30 van kracht is geworden en daarvoor deze ongekende drastische maatregelen worden genomen en nimmer hadden moeten verkopen en liegen over het zogenoemde virus. Het is natuurlijk al niet logisch dat de voorspelling al zijn dat deze gijzeling nog jaren voort duurt vanwege het virus wie kan dit voorspellen???? Kortom neem eens de moeite en verdiep u eens in de realiteit https://www.burgerfront.nl/betoog-we-zijn-gegijzeld/
  Dit soort zaken zullen nimmer aan de tafel van de linkse propaganda zenders worden besproken of in de linkse media bull shit. Pure censuur en dictatuur we kunnen er vanuit gaan dat ook straks informatie via Internet zwaar wordt beperkt. Alles is al voorbereid.

  Geliked door 1 persoon

 3. hans zegt:

  Deze vieze coke-patser met zn pooierschoenen en die criminele boevenpremier moeten ze aan de eerste beste boom of lantaarnpaal ophangen die ze maar aan de overkant van het binnenhof kunnen vinden! Daarbij de hele misdadigerskliek en andere klerken en natuurlijk die nep-koning met zijn Bilderberg. De hens gaat ook in die mediagebouwen. dat staat vast. Dat BLM en die tering “anti-fa” kunnen blijkbaar alles en wij maar binnenblijven!?
  Deze hoax komt uit de koker van al dat linkse elite tuig, want dat is inmiddels meer dan duidelijk.
  Ze spelen met vuur en zijn eigenlijk heel erg dom, want als ik door de mand zou gaan – wat nu het geval is – zou ik gas terugnemen, maar deze gaan vol door op het gaspedaal.
  Daar staat ze echt iets te wachten. Let maar op. Zal niet mooi zijn. Ceausescu!
  Denken echt dat we allemaal sukkels zijn.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   hans 29 september 2020 om 12:12

   Denken echt dat we allemaal sukkels zijn.

   Nee, dat weten de zeker, en ze hebben nog gelijk ook.
   Er zijn sukkels die zich als makke schapen naar de slachtbank laten ‘leiden’ en er zijn sukkels, die wél iets aan de krankzinnige situatie willen doen, maar die hiervoor geen middelen en mogelijkheden hebben.

   Like

 4. M. zegt:

  https://www.niburu.co/het-complot/15549-je-smartphone-wordt-je-persoonlijke-gevangenis

  Helaas zullen de smart Phone junkies zich liever kapot laten maken dan zich van hun verslaving te ontdoen.
  De meerderheid van de mensen is te slap om wat te offeren.
  Zelfs een klein offertje is ze nog te veel die leeghoofden.
  Ze laten zich nog liever gevangen zetten, zo slap zijn ze gewoon, en ze denken zeker niet verder en al helemaal niet aan anderen die ze meetrekken in hun gevangenis waar ze vrijwillig aan meewerken.
  Hersenloze zombies die graag voor de duvel dansen zelfs al zijn ze nog te stom om voor de duvel te schijten.

  Like

 5. Mr Dumass zegt:

  WW2:….. we hebben wel de oorlog gewonnen maar nooit de nazies verslagen…

  Like

 6. Bas zegt:

  Ondertussen, geld voor schijtende ambtenaren….

  Het wc-papier gaat er als een malle doorheen, net als de koffie. Daarom hebben vakbonden een thuiswerkvergoeding van 363 euro uitonderhandeld voor rijksambtenaren.
  https://rtlnieuws.nl/economie/artikel/5186735/cao-rijksoverheid-thuiswerkvergoeding-extra-loon

  ?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1310599887654879233%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.geenstijl.nl%2F5155598%2Fambtenaren-uitgelachen-om-pleerol-premie%2F

  Like

 7. Julia zegt:

  De twee leugenaars hadden gisteravond beter gewoon een totale lock down kunnen afkondigen. Iedereen weet dat dit binnen nu en een paar weken op het programma staat. Nu weer de schrikbarende besmettingen op scholen dus straks weer kids thuis, weinig sociale contacten en een hele lange winter onder dictatuur tegemoet zien. Nee nu nog een klein zoethoudertje en straks allemaal aan de ketting. De linkse media komt meerdere malen per dag met publicaties om nog meer angst te zaaien en paniek te zaaien.Die avondklok laat niet meer lang op zich wachten dus pas op allemaal mond houden en op tijd naar bed. Het is niet meer te bevatten dat vele sectoren niet in opstand komen tegen dit ongekende vernietigende wanbeleid. Wel klagen maar weinig ondernemen dat leidt uiteraard naar een totaal faillissement. Men had al veel eerder moeten opstaan met name ook de horeca die nu steen en been klaagt. De massale onderdanigheid leidt nu tot ongekende economische, maatschappelijke en sociale schade. Uiteindelijk krijgt men wat men verdient dus niet huilen u heeft er massaal aan meegewerkt. Dus niet alleen ligt de schuld bij de huichelaars en volksverlakkers in Den Haag maar ook aan al die onderdanige schaapjes.

  Geliked door 1 persoon

 8. P. Puk zegt:

  Deze druif heeft geen enkele toegevoegde waarde. Incompetent en onzeker. Zelfs voorlezen gaat hem moeilijk af. Om in horecatermen te blijven: afserveren! Ga maar schoenen smeren.

  Like

 9. Yvonne zegt:

  walgelijk wordt het hier, je zal maar een horeca bedrijf hebben, ik vind het triest voor die mensen, trouwens iedereen die in de problemen komen door dit soort idioten die dit ons door de strot duwen
  wat mankeren ze daar in hemels naam, en de meerderheid pikt het
  waarom willen ze dit land naar de kloten hebben, wel mensen uit andere landen binnen halen maar de Nederlander kan stikken miljoenen naar idiote projecten dat kan allemaal wel

  Geliked door 1 persoon

 10. Bob zegt:

  Bij demonstraties van BLM,Antifa en
  moslimgroepen komt geen besmetting
  voor.
  In maart werd gezegd dat bij warm weer
  de corona zou verdwijnen en nog meer
  van zulke onzin.
  Corona is net als de autoloze zondag
  een manipulatie manier.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s