Sicilië: 50 Afrikanen vluchten uit coronaquarantaine

 

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Succesvolle uitbraak in Sicilië

Mochten er binnenkort op de autosnelweg enkele tientallen dynamische jonge mannen met een donkere huidskleur voor uw auto springen, rijdt u dan alstublieft voorzichtig en provoceert u niemand. Uit de auto stappen en multicultureel contact zoeken, kunt u beter helemaal niet doen, want de jonge heren zijn wellicht afkomstig uit een asielzoekerscentrum in Sicilië en zijn daar uitgebroken uit coronaquarantaine.

 

Dit gebeurde op 28 september 2020 in het voormalige luxe ressort Villa Sikania. Eigenlijk een mooie locatie met ruime kamers en een zwembad. Maar veel asielzoekers zin op weg naar Duitsland en dan komt wachten in quarantaine ongelegen.

De Italiaanse krant “il Giornale” bericht:

“Gisteravond lukte het ongeveer 50 buitenlanders om te vluchten uit de instelling zonder zich iets aan te trekken van de bepalingen van het anti-covidprotocol, dat voorziet in de handhaving van de quarantaine. Vandaag heeft de prefectuur van Agrigento in een proclamatie meegedeeld dat ongeveer 20 personen missen. Ze probeerden massaal via de verst van het centrum gelegen straten te vluchten.

Velen van hen liepen langs hoofdweg 115, wat niet alleen een echt gevaar voor henzelf, maar ook voor de chauffeurs vormde. De politie zette onmiddellijk de achtervolging in om te proberen de ontvluchte personen naar het voormalige hotel terug te brengen.

Intussen verbreidden de sociale media oproepen aan burgers, waarin ze uitlegden wat er gebeurde door hen allemaal op te roepen voorzichtig te zijn in de auto: ´Opgepast  op de SS 115 – er lopen migranten op straat. Rijdt u voorzichtig´.”

Bron:
www.pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Illegalen, Immigratie, Italië. Bookmark de permalink .

8 reacties op Sicilië: 50 Afrikanen vluchten uit coronaquarantaine

 1. Joannes den Hollander zegt:

  @ Opgepast op de SS 115 – er lopen migranten op straat. Rijdt u voorzichtig´.”@

  Deze boodschap werkt naar mijn mening averechts. Ik vermoed dan ook dat men massaal voorzichtig zal rijden tot men een neger ziet. Dan wordt het terugschakelen om vervolgens met gierende banden op te trekken.

  Geliked door 2 people

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Mochten er binnenkort op de autosnelweg enkele tientallen dynamische jonge mannen met een donkere huidskleur voor uw auto springen…”

  Gewoon gas geven en de ruitenwissers aanzetten.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • Sinyo zegt:

   Geachte meneer heer Johannes Cornelis Theodorus (goed gegokt?) de opgelopen schade aan uw bolide kunt u declareren bij het Waarborgfonds. Dus niet RM (Rekening Man). U krijgt ook geen taakstraf, want u valt onder fysieke zelfverdediging.
   Het is bij de wet verboden zich op snelwegen voort te bewegen met de benenwagen.

   Like

   • karton zegt:

    @ Sinyo. Het Waarborgfonds zal niks vergoeden als de tegenpartij een voetganger is , ook al betreft ‘t een neger ! Het zal mij er niet van weerhouden om over die “vluchtelingen” heen te jagen.

    Like

 3. vangie1206j zegt:

  Een car met een bullbar moet juist meer gas geven ruimt lekker op.

  Like

 4. Julia zegt:

  Pas maar op straks lopen ze richting ons land weer een toename van corona besmetting. Daar komt weer een spoeddebat en een reden voor Rutte en De Jonge voor ons volk nog meer een strop om onze nek te leggen en de ketting stakker aantrekken. Is er een vleugel in een ziekenhuis gereserveerd om deze zwarte voortvluchtige op te vangen? Dus Rutte weer een reden om uit onze belastingpot te roven om straks weer van die voorvluchtige zwarte zielenpoten op te vangen. Want er kan toch nog veel meer bij. De Nederlander gaat dan in ieder geval weer wat langer op de wachtlijsten voor medische ingrepen. Advies dat hele zooitje voortvluchtige oppakken de opvangkampen sluiten en verzamelen op een groot terrein met een heel hoog hek om ze massaal op een boot te zetten en terug te laten drijven van waar ze vandaan komen. Dat hele migratiebeleid is de grootste wanprestatie aller tijden en ontwricht onze samenleving.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s