Steve Bannon: “Trump zal op 3 november een enorme overwinning behalen” (+ video!)


Beatrix von Storch en Steve Bannon.

 (Vertaling: E.J. Bron)

Ex-adviseur van de president benadrukt belangrijke rol van alternatieve media in Europa

In gesprek met de vicevoorzitster van de AfD, Beatrix von Storch, heeft de voormalige chef-strateeg in het Witte Huis, Steve Bannon, een “enorme overwinning” voor Donald Trump voorspeld. Bannon benadrukte de belangrijke rol van alternatieve media in Europa en de VS, omdat “de mensen schoon genoeg hebben van deze propaganda”.

 

“Donald Trump zal op 3 november een enorme overwinning behalen, en we zullen niet toestaan dat ze deze overwinning stelen”, aldus Bannon. “Wanneer jullie denken dat ik in 2016 hard gestreden heb, dat was helemaal niks.”

Trump´s verkiezingsoverwinning zou deze keer in de eerste plaats terug te voeren zijn aan zijn enorme populariteit onder zwarten en Latino´s, aldus Bannon. “We zien nu dat vooral zwarte mannen economienationalisten worden”, aldus Bannon, “want zij zien hoeveel voordelen hen dat heeft opgeleverd.”

De werkloosheid onder zwarten en Latino´s is onder Trump gedaald naar een historisch laag niveau, dankzij geringere illegale immigratie van lage lonen arbeiders, wat Bannon “economienationalisme” noemt, bij ons over het algemeen bekend als “America First”-politiek.

Ook de Duitse middenklasse zou zeer van meer “economienationalisme” profiteren, aldus Bannon, in plaats van een regering die zich bezig zou houden met de uitverkoop van de Duitse economie aan China.

De media in Europa zouden “een schande” zijn, aldus Bannon. “Dat zijn allemaal propagandawerktuigen. Als je kijkt naar de mainstream media in Europa, dan zijn ze voor de volle 100% de propagandavleugel van het globalistisch project.”Daarom zouden de alternatieve media zo belangrijk zijn, opdat de waarheid aan het licht zou komen. De alternatieve media in de VS zouden “exploderen”, “omdat de mensen geen zin meer hebben in de propaganda van de mainstream media zoals CNN”, aldus Bannon ter afsluiting.

Bekijk hier het volledige interview (klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling!):

 

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", AfD (Alternative für Deutschland), belangenverstrengeling, Censuur, conservatieven, demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Steve Bannon: “Trump zal op 3 november een enorme overwinning behalen” (+ video!)

 1. guusvelraeds zegt:

  Ik verheug me op de smoelwerken bij de NPO bij verkiezingen als een aardverschuiving. De negers in Amerika beginnen door te krijgen dat de Democratische partij de neger alleen ziet als stemvoer. Zij moeten afhankelijk en in een gekweekte underdog positie blijven anders zijn ze verloren als stemvolk voor de oude KKK partij. Dat is de strategie geweest van de Democraten vanaf 1965 toen ze de rassenscheiding niet meer langer konden volhouden.

  Geliked door 3 people

 2. Taljaard zegt:

  Bannon heeft gelijk waar het de Europese media en het globalisme betreft.
  Maar of Trump een grote overwinning zal behalen is twijfelachtig.
  Hoop dat hij hierin ook gelijk krijgt.
  Maar moet het nog zien.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Taljaard….Het dringt helaas niet tot je door wat voor een tegenstander Trump treft. Jo Biden dus. Deze Jo Biden is bezig om dement te worden. Een ouwe opa van bijna 79 jaar die geen volzin meer kan uitspreken zonder onzinnige teksten. Zijn geheugen begint zo lek te worden als een zeef. En daar gaat meer dan de helft van alle Amerikanen op stemmen ? Amerikanen zijn niet zulke onnozelaars als Nederlanders hoor, zij willen een competente president, maar geen halve gare ! Als Jo Biden toch de nieuwe president van de Verenigde Staten word, dan ben ik de paus van Rome.

   Like

  • bobzelf zegt:

   de gemiddelde nederlander heeft iq 32.2 SCHAT IK ZO IN …
   ALS IK OVERAL DE REAGEERDERS LEES ..

   dus de usa jo super pedofiel stemmers hebben 19.9 WILT u beweren ??

   dat is knap laag dan

   whahahahaha ,

   dus geen oorlogen , en usa weer op de kaart
   praat met putin etc
   NAM AFSCHEID VAN DE WHO

   is voor de democraten een reden om op PEDO JO TE STEMMEN
   OMDAT ISLAMHOMOBOMBAMA EN HITLARY HET PERFECT DEDEN ??

   WHAHAHAHAHAHAA

   DE MAN DIE VAN GEEN KIND AF KAN BLIJVEN ZELFS NIET OP TV

   EN DIE SAMEN MET ZOONLIEF EEN 150 MILJOEN EURO ACHTEROVERDRUKTE ALS STEEKPENNINGEN IN UKRAINE ??

   EN THE POTUS ,,, DE SCHULD GAF ?????

   DIE GAAT DE VERKIEZINGEN WINNEN ????

   NOU ALS DAT GEBEURD IS IEDEREEN DAAR REDDENLOOS VERLOREN

   DUS VEEL PLEZIER DAN ZOU IK ZEGGEN

   OME BOBELLUF

   Like

 3. Monalisa zegt:

  Ik zag Charles Nieuwenhuizen bij Max vandaag
  Die zij dat trump niet Meer terug komt, het begint vannacht op de Amerikaanse tv

  Like

 4. karton zegt:

  Ik hoop van harte dat de heer Bannon en mevr. von Storch gelijk krijgen !
  Op dat moment zou ik wel eens een blik willen werpen op aardwormpjes als Erik Dijkstra, Toin Huys, Robje Jetten, Yasser Feras, Quag of Ollonkreng.
  Dit soort misbaksels doen niets anders als president Trump bashen terwijl zij niet weten waarover zij ’t hebben.
  Ook aan president Trump kleven fouten, maar die vallen geheel in ’t niet bij de fouten van Pinokkio, meneer Bloemschoen en meer van dat soort.

  Geliked door 3 people

 5. bobzelf zegt:

  EVEN WAT HUMOR TUSSENDOOR , IN GEKKENHUIS NEDERLAND

  Een man loopt een Hunkemöller winkel binnen om wat doorschijnende lingerie voor zijn vrouw te kopen.
  Hij krijgt verschillende mogelijkheden te zien die in prijs variëren van 50 tot 150 euro, hoe doorschijnender, hoe hoger de prijs.
  Hij kiest voor de doorschijnendste, betaalt de €150 en neemt de lingerie mee naar huis.
  Daar laat hij het aan zijn vrouw zien en vraagt haar naar boven te gaan om het aan te trekken en hem te showen.
  Boven denkt de vrouw: ‘Ik heb een idee. Het is zo doorzichtig dat ik net zo goed niks kan aantrekken.’ Ik trek het niet aan – show hem gewoon mijn naakte lichaam, breng het setje morgen terug en de €150 die ik terugkrijg hou ik voor mezelf ‘.
  Zo verschijnt ze naakt aan de bovenkant van de trap en maakt een pose.
  De man zegt ‘Sorry schat, het was niet zo gekreukeld in de winkel.’
  Zijn begrafenis is aanstaande donderdag.

  LATERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

  BOBBIEEEEEEEEEEEZELLUFFFFFFFFFFFFFF

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  https://www.nationalreview.com/2020/09/new-project-veritas-video-voter-fraud-in-ilhan-omars-district/amp/?__twitter_impression=true

  New Project Veritas Video: Voter Fraud in Ilhan Omar’s District

  Een Somalische klokkenluider die in het kantoor van de sheriff werkte, hielp O’Keefe het bewijs van een geld-voor-stemmen-regeling vast te leggen.
  Een ‘stembureau’ gaat er prat op dat hij honderden stembiljetten bij afwezigheid in zijn kofferbak heeft bewaard. Hij schept op dat ze worden ingevuld door andere mensen dan de kiezers. Geld verandert vaak van eigenaar. Getuigen brengen de ongebreidelde fraude in verband met de campagnevoorzitter van een prominent lid van de radicale “ploeg” in het U.S. House. Door losse verkiezingswetten kunnen mensen uit de staat komen, stemmen en dan weer vertrekken.

  Deze activiteit vindt in 2020 echt plaats in Amerika en is op video vastgelegd door guerrilla-filmmaker James O’Keefe. Een deel ervan kan in de buurt van u in een zwaaiende toestand komen als er iets niet wordt gedaan.

  Er wordt een gezamenlijke inspanning geleverd om het coronavirus te gebruiken als een excuus om de manier waarop we stemmen bij verkiezingen te veranderen door over te schakelen op post-in of afwezigheidsstembiljetten. Er wordt ons verteld dat de democratie zal worden verbeterd als we toestaan ​​dat stembiljetten buiten de controle van verkiezingsfunctionarissen worden verwerkt – en dat er bijna geen kiezersfraude is, dus waar moet u zich zorgen over maken?

  Like

 7. antiislamnu zegt:

  Vandaag weer een discussie gehad met een stel mensen die toen ze hoorde dat ik een Trump aanhanger was enorm verbaasd deden en mij lacherig mij aan zaten te kijken alsof ik een compleet mongool was.
  Op mijn vraag wat ze dan niet goed vonden zijden ze ja alles ik vroeg nogmaals om maar één ding te noemen: en het antwoord was wij gaan deze discussie niet voeren.
  Ha ha wat een domme mensen heb je er toch bij en erg triest om te zien dat de leugen media prima werk .

  Like

 8. Bas zegt:

  Alwéér vuil spel
  https://summit.news/2020/09/29/report-joe-biden-has-been-given-tonights-debate-questions-in-advance/

  Verslag: Joe Biden heeft van tevoren de debatvragen van vanavond gekregen
  Nog een ander voordeel gezocht uit angst dat Biden slecht presteert?

  Volgens radiopresentator Todd Starnes heeft presidentskandidaat Joe Biden van tevoren de debatvragen gekregen.

  “Het bericht op straat is dat @JoeBiden de debatvragen van vanavond van tevoren heeft ontvangen” tweette Starnes, daarbij verwijzend naar radiostation KXEL 1540.

  Als dat waar is, zou dit niet de eerste keer zijn dat er vragen worden doorgegeven aan een democratische kandidaat vóór een cruciaal debat.

  In 2017 gaf de democratische agent Donna Brazile toe dat ze haar rol als CNN-commentator had uitgebuit om vooraf debatvragen aan Hillary Clinton te geven.

  “[I] n oktober onthulde een daaropvolgende publicatie van e-mails dat ik onder de vele dingen die ik deed in mijn rol als democratisch agent en vicevoorzitter van [Democratisch Nationaal Comité] voordat ik de interim D.N.C. De voorzitter was om potentiële gemeentehuisonderwerpen te delen met de Clinton-campagne ”, aldus Brazile.

  Like

 9. Bas zegt:

  Linkse waanzin….kill all men

  Like

 10. Bas zegt:

  Charlie Kirk
  Net worth before running for President:

  The Trumps – $4.5 billion
  The Obamas – $3 million
  The Clintons – $480,000

  Today:

  The Trumps – $3 billion Pijl omlaag
  The Obamas – $70 million Pijl omhoog
  The Clintons – $120 million Pijl omhoog

  And the media is obsessing over *Trump’s* tax returns?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s