Tweet van Geert

Nederland moet geen land worden waar de overheid een #avondklok instelt en bepaalt dat je een #mondkapje moet dragen, terwijl je DNA naar een lab in Abu Dhabi wordt gestuurd, omdat testen hier niet lukt. Ongelooflijk wat Rutte en De Jonge er een puinhoop van maken hier. #Corona

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Tweet van Geert

 1. Hovawart zegt:

  Lekker opsturen naar landen die vér buiten het zicht van de EU liggen, dna-databankje laten opbouwen…….te sneu voor woorden…

  Geliked door 3 people

 2. Bas zegt:

  Iets anders,
  https://cultuurondervuur.nu/deze-5-organisaties-krijgen-subsidie-voor-hun-oorlog-tegen-zwarte-piet/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=SW

  Deze 5 organisaties krijgen subsidie voor hun oorlog tegen Zwarte Piet

  Honderdduizenden euro’s subsidies stromen er elk jaar van de gemeente Amsterdam naar clubs die actief Zwarte Piet bestrijden. Cultuur onder Vuur zet de schijnwerper op vijf organisaties

  Publieke gelden dienen alleen verstrekt te worden aan zaken die in het algemeen belang zijn. Dit principe vindt zijn neerslag in de Algemene Subsidieverordening Amsterdam 2013, die als weigeringsgrond noemt dat een project in strijd is met het algemeen belang. De grondlijnen van dit algemeen belang zijn welbekend. Het zijn principes als privé-eigendom, gezin, ordehandhaving en vrij ondernemerschap. Zij vormen het fundament van onze samenleving. Subsidies die in lijn zijn met het algemene belang, kunnen dan ook op de brede steun van de Nederlandse bevolking rekenen. Daarbij hebben veel Nederlanders wel (terecht) het idee dat subsidie corrumpeert. Wie niet hard moet werken voor zijn geld, maar het zo van de overheid krijgt, is minder gemotiveerd om efficiënt de klus uit te voeren.

  In het geval van Amsterdamse subsidies aan de bestrijding van Zwarte Piet is er duidelijk sprake van steun aan een zaak die niet in lijn is met het breed gekende algemeen belang. Daarnaast zijn het typisch subsidies die inefficiënt en zelfs verkwistend worden ingezet, bijvoorbeeld om de directrice van een kleine organisatie van bruto jaarloon van een ton te geven. Maar dit zou geen misstand zijn om een brochure aan te wijden.

  Geliked door 3 people

 3. Monalisa zegt:

  Kritiek op bonus voor ambtenaren: ’Wat een waanzin!’
  Door ONZE PARLEMENTAIRE REDACTIE
  Updated 9 min geleden
  57 min geleden in BINNENLAND

  DEN HAAG – Een riante coronabonus voor ambtenaren van de rijksoverheid schiet in het verkeerde keelgat bij oppositieleider Geert Wilders (PVV). Hij vindt het onbegrijpelijk dat ambtenaren wél meer geld krijgen, terwijl zorgmedewerkers die in de frontlinie stonden voorlopig met lege handen staan.

  Geliked door 2 people

 4. Blaffertje zegt:

  Die maatregelen slaan nergens op.

  Kroegen dicht om 10, uur ’s avonds.
  Ben je voor 10 uur dan niet besmettelijk?
  En denken ze dan dat de studenten en overige jeugd dan thuis braaf op de bank gaan zitten na 10 uur ’s avonds als de kroeg dicht moet?
  Hoe achterlijk zijn ze wel in den Haag!
  In de kroeg is nog enige controle, maar daar buiten niet.
  Is de besmettingskans minder groot bij groepen van 30 personen dan bij 50?
  Is de besmettingskans bij 3 bezoekers thuis minder groot dan bij 4?
  In voetbalstadions was de afstand véééél groter dan anderhalve meter en er zaten alleen koppeltjes naast elkaar uit één huishouden en dat mag nu ook niet meer.
  Wat klopt er dan niet aan die anderhalve meter afstand?

  Ik ben er helemaal klaar mee.

  Geliked door 4 people

  • Kees zegt:

   Al deze maatregelen zijn nergens op gebaseerd!
   Afschaffen deze onzin.

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Kees.Voor de burgers zijn de maatregelen desastreus,niet voor de elite die een slaven maatschapij willen.Ook moet de wereldbevolking gereduceerd worden tot 500 miljoen mensen,dat betekend dat ongeveer 7 miljard mensen vermoord moeten worden.Dit is allemaal onderdeel van de N.W.O. agenda,hitler en de nazi,s hadden soortgelijke plannen.

    Like

  • ronjaspers zegt:

   Blaffertje.De corona hoax is een wereldwijde staats/machtgreep,het afpakken van onze mensenrechten/vrijheden de economie slopen ons financieel uitkleden.De anderhalve meter afstand is bedoelt voor gezichtsherkenning met cameras (5G) in china hebben ze dit al langer.De andehalve meter afstand is ook bedoelt om sociale contacten als knuffelen en kussen te verbieden.Het mondkapje is zeer schadelijk voor onze gezondheid en immuunsysteem,net als de lock up ook zeer schadelijk is lichamelijk en geestelijk.

   Geliked door 1 persoon

 5. Jan Malenstein zegt:

  Nederland wordt ” gecoroniseerd” Een samentrekking van koloniseren en knechten.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s