VIDEO Jensen: “Alle peilingen zijn corrupt”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO Jensen: “Alle peilingen zijn corrupt”

 1. klaas zegt:

  Like

 2. Pingback: VIDEO Jensen: “Alle peilingen zijn corrupt” | eunmask

 3. Republikein zegt:

  Over Trump en covid.

  Het Koch-probleem

  COVID is nooit geïsoleerd geweest en heeft nooit aangetoond dat het de Postulaten van Koch vervult. De allereerste vereiste voor het opsporen van een “nieuwe ziekte” is de vervulling van Koch’s Postulaten, die hier door de CIA gecensureerd worden door WickedPedia:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Koch's_postulaten

  Het personeelsprobleem

  Een pandemie wordt gedefinieerd als een ziekte die een HOGE toename van het aantal sterfgevallen veroorzaakt. In de VS sterft 1 op de 114 personen bij auto-ongelukken, maar geen enkele Amerikaanse poppenspeler heeft het ooit nodig geacht de bevolking op te sluiten voor zijn “bescherming” na het etiketteren van auto-ongelukken als een “epidemie” of een “pandemie”. Het sterftecijfer voor COVID-patiënten boven de 50 jaar is 1 op de 19,1 miljoen. Bij jongere mensen is de kans om te sterven aan COVID veel kleiner. En dat betekent dat de Worst Health Organization (WHO) van de Verenigde Naties er WIJZIGEN om COVID te bestempelen als een “pandemie”.

  Het Lockdown Probleem

  Er was geen reden om gezonde mensen op te sluiten, en dit is in de hele geschiedenis van de mensheid nog nooit eerder gebeurd, behalve voor criminelen die in de gevangenis zijn beland. De gezondheid van die gezonde mensen die aan een lockdown werden onderworpen, is nu grotendeels aangetast door de lockdown, en dat is aantoonbaar. Ziekenhuizen werden gedwongen om operaties te annuleren ten gunste van het reageren op COVID en dat doodde nog meer gezonde mensen. Het is nu bewezen dat de reactie op COVID veel meer mensen heeft gedood dan het vermeende virus zelf. De poppenspelers die de lockdowns hebben afgekondigd, moeten hun hoofd laten onderzoeken en voor de bescherming van het publiek worden opgesloten.

  Het testprobleem

  Omdat COVID nooit is geïsoleerd of aangetoond dat het voldoet aan Koch’s Postulaten, is er geen betrouwbare test voor. Medische experts en de uitvinder van de PCR-test zeggen dat de PCR-test gebrekkig is. Om die reden stellen de artsen de diagnose “COVID-patiënt” op basis van een lijst met symptomen, zoals bij een “psychiatrische” “ziekte”. En net zoals een psychiater je als een gek kan “diagnosticeren” wanneer een andere psychiater je als normaal zou “diagnosticeren”, kunnen twee verschillende artsen je een andere COVID-status geven (lijder of niet-lijder) omdat alle witte jassen gebruik maken van een lijst met symptomen.
  https://exopolitics.blogs.com/truetube/2020/09/covid-for-dummies.html

  Beste Yale Law School klasgenoten Hoi! Aangezien de Amerikaanse verkiezing van november 2020 & President Donald J. Trump op deze lijst worden besproken, voel ik me een wetenschappelijke verplichting om mijn gepubliceerde conclusies over de rol van geheime DARPA-CIA kwantum-toegang tijdreizen technologie in het pre-identificeren van Amerikaanse presidenten sinds 1971 en het verzorgen van hen voor het kantoor te delen met uw welgeschapen gevoel van oordeelsvorming.

  Kortom, ons onderzoek toont aan dat alle toekomstige Amerikaanse presidenten, waaronder George HW Bush, Bill Clinton, George W. Bush, Barack Obama en Donald J. Trump, sinds 1971 door de geheime kwantumtoegangstechnologie van de Amerikaanse regering van tevoren zijn geïdentificeerd en in 1971 en de daaropvolgende jaren door de CIA op de hoogte zijn gebracht van hun toekomstige presidentschappen. De functionele uitkomst is dat de openbare verkiezingen in de VS op de een of andere manier een schertsvertoning zijn, waardoor de Amerikaanse grondwet wordt verslagen.

  Wat betreft de waarschijnlijke uitkomst van de verkiezingen van november 2020, ben ik niet in staat geweest om nog meer DARPA-CIA-bewijzen van de kwantumtoegang tot tijdreizen te vinden die erop wijzen dat iets anders dan dat Donald J. Trump tot president van de VS zal worden herkozen.

  Mijn grote zorg is dat het publiek in de VS en in de wereld weet dat Donald J. Trump in 1971 via geheime kwantumtoegangstechnologie is voorgeïdentificeerd als toekomstige president van de VS en als zodanig door DARPA-CIA is geprepareerd.

  Hier is het artikel dat we voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 publiceerden over DARPA-CIA’s vooridentificatie en verzorging van Donald J. Trump als toekomstige Amerikaanse president vanaf 1971:
  https://exopolitics.blogs.com/truetube/2020/09/donald-j-trump-as-a-darpa-cia-time-travel-pre-identified-us-president-evidence-implications-public-interest-litigation.html

  Nou, geloof het of niet, I rest my case.
  Zie maar!

  Like

 4. johannes zegt:

  persoonlijk maak ik me nog meer zorgen omtrent stembusfraude

  Like

 5. karton zegt:

  Peilingen zeggen mij helemaal niks meer, is al járen zo !
  Tegen de tijd van het bezoeken van een stemhokje kijk ik achterom en , voor zover ik kan, bekijk ik wat de resp. partijen voor ons én ons landje hebben gedaan in de voorgaande jaren, dat is al járen hetzelfde : ze doen geen flikker voor de bevolking en óók niet voor ’t land. Het land, Nederland, is verkwanseld aan de EUSSR én aan Allah; de bevolking interesseert “Den Haag” ook geen ene moer.
  De “hoofd-dwaas” in Den Haag roept dat wij onze bek moeten houden; z’n volgelingen/kontlikkers zijn van ’t zelfde allooi :de één is niet in staat voldoende beschermingsmiddelen tegen de corona aan te schaffen onder ’t mom van : “We hebben voldoende middelen hoor mensen !” (de leugenaar)
  Een andere “leidinggevende” beweegt zich soepel op ’t gebied van het terrorisme in ’t M-Oosten, veroorzaakt door haar huwelijk met een terroristische Hama-figuur; weer een ander figuur , half Zweeds/Nederlands, schaft het referendum af, wil oudere NL’ers “dood laten maken”, en voert de zg. Sleepwet in, een “minister” van Justitie die z’n eigen regels overtreedt, na ontdekking hiervan worden de regels zéér snel veranderd in zijn voordeel !! Één grote stinkende massa daar in Den Haag.
  Dus dan gaat m’n stem naar een partij waarvan ik vermoed dat hij vóór de Nederland én de Nederlanders is.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s