Aan Sigrid Kaag

(Door: Jan Dijkgraaf)

Mevrouw Kaag,

Hoewel u lijsttrekker bent van een partij die bij de komende Tweede Kamerverkiezingen hooguit als vijfde of zesde uit de strijd gaat komen (u verliest bijna net zo veel zetels in de peilingen als Thierry Baudet) krijgt u vandaag wéér landelijke publiciteit.

NRC Handelsblad had blijkbaar corvee en plaatst een interview met u. Het is ronduit ontluisterend. Ontluisterend, omdat het bewijst dat u werkelijk géén idee heeft.

Enerzijds zegt u dat u Nederland kent. Anderzijds zegt u: “Mijn kinderen zeggen vaak: ‘Mam, je hebt geen flauw idee wat voor stad Den Haag is’. Daar hebben ze wel gelijk in.” Enerzijds zet u vol in op het Groot Europeesch Rijk en de Green Deal van Frans Timmermans. Anderzijds zegt u over zo’n ander kroonjuweel van het post-Van Mierlo D66: “Medisch-ethische thema’s houden de meeste Nederlanders volgens mij niet bezig nu ze hun baan dreigen kwijt te raken of zzp’er of student zijn en niet rond dreigen te komen.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66. Bookmark de permalink .

7 reacties op Aan Sigrid Kaag

  1. karton zegt:

    Ik lees iets over Quag , gevolg hiervan : m’n hele dag verpest !! Kan dat mens niet ingesloten worden a.u.b. ?

    Geliked door 1 persoon

  2. Rensk. zegt:

    Kaag heeft maar 1 idee en dat is dat ze de beste, de slimste, de mooiste, de aardigste, de meest fantastische vrouw ter wereld is en heilig geloofd dat iedereen er ook zo over denkt.

    Like

    • Corrie Bruin zegt:

      Dat heeft zij dan toch echt van die Krankzinnige Almachtige God Rutte geleerd, dat is ook iemand die zichzelf zo geweldig vind dat wat hij zegt en doet gerechtvaardigd is in zijn ogen.

      Like

      • karton zegt:

        @ Corrie Bruin.
        Met u eens.
        Het zijn dan ook twee figuurtjes met eenzelfde inborst : vals , niets ontziend, zelfverrijkend, ijdel, hooghartig , maar bovendien……………….onwaardig !!!!

        Like

  3. Bob zegt:

    Jan beschrijft Kaag goed. Ze is in stilte
    nog steeds de terroriste die alleen maar
    aan zich zelf denkt ten koste van meute
    om haar heen.
    U beschrijft Kaag op een manier de me
    doet denken aan de uitspraken van Abbas.

    Geliked door 1 persoon

  4. benno zegt:

    ik kan er niets aan doen en weet dat je mensen niet op hun uiterlijk mag beoordelen, maar wat straalt die kaag een valsheid uit ?

    Like

  5. ronjaspers zegt:

    kaag is een bilderberg heks en een rat van het smerigste rioolwater.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie