Chef van de vereniging van officieren van justitie: “Ik zou wel uitkijken Berlijn een veilige stad te noemen”

(Vertaling: E.J. Bron)

De voorzitter van de vereniging van officieren van justitie in Berlijn, Ralph Knispel, heeft de door rood-rood-groen geregeerde hoofdstad beschuldigd van ernstige nalatigheden in de veiligheidspolitiek. De politie en het Openbaar Ministerie zouden kapot bezuinigd zijn, de mensen zouden zich onveilig voelen. In een uitvoerig interview met de “Berliner Zeitung” zei Knispel dat ondertussen iedereen in Berlijn er rekening mee zou moeten houden om op een bepaald moment het slachtoffer van een delict te worden. Bij Knispel zelf werd jaren geleden ingebroken, waarbij het spaargeld van zijn kinderen werd gestolen.

 

Het percentage van de opgehelderde misdaden is in Berlijn met 44,7% eerder schamel. Vooral het aantal seksuele delicten is enorm toegenomen, ook bij de woninginbraken is een duidelijke stijging waar te nemen. Knispel waarschuwt er tegen deze achtergrond voor om eigendomsdelicten zoals inbraken te bagatelliseren. Voor de slachtoffers zou het om traumatische gebeurtenissen kunnen gaan. Ook zou hij “wel uitkijken” Berlijn een veilige stad te noemen. Nauwelijks iemand in Berlijn zou er van uit kunnen gaan geen slachtoffer van een delict te worden.

Knispel verder: “Al jarenlang heeft deze stad, in relatie tot het aantal inwoners, het hoogste criminaliteitspercentage en het laagste percentage opgehelderde misdaden in Duitsland. Dan moeten we ons wel degelijk afvragen waarom er in andere deelstaten minder delicten per inwoner voorkomen – ook in grote steden, die bovendien nog een hoger percentage opgehelderde misdaden hebben.”

Men zou ook geaccepteerd hebben “dat zich hier criminele clans konden vestigen. Er werd lange tijd afgezien van uitzettingen. Uit het hele Berlijnse gevangeniswezen zijn enige tijd geleden in één jaar maar vijf criminelen uitgezet”, bekritiseert Knispel. Daar zou nog bijkomen dat juist in Berlijn justitie chronisch overbelast zou zijn, wat haar op veel terreinen niet meer handelingsbekwaam zou maken.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", Berlijn, Duitsland, gezond realisme, Justitie, Linkse Kerk, Marxisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Chef van de vereniging van officieren van justitie: “Ik zou wel uitkijken Berlijn een veilige stad te noemen”

 1. Peter zegt:

  Die Duitsers Trump maar belachelijk maken,maar die stuurt als het misloopt tenminste de federale troepen om de rotzooi op te ruimen van de ‘democraten’,Merkel maakt zich drukker met het binnenhalen van haar afrikaantjes

  Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   Het kan toch haast niet anders dan dat de beslissingen die hier genomen worden in Europa door drugs beïnvloed zijn ?
   Het logisch verstand is op de loop !
   Zelfs ons afvalwater is vergeven van die zooi .

   We hebben gezien hoe binnen D 66 , met name Pechtold vele soorten drugs tot zich nam , dankzij zijn toenmalige vriendin die hier een boekje over open deed .
   Waar ik haar nog heel dankbaar voor ben !
   Het is ondenkbaar dat ie dat niet onder werktijd gedaan zou hebben .
   Heeft iemand hem verraden uit die club ?
   Uit de regering ?
   En ze hebben niks gemerkt ?

   Als nou iemand die niet eens regeringsverantwoordelijkheid draagt het leven “ al niet meer aan kan “ zónder die rotzooi , hoe moet het dan wel niet wezen onder degenen , die wél met die verantwoordelijkheid opgescheept zitten ?

   Het zou me niks verbazen , als een groot deel van die groep – neem nou die Hugo de Jonge – die er niks van terechtbrengt en overal in faalt , ook bij die snuivers hoort !
   “ Hij kan niks “ zei Fleur Agema onlangs .
   Kan je in drie woorden die klojo beter plaatsen ?
   GENIAAL , Fleur !

   En Merkel idem dito .
   Ooit zo ‘n berg debiele beslissingen op rij gezien ?
   Dat is toch godsonmogelijk zónder die rotzooi ?

   Like

 2. koosv8 zegt:

  LINKS LINKS LINKS, MAAR WAT ZIJN ZE GOED VINDEN ZE ZELF ALTIJD. MAAR HET IS EN BLIJFT 3X NIKS!!!

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  Importeer de 3e wereld en word de 3e wereld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s