Coronamaatregelen: mail aan de kartelpartijen in de Tweede Kamer


(Door: “Bezige Bij”)

Naar aanleiding van de coronamaatregelen kan ik zeggen dat jullie er prima aan voldoen om de klimaatdoelstellingen te halen aan de hand van agenda 2030. Verwoesting van de economie en opzettelijke reductie van mensenlevens. Ons land is, net als in 1940, in een nieuw concentratiekamp en vernietigingskamp beland onder een stel nieuwe nazi’s die deel uitmaken van de kartelpartijen VVD, CDA, D66, CU. Veel mensen zijn door jullie de nodige zorg onthouden door corona, waaronder ik. Mijn ziekenhuis heeft mij gebeld dat ik als COPD-, kanker- en hartpatiënt wederom ben uitgesloten van behandelingen, omdat COVID-19 patiënten nu weer voorrang hebben.


Ik houd jullie rechtstreeks verantwoordelijk en stel jullie als regeringspartijen aansprakelijk voor het geval ik hiervan ook maar enigerlei schade ondervind. Het Coronavirus bestaat. Maar het is een normaal virus dat door mensen als Bill Gates in omloop is gebracht met een doel: het klimaat en een wereldregering en totale controle over de bevolking middels inenting met het vaccin dat ook nog eens het Luciferase chip bevat. Zodat jullie de bevolking overal als makke schapen kunnen volgen, in de gaten kunnen houden, tot in de slaapkamer aan toe, en zelfs wat hun seksuele wensen zijn. Ja perverselingen zitten er onder alle lagen van de bevolking. Dus ook onder politici en mensen van inlichtingendiensten. Ik houd sowieso altijd wel enige afstand tussen mensen, maar ik bepaal zelf hoeveel mensen ik thuis wil ontvangen. Thuis is mijn terrein. Daar bepaal IK de regels en niet jullie. Mijn huis is bovendien een ISLAMVRIJE en HOOFDOEKVRIJE zone. Bij binnentreden van mijn woning zijn de dames verplicht, agentes of niet, hun hoofddoeken af te zetten. Voor het geval in mijn woning een islamitische agente een inval doet op naleving van de coronamaatregelen. DAN GAAT DIE HOOFDDOEK AF !!!

Door:
“Bezige Bij”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Coronamaatregelen: mail aan de kartelpartijen in de Tweede Kamer

 1. Mary zegt:

  Politie zou dit massaal moeten weigeren te doen zo niet zijn ze de vijand van het volk en zou ik ze, maakt niet uit hoe, “verhinderen” om binnen te komen zonder mijn toestemming!!!!i

  Geliked door 3 people

 2. Hovawart zegt:

  De overheid was er ooit om de samenleving te dienen, helaas heeft de huidige politiek daar een andere invulling aan gegeven.
  De slogan van de UN-agenda 21 is dan ook ‘to protect the rights of future generations and all species against the potential crimes of the present’,…
  (het beschermen van de rechten van toekomstige generaties en alle soorten tegen de mogelijke bedreigingen van het heden), ja, daar kun je ‘uit naam van een glazen bol’ een hoop ellende mee aanrichten……brrr

  Geliked door 3 people

 3. Blaffertje zegt:

  “Mijn ziekenhuis heeft mij gebeld dat ik als COPD-, kanker- en hartpatiënt wederom ben uitgesloten van behandelingen, omdat COVID-19 patiënten nu weer voorrang hebben.”

  Triest.
  In en in triest.
  Ik wens Bezige Bij heel veel sterkte.
  Een schrale troost, je bent niet de enige.
  De nevenschade gaat héél groot worden door dit soort maatregelen.
  Er zullen hierdoor op langere termijn onnodig veel doden door vallen.

  Ze willen van alle dure mensen af en onder het mom van corona kunnen ze heel wat opruimen en hun handen zgn. in onschuld wassen.(Wir haben es nicht gewust)
  Ouderen leveren niets meer op, kosten alleen geld en word door onze regering als “dor hout” (overbodige kostenpost)gezien en moet het veld ruimen.
  Denk aan D66 met de donorwet.
  Nog even een paar orgaantjes oogsten voor dat je dood gaat, dan kunnen ze nog even wat geld aan je verdienen.
  Invaliden worden al beknot op zorg en het leven zuur gemaakt.
  Liefst lullen ze je het graf in.
  Ben je 70 of ouder, komt de geriater even langs voor een gesprek om jou operatie uit het hoofd te praten want anders leef je te lang.
  De pensioenfondsen bulken van het geld en toch word pensioen onnodig gekort,

  Geliked door 4 people

  • Bob zegt:

   Ouderen kosten geld waar ze zelf voor gewerkt
   en gespaard hebben. Blaffertje er wordt niet geleverd
   waarvoor betaald is(zorgpremie).
   Voor niet geleverde diensten moet het
   geinde geld worden terug gestort.

   Geliked door 4 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Ik wens jou veel sterkte en met jou alle mensen die nu mogen stikken van die ziekenhuizen ik zeg speciaal ziekenhuizen daar hun de poot moeten stijf houden en niet met deze bij mekaar geraapt zooitje Mongolen wat in Den Haag te gaan samen zweren.

   Geliked door 5 people

 4. Jean zegt:

  Leden van VVD, CDA, D66, CU die over een “geweten” beschikken nemen nu dadelijk ontslag uit die club landverraders, volksverraders.
  “Geweten” wil zeggen: innerlijk besef van goed en kwaad.

  Geliked door 5 people

 5. ronjaspers zegt:

  Dieptriest maar helaas werkelijkheid.De corona hoax wordt voor veel smeerlapperij gebruikt,o.a. voor de ouderen,zieke en zwakke mensen op te ruimen (sorry voor de uitdrukking) Als je op de website Wanttoknow.nl kijkt dan kun je zien wie de baas zijn op deze aarde,hun zitten achter de klimaathoax en coronahoax.Ook zijn hun verantwoordelijk voor alle oorlogen en ellende van de laatste eeuwen.Tevens zijn hun eigenaren van amerika en werken samen met de bilderberg groep.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s