Kabinet huiverig voor avondklok vanwege Tweede Wereldoorlog


Experts willen avondklok

De maatregel om in Nederland een avondklok in te voeren, ligt in het kabinet lastig vanwege de herinneringen aan Tweede Wereldoorlog. Dat melden bronnen aan de politieke redactie van RTL Nieuws. De experts van Outbreak Management Team noemen het invoeren van een avondklok als een maatregel die het aantal besmettingen verder kan laten dalen.

Bij een avondklok mag na een bepaald tijdstip niemand meer de straat op, behalve mensen met een noodzakelijke reden. Een mogelijkheid is om een avondklok na 23.00 uur of na middernacht in te voeren.


Lees verder>>>


(h/t J.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, Krankzinnigheid, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Kabinet huiverig voor avondklok vanwege Tweede Wereldoorlog

 1. Blaffertje zegt:

  Hahaha.
  Echt waar?
  Geloof d’r niks van.
  Ze drukken ons het liefst met zijn allen in’t riool.

  Geliked door 6 people

 2. Bob zegt:

  Alle maatregelen die genomen zijn doen
  mijn weer terug gaan naar WOII.
  Mijn inziens worden er sperr tijden opgeworpen
  voor de mens.
  Zo kunnen er akties worden ondernomen
  die ongezien uitgevoerd kunnen worden.

  Geliked door 5 people

 3. Marijke zegt:

  Een avondklok? Want het virus behoort tot de vampierachtigen en komt alleen maar ’s nachts? Dit gaat echt te ver! Ik begin alles steeds ongeloofwaardiger te vinden.

  Geliked door 8 people

  • Yvonne zegt:

   Marijke, dat roep ik al vanaf de eerste 2 weken maar zoals ik vaker schrijf wordt je niet geloofd, nu weer vanavond gezeur op TV ivm mondkapjes ,ze hebben zeker teveel die ze niet kwijt kunnen dus gaan ze het ons verplichten

   Geliked door 2 people

 4. Mary zegt:

  “De experts van Outbreak Management team” aardig gevonden voor de nieuwe Nederlandse NWO SS’ers, uiteraard voor 23.00 uur werkt het hoax virus niet……na 23.00 uur wel?……….zijn er zeker ook altijd beduidend meer mensen op straat dan voor 23.00 uur, beetje zwak nietwaar, trapt niemand in…………en ja het is oorlog tussen de NWO/Rutte en Co en het “wakkere” volk welke rap in aantal groeit wereldwijd!!!!!

  Geliked door 4 people

 5. Yvonne zegt:

  een avondklok, wegwezen met deze onzin, we worden al van alle kanten gecontroleerd, gaat intussen de kant van Noord Korea op, ze weten elke stap die we zetten, wat we kopen, waar je bent, ik heb geen smartphone die heb ik bewust niet, ik vind het ondingen
  ik zag ergens dat je er 1 moest hebben welk land weet ik niet meer en zo niet moet je er 1 kopen, amehoela

  Geliked door 3 people

 6. saddy zegt:

  Mat alle ophef over de willekeurige covid-regels is er geen aandacht meer voor andere belangrijke onderwerpen zoals Marrakesh 2, waarbij er nog eens 9 miljoen in nederland bij moeten komen van de EU, de idiote plannen van timmermans, het door de EU al in gang gezette afpikken van ons pensioengeld, de extra belastingen enz. Laten we aub iets verder kijken dan covid

  Geliked door 1 persoon

 7. Peter zegt:

  Een gebouw ,meer hoeven we niet te sluiten ,en dat is de tweede kamer, verder kan alles door gaan . Denk dat ze dat zelf ook niet een goed idee vinden en in opstand komen .

  Like

 8. Jan zegt:

  Outbreak Management Team (OMT)

  Geliked door 3 people

 9. Jan zegt:

  Als Nederland failliet is gaat de maffiabende van Rutte over tot confiscatie van de privérekeningen om de eigen zakken nog even te spekken.

  Geliked door 1 persoon

 10. karton zegt:

  Rutte heeft nog steeds niet in de gaten dat WO-III reeds uitgebroken is, dus een zg. avondklok kan hij rustig instellen. De slagvelden van de huidige oorlog liggen niet op de Grebbeberg , in de Noord-Duitse laagvlakte of in de Ardennen, maar in grote steden als Parijs, Amsterdam, Gotenburg, Berlijn, Hamburg en Brussel.
  Rutte ziet het allemaal niet meer helder , heeft wel een mondkapje voor maar te hoog opgetrokken.

  Geliked door 3 people

 11. Htsk day zegt:

  Enkelband voor carona patienten?
  Achter betaalmuur…

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/710349255/corona-patient-krijgt-enkelband

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   Heb het art. gelezen, dit willen ze in Turkije invoeren.
   Maar pas op!
   Als het hier de kranten haalt worden ze in den Haag wakker gemaakt, op ideeën gebracht en dan duurt het niet lang of wij krijgen er ook een.
   En dan is het plaatje compleet.
   Met de muilkorf word je een gezichtloos wezen en de enkelband en app zijn een onzichtbare lijn die bepalen hoever en waar je heen kan.

   Zoals ze nu bezig zijn, storten ze ons in een burgeroorlog met al de al heersende onrust onder de mensen.
   Door de massaontslagen die er nu nog bij komen (premium art. http://www.telegraaf.nl/financieel/321677694/coronacrisis-zorgt-voor-massale-ontslagen) komen nog meer mensen financieel in de knoei en daar begint het gedonder mee.

   Mensen hun welvaart afpakken, auto, huis, tv, computer en vul verder maar in.
   Als al deze dingen waar men een beetje plezier aan kan beleven worden afgepakt omdat je anders geen brood meer op de plank hebt, krijg je dat mensen in opstand komen en er toe in staat zijn elkaar de schedel in te slaan, met als gevolg een burgeroorlog.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Blaffertje.
    Bijkomend gevolg van een zg. avondklok……………………negers kunnen zich de gehele nacht buitenshuis ophouden, je ziet ze immers niet in ’t duister ?
    Maar je moet ze natuurlijk niet aan ’t lachen maken.

    Geliked door 1 persoon

 12. Julia zegt:

  Herinnering aan de Tweede Wereldoorlog daar zijn ze nog wel van onder de indruk. Miljoenen mensen die voor onze vrijheid hebben gevochten en hun leven hebben gegeven dat negeren ze met hun WOII maatregelen die gelijk staan aan de NAZI en een Jodenster nu gelijk staat aan een let op niet medisch mondkapje verplicht te stellen puur om het gedrag te veranderen. De fake testen heeft maar één doel dat is om uw DNA op te slaan. Dus al die onderdanige die last hadden van een niesje of hoestje hebben vrijwillig DNA afgestaan hoe dom kun je zijn. Goh wat is deze overheid toch te vertrouwen.

  Geliked door 3 people

 13. Monalisa zegt:

  Je zal maar naar je werk moeten krijgen ze ontheffing??
  https://ejbron.files.wordpress.com/2020/09/screenshot_290.png Tja de waarheid is hard als deze vlag ziet.

  Like

 14. Ravian zegt:

  Het enige logische doel van een avondklok is het bestrijden van “subversieve” activiteiten.
  Ik wil dus wel eens van de boven ons gestelden horen wat het invoeren van een avondklok met het bestrijden van een virus te maken heeft.
  OF ze zijn zo achterlijk als de achterkant van een varken, OF ze hebben heel andere redenen voor het invoeren van een avondklok als de redenen die ze er voor opgeven.
  Als ik vervolgens naar schoenenfetisjlist Hugo kijk dan lijkt die eerste optie de meest waarschijnlijke, maar gezien het Rutte is die werkelijk aan de touwtjes trekt zal het toch optie twee wel wezen.
  En de meest logische verklaring is dan dat er blijkbaar een precedent geschapen moet worden wat later uit de kast gehaald kan worden om middels een smoes een avondklok in te kunnen stellen.
  En als lieden die inmiddels bewezen hebben schijt aan de democratie te hebben zich van dit soort mogelijkheden gaan voorzien dan is het oppassen geblazen…

  Geliked door 2 people

 15. ronjaspers zegt:

  De corona hoax wordt misbruikt om nazi tijden te doen herleven.De nazi,s zijn trouwens nooit verslagen.

  Geliked door 1 persoon

 16. M. zegt:

  Kabinet huiverig voor avondklok?
  Omdat de avondklok teveel laat zien dat de tweede wereldoorlog op herhaling is?

  Nogmaals jullie viespeuken staan nog op jullie zwakke zielige pootjes door de beschaving die nog in de mensen huist die door jullie verraden worden.

  Ik zou adviseren als volledig kabinet af te treden misschien dat het als verzachtende omstandigheden word aangemerkt en met zoveel misdaden tegen de mensheid kan men verzachtende omstandigheden goed gebruiken.
  Begrijp dat u niet voor het eigen strafhof komt te staan want ook dat spelletje kan men internationaal onderhand wel.
  Het invoeren van de avondklok zal het zoveelste bewijs zijn wat de zwendelaars als georganiseerde misdaad tegen zichzelf maken.

  De echte rechters hebben de beschikking over de beste legers ter wereld en zijn 1000% gefocust op wat hier aan vuiligheid gebeurd en zijn er zeer op gebrand om die vuiligheid te stoppen.

  Ik denk dat Hugo en Mark en de rest van die naaiers billenkoek gaan krijgen met een houten kruis voordat ze opgehaald worden door een echt leger om terecht gesteld te worden voor hun onchristelijke gedrag tegen de bevolking.

  Geliked door 2 people

 17. Helena zegt:

  ‘Het kabinet huiverig voor avondklok vanwege 2e WO’ ??? Nou voorlopig deinzen ze nergens voor terug dat stel hypocrieten! Het is nog veel erger: ze voeren oorlog tegen de eigen bevolking! Ze maken het plebs zo bang dat ze er zelf om gaan vragen, die avondklok, want die moet er komen! Juist door aan te geven dat ze er ‘huiverig’ voor zijn klinkt het voornemen dat die er aan komt! Door de beslissing aan de winkeliers over te laten, voor wat betreft ‘het muilkorf dragen’ in hun winkel, kreeg de staat de vraag terug waar ze op zaten te wachten: de staat moest maar beslissen! In het nieuwe ‘normaal’ beginnen de geknechten aardig te wennen aan de opgelegde regels. Het is toch voor onze eigen bestwil? Maar eens zal het afgelopen zijn, als men het in de portemonnee gaat voelen! Want dan zal men dat hele verraderlijke, sadistische zootje gaan aanpakken. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten!

  Geliked door 1 persoon

 18. Jeroen zegt:

  Een Avondklok heeft simpelweg helemaal niets te maken met volksgezondheid !

  Like

 19. Jeron zegt:

  Een Avondklok heeft NIETS te maken met Virusbestrijding…..maar ALLES met DICTATUUR !

  Geliked door 3 people

 20. Hovawart zegt:

  Iedereen blijft maar kijken naar wéér de volgende maatregel die uit de hoge hoed van het kabinet en het RIVM zal opduiken, maar lieve mensen, kijk liever eens naar de desastreuze gevolgen die de Carola-aanpak al heeft veroorzaakt, in een paar maanden virusbeleid is de gehele economie zwaar getroffen, de regio’s die nog wel presteerden werden subiet tot zgn. ‘Rode gebieden” verklaard om daar ook nog de middenstand te ondermijnen, zeker vijftig procent van de winkels in de steden staan al leeg, de resterende ondernemingen kampen met zware verliezen, het volk word dagelijks angst aangepraat en de zoveelste leugen breeduit in de media verkondigt, zonder daadwerkelijke bewijzen……..waar moet dat stranden?
  Het UN-agenda 21 zal er wel voor gaan zorgen dat het leven ontdaan zal gaan worden van verworven rechten en vrijheden,……maar tegen welke prijs?, en wegen de offers op tegen de doelen die men zich heeft gesteld, opleggen zonder inspraak of draagvlak, zonder onderbouwing enkel aannames en gefingeerde computermodellen van klimaatveranderingen……..en dat is nog niet het meest schrijnende aan het verloop van de aanpak,…..de meer intelligente jeugd loopt klakkeloos achter de stemmingmakerij van de Linksche Looney Brigade aan, geloven niet eens meer in hun eigen toekomst, laat staan een toekomst voor hun kinderen. De minder-bezorgde jeugd leeft in hun ikke,ikke,ikke bubbel, die kijken niet verder dan vandaag, leven in de waan van de dag, staren enkel op hun smartphone naar leuke clipjes en de gekochte meningen van hun favoriete influencerende nitwits. Zij interesseren zich niet voor hun toekomst, enkel het aantal hits, hun kijkcijfers….en de politiek haakt daar gretig op in, die sponsoren de domoren ,..geen sociaal leven meer slechts een vorm van autisme in een schijnrealiteit op hun telefoon en computer, geen meningen en verwachtingen, dat geeft toch te denken, en stemt mij enigszins ontmoedigt en soms verdrietig. …waar moet dat heen?

  Geliked door 1 persoon

 21. karton zegt:

  Hoe gaat een zg. avondklok zich verhouden tot de zomer- en wintertijd ?
  Moeten we gvd ’s avonds om 22.00 uur al binnen blijven volgens de Haagse Nazi-bende en tijdens de andere tijd pas om 24.00 uur ? Ze begrijpen er niks meer van !!
  Ik heb al preventief grote rollen zwart landbouw-plastic ingeslagen, wat ik voorzie dat we zeer binnenkort onze ramen zullen moeten verduisteren, zoals in WO-II.
  Want de Haagse Nazi’s zullen zeggen : zolang het virus jou NIET ziet , kan het jou ook niet besmetten , dus……….alles verduisteren.
  Het Haagse Nazi-zootje is totaal idioot geworden.
  Eigenlijk vind ik ze wel een beetje zielig, je ziet voortdurend jongens en meisjes in een groot Haags gebouw heen-en-weer rennen met stapels papieren onder de arm, denkend : “de bevolking zal ons vast wel goed vinden én intelligent !” Niets is minder waar, waardeloze mensjes zijn het in feite, maar ze weten het zelf nog niet.
  Doet mij herinneren aan collega’s die óók met volle mappen heen-en-weer liepen op de gang in een politiebureau, maar wél steeds in de gang waar hun chef zetelde, hopend dat ze gezien werden en dat de chef zou denken : “Nou nou, potverdikkeme, die Egbert is er maar weer druk mee vandaag, doet goed werk die man, zal eens kijken wat ik voor hem kan doen”.
  Dát zijn de gevaarlijkste en “Den Haag” zit er vól mee !!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s