“Moria-tactiek” loont de moeite: duizenden “vluchtelingen” komen naar het vasteland


(Vertaling: E.J. Bron)

De zogenaamde “Moria-tactiek” loont de moeite – bijna drie weken na de verwoesting van het “vluchtelingen”kamp Moria op Lesbos door een zelf aangestoken brand konden nu meer dan 700 migranten zoals gewenst het eiland verlaten. Ze werden aan boord van een veerboot naar Piraeus gebracht om dan op het vasteland ondergebracht te worden.

 

Nu is men van plan om nog eens 2300 migranten naar het Griekse vasteland te brengen, berichtte de staatstelevisie verder.

Zodoende gaat de rekening van weerspannige “vluchtelingen” en hun ondersteuners op, die gericht is op het door de knieën gaan van Europa met het oog op verdere migrantenmassa´s en brandende “hotspots”. Gezien de jongste onthullingen van de Griekse politie, volgens welke zogenaamde “NGO”-activisten met mensensmokkelaars en vermoedelijk ook met de brandstichters van Moria zouden samenwerken, wordt de stemming tegenover de vermeende “hulporganisaties” in Griekenland nu steeds kritischer. Zelfs in de media hoor je nu beschuldigingen dat veel NGO´s ter plaatse hun eigen idee van vluchtelingenpolitiek zouden willen doordrukken. Daarom zouden ze migranten ophitsen om illegale acties te ondernemen of zouden hen daarbij ondersteunen.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", Allochtonen, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, NGO´s, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Moria-tactiek” loont de moeite: duizenden “vluchtelingen” komen naar het vasteland

 1. Julia zegt:

  Het gaat maar door. Een stel niet meer te geloven linkse doorgeslagen bullenbakken in Brussel en regeringleiders van de overige lidstaten maken van Europa een gifbel die met de dag meer en meer groeit. Wanneer stopt het, hoelang duurt het voor dat het vuur in Europa tot aan de hemel reikt en het volk deze invasie niet meer pikt..

  Like

 2. Peter zegt:

  Ze komen van de ene brandhaard in de andere .Politiek snapt nog steeds niet dat dit niet kan blijven duren .Zonnenkoningen in glazen paleizen ,ze mogen wel oppassen,als je er conitnu shit inhaalt,krijg je het vanzelf ook .

  Like

 3. Harry Willemse zegt:

  Was er echt iemand die dacht dat dit niet zou gebeuren?

  Geliked door 1 persoon

 4. Rini Stegeman zegt:

  ik kan dit meer op faceboek plaatsen omdat anderen er aanstoot aan nemen……….ooit zo zou gegeten?

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Ik zie het land heel langzaam en geleidelijk vertreiteren. Hoor steeds meer vreemde talen en bekijk dan die mensen en denk: mijn god die zijn nu al rijp voor een enorme claim op de gezondheidszorg met hoe ze eruit zien. Alsof ze zo uit de Middeleeuwen komen met hoe ze eruit zien (dik uitgezakt vieze tanden mannen, die veel te hard praten etc) en gekleed gaan. Kunnen ze niks daan doen en dat weet ik, maar waarom zou het nederlandse volk moeten zorgen voor mensen, die er aan de andere kant van de wereld een zooitje van maken en de EU er vervolgens hier ook nog een zooitje van wil maken. Maar de EU ziet dat het goed is. Hemel wat worden we genaaid. Ongelofelijk genaaid door die engnekken.

  Like

 6. Bas zegt:

  Ondertussen,
  https://amp.focus.de/perspektiven/heirate-oder-du-stirbst-jede-woche-wird-in-deutschland-eine-kinder-ehe-geschlossen-wie-wir-teufelskreis-durchbrechen_id_12482399.html?__twitter_impression=true

  In Duitsland leven honderden meisjes in kindhuwelijken – hun stille lijden kan worden verlicht

  Ze willen gewoon een kind zijn – maar ze hebben geen keus: in Duitsland leven honderden minderjarigen in kindhuwelijken – vaak omdat hun ouders hen daartoe dwingen en de autoriteiten overweldigd zijn. Over het stille lijden van meisjes die ja moeten zeggen en hoe we dat kunnen verlichten.

  Terre des Femmes gaat er echter van uit dat in Duitsland significant meer minderjarigen getrouwd zijn of in kindhuwelijken leven dan voorheen bekend was. “Dit alles vindt grotendeels plaats onder de radar van de autoriteiten in de relevante gemeenschappen. Het is voldoende om de huwelijksgeloften af ​​te leggen voor een groot aantal getuigen en om in het huis van de man te worden gebracht. Er is geen staatszegel nodig ”, zegt Michell. Bovendien zouden veel deelstaten geen statistieken over het probleem hebben. Dat een meisje minderjarig is, komt soms pas aan het licht als bijvoorbeeld de geboorte van het kind bij de burgerlijke stand wordt ingeschreven.

  In het buitenland zijn al veel minderjarige huwelijken gesloten. “De meisjes trouwen vaak omdat het voor hen en hun gezinnen de enige uitweg uit de armoede is. De ouders zeggen dan tegen hun dochters: we kunnen je niet meer voeden, het zou voor jou het beste zijn als je nu gaat trouwen ”, zegt Michell. Veel meisjes zouden dan instemmen met het gearrangeerde huwelijk omdat ze hun gezin willen helpen. “Als ze in Duitsland zijn, weten de meesten van hen niet eens dat de wet hier aan hun kant staat”, zei de spreker

  Like

 7. Bas zegt:

  Londen

  Freedom of speech is dood…
  Christelijke prediker verwijdert van speakers corner door de politie, na kritiek op de izzlaam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s