Veertien burgers willen alsnog vervolging Akwasi

(Door: Mascha de Jong)

AMSTERDAM – Veertien burgers, onder aanvoering van Pieter Hollenberg, starten een artikel 12-procedure om het Openbaar Ministerie (OM) te dwingen alsnog over te gaan tot strafrechtelijke vervolging van de rapper Akwasi. Hij riep op 1 juni tijdens een Black Live Matter-manifestatie op de Dam dat als hij ,,in november weer een Zwarte Piet zou zien, hij die hoogstpersoonlijk op zijn gezicht zou trappen.”

Het OM kwalificeerde de uitspraak als opruiing, maar handelde de zaak af door Akwasi drie weken geleden publiekelijk zijn excuses te laten maken, en seponeerde de zaak. De rapper, die een groot aantal volgens heeft op social media, deed via een open brief afstand van zijn uitspraken. Hij legde onder meer uit: ,,Ik ben tegen elke vorm van geweld en dat geldt ook voor geweld tegen zwarte piet. Ik neem hierbij dan ook afstand van deze, op de Dam uitgesproken gewraakte passage.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, gezond realisme, Justitie. Bookmark de permalink .

9 reacties op Veertien burgers willen alsnog vervolging Akwasi

 1. karton zegt:

  Deze opruier, Kwassie, is zo gek als een deur, neemt z’n woorden terug en roept een keer, bijna onhoorbaar : “sorry” , en gaat vervolgens verder met z’n ziekmakend gedrag.
  Deze zwarte minkukel hoort zich niet in Nederland op te houden, mogelijk kan hij president van Sngoeboeloe worden ? Hij kan z’n eigen naam misschien wel foutloos schrijven en dan sta je in dat land met stip op één !!!
  Wat moeten we met zo’n nietsnut in NL, bijna geheel “Den Haag” zit daar al vol mee !!

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Dat zijn er nog duizenden te weinig. Wat is 14 helaas een te laag aantal waar het OM nu niet wakker van ligt. Maar bij duizenden aangiften zal de druk opvoeren. Dus gewoon net als bij Wilders voorgedrukte formulieren klaar leggen handtekeningen er onder en gaan. Zorgen dat hij ook een strafblad krijgt dan kan die op te richten gesubsidieerde omroep Zwart op zwart laten staan. Daarbij stroomt zijn mond over over discriminatie en wat doet die zwarte haatzaaier zelf we richten gewoon omroep Zwart op over discriminatie gesproken. Uiteraard is het zeer kwalijk en corrupt om deze haatzaaier en oproerkraaier niet te vervolgen zo verliest men wel het vertrouwen in onze rechtstaat.

  Geliked door 1 persoon

 3. oudmarinier zegt:

  Zouden eigenlijk 14.000.000 mensen moeten zijn.

  Like

 4. scherpschutter1945 zegt:

  Ik zal de dag prijzen als akwasi definitief is uitgeschakeld.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Schepschutter Wie niet en wat te denken van de haatzaaiers Sylvana Simons en de rest van die zwarte oproerkraaiers en haatzaaiers nee ze worden nog betaald en gesubsidieerd uit belastingpotten laat staan worden vervolgd https://www.stichting-jas.nl/2020/06/gemeente-amsterdam-geeft-subsidie-aan.html Hoe ziek zijn onze linkse politici en linkse burgemeesters. Dat bepaalt nu wat wij wel en nog niet mogen en legt ons dictatuur op i.v.m. met de fake virus corona. Het is werkelijk niet meer geloofwaardig en zum kotzen. Het meest trieste is dat linkse blanke geïndoctrineerde er voor buigen en knikken en glashard hierachter staan waardoor zij uiteindelijk eigen ras verraden en meehelpen onze geschiedenis en tradities de nek om te draaien. In ons land hebben we toch helaas heel veel onderkruipsels met een NSB mentaliteit.

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Kick out (het land uit) Akwasi !!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Like

 7. Bob zegt:

  In 30-er jarenwerden mensen beboet voor
  anti Duitse uitspraken lees het boek van
  Maurits Dekker. Nu krijg je straf als je
  anti allochtoon bent.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s