VIDEO: Inbreng Geert Wilders coronadebat (30-09-2020)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders coronadebat (30-09-2020)

 1. Jan zegt:

  Erogene besmetting????? Ja, heb ik ‘last’ van als mijn vriendin mij aanraakt.

  gevoelig voor erotische prikkels; gevoelig voor geslachtsdrift seksualiteit
  https://www.encyclo.nl/begrip/erogeen

  Geert bedoelt ‘aërogeen’

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Wilders legt precies de pleister op de stinkende wond die door het kabinet Rutte is gecreëerd. Hoe haal je het in je ziekelijke hersenen om glashard rijksambtenaren een toeslag te geven voor hun kopje koffie en plee papier thuis die luierend op hun achterste zitten achter hun Ikea bureau en zorgmedewerkers glashard in de steek laat. Waar zijn die Haagse hypocriete weet u nog massaal applaudisseren voor onze zorgmedewerkers zelfs die overbetaalde miljoenen bijstandsuitrekkers stonden met pannendeksels te kletteren maar ondertussen lachen ze zich rot weer flink wat geld er bij en van de kosten af van dochtelief die a.u.b. 1,6 miljoen euro uit de belastingpot gaat roven. Het is een schande en een trap na voor o.a. onze zorgmedewerkers. Duizenden zorgmedewerkers de laan uitgestuurd, ziekenhuizen dichtgetimmerd maar miljarden naar bodemloze putten. Schaamteloos en gewetenloos en pure provocatie die uitdraait op een pure oorlogsverklaring tegen het eigen volk. Nee chapeau Wilders u durft daadkrachtig naar voren te komen maar krijgt met een stel politieke tegenstanders te maken die niet van u zijn gediend en zelfs hiervoor corruptie plegen in de kiezersuitslagen en u glashard uitstoten. Voorbeeld de laatste verkiezingen en nu wederom al stellen niet met u te willen regeren als u veel kiezers de komende verkiezingen terecht achter u heb staan. Welke geïndoctrineerde tuint nu nog in de leugens en het bedrog van Rutte, De Jonge en de rest van die linkse partijen. Zij zijn de ondergang van ons land die ons economisch, sociaal en maatschappelijk totaal de nek omdraaien en waar het recht op een goede gewaarborgde reguliere gezondheidszorg teniet is gedaan. Dit zal nog heel veel slachtoffers eisen. Het zijn een stel ordinaire misdadigers die de grondwet misdaad tegen de menselijkheid hebben geschonden en er de komende jaren glashard en gewetenloos mee door zullen gaan.

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Ik ben nu er toch wel erg van overtuigd dat politici en idioten in de top flink aan de drugs zitten om Rutte zijn woorden te gebruiken flink zijn door gesnoven. https://www.nhnieuws.nl/nieuws/273726/pilotenpet-klm-terug-in-ruil-voor-akkoord-met-vakbond |Dat zou dus in kunnen houden dat als zorgmedewerkers hun uniform inleveren dan krijgen zij er zeker 20% bij.
  Ook is het een gegeven dat we toch wel met een intelligente virus hebben te maken kijk vooral het artikel in deze brief onder het kopje Tot Slot https://www.tweedekamer.nl/sites/default/files/atoms/files/brief_aan_leden_ivm_werkwijze_tweede_kamer_per_29_september.pdf
  Kortom wat worden we besodemieterd en bedrogen. Dan mag men trots zijn dat er één man nog goed bij zijn verstand is dus mijn stem gaat naar Wilders de rest kan wat mij betreft worden verbannen.

  Geliked door 1 persoon

 4. willie zegt:

  Die weet toch verdomme ook dat corona FAKE is ????? Waarom zegt ie dat dan niet ???

  Geliked door 1 persoon

  • willie zegt:

   Vermits hier NIEMAND hierop enig doordenken kan produceren,?? wel dan zal ik het zeggen :ALLE en ik bedoel echt ALLE politiekers,de financiele wereld,bekende personages.eender welke strekking, eender waar ter wereld,eender welke leugens of hypochrisie ze uit-kwaken :Ze doen ALLEMAAL mee met de illuminati, freemasons , de cabal of hoe we t ook noemen willen, ze gehoorzamen braaf , kunnen dan idd hun zakken vullen , hun psychopatische rotzooi op ons afreageren, ons onderdrukken, all for the big chief (die gewoonlijk met horens afgebeeld wordt) satanisten zijn ze dus ook.Ongeveer ELK land heeft mee agenda 2030 ondertekend, overal liggen die mee te lullen over fucking corona ,terwijl iemand met een portie gezond verstand drommels goed weet dat al deze rotzooi, en rotzakken gewoon het wereld re-set programma volgen.Dream on here, awakening will be very bitter
   Youtube maar eens naar world reset

   https://www.interessantetijden.nl/2020/07/06/great-reset-2020-donkergroen-masterplan-bovengronds/

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Dat is wel een leuke; aangifte doen omdat er een verscheurd boek op straat lag, zeker als je weet dat in Transvaal al vele weken problemen zijn met zwerfafval, er zijn ondergrondse containers maar die worden niet vaak genoeg geleegd en mensen mieteren ‘dus’ hun afval ‘gewoon’ naast de container op straat.
   En dan ga je kabaal lopen maken om 1 verscheurd boek op straat !
   Kwestie van prioriteiten waarschijnlijk….

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  Ik kan de woorden:
  – corona
  – testen
  – mondkapjes

  NIET MEER HÓREN!
  Die opgeklopte hysterie loopt de spuigaten uit.
  Vroeger had je gewoon flink de griep, punt!

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Tistochwat Gelukkig bent u niet de enige waar deze woorden nu echt de strot uitkomen net als discriminatie en vooral WIJ SAMEN! Gewoon negeren, zoveel mogelijk nog van het leven genieten en al die angstige onderdanen maar laten geloven dat ze nu niet meer besmet kunnen worden, vrij zijn van griep en geen andere eristige onderliggende ziektes kunnen oplopen. Dan zijn ze de sigaar omdat de reguliere zorg met de dag meer en meer wordt afgebakend en niet meer kan worden gegarandeerd. Laat ze gewoon in de waan ook vroeg of laat gaan zij er aan.

   Geliked door 1 persoon

 6. klaas zegt:

  Like

 7. Jan zegt:

  Kan het idioter, nog imbecieler !?

  video

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Jan Helaas hebben we wereldwijd te maken met heel veel gehersenspoelde imbecielen waar de kwaliteit van leven niet meer voor geldt en zij zich overleveren aan het zogenoemde nieuwe normaal, angstig in een dwangbuis willen leven, lekker gekluisterd aan huis en alle spelregels dienen op te volgen zodat zij zich vrijwillig onderdanig naar het lot van de finale ondergang laten leiden. Nee idioter en imbecieler kan het niet. Zo ziet men maar een oorlog met wapens is niet nodig zo krijgt de smerige elitaire macht het ook voor elkaar maar de effecten zijn net zo desastreus.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s