Als u goed geluisterd heeft, zei Joe Biden een hoop verontrustende dingen


(Door: Thomas Del Baccaro – Vertaling: E.J. Bron)

Het eerste debat is achter de rug. Het was allesbehalve plezierig. Maar als u goed geluisterd hebt, bent u alles over de aanstaande verkiezingen te weten gekomen en over wie Joe Biden in werkelijkheid is.

 

Denkt u er aan dat debatten niet in een vacuüm plaatsvinden. Dit wordt een krappe verkiezing, omdat wij zo´n gespleten land zijn. Geen president heeft sinds 1988 met meer dan 53% van de stemmen gewonnen en maar weinig mensen overschrijden de partijgrenzen om op de kandidaat van de andere partij te stemmen.

Al met al zal deze verkiezing waarschijnlijk behoorlijk krap worden. Elke stem zal net zo belangrijk zijn als in het jaar 2016. Het zou er dus op moeten aankomen wat de kandidaten gezegd of niet gezegd hebben.

Het was een pluspunt voor Joe Biden dat hij het de hele tijd volhield, ook al was daar van tevoren nogal de nodige twijfel over.

Anderzijds zei Joe Biden echter veel dingen die elke kiezer zou hebben moeten horen en in gedachten moet houden. Bijvoorbeeld:

Hoe wilt u het politiewerk opnieuw organiseren? Biden zei dat hij sociologen met de politie wil meesturen om haar van het toepassen van geweld af te houden.

Bovendien hield Biden nadrukkelijk aan zijn belofte vast om de belastingen de komende tien jaar met $ 4 biljoen te verhogen – een belofte, die de economie ten onder zal laten gaan. Verder zei Biden dat zijn belastingverhogingen tot meer arbeidsplaatsen zouden leiden.

Biden hield aan zijn belofte vast om het gebruik van fossiele brandstoffen te beëindigen – een belofte die de economie tot zinken zal brengen.

De zoon van Biden heeft niets verkeerds gedaan? Biden is of volledig onwetend over de activiteiten van zijn zoon (sarcasme) of bereid erover tegen het Amerikaanse volk te liegen dat zijn zoon $ 3,5 miljoen van de Russische oligarch, die zeer nauwe banden heeft met Poetin, heeft aangenomen, en over zijn zaken in China en de Oekraïne.

Wie is de president? Biden beschuldigde de president ervan niet presidentieel te zijn, maar toen zei Biden tegen de president dat hij “zijn mond zou moeten houden”, hij noemde hem een “leugenaar”, een “clown” en natuurlijk een “racist”.

Biden zei dat hij de Democratische Partij zou zijn. Ik betwijfel of Alexandria Ocasio-Cortez, Bernie Sanders of Elisabeth Warren het hier mee eens zijn, om maar te zwijgen van de “Antifa”.

À propos “Antifa”, Biden zei dat de “Antifa” alleen maar een idee zou zijn. Biden zei dat hij tegen de financiering van de politie zou zijn, maar de financiering om te willen leiden.

Biden zei dat hij Afro-Amerikanen geen roofdieren zou noemen – maar dat deed hij wel.

Biden zei dat hij de Green Deal niet ondertekend zou hebben, zoals Alexandria Ocasio-Cortez en Bernie Sanders op het oog hebben, maar hij heeft het wel gedaan.

Biden weigerde ook bepaalde dingen te zeggen, en ook dat zou iedereen moeten weten.

Biden weigerde te beantwoorden of hij het Hooggerechtshof zou bezetten als hij president zou worden. Biden zei letterlijk: “Nee, dat zal ik niet beantwoorden”.

Biden weigerde te beantwoorden of hij voor het beëindigen van de tactiek van aan het lijntje houden zou zijn als hij president zou zijn.

Biden antwoordde niet, toen de president er op wees dat Joe Biden op het idee kwam om generaal Flynn te vervolgen. Toen hem verzocht werd om ook maar één enkele strafvervolginggroep te noemen die Biden ondersteunde, zweeg hij. Die is er niet. Begrijpt u?

Joe Biden is niet voor een realistische strafvervolging, dus u kunt erop rekenen dat onze steden nog verder zullen vervallen. Zijn politiek zal de economie ten onder laten gaan, en desondanks zult u meer belasting moeten betalen. Verder zei Biden in principe dat u eerst op hem zult moeten stemmen, voordat hij u vertelt wat hij zal doen.

Elke kiezer zou dat moeten weten en deze informatie gebruiken om op 3 november te stemmen.

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Thomas Del Beccaro

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Als u goed geluisterd heeft, zei Joe Biden een hoop verontrustende dingen

 1. ttroubadour zegt:

  Iets voor Jinek,WNL,op1 de staatsomroep,Erik Mouthaan c.s.?

  Like

 2. Htsk day zegt:

  James Woods (@RealJamesWoods) tweeted at 1:44 PM on Wed, Sep 30, 2020:
  Two for one…. https://t.co/CVi8Y6gsu1
  (https://twitter.com/RealJamesWoods/status/1311180167637659648?s=03)

  Geliked door 3 people

 3. saddy zegt:

  Als je de uitspraken van vice-president kandidaat Harris beluistert dan valt dit nog mee. Ze heeft letterlijk gezegd richting elke niet-demokraat: we will hunt you down!!!!
  Met haar uitspraken positioneert ze zichzelf bij de 2% meest marxistische democraten.
  Iedereen concentreert zich op Biden maar die gaat het bij winst geen 4 jaar volhouden. Harris is degene waar het echt om gaat.

  Geliked door 4 people

  • hans-e-pans zegt:

   Mochten de kiesgerechtigden van/in Amerika deze combinatie Biden/Harris kiezen dan kan de rest van de wereld er gevoeglijk van uitgaan dat de inwoners van Amerika die hen gekozen hebben niet goed bij hun hoofd zijn en dus niets beter verdienen. De rest van de wereld zullen dan de kinderen van de rekening worden.

   Like

 4. Blaffertje zegt:

  Als deze seniele gek aan het bewind komt is Amerika verloren.
  Hij kan zijn teksten niet eens onthouden en is bij het geringste de draad kwijt.
  Je moet hopen dat zo’n groot en machtig land niet zo’n instabiele dwaas als president krijgt.
  WWIII word dan waarheid.

  Geliked door 1 persoon

 5. Eppo zegt:

  Trump heeft geluk dat de Groei werkgelegenheid bedrijfsleven VS boven verwachting is en dat de Economie weer gaat opstarten .
  Uiteraard proberen de Democraten dit te verhinderen ,
  Maar Trump moet 3e debat niet zo schreeuwend overkomen want dan gaat die het niet worden .
  Want 47 jaar in politiek heeft Biden wel de trucjes geleerd hoe die het plebs moet paaien.

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Vond Biden al een levend lijk. En dat wil president worden, allemachtig!!

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   boorzalf; zo denk ik er ook over. Waarom moet er altijd zo’n oud fossiel genomineerd worden voor president. Met een groot risico voor dementie, kinds worden, en niet te vergeten de wereldvrede. De paus is ook zo’n sprekend voorbeeld. Totaal uitgeleefde mannen, juist die worden altijd gekozen als paus. Wat hebben die ouwe lullen toch dat een jonge vent NIET heeft ? Nou ja, in ieder geval een rolstoel, een loopwagentje, een stok, massa’s pillen om op de been te blijven, prostaatklachten, geheugenverlies, en een spokesmen die hun teksten aanreikt omdat ze zelf geen volzin meer kunnen maken.

   Like

 7. Bob zegt:

  De meeste mensen horen en zien alleen
  wat ze willen horen en zien.
  De meeste mensen zijn de zgn correkte
  mens. Alles moet en is wat in hun begrip
  gevat kan worden. Ziende doof en horende
  blind.

  Like

 8. Harry zegt:

  Als je ziet dat pakweg de helft van de mensen in Amerika bereid zou zijn om op die halve zool van een Biden te stemmen , net zoals de meerderheid hier op Rutte , De Jonge , Ollongren c.s. bereid is te stemmen , dan zakt je vertrouwen in de mensheid toch tot onder het vriespunt ?

  Ik zie hierdoor de toekomst somber in !
  Als het tij niet snel keert , gaan we een ramp tegemoet !
  Zie de uitspraken van Wilders op O.N. !

  Geliked door 2 people

 9. Bas zegt:

  Iets anders
  Video
  George floyd is definitief overleden aan een overdosis fentanyl (3x de dodelijke hoeveelheid in zijn bloed)
  Deze informatie is bewust lang achtergehouden, ondanks de rellen, opstanden en plunderingen na zijn dood, door heel het land en zelfs ver daarbuiten.
  Resultaat van het onderzoek is dat de agenten zijn dood niet veroorzaakt hebben, waarom zitten ze toch vast?

  [video src="https://vod-progressive.akamaized.net/exp=1601637508~acl=%2Fvimeo-prod-skyfire-std-us%2F01%2F1668%2F18%2F458341529%2F2052244734.mp4~hmac=f4d29ddb217cff43b0bfd7b8a4c016a926f137307e8a4117539dc56fd7152bdc/vimeo-prod-skyfire-std-us/01/1668/18/458341529/2052244734.mp4?filename=GF+EDIT+12.mov.mp4" /]

  Like

 10. Bas zegt:

  Antifa is alleen een idee…

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Gepost door de washington post nadat bekend werd gemaakt dat Trump corona heeft…
  https://pbs.twimg.com/media/EjTjbmUU0AEY8a0?format=jpg&name=large

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s