Avondklok? Spoedwet? Samenscholingsverbod (1,5m)? Verzetskrant!


(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

(Door: Rypke Zeilmaker)

Met genoegen delen we mee, dat de nieuwe verzetskrant tegen het Rutte-regime en haar gelijkgeschakelde pers, Gezond Verstand vandaag in papier uitkomt met 1 miljoen exemplaren. Daarin schreef ondergetekende het omslagartikel ‘Voor God Spelen in Davos’.

Dit met de straffe hoofdredactionele hand van Karel van Wolferen, oud-journalist van de in de Tweede Wereld Oorlog collaborerende NRC, de voormalige kwaliteitskrant die nu opnieuw gelijkgeschakeld is met het Rutte-regime.

De verzetskrant zal tweewekelijks verschijnen als alternatief voor de gelijkgeschakelde Nederlandse pers. De toonzetting is die van neutrale verslaggeving, en je kunt je abonneren op echte en geïnformeerde journalistiek die je in de reguliere media mist.

Lees verder>>>
(h/t J.M.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Nederland, Verzet. Bookmark de permalink .

15 reacties op Avondklok? Spoedwet? Samenscholingsverbod (1,5m)? Verzetskrant!

 1. Monalisa zegt:

  We gaan terug in de tijd jaren van 1930/45

  Like

 2. Ton Ruygrok zegt:

  Laat ik nu altijd gedacht hebben dat Dictators slechterikken waren … maar ze zijn … helaas …. altijd verkeerd begrepen… zij hadden/ hebben met hun altijd
  onderdrukkende en inperkende maatregelen tegen de bevolking slechts de Gezondheid en Welzijn van De Onderdanen op het oog…, die Covid levert nog eens echt voortschrijdend in zicht op…!..,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 3. Frans Brassens zegt:

  En goed artikel op de aangereikte site.
  Maar helaas véél te lang om ‘de massa’ aan te spreken.
  En DAAR moet het toch om gaan.
  Ik hoop dat Rypke Zeilmaker dit tot zich neemt en een krachtig excerpt kan en wil produceren om dit door te geven op plaatsen waar die ‘massa’ komt.
  En, Rypke, deze aanbeveling krijg je van iemand die écht weet waarover hij spreekt.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Dezelfde reactie had ik op de betreffende site gezet. Daar werd hij niet geplaatst. Maar er werd ook niet op gereageerd via mail. Hopelijk gaat Rypke er toch mee aan het werk, want ik vind dat zijn verhaal ook in ‘de massa’ terecht moet komen.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Frans Brassens 1 oktober 2020 om 21:09

   De meeste mensen lezen geen lange artikelen.
   Daar hebben ze geen zin in.
   Alles moet tegenwoordig kort en snel.

   Geliked door 1 persoon

   • Frans Brassens zegt:

    TITW, Het komt nog wel/al eens voor, helaas, dat mensen die belangrijke dingen noteren zich daarvan geen rekenschap geven. Op die manier gaan er -te vaak- goede informatie en inzichten verloren. Dat is erg jammer, want de ‘incrowd’ die alles wél leest is minder belangrijk dan de massa.
    Alleen die ‘massa’ zou iets, bijvoorbeeld via stemgedrag, zaken kunnen beïnvloeden. De veel te kleine groep ‘wetenden’ niet.

    Like

 4. Harry Willemse zegt:

  Ik weet een goede naam voor een verzetskrant. Trouw, is dat geen goede naam? O wacht.

  Like

  • Knalkopje1 zegt:

   Inderdaad, de Trouw was een verzetskrant en lange tijd daarna ook een goede krant. Nu is het echter een Goebbeliaans propagandablaadje voor: 1. BLM, KOZP, ANTIFA, Akwasi en Affriye; 2. Voor de islam; 3. Voor het naar Europa halen van al die zielige islamitische vluchtelingen die hun eigen kamp in brand staken; 4. Systematisch de meest draconische corona-maatregelen voorstaan.

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Opgenomen telefoongesprek met RIVM woordvoerder. Iemand belt op en zegt bang te zijn voor Covid 19 besmetting. Luister en geniet de hele corona hoax in een telefoongesprek uit de doeken gedaan. Griep = Covid 19 = Griep = Sars cov 2 = Griep = Covid 19. Zelf verkeersdoden met een positieve PCR test worden bijgeschreven onder covid 19 doden.

  Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  Zolang het vrije woord op internet niet gesmoord word, hebben we dat krantje niet nodig. Maar ooit zal het van pas gaan komen. Een nachtmerrie zal vergeleken met deze komende tijd nog een leuke droom blijken te zijn. Velen zouden wensen dat ze nooit geboren waren geweest, en anderen zullen zelfmoord gaan plegen. Velen zullen na hun dood de Hel niet hoeven te vrezen omdat ze hier op aarde al hun portie al mee gaan krijgen. God schiep de hardware (de aarde) en de Duivel stopte de software er in. Zijn geest waart nu over de aarde, en zie die maar eens te stoppen !

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Graag een oplage van 10 miljoen dan is de droom van De Jonge stuk geslagen om straks Internet in te dammen en is niets beter dan een fysieke krant. Facebook moet men het met alle censuur niet meer van hebben en worden waarheden uit verbannen. Niets beter dan de krant door de brievenbus en publicaties ophangen in het openbaar. Geef die dictators lik op stuk. Een goed en doordacht verzet werkt.

  Like

 8. M. zegt:

  Al staat de bange tv kijker midden in de oorlog dan nog ontkennen ze de oorlog.

  Muilkorf op en genoeg ontsmettingsmiddel mee op pad om zichzelf mee om te leggen.
  Angstige blikken en wegdraaiende gezichten naar de medemens die ze weer als melaatse behandelen.
  De wereld die tv kijkt is knettergek geworden.
  Dat ze een beetje hersenloos zijn, en inderdaad te beroerd zijn om lange teksten te lezen van meer dan drie of vier woorden, is tot daar aan toe maar dit gedrag gaat op masochisme lijken.

  Angst is een slechte raadgever daarom jagen ze de tv kijker de angst in.
  Zodat de angsthaas zichzelf slechte raad cadeau doet, en vervolgens als een masochistische slaaf op zijn tv leugenaars vertrouwd.
  Als die leugenaars op hun tv zeggen dat ze zichzelf ziek moeten ontsmetten en dat zichzelf met een nutteloze muilkorf in de eigen asem moet smoren, dan doen ze dat.

  Zulke mensen zijn al dood.
  Die zijn levensgevaarlijk niet goed wijs en een gevaar voor zichzelf hun medemens met dat masochistische slavengedrag van ze.
  Nog voor dat de tv zegt spring in de sloot liggen de waarheidsschuwe tv kijkers en leugen liefhebbers er al in.

  Onze lieve Heer geeft deze mensen een leugen om te geloven want de waarheid willen deze mensen niet kennen.
  Succes tv kijker, als eindeloze bitch van de leugen.
  U vroeg er zelf om en waarschuwingen sloeg u in de wind.
  Net als deze.

  Misschien eens kijken wat CERN probeert te openen dan bent u de twijfel over een Schepper ook gelijk kwijt.
  Dan snapt u ook gelijk dat u beter niet de bitch kan blijven van de leugen en de leugenaars op uw tv als een masochistische slaaf want daar zal u een zware prijs voor gaan betalen zonder de bescherming van de Schepper.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s