Het sprookje in één alinea ontmaskerd . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “REALISTIC“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Het sprookje in één alinea ontmaskerd . . .

  1. Bas zegt:

    Het krijgen van kinderen zou makkelijk gestimuleerd kunnen worden, ipv van ontmoedigd.

    Geliked door 5 people

    • Yvonne zegt:

      Maakt niet uit ook al worden er meer kinderen geboren de import van mensen uit andere landen zal gewoon doorgaan
      Er zouden eens een poos minder kinderen geboren moeten worden we zijn al met 7.7 miljard mensen op deze aarde
      Iedereen is uiteraard vrij om kinderen te krijgen/ nemen maar wat voor een toekomst staat hun te wachten? En dan zie ik soms de moeders tekeer gaan in de winkels tegen hun kinderen dan denk ik wel eens ja eigen schuld dikke buik ( haha) je wou ze toch zo graag

      Geliked door 1 persoon

  2. Harry Willemse zegt:

    Ho eens even we gaan toch niet zelfstandig nadenken wel? De overheid informeert u altijd juist.

    Geliked door 4 people

  3. Jantje zegt:

    Dat zei ik 40 jaar geleden op de middelbare school ook al.
    En op mijn 8ste wist ik al dat ik geen professor wou worden. Had wel gekund volgens al mijn klasgenoten.

    Geliked door 1 persoon

  4. Marc zegt:

    Inderdaad! En zolang we hier onze individuele vrijheid voor laten gaan op onze gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het volk dat we zijn (ooit waren), zolang zal het geboortegetal dalen, de autochtone bevolking afnemen.

    Laten we daarbij ook nog eens ‘vluchtelingen’ massaal onze huizen innemen, dan krijgen onze kinderen geen woning, stellen deze hun voorgenomen huwelijk en stichting van een gezin uit, en daalt de autochtone bevolking nog verder, zodat de economie nog verder zal afnemen, zodat ‘vluchtelingen’ nog meer ‘noodzaak’ zijn om zogenaamd de economie op pijl te houden, zodat nog meer woningen aan hen beschikbaar gesteld zullen worden, zodat nog meer autochtone jongeren langer op een woning moeten wachten, zodat het kindertal van de autochtone bevolking nog verder daalt, enz., enz.

    Geliked door 1 persoon

    • scherpschutter1943 zegt:

      Er is geen vluchteling die een euro voor ons als nederanders kan verdienen en dat wil ie ook niet. Het enige dat een vluchteling/ gelukzoeker hier wil is, profiteren met hand op houden en eisen stellen, Wanneer die parasiet zich zo gedraagt in zijn thuisland dan eindigt hij in een gat i n de grond of hangend aan een lichtmast met een waarschuwingsbord om zijn nek, voor de rest. Lees het boek “de ondergang van nederland”, geschreven door een moslim.

      Like

  5. BigLJohn zegt:

    Nu heeft Afrika 1 miljard mensen. Aan het eind van de eeuw zijn dat er 4 miljard. Twee-derde van hun wil naar Europa. Zodat aan het eind van de eeuw het overbevolkte Europa meer negers telt en nog zwarter is dan Afrika zelf. Lekker hoor, gelukkig hoef ik dat allemaal niet meer mee te maken, maar onze nakomelingen zullen te beklagen zijn. Zij zullen in het overvolle Europa als een heel kleine minderheid vertrapt c.q. gedood gaan worden door de (Moslim) dictatuur.

    Geliked door 2 people

  6. Republikein zegt:

    Ja, maak dat de koekoek maar wijs.
    Btw, dit zo zomaar een vraagje aan een toekomstige nieuwe medelander kunnen zijn, met navenant antwoord!
    Cursus inburgering, binnenkort ook voor autochtonen.

    Geliked door 2 people

  7. saddy zegt:

    Zonder immigratie blijft er zoveel geld over dat je het beste personeel over de grens in kunt kopen voor wat je maar nodig hebt.
    Prof Sinn uit duitsland heeft al berekend dat 1 immigrant per levensfase 450.000 euro kost. Zal in nederland zeker niet minder zijn.
    Er is geen land, onderzoek of schreuwend politicus die een positief effect kan laten zien van de huidige omvolking

    Geliked door 3 people

  8. Blaffertje zegt:

    O zo waar.👍
    Zij maken straks ook aanspraak op AOW terwijl ze nog nooit een slag werk hebben gedaan en aan de pot hebben bijgedragen, maar ze vreten hem wel leeg.

    En dan nog wat.
    Ze halen ze nog steeds met scheepsladingen tegelijk binnen ondanks de coronacrisis.

    Wij worden opgesloten, gemuilkorfd en beperkt in onze vrijheden, maar dat volk niet, er komen alleen maar meer, meer, meer.
    Daaraan kan je ook zien dat de corona hoax en grote farce is, anders ging de grens wel op slot.

    Ze vreten niet alleen onze centen op, maar nemen ook nog eens allerlei ziekten mee waarmee ze ons besmetten.

    Geliked door 2 people

  9. Julia zegt:

    De straffen voor de jonge potentiële geïmporteerde crimineeltjes wordt alvast versoepeld. Dus kinderen ga even naar de winkel en neem vooral wat dure spullen mee voor ons. Jij bent nog jong dus mag het https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/10/soft-strafrecht-wordt-nog-beetje-softer-jonge-winkeldieven-krijgen-eerst-waarschuwing-voordat-politie-ze-oppakt/ Dus winkeliers toegang tot uw winkel uitsluitend voor personen boven 18 jaar en één persoon toelaten. Dan nog het nieuwe gevaar https://www.telegraaf.nl/nieuws/1312299354/zorgen-over-opmars-militante-sekte-de-witte-man-is-een-duivel Dus alle witte mannen tijd om zelf drastische voorzorgsmaatregelen te gaan nemen om u straks te verdedigen. Een pedo partij die volgens een hoogleraar zoals de wet zegt niet verboden kan worden mee te doen aan de verkiezingen https://nl.wikipedia.org/wiki/Partij_voor_Naastenliefde,_Vrijheid_en_Diversiteit Wederom massa ontslagen https://www.telegraaf.nl/nieuws/1893856186/massale-staking-ns-dreigt dus het banenverlies loopt ongehoord hoog op maar ondertussen wel kansloze massa migratie toelaten. Zware zorgen over het coronavirus en de desastreuze economische, maatschappelijke en sociale gevolgen. Afgeschaalde reguliere gezondheidszorg, te kort aan betaalbare woningen en ga zo maar door. Dit is nu al de stand van zaken in ons land. Het kan dus niet uitblijven dat ons de grootste ellende sinds WOII staat te wachten en ook de rassenhaat enorm gaat toenemen waardoor het uitbreken van burgeroorlogen niet de ver van onze bed show meer is. Dit alles te danken aan jaren wanbeleid rondom migratie en het ontbreken van daadkracht door lafheid van de EU leiders en onze politici en niet te vergeten de enorme massale linkse aanhangers die dit gelaten over zich heen hebben laten gaan. Ook Europa is binnenkort reddeloos verloren.

    Geliked door 2 people

  10. Marijke zegt:

    Logisch. En aangezien hier veel banen verloren gaan door corona, zitten we niet op nog meer mondjes om te voeden te wachten.

    Geliked door 1 persoon

  11. Peter zegt:

    Nu zijn het kinderen,maar binnen een jaar of wat hebben ze plots de leeftijd voor AOW, weten ambtenaren wel hoeveel Turken en Marokkanen er jarig zijn op 1 januarie,en hoe dat komt.
    dus liegen over leeftijd is heel makkelijk .

    Geliked door 2 people

  12. Cathja zegt:

    Ik ben het hier grondig mee eens!
    Als er steeds minder Nederlanders geboren worden (velen zien het krijgen van kinderen in deze tijd als iets wat bijna onmogelijk is, gezien het beeld voor de toekomst…), en steeds meer Afrikaners hier hun thuisland denken te kunnen creëren, dan bestaat de Nederlander over minder dan een eeuw niet meer, maar is ons land a.h.w. een deel van Afrika, met dezelfde problematiek als waarvoor nu miljoenen hun landen van herkomst verlaten.
    Dan begint de ellende voor hen opnieuw.

    Geliked door 2 people

  13. Hier weer een MOOI tijdsbeeld van Rotjeknor, HOLLAND, Anno 2020! (laat “mooi” zien hoe wij er aan toe zijn!!)
    https://www.msn.com/nl-nl/video/nieuws/2000-euro-op-zak-in-rotterdam-boete/vi-BB19AhIQ?ocid=mailsignout

    Like

  14. Bas zegt:

    Voor de blm demo:
    Achterkamertjespolitiek…
    https://pbs.twimg.com/media/EjT677_XsAMa-lv?format=jpg&name=900×900

    Vizier Op Links
    @VizierOpLinks
    Burgemeester Halsema in een intiem onderonsje met SylvanaBIJ1 via WhatsApp.
    Ze voelen iets ‘kantelen’. Amsterdam is gevallen.

    Like

  15. J. C. Th. Köhler zegt:

    Prof. Jaap van Duijn, Leon de Winter en Willem van Hanegem zijn de enige drie redenen waarom ik naar Business Class kijk. Let wel: ik neem het op, zodat ik alle reclamegeleuter versneld kan doorspoelen en alleen kijk naar wat ik de moeite waard vind. Jaap van Duijn en Leon de Winter zijn interessant, Willem van Hanegem is amusant.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  16. Bob zegt:

    Sprookje.
    Er is een continent waar veel immigranten
    komen. Je ziet er geen grijze mensen, die
    verdwijnen bij de eerste grijze haren.
    Die maken daarom geen gebruik van het
    sociale stelsel.

    Like

  17. Bas zegt:

    https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5187795/steekpartij-almere-almereontwapent-franc-weerwind

    Jonge daders en slachtoffers
    Almere telde 22 steekpartijen in drie maanden

    In drie maanden tijd zijn er in Almere 22 steekpartijen geweest, waarvan één met dodelijke afloop. Bij drie steekpartijen raakte minstens één slachtoffer zwaargewond. Dat maakte de gemeente bekend bij de lancering van de campagne #AlmereOntwapent.

    Jonger dan in andere steden
    Hij stelt dat de verdachten in Almere vaak nog jonger zijn dan in de andere grote steden, die met hetzelfde probleem worstelen. Het gaat vaak om jongeren uit eenoudergezinnen die hun school niet hebben afgemaakt, met een migratieachtergrond, zegt de burgemeester

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s