Linksen over de toeren: Lafontain hitst op tegen vluchtelingen en treedt op met Sarrazin


(Vertaling: E.J. Bron)

Groot alarm bij Die Linke: haar zuilheilige Oskar Lafontain (foto) is niet alleen samen opgetreden met de vogelvrije Thilo Sarrazin, hij hitste ook nog op tegen “onbegeleide vluchtelingenkinderen” en vertelde aan het publiek de buitensporige verzorgingskosten voor deze importclientèle. Nu regent het uit de gelederen van de gechoqueerde opvolgerpartij van de SED eisen om af te treden en de partij te verlaten.

“Weg. Lafontain moet weg. Hij moet onmiddellijk alle politieke functies neerleggen”, eist de “raad van landelijk woordvoerders/sters” van Antikapitalistisch Links (AKL), de als links-extreem gekwalificeerde vleugel van de partij Die Linke, in een persbericht.

Oskar Lafontain, voormalig partijvoorzitter en tegenwoordig fractievoorzitter van Die Linke in het parlement van de deelstaat Saarland, heeft zich schuldig gemaakt aan een heel erge misdaad: hij is niet alleen samen met Peter Gauweiler van de CSU en Thilo Sarrazin in München opgetreden. Men zou weliswaar alleen uit de media weten – aldus de links-extremisten verder – wat Oskar Lafontain in de discussie in München, waarbij het om het zogenaamde “probleem van de vluchtelingen in Duitsland” ging, in detail gezegd heeft. Maar hetgeen hij gezegd heeft, is heel erg. Kameraad Lafontain zou tegen het publiek gezegd hebben: “Een onbegeleid vluchtelingenkind kost ongeveer € 5000,- in de maand en dat zou hij niet kunnen uitleggen aan een gepensioneerde. Er zou te veel geld voor te weinig noodlijdenden uitgegeven worden.”

En daarom eist de AKL dat Oskar Lafontain onmiddellijk alle politieke functies neerlegt, waarin hij de politiek van Die Linke zou moeten vertegenwoordigen.

Zo ziet kameraad Christine Buchholz dat ook. Het lid van het partijbestuur van Die Linke beschouwt het als “ondiscutabel om met Thilo Sarrazin op een podium te gaan zitten. De toespitsing met betrekking tot de kosten voor onbegeleide minderjarige vluchtelingen is verachtelijk. Dat is niet links, maar koren op de molen van de AfD”.

Ook de parlementariër van Die Linke, Niema Movassat, breekt de staf over Oskar en tsjilpt op Twitter: “Weerzinwekkender kan niet. Oskar Lafontain treedt samen op met de racist Sarrazin en vertelt dat gevluchte kinderen te veel kosten. Zo trappen op de armsten en hen uitspelen tegen andere armen is onacceptabel.” Wulff Gallert, vicepresident van het parlement van de deelstaat Sachsen-Anhalt, twittert zijn lang vermoede verdenking de links draaiende wereld in: “Ik had bij Lafontain uiterlijk vanaf 2007 geen goed gevoel. Zijn optreden samen met Sarrazin bevestigt mezelf achteraf op een wijze die ik niet gewild zou hebben.”

In de commentaren beoordeelt men het benoemen van simpele waarheden uit de mond van een stramme socialist ondertussen anders:

“Is wel kloten voor Die Linke, wanneer de simpele, uitgesproken realiteit de ideologische blindheid wegvaagt.”

 “De ´vluchtelingencrisis´ laat zien dat er altijd genoeg geld was, maar dat ons iets anders werd verteld. Lafontain was eentje die helder kon denken, zonder ideologisch verblind te zijn…”

 “Vaak heeft Lafontaine interessante opwellingen. Ik vraag mezelf altijd af hoeveel mensen met een minimumloon elke dag moeten werken, opdat ze een migrant kunnen onderhouden.”

 “Verwerpelijke woorden van het jaar: cijfers, bewijzen, feiten.”

 “De zuiveringen en de cultuurstrijd van Die Linke begint steeds meer vaart te krijgen.”

“Dat kun je ook niet uitleggen aan een arme pensioengerechtigde. Begrijpt Die Linke niet dat het hier gaat om haar oereigen clientèle? Dat lijkt echter niet meer relevant te zijn, omdat men nu immers een nieuwe opbouwt. Deze wordt dagelijks ingevlogen.”

“Dat kun je niet alleen niet vertellen aan een pensioengerechtigde, maar ook niet aan het burgerlijke midden – die immers inmiddels echter ook al als rechts geldt.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

6 reacties op Linksen over de toeren: Lafontain hitst op tegen vluchtelingen en treedt op met Sarrazin

 1. Ravian zegt:

  Jaja, zomaar aan het klootjesvolk verklappen wat de linkse hobby’s kosten, dat moet niet kunnen natuurlijk.

  Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Tjah, Dat komt hard aan bij de linkse broeders.
  Zo maar met feiten voor de dag komen die hun ideologie onderuit schoffelt willen ze niet graag horen.
  Ondertussen heeft dezelfde ideologie al vele landen aan de afgrond gebracht want in ELK Europees land rijzen de staats schulden de pan uit.
  Het “nobele streven” van de Marxistische rakkers weten ze altijd heel goed bij anderen neer te leggen en wordt dan benoemd dat het geheel onbetaalbaar is geworden breekt uiteraard de pleuris uit.

  Geliked door 4 people

 3. Gerrit zegt:

  De politiek in Duitsland is nu verdeeld in 2 groepen gezien vanuit de Marxisten. Iedereen die niet Links is is een Neo-nazi en een fascist. En moet uitgeschakeld worden. Er zijn ook verdachtmakingen tegen militairen en de Politie. Er zijn nu zondebokken gevonden die de aandacht moeten afleiden van de werkelijke problemen in het land.

  Geliked door 3 people

 4. Groene Leeuw zegt:

  Rare partij die Linke. Tot 1991 vluchtelingen laten doodschieten en nu met alle geweld vluchtelingen willen binnenhalen…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s