VIDEO Ongehoord Nederland – Geert Wilders: “Er komt een enorme ramp op ons af.”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op VIDEO Ongehoord Nederland – Geert Wilders: “Er komt een enorme ramp op ons af.”

 1. Julia zegt:

  Inderdaad het migratieplan is niet alleen ongehoord maar lees wat ons te wachten de komende winter te wachten staat buiten massa banenverlies en faillissementen https://www.telegraaf.nl/nieuws/1424626258/tweede-golf-anders-dan-de-eerste-zorg-mogelijk-hele-winter-onder-druk Het is werkelijk ongehoord en rondom schandalig premie verhoging voor onze kiezen en dan nu de reguliere zorg de nek om draaien. Sprak vanochtend nog een mevrouw in de super die zo was geïndoctrineerd dat zij zelfs niet geloofde dat Willem Alexander een verhoging heeft gehad en dat zorgmedewerkers geen verhoging hadden gehad en ze tegen mij zei dat zij niet in de schoenen van Rutte wilde staan omdat hij het zo moeilijk en zwaar heeft waarop ik haar antwoordde ik ook niet want ik wil uiteraard geen misdadiger zijn en op mijn geweten hebben dat ik de grootste misdaad heb gepleegd namelijk de misdaad tegen de menselijkheid. Weg was ze geen enkel tegengas meer. Kortom zo dom is het grootste deel van de bevolking geloof in een pathetische leugenaar, misdadiger en volksverlakker. Onvoorspelbaar en ongehoord. Dan valt er ook niets meer te redden en maar hopen dat deze onderdanige domme schapen als eerste de desastreuze gevolgen zullen voelen omdat zij niet meer beter verdienen. Bij een groot deel is de Intelligentie en de realiteitszin vervangen door een niet te bevatten domheid. Dan is een land helaas verloren. Ongehoord maar waar.

  Geliked door 3 people

  • Monalisa zegt:

   En niemand leest die EU statuten wat u regering leiders hebben afgesproken in Brussel ! er komen nog 20 miljoen vluchtelingen aan voor het jaar 2050, lezen graag. 2 De wet van Verhofstad de tanden fee, is een wet aan het maken dat straks in het jaar 2021 geen land de EU kan verlaten, ik beschouw deze man als Hitler twee. Tja en daar hebben we voor gevochten in de jaren 40/45 de vrijheid die niet bestaat.

   Geliked door 1 persoon

 2. Blaffertje zegt:

  Geen speld tussen te krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Die RAMP / CATASTROPHE komt er niet aan, IS ER AL!! Veel steden in West-Europa zijn al voor 60% ARABISCH-AFRIKAANS (Corona-brandhaarden) Al een DEMO gezien?????????????

  Like

 4. Bas zegt:

  Iets anders,
  https://pbs.twimg.com/media/EjOl_2RXYAERvYD?format=png&name=small

  Vizier Op Links
  @VizierOpLinks
  Bert Poelert uit Nijmegen gaf als diversiteitskwezel bij de Politie het advies om ruimhartig aangiftes tegen @geertwilderspvv op te nemen.
  Daarna is hij uit pure zendingsdrang zelf maar ‘neutraal’ rechter geworden, terwijl hij (tot 2019) ook nog een diversiteitsbedrijfje had

  Like

 5. Bas zegt:

  Nu ook in Nederland, militante sekte nation of islam

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1312299354/zorgen-over-opmars-militante-sekte-blanken-zullen-worden-uitgeroeid

  Zorgen over opmars militante sekte: ‘ Blanken zullen worden uitgeroeid’.

  Like

 6. bobzelf zegt:

  en dan lees ik af en toe , wat 3 uur lagere school figuren hier !!!

  die dus , roepen ???????????????????
  WILDERS HEEFT VOOR MIJ AFGEDAAN ????
  ALS DIT DUS ..
  wat hij hier nu uitroept, dus gewoon doorgaat …
  bent u , verloren , maar goed de meesten redden het nog wel ……….

  maar !! tevens de toekomst van uw kinderen en kleinkinderen zal een verschrikking worden …… die is er dus gewoon niet meer ….

  BEGRIJPT U DAT NOU GEWOON NIET ??

  DUS WAKKER NOU, DROEFTOETERS , ????

  REDT U DAT ….WAKKER BLIJVEN TOT U MAG STEMMEN IN MAART ??

  ZO HARD ALS HET NU GAAT, MET DIE WHO VACCINATIES . KINDEREN VERPLICHT VACCINEREN , MILJARDEN NAAR DE ZUIDELIJKE LANDEN EN OOK DAT IS NIET EENMALIG

  DIE OMGEBOUWDE VENT DIE CHRISTINE LAGARDE LIEGT OOK DAT ZE BARST

  GROETJES OME BOB ZELLUF

  Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Ze zijn ziende blind en horende doof voor de oorlog die ze is verklaart, Bob, al staan ze er midden in dan nog houden ze zichzelf liever voor de gek.
   Ze weten het wel maar ze willen het niet weten want dan moeten ze er wat mee doen.
   En men sterft blijkbaar nog liever dan er wat mee te doen en mee te helpen het proberen het te voorkomen.
   Ze willen de ernst van de verschrikking die ze te wachten staat niet inzien en de toekomst voor hun kinderen blijkt ze al jaren niet te boeien.
   Ze maken zich er niet eens boos over en kijken mensen die er wel boos over worden nog aan alsof ze gek zijn.
   Dezelfde domheid en het niet willen weten waar de 2e wereldoorlog ook mee begon.

   Like

   • bobzelf zegt:

    HEERLIJKE REACTIE , DANK U WEL

    LOVE YOU , mensen met hersens , DIE ZE DAN OOK GEBRUIKEN

    HUGGIE

    OOM BOBBIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    Like

 7. Bas zegt:

  Priester in Turkije staat terecht, omdat hij christelijk is
  https://sceptr.net/2020/09/proces-tegen-christelijke-monnik-priester-aho-gaat-verder-in-turkije/

  Proces tegen christelijke monnik-priester Aho gaat verder in Turkije

  Het proces tegen priester-monnik Sefer ‘Aho’ Bileçen ging vrijdag verder in de zuidoost Turkse provinciehoofdstad Mardin. De administrerende monnik-priester van het Syrisch-Orthodoxe klooster Mor Yakub, ook bekend als de kerk van St. Jacob van Nusaybin, wordt beschuldigd van “lidmaatschap van een terroristische organisatie”, namelijk de Koerdische Arbeiderspartij (PKK), omdat hij brood en water gaf aan guerrillastrijders.

  Op de tweede dag van het proces tegen monnik Aho, dat wordt gehouden in de 4e grootste strafkamer van Mardin, heeft de geestelijke de beschuldigingen tegen hem verworpen en zijn eerdere verklaringen herhaald. Monnik Aho ontkent de hulp niet, maar benadrukt dat het geen politieke achtergrond had. Hij hielp ze enkel en alleen door religieuze overtuigingen. Hij deed dit niet om een organisatie te steunen, maar vanwege zijn geloof. “Ik geef eten aan iedereen die aan mijn deur komt, wie hij ook is,” klinkt het.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Zeer bizar
  https://amp.nos.nl/artikel/2350525-wielrenner-simmons-geschorst-wegens-opruiende-trump-tweets.html?__twitter_impression=true

  Wielrenner Simmons geschorst wegens ‘opruiende Trump-tweets’

  Wielrenner Quinn Simmons is voorlopig geschorst door zijn ploeg Trek-Segafredo vanwege berichten die de Amerikaan plaatste op social media.

  De 19-jarige wereldkampioen bij de junioren liet duidelijk blijken aanhanger van de Amerikaanse president Donald Trump te zijn en de manier waarop hij zich uitte is ongepast, vindt Trek-Segafredo.

  Zwaaiend zwart handje
  Simmons plaatste een reactie op een Twitterbericht van wielerjournaliste José Been. Ze schreef na het eerste debat tussen Trump en zijn uitdager Joe Biden dat al haar volgers die op Trump gaan stemmen kunnen vertrekken.

  Simmons schreef daarop ‘bye’ en voegde daar een plaatje van een zwaaiend zwart handje aan toe. Dat plaatje leidde tot veel ophef, omdat veel van zijn volgers er een vorm van racisme in zagen.

  Like

 9. Bas zegt:

  België

  Geliked door 1 persoon

 10. BigLJohn zegt:

  Prima verwoord door Geert Wilders. Maar alweer is hij een roepende in de woestijn. De tweede kamer wil hem niet horen, en het grote publiek blijft van deze boodschappen verstoken zolang omroep ON geen zenderstatus heeft. Daarna worden ze gedwongen om in de (linkse) pas mee te gaan lopen zodat op den duur het vrije geluid alweer verstomd zal zijn. Door die linkse omroepbazen werd iemand als Robert Jensen ook al verbannen uit omroepland. Hij zou veel te weinig kijkers hebben, zeer slechte kijkcijfers. Dat zowat half Nederland naar hem keek deed even niet ter zake, werd verzwegen….

  Like

 11. David zegt:

  Er is een contract afgesloten, islamisering in ruil voor olie benzine dus, gaspedaal indouwen. Met deze waarheid hoef ik zelfs hier niet aan te komen. Want de heilige koe (auto) gaat boven alles. Hadden ze toen maar handelsgeest gehad, gewoon afdingen op die olieprijs en anders zuip je het zelf maar op, zoiets! Nu te laat vrees ik

  Geliked door 1 persoon

 12. Hahahahahahahahahah……………… ‘Jezus zou in theorie ook een vrouw kunnen zijn!!!!!!!!!
  ‘KRO-NCRV gaat door met The Passion, het Paasspektakel dat onlangs door de EO van de hand werd gedaan. De nieuwe editie hoort volgens directeur Peter Kuipers bij de omroep die een scherpere en brutalere identiteit moet krijgen. ‘Jezus zou in theorie ook een vrouw kunnen zijn.’
  Ook komt er meer D I V E R S I T E I T in The Passion!!!!!!!!! Hahahahahahaha….
  Ik heb nog nooit naar die FREAKSHOW gekeken!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s