Corona als geloofsartikel


(Door: Paul de Bruijn)

Er is al zoveel aangetoond: Dat Corona helemaal niet zo dodelijk is als steeds is en nog steeds wordt beweerd. Dat de symptomen als longschade of schade aan de hersenen ook bij andere influenza’s voorkomen. Dat ook in de afgelopen jaren diverse malen ziekenhuizen vol lagen met influenza-patiënten. Dat triage in de winter in landen als Italië maar zelfs in het rijke California, met de slecht georganiseerde gezondheidszorg, geen uitzondering is.

We weten dat de gemiddelde stervensleeftijd van mensen die door of met Corona sterven niet onder de normale stervensleeftijd ligt. Dat ook bij vorige influenza-uitbraken jonge mensen ziek konden worden en in een enkel geval konden sterven. Dat we onderscheid moeten maken tussen sterven dóór Corona of mét Corona.
Bekend is ook dat de PCR-test onvoldoende betrouwbaar is, niet ontwikkeld is voor het doel waarvoor het wordt gebruikt en dat een ‘positieve’ test nog niets zegt over ziek worden of ‘besmettelijk’ zijn.

Alles lijkt gezegd. De meest relevante informatie is boven tafel gekomen. In welke taal je ook naar video’s, blogs of alternatieve media zoekt, overal dezelfde informatie die de officiële media amper halen.

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Corona als geloofsartikel

 1. Blaffertje zegt:

  We mogen het niet weten dat we verneukt worden.
  We moeten bang en dom gehouden worden.
  En als je de kop boven het maaiveld uitsteekt, word je uitgemaakt voor complotdenker of gecensureerd.
  Gelukkig is er alternatieve media met gezond verstand.

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Mócht ik komen te overlijden t.g.v. het corona-virus dan hoop ik toch wel dat er “ergens” 72 maagden op mij liggen/zitten/staan te wachten; wat ik met 72 van die meisjes zou moeten beginnen weet ik óók nog niet, misschien begin ik dan wel een corona-bordeel.
  Maar a.u.b. géén maagd van 72 !!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Peter zegt:

  Media,is er niet voor ons,maar voor de politiek,en wel links,Populisten of coronaontkenners,worden weggezet als crimineel,terwijl een objectieve mening die vroeger wel werd gedaan allang verdwenen is.

  Like

 4. Bas zegt:

  Antibacteriële handgels etc werken sowieso niet tegen corona, je hebt antivirale reinigers nodig hiervoor.
  https://www.ad.nl/gezond/gezondheidsraad-stop-met-gebruik-van-handgels~a1b9c293/

  Gezondheidsraad: Stop met gebruik van handgels

  Antibacteriële handzeep en ‘hygiënische’ producten zoals toetsenborddoekjes moeten uit de schappen geweerd worden. Het effect is onbewezen en kan ons zelfs vatbaarder maken voor ziekten. Dat stelt de Gezondheidsraad.

  In een rapport dat vandaag uitkomt waarschuwt de Gezondheidsraad expliciet voor het gebruik van desinfecterende middelen. De producten die veel mensen juist gebruiken omdat ze het hygiënisch vinden, zorgen er niet voor dat we minder vaak ziek worden en kunnen zelfs schadelijk zijn, omdat ze ook goede bacteriën bestrijden. Zo kan antibacterieel mondwater ons lichaam zodanig op de kop zetten dat de bloeddruk oploopt. Desinfectant triclosan in bijvoorbeeld tandpasta kan de schildklier en daarmee de hormoonhuishouding ontregelen.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   In April of Mei was er al een filmpje op Youtube van 2 Amerikaanse specialisten die al duidelijk maakten dat het hele desinfecteren van je handen en dergelijke niet aan te raden was.
   Zij gaven ook het voorbeeld van kinderen die van alles in de mond stoppen en op die manier hun weerstand opbouwen omdat ze dan alle soorten virussen en bacteriën binnen krijgen.

   Like

   • Laura van der Storm zegt:

    Dat is wel grappig om te lezen. Die mening heb ik namelijk ook. Ik was mijn handen nog steeds alleen maar als het nodig is, bv na toilet bezoek. Ik heb jaren weerstand op gebouwd hierdoor, ben ik van overtuigd.Daarnaast ben ik veel buiten. Niks zo gezond als buitenlucht. tja…..

    Like

   • karton zegt:

    Ik lees of hoor helemaal niks over de corona-maatregelen in Duitsland t.o.v. Nederland. Ik was gisteren in Duitsland en hoorde daar dat vanaf gisteravond, NL’ ers die Duitsland binnenkomen een positieve coronatest-uitslag moeten kunnen tonen , niet ouder dan 48 uur. Indien miet kunnen tonen zou een quarantaine worden verplicht. Uitzonderingen gelden voor mensen uit de provincie Zeeland en Limburg. Ik hoor hierovee helemaal niks in Nederland ; wie weet hier meer van ?

    Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Lieve Laura.
    We weten al sinds tijen dat kinderen op deze manier een groot deel van hun weerstand op bouwen.
    En voor degenen die het nog niet begrijpen.
    De meeste ravotters in de bossen zijn kern gezond smerigheid en buitenlucht, Ik ben er mee groot gebracht.
    Wij hadden in mijn Jeugd in Tilburg de Rauwbraken een min of meer moerasgebied en dus niet bepaald de gezondste omgeving maar Ik heb er mijn jeugd door gebracht en heb de gezondheid van een springpaard met mijn 68 lentes.
    @ Karton , maat, de reden dat Ik als regelmatig bezoeker nu even Duitsland over sla.
    Niet voor de Duitser an sich maar wegens hun doorgeslagen gekte gestuurd door hun overheids wijsneuzen.

    Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Overigens mag Ik wel verklappen dat Ik een paar aandoeningen had en heb maar dat heeft meer met een jaar of 50 roken te maken.

    Like

   • karton zegt:

    @ Henk der Niederlánder op 3-10-2020 om 22.48 uur. Ik kom/ kwam wekelijks in Duitsland maar sinds ik hoorde betr. een corona-test sla ik dat land maar ff over omdat ik me niet laat testen , ik vertrouw niks en niemand meer. Maar ik blijf het zéér vreemd vinden dat we er niks over vernemen in de NL-media.

    Like

 5. Bas zegt:

  Vreselijk, er zijn alleen onlinelessen
  https://www.parool.nl/amsterdam/studentenorganisaties-kom-niet-van-buiten-amsterdam-naar-protest~bb762161/

  Studentenorganisaties: kom niet van buiten Amsterdam naar protest

  Actiegroep ‘Ik wil weer naar school’ roept studenten buiten Amsterdam op om niet naar de demonstratie in Amsterdam te komen vrijdag. De oproep volgt na de aangescherpte coronamaatregelen die afgelopen maandag door het kabinet zijn bekendgemaakt.

  Volgens studentenvakbond LSVb worden de juiste maatregelen getroffen om het protest, dat aandacht vraagt voor meer fysiek onderwijs, zo veilig mogelijk te laten verlopen.

  Like

 6. saddy zegt:

  Er zijn ook andere geluiden over of het politburo wel echt in paniek was.. Hans Georg Maasen, de vorige Präsident des Bundesverfassungschutzes, sprak begin september in Erfurt hierover. Als je ziet in welke richting Merkel Duitsland en Europa stuurt en leest hoeveel voormalige SED-leden inmiddels op hoge posities in Duitsland zitten dan is dit een heel interessant onderwerp geworden

  Geliked door 1 persoon

 7. Laura van der Storm zegt:

  Uit het hart gegrepen….zeker die laatste alinea!!! Ik had het niet beter kunnen schrijven :-))))

  Like

 8. Bas zegt:

  Walgelijk links

  https://summit.news/2020/10/02/leftists-celebrate-trump-covid-diagnosis/

  Linksen vieren Trump Covid-diagnose
  CNN vraagt ​​zich af wie de functie van president gaat overnemen

  In het nieuws dat voor niemand als een verrassing zal komen, maar het moet worden benadrukt: linksen overal hyperventileren en vieren de aankondiging van president Trump dat hij en de First Lady positief zijn getest op Covid-19

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ben het er helemaal mee eens dat het een bende is geworden met maatregelen die wel of soms juist niet genomen worden, ze zijn op zijn zachtst gezegd niet erg consequent en soms zelfs strijdig met elkaar, en nee daar ben ik het niet mee eens.
  Dat gezegd hebbende denk ik terug naar het begin van alle narigheid, de informatie die tot ons kwam vanuit China was ver onder de maat omdat de Chinese overheid niet of nauwelijks informatie wilde geven en soms zelfs blokkeerde.
  Dat werkt verkeerde informatie in de hand en toen het virus in Europa binnendrong brak er links en rechts best paniek uit.
  Vele malen was er gesproken over mogelijke pandemieën die in de toekomst zouden kunnen toeslaan maar een werkbaar scenario voor als het ooit waarheid zou worden was er ondanks alle geouweneel nooit uitgekomen.
  Velen zijn het wellicht vergeten maar in het begin werd Nederland er door België van beschuldigd te laks te zijn met maatregelen.
  Geen idee hoe het anderen verging maar ik was verbijsterd toen men besloot tot de zogenaamde intelligente lockdown en het is me ook nooit echt duidelijk geworden wat men nu met dat intelligente bedoelde. Hadden andere landen dan een stomme lockdown ?
  Wat ik me van het begin af aan afvroeg was hoelang men dit vol kon houden zonder iedereen aan de bedelstraf te brengen, de toegebrachte schade valt nu nog niet helemaal te overzien maar ik denk dat de echte klap daarvan nog moet komen.
  De vraag is wie er als eerste toe durft over te gaan tot het afbouwen van de maatregelen en of er bij de terugkeer naar normaal ineens een sterke verergering van de verspreiding van het virus ontstaat zoals waar de virologen voor waarschuwen.
  Eén ding is zeker; een tweede lockdown kan onze economie zeker niet aan.
  Dan wordt de keus wil je dood aan een virus of aan de geeuwhonger.

  Like

 10. Bob zegt:

  Leg het makke schapen gedrag af.
  Wordt mens. Er was een filosoof Sartre die
  had gezegd: “Ik denk dus ben ik”.
  Daarmee bedoelt hij alleen als je als mens
  denkt ben een mens.

  Like

 11. Jan zegt:

  Zo ben je gezond, zo ben je kapot gestoken door een cov-idiot

  Woman with skull defect leaks cerebrospinal fluid from her nose after a nasal swab COVID-19 test

  https://www.ctvnews.ca/health/coronavirus/woman-with-skull-defect-leaks-cerebrospinal-fluid-from-her-nose-after-a-nasal-swab-covid-19-test-1.5127908

  Like

 12. Julia zegt:

  Die linkse rotte appels zoals onze media en propaganda programma’s Op1 en Jinek doen mee aan de grote leugen. Door NIET WERKENDE smetlappen waar zelfs jongeren in een aantal scholen verplicht moeten dragen is pure moord of afzwakking van de weerstand van een jong leven. Die smetlap dragende volwassenen die zo heilig geloven in een NIET WERKENDE smetlap en nu het advies dwingend onderdanig opvolgen moeten zich voor hun domheid dood schamen. Linkse media geven niet vrij of geen enkele aandacht de Duitse KNO specialist Schieffmann, die nu realiteit geeft dat er in Duitsland reeds drie kinderen zijn overleden als gevolg van het dragen van een mondkapje. Dit wil men niet horen en absoluut niet onder ogen zien. Hoe triest dat je als volwassene aan deze mondkapjes fake mee werkt.

  Like

 13. Bas zegt:

  Op straat schoppen die rat!
  https://tpo.nl/2020/10/02/volkskrant-columniste-heleen-mees-dolblij-dat-amerikaanse-president-ernstige-ziekte-heeft/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=sharing_standard

  Volkskrant-columniste Heleen Mees dolblij dat Amerikaanse president ernstige ziekte heeft
  Feest vieren om andermans leed: Goed Volk zoals u het al jaren kent

  Like

 14. Yvonne zegt:

  Ik moest er pas 1 op, was promotie autootje die me naar het ziekenhuis zou brengen voor een staaroperatie, na amper 10 minuten tijdens dat ritje had ik het al benauwd,trouwens de operatie heeft niets geholpen, mijn andere oog vorige keer ook niet
  Wat mij opviel in de supermarkt gisteren was dat de mensen met mondkapjes op boos naar diegenen zonder keken, daar kan je op wachten dat daar ruzies van komen
  Ik heb hier geschreven dat in een bekende winkel het verplicht is en ik daar niet meer koop alleen in dit geval moest ik wel anders kon ik niet naar het ziekenhuis

  Like

 15. Republikein zegt:

  De proef op de som?

  Like

 16. Jannie zegt:

  Lees eens Stop World Control. Dat mensen zo misdadig kan zijn geloof je bijna niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s