Denemarken bijna terug naar oude normaal: geen mondkapjes of afstandsregels op school


(Door: “9ForNews”)

Terwijl bij ons de teugels steeds strakker worden aangetrokken, gaan Scandinavische landen als Zweden, Noorwegen en Denemarken weer terug naar normaal. Geen verplichte mondkapjes in het openbaar vervoer, geen lockdowns, geen draconische maatregelen en niet gegijzeld worden tot er een vaccin is.

Op Deense scholen zijn de coronamaatregelen inmiddels flink versoepeld. Op de openbare school Alholm in Kopenhagen hoeven leerlingen geen afstand van elkaar te houden. Er zijn geen mondkapjes te bekennen. De scholieren moeten alleen hun handen wassen op het moment dat ze de school binnenkomen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Denemarken, gezond realisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Denemarken bijna terug naar oude normaal: geen mondkapjes of afstandsregels op school

 1. Htsk day zegt:

  What do you think, what Sweden is doing is right?

  “Zweden: Een stukje vrij land zonder totale coronagekte en dwangmaatregelen” on YouTube

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Hier hebben we last van klungelaars aan het roer !!

  Geliked door 2 people

 3. BigLJohn zegt:

  Maar de Zweden hebben dan ook geen Mark Rutte. Dit is appels met peren vergelijken. Mark Rutte is niet voor niets zoveel jaren geleden door de VVD naar voren geschoven. De VVD was toen al van plan om een andere koers te gaan varen, en men zocht in de gelederen dus naarstig naar iemand die op termijn een dictatorsrol kon vervullen, en iemand die de VVD als allesbepalende factor in de politiek kon maken. En zo’n dictator (die werkt in opdracht van The New World Order) krijg je via de stembus niet weg. Dat dient te gebeuren via een spuit (geen Coronaspuit) die kruit en lood bevat.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Het intelligentieniveau van onze Haagse Maffia de mode hype nieuwe normaal is nu eindelijk doorgedrongen. Let op op de enorme domme reactie van Wiebes natuurlijk was in maart het aantal minder sukkel het was voorjaar en er stond een zomer voor de boeg. Nu in deze periode zijn al die zogenoemde fake besmettingen geen covid maar zoals elk jaar start oktober tot en met maart de jaarlijkse terugkerende griepvirus nu heet dat covid besmettingen. Het is werkelijk een groot dom theater met een stel gekronkelde geesten die maar wat uit hun nek lullen. https://www.telegraaf.nl/video/1123881131/dit-zijn-de-mondkapjes-van-politiek-den-haag Graag even terug naar normaal zoals o.a. in Denemarken. Zoals gewoonlijk hobbelt de Haagse Maffia met haar wanbeleid overal achteraan nu het niet meer nodig is omdat het toegenomen aantal gewoon om een griepvirus gaat gaan ze nu de hou je bek maskers dwingend adviseren.

  Like

 5. Julia zegt:

  Nog even een aanvulling voor o.a. Wiebes nu gaat het over een mildere vorm van besmettingen dit bewijst dat er nagenoeg weinig mensen op de IC terecht komen maar wel te maken hebben met een ziekenhuisopname. Conclusie het is zoals jaarlijks bij griep zullen er inderdaad mensen in het ziekenhuis terecht komen vooral de mensen met al onderliggende gezondheidsklachten. Ook meer jeugd besmet ja door een griepvirus zoals elk jaar dat soms halve klassen op bed lagen en werknemers zich door griep moesten ziek melden.

  Like

 6. Jan zegt:

  Nog trek in een vaccin?

  COVID-19 Vaccine Trial Participants Are Reporting Serious Side-Effects

  ..
  Luke Hutchison werd midden in de nacht wakker met koude rillingen en koorts na het nemen van de Covid-19 boosterschot in de vaccinproef van Moderna. Een andere deelnemer aan de proef met het coronavirusvaccin, die de kandidaat van Pfizer testte, werd op dezelfde manier wakker met koude rillingen en trilde zo hard dat hij een tand brak na het nemen van de tweede dosis.

  Hoge koorts, pijn in het lichaam, erge hoofdpijn en uitputting zijn slechts enkele van de symptomen die vijf deelnemers aan twee van de toonaangevende vaccinonderzoeken tegen coronavirus zeiden dat ze zich voelden na het ontvangen van de injecties.
  ….
  https://www.technocracy.news/covid-19-vaccine-trial-participants-are-reporting-serious-side-effects/

  Like

  • Julia zegt:

   Jan Er zullen veel links geïndoctrineerde schaapjes wel regelmatig wakker worden midden in de nacht door o.a. angst. Tip tussen 02.00 en 03.00 uur kunnen ze hele realistische leuke tekenfilmpjes kijken (als het niet de linkse pet te boven gaat) namelijk South Park op Cartoon Network. Grandioos hoe de makers de realiteit zo kunnen weergeven. Ook de aflevering South Park de special Covid is een aanrader. https://www.youtube.com/watch?v=tsD0CNTDKQA Dan voor straks welterusten en slaap heerlijk verder.

   Like

 7. R Thomasson zegt:

  Lees het artikel en bekijk alle video’s https://www.frontnieuws.com/sluitend-bewijs-covid-19-was-gepland-om-de-nieuwe-wereldorde-te-lanceren/?fbclid=IwAR20TbPn1rDonJKnqlN5E7rvBm5eOQdlWW5o5MDZo77g6OaEw2UNO7LtsAo
  De huiveringwekkende waarheid komt naar buiten. De monsters die aan dit plan werken, zijn dezelfde monsters die ook verantwoordelijk zijn voor de Kalergi-Plan. Ieder normaal denkend mens zal zich het volgende vragen stellen: a) als COVID-19 pandemie net zo heftig is als de Pest epidemieën in Europa tijdens de Renaissance https://www.youtube.com/watch?v=PfIGdrQZt1c waarom hebben Rutte, zijn “gezondheids-Elvis” en de RIVM niet besloten DE GRENZEN met Duitsland en België TE SLUITEN? Waren ze niet bang dat meer Corona-klanten zouden Nederland binnenkomen? b) Waarom werden zwaar geïnfecteerde gebieden zoals Limburg en Noord Brabant niet afgesloten van de rest van Nederland? Waarom heeft de NS de treinen laten rijden over heel Nederland, terwijl Noord Nederland en Zeeland waren lange tijd niet geïnfecteerd? Deze regel geldt natuurlijk niet voor noodzakelijke vervoer bijvoorbeeld: voedsel, agrarische producten enz. Was er niemand in de TK bang dat de pandemie zal de rest van het land bereiken? c) Als het gezondheid van Nederland wordt blootgesteld aan in immens gevaar, hoe haalt iemand in zijn hoofd “VLUCHTELINGEN UIT DE DERDE WERELD” naar binnen te laten? Deze mensen dragen een hele smerige dierentuin vol microben en tropische ziektekiemen die de NL bevolking onnodig riskeren. d) De tegenstrijdigheid van berichten en maatregelen zonder enkele logica achter, maar wel met enorme schade aan honderdduizenden mensenlevens.
  Alles samengevat onze wantrouwen zijn rechtvaardigt, en wat men als complot-theorieën wordt beschouwd, is werkelijkheid.

  Like

 8. Julia zegt:

  Beter is als je aan de toekomst van je kind denkt en het kind dat ook gunt zou men beter er voor kiezen om een kind in bijvoorbeeld Denemarken onderwijs te laten genieten. Heerlijk vrijheid en normaal denkend. Hier in onze bananenrepubliek is het onderwijs zeer beneden maats en kinderen gevangen in een ongekende linkse dictatuur dat nimmer goed kan zijn voor de algemene ontwikkeling van een kind. Linkse doorgeslagen docenten die uit hun nek staan te lullen en totaal de verkeerde informatie en met hun ziekelijk links gedachtegoed uw kind indoctrineren wat nooit goed voor de ontwikkeling van een kind kan zijn https://www.ninefornews.nl/docent-noemt-ouders-die-mondkapje-weigeren-malle-fvd-stemmers/, Dit artikel zegt al genoeg over het niveau van vele docenten. Daarbij kinderen worden naar huis gestuurd omdat ze een linkse angsthaas als leerkracht hebben die nog gelooft in de fake van de covid besmettingen https://www.ninefornews.nl/arts-die-duizenden-nieuwe-coronabesmettingen-hebben-niets-te-maken-met-aanwezigheid-virus/ Het gaat gewoon om een jaarlijks terugkerende griep die meer mensen zal treffen omdat zij zelf hun weerstand teniet doen door die malle niet werkende smetlappen te dragen en te weinig frisse lucht binnen krijgen, teveel binnen hangen om angst doet er ook geen goed aan en dan nog een flinke doses stress dan is het ook gedaan om een goede weerstand op te bouwen. Zo kun je het smerige politieke spel lang volhouden en de spoedwet er doorheen jakkeren. Laat ik nu geen voorkeur hebben voor FvD of welke politieke partij dan ook maar het heeft met eigen intelligentie te maken om je zelf eens te verdiepen in de breedste zin van het woord en absoluut niet in alleen links te geloven laat staan hier onderdanig aan te zijn. Zelf mag ik mij gelukkig prijzen dat ik nimmer met linkse docenten te maken heb gehad en daar alleen maar profijt van heb omdat deze docenten juist mijn realiteitszin, eigen mening en algemene ontwikkeling goed hebben gedaan.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Met de intelligentsia van de Haagse Poppenkast, het RIVM en de partij/politbureaus worden in al hun genialiteit er een beroep gedaan op hun vindingrijkheid en inventiviteit, er naarstig gezocht naar een nieuwe reden/oorzaak/leugen/verzinsel om hun huidige anderhalve-meter-maatregel en de neerwaartse spiraal in de economie te kunnen voortzetten, de klimaatmaffia heeft het sprookjesboek van de Linksche Looney Brigade er nog eens op nageslagen, en de beroepsprotestanten van de antifa, de monniken van het groenlinksche kerkgenootschap, de bruinhemden van het socialisme, de vertegenwoordigers van de ondergang, hopen op hun volgende sponsoring door de rijke multinationals in de energiebranche……..lopen zich al warm met hun gezichtsmaskers en hoodies op om ook hun nieuwe leugens te verkondigen, te verkopen.
  (Kom op mensen, denk mee! verzin een nieuwe reden waarom we op anderhalve meter onderlinge afstand moeten blijven van elkaar,, en kom niet aan met een verbod op deodorant en zeep of toiletpapier want dat heeft zo’n linksche nitwit al eens geopperd………;p

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s