VIDEO: Prof. Kees de Lange over impact EU op onze pensioenen

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: Prof. Kees de Lange over impact EU op onze pensioenen

 1. Pingback: VIDEO: Prof. Kees de Lange over impact EU op onze pensioenen! | eunmask

 2. Republikein zegt:

  Sluit mooi aan!

  Een professor in het Verenigd Koninkrijk, deels gefinancierd door de pro-abortus Rockefeller Foundation, beweert dat regeringen in de toekomst het kapitalisme moeten “hervormen” of het potentieel voor een radicale “klimaatsluiting” onder ogen moeten zien.

  “In de nabije toekomst zal de wereld misschien zijn toevlucht moeten nemen tot een andere afscherming – dit keer om een klimatologische noodsituatie aan te pakken”, schreef Mariana Mazzucato, een professor in de economie aan het University College London (UCL), in een opiniestuk van 22 september dat gepubliceerd werd in de Ierse Examiner.

  Mazzucato schreef dat in het geval van een “klimaatstop”, overheden “het gebruik van privévoertuigen zouden beperken” en “de consumptie van rood vlees zouden verbieden”.

  Een “klimaatsluiting” zou ook “mensen dwingen om extreme energiebesparende maatregelen te nemen, terwijl bedrijven die fossiele brandstoffen gebruiken zouden moeten stoppen met boren”.

  https://uncut-news.ch/2020/10/02/von-der-rockefeller-foundation-finanzierter-professor-regierungen-koennten-sperren-nutzen-um-klima-notstand-zu-bekaempfen/

  Like

 3. koddebeier zegt:

  De Europese Unie is niet alleen de sloopkogel van ons pensioen, maar ook van onze cultuur, samenleving en welvaart !! Nexit Nu !!! Oprotten met die EU dictatuur !

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Koddebeier Wat mij betreft morgen al. Maar ja de EU is zo goed voor onze handel, etc. Nou triest veel bedrijven vertrekken en al die sancties door de falende ziekelijke machtswellustelingen in de EU doen de handel absoluut niet goed. Trouwens sancties tegen Wit Rusland, Rusland, etc. zijn natuurlijk belachelijk omdat de algehele EU dictatuur en corruptie geen haar beter is. Dus de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Toppunt van arrogantie en machteloosheid t.o.v. de landen waar sancties tegen zijn opgelegd.

   Geliked door 2 people

   • koddebeier zegt:

    Door alle sancties heeft de EU ons als handelsland steeds minder te bieden. Zonder EU kunnen we handel drijven met iedereen.

    Like

 4. Bob zegt:

  De muilkorf(mondkapje) wordtbinnen kort
  een stalen pantser. De nederlandse regering
  heeft zich aangesloten bij Alie Europa en de
  10000 rovers. De spaarders (gepensioneerde)
  zijn de grote slachtoffers. Kok heeft miljarden
  uit pensioenpot gestolen(nooit terug betaald).
  Dat gepensioneerden vaste uitgaven hebben
  wordt de rovers afdeling Den Haag genegeerd.
  Om ons nog beter te kunnen controleren wordt
  geprobeerd om cash geld tevervangen door
  internet betalen. Als de mensen zich blijven
  gedragen als makke schapen gaat het steeds
  verder. Stem daarom op partijen die de nextit
  willen.

  Like

 5. Republikein zegt:

  De Amerikaanse regering heeft herhaaldelijk kritiek geuit op de Nord Stream 2-pijpleiding, met als doel het project te laten ontsporen om de verkoop van Amerikaans vloeibaar aardgas (LNG) aan Europa te stimuleren. Ondertussen hebben veel Europese landen al benadrukt dat ze hun energiebronnen willen diversifiëren, en de Nord Stream 2 gaspijpleiding uit Rusland zou een van de manieren kunnen zijn om dit te bereiken.

  De nieuwe pijpleiding, die is ontworpen om de gaslevering aan Duitsland en andere Europese staten met 55 miljard kubieke meter (bcm) per jaar te stimuleren, is momenteel bijna voltooid in de Oostzee. Rusland moest zijn eigen schepen sturen om de laatste kilometers van het traject aan te leggen, nadat het Zwitsers-Nederlandse bedrijf Allseas zijn schepen had teruggetrokken vanwege de dreiging van Amerikaanse sancties.
  https://nexusnewsfeed.com/article/geopolitics/denmark-removes-final-hurdle-for-russian-gas-pipeline-to-europe

  Like

 6. Bob zegt:

  Ik las bij joods nederland dat Nederland de
  salarissen en pensioenen van wat hier de
  Palestijnen genoemd wordt betaald.
  Dus terroristen,met vele doden op hun
  gweten worden door Nederland betaald.
  Mijn opgebouwde pensioen wordt verkwanselt.
  Door dit beleid is Nederland een huurder van
  moordenaars.

  Like

 7. Gerrit zegt:

  Er zijn nu bedrijven die Pensioenfondsen “verzamelaar” zijn. Mijn oude bedrijf is een paar keer van eigenaar veranderd. Het pensioenfonds is nu geliquideerd en overgedragen aan een “verzamelaar” met een extra bedrag voor moeilijke tijden om het pensioen op te kunnen ophogen.( Het bedrijf was goed winstgevend) De nieuwe eigenaar laat nu weten dat nu vanwege “moeilijke omstandigheden” van het pensioenfonds het extra bedrag niet aangesproken kan worden.Welnu, ik denk zomaar dat er NOOIT tot uitkering zal worden uitgegaan.Uiteindelijk zijn alle deelnemers overleden en is de pot overgebleven.

  Like

 8. fleckie zegt:

  Was er ( voorheen ). ook niet een of ander bericht,( tijd geleden dan) dat Chinezen wel interesse hebben, om pensioenfondsen ‘ over te nemen’? !! ( en………gaan ze net als in SPANJE de kleine middenstand kapot concurreren, en daarna de zaken panden bezetten,\ overnemen, als verkooppunten.,?!…….<~<~<~<~<~<~<. ( oh ja, Ook nog dank aan. ‘ Madam Halsema, ‘MOTIE. Halsema’ , bij bekendmaking geflankeerd door , PvdA( Cohen). D66, Pechtold, SP Marijnissen, die geen NOTIE. hebben.??? of willen van een. TOLERANTIEGRENS, niets weten? EN. het LATEN VERDWIJNEN v. pensioengelden, ( 13.3.2013 bericht hierover. , Plus dan nog het ORAKEL-BERICHT, ( voorheen) van madam Halsema, dat boeren hun grond. MOGEN inleveren. voor het bouwen / bezetten van onderkomens, voor te verwachten. ‘KLEURLINGEN’.??!! #. …….<~<~<~<~<~<~<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s