DUIDELIJK (86) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op DUIDELIJK (86) . . .

 1. Pingback: DUIDELIJK (85 en 86) . . . | eunmask

 2. karton zegt:

  Inderdaad : duidelijk , héél DUIDELIJK !!! Goed te zien welke partijen úw stem NIET waardig zijn ! Die partijen denken op communistische wijze : “We maken dat domme volk blij met een mager applausje ; salarisverhoging geldt alleen voor de (ongekozen) koning en de elite, dat zijn wij dus !” In communistische landen kregen “helden” een medaille en/of een “diploma”. Ook dáár dachten de leiders dat de bevolking daar héél erg blij van werden, maar intussen zaten de “helden” zónder eten. Dat duurde jaren, toen de bevolking hen doorkreeg moest het zootje vluchten of eerd gedood (Ceausescu). Nederland gaat ook die kant op ! Kan mij niet snel genoeg gebeuren.

  Like

  • karton zegt:

   ‘L.S .
   Sorry voor de enkele taalfouten die ik maakte, komt door de gemoedstoestand waarin ik verzeild raakte toen ik het lijstje van voor- en tegenstemmers zag !!
   Wat het toch ook een ongelooflijk zootje, die Haagse Maffia, en z.g. “christelijke” partijen als CU en CDA doen dapper met dat zootje mee.
   Als ik dan zo’n aardworm als Segers hoor preken in de Kamer, en ik denk dan aan wat die farizeeër aan innerlijke smerigheid met zich torst , dan zou ik zo’n vent heel erg graag een stevige schop in z’n kruis “verkopen” en als hij ten gevolge daarvan ineen krimpt, meteen een z.g. uppercut erachter aan. Aan die “zijden sok” van het CDA, Heerma o.i.d. wil ik überhaupt niet denken; als ik hem zou tegenkomen ,,,,,,,,,,,de Heere sta hem bij !
   Van de christelijke partijen hebben wij als bevolking niks te verwachten : “De mensen in grote zorgen/ellende/narigheid brengen , dan stromen de kerken weer vol, zoals tijdens WO-II” , zó redeneren die z.g. “gelovigen” !!
   Trap er niet in !!!!!!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s