Ferrara/Italië: Nigeriaan verkracht 16-jarige – Burgemeester Fabbri: “Gewelddadige, illegale immigranten zijn een tumor, die uitgeroeid moet worden”

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Een ruzie tussen de burgemeester van de LEGA, Alan Fabbri, en Luca Rizzo Nervo, afgevaardigde van de Democratische Partij. Het schokkende oordeel van de burgemeester na de verkrachting van een 16-jarig meisje door een Nigeriaanse drugsdealer: “Illegalen zijn een tumor die vernietigd moet worden”:

Met deze woorden becommentarieerde de LEGA-burgemeester van Ferrara, Alan Fabbri, het nieuws van de verkrachting van een 16-jarig meiosje door een Nigeriaanse asielzoeker en drugsdealer:

“Stiekemerds, geweldplegers en drugsdealers, die niets anders doen dan onze stad minder veilig maken, ze kunnen geen aanspraak maken op rechten, ze hoeven alleen maar daar naartoe terug te gaan waar ze vandaan komen”, “voor ons zijn ze noch bronnen noch mensen die op onze kosten geïntegreerd moeten worden, ze zijn een tumor die uitgeroeid moet worden”.

De feiten voeren terug tot juli jongstleden. Het was niet de eerste keer dat het meisje in de buurt van de Via del Lavoro liep om cocaïne van Bobby, met de bijnaam Elvis Omonghomion, een 25-jarige Nigeriaan, te kopen. Maar op deze dag, de 29e juli, ging er iets verkeerd. Hij wil geen geld. Hij wil haar. En hij neemt haar. Eeerst bedreigt hij haar met een mes, stelt haar buiten gevecht, pakt haar mobiele telefoon zodat ze heen hulp kan inschakelen, en trekt haar de struiken in waar hij haar verkracht. Ze werd om 23.00 uur door carabinieri uit Ferrara in tranen en onder shock langs de kant van de weg gevonden.

Het geweld werd op de gynaecologische afdeling van het Arcispedale Sant´Anna in Ferrara vastgesteld. De schuld van Omonghomion, die een jaar geleden al gearresteerd werd wegens drugshandel, werd dankzij een DNA-test bewezen. In de stad Este zijn het echter behalve het nieuws van de gewelddaad de woorden van de burgemeester van de LEGA die de controverse veroorzaken:

“In Italië wordt de internationale bescherming door artikel 10, alinea 3 van de grondwet gegarandeerd. Volgens dit artikel heeft de buitenlander, die geen democratische rechten in zijn land heeft, die voor de oorlog vlucht, die in gevaar is, omdat hij om politieke, religieuze, racistische en sociale redenen vervolgd wordt, het recht om opgenomen te worden. Dit is een vluchteling: de burgemeester van Ferrara geeft er de voorkeur aan om hen geen mensen, maar tumoren te noemen, die uitgeroeid moeten worden”, viel op Facebook de afgevaardigde uit Bologna, Luca Rizzo Nervo, aan.

“Ik weet niet of dit effect ook bij u deze werking heeft, maar deze uitspraak deed me rillen – aldus de bijdrage verder –, maar elke bedrieger heeft een troefkaart in zijn mouw verstopt, de burgemeester van Ferrara speelt het sociale gevaar uit, waardoor zij geen verblijfsvergunning kregen of deze van hen werd afgenomen.” En hij komt tot de conclusie: “Hij is een hater en een populist, maar hoe onoverwinnelijk hij nu ook mag lijken, zelfs de haat stort in het aangezicht van de waarheid, van de kennis en van de democratie in elkaar”.

Het antwoord van Alan Fabbri werd ook aan de sociale media toevertrouwd: “Een ondraaglijke geweld in onze stad door een Nigeriaanse asielzoeker en de Democratische Partij verdedigt deze mensen en beschouwt mijn oordeel als shock? De mensen in Ferrara weten heel goed – beweert hij – waarop ik doel als ik het over kanker heb: gewelddadige illegale immigranten en criminelen zijn een kankergezwel voor onze stadswijken en voor onze stad. En hij laat zich uit over de plaatselijke Democratische Partij: “Ze was niet boos en verontwaardigd, toen de inwoners van Ferrara zagen hoe hun huis 70% van zijn waarde verloor, of toen ze ´s avonds vanwege de vele gevechten met machetes bang waren in huis, bang om naar huis te gaan”. De burgers van Ferrara, verzekert hij, “hebben ook daarom op mij gestemd”.


(Bron: “ilgiornale.it”)

Bron: https://politikstube.com
Door: “Victoria”


Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, LEGA, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Nigeria, Pacifisme, political correctness, politici, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Ferrara/Italië: Nigeriaan verkracht 16-jarige – Burgemeester Fabbri: “Gewelddadige, illegale immigranten zijn een tumor, die uitgeroeid moet worden”

 1. Joannes den Hollander zegt:

  @ “Illegalen zijn een tumor die vernietigd moet worden” @

  Dit soort uitspraken, o.a. gebezigd door burgemeesters, hoor ik graag. Het betekent toch een kentering van het wanbeleid der E.U.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Hij heeft het door !!!!

  Geliked door 3 people

 3. janszn zegt:

  Met andere woorden geef ik hem gelijk.

  Like

 4. Harry zegt:

  Het linkse tuig is in ieder land blijkbaar stapelgek !

  Hulde voor de burgemeester !

  Hebben we in Nederland eigenlijk wel EEN ZO”N VENT MET BALLEN ?
  Ik ken er geen een !
  Slechts zachtgekookte eieren en lafaards .
  Falende niksnutten en volgevreten praatjesmakers a la Bruls .

  Geliked door 3 people

 5. karton zegt:

  Gek, dat er eerst iets dergelijks moet gebeuren om een paar mensen wakker te maken.
  In Nederland is ’t wachten op ’t moment dat Hare Majeschijt wordt verkracht door de neger Kwassie of Ali B. en dat onze ongekozen koning wordt belaagd door een horde wilden, verenigd in BLM,
  mevr. S(loerie) Ollonkreng wordt genomen door een 10-tal “vluchtelingen” en Quag zichzelf, middels een gordelbom, tot ontploffing brengt.
  Pas dán wordt de rest van Nederland wakker !!!

  Geliked door 2 people

  • 12gauge zegt:

   Heel wat endeldarmen hebben te lijden door de door hun gewenste nieuwkomers, gelukzoekers…endeldarmzoekers. Liters moslimsperma worden vergoten.
   Maar…ze worden niet wakker hoor, ook niet door verkrachtingen.
   D66 volk zal zeggen; Ik heb het verdient, en eigenlijk was het best oke. Zelfs lekker wel.
   Rutte schijnt ook s’avonds in parken rond te hangen, in de hoop om even flink uit gewoond te worden door een clubje foezels.
   De woke people zien het met lede ogen aan…told ya.

   Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Niet alleen voor de stadswijken maar voor alle landen binnen de EU. Het is een invasie van zwart gif.

  Geliked door 3 people

 7. Joke zegt:

  Deze burgemeester heeft helemaal gelijk. Deze hele import maakt onze landen gevaarlijk. Eruit met dat tuig.

  Geliked door 3 people

 8. Johan zegt:

  is er al een vaccin tegen tumoren ?

  Like

 9. Yvonne zegt:

  Salvini was ook tegen die invasie hij was gekozen en opeens was hij geen minister meer waar ik tot nu toe niets van begrijp, politiek is een vies spelletje

  Like

 10. antiislamnu zegt:

  Hier hebben we ook te maken met vele goedmensen die de realiteit kwijt zijn bijvoorbeeld onze bn’er Cordon die liep te roeptoeteren dat iedereen een asielparasiet in huis moet nemen zelf doet hij dat natuurlijk niet.
  Ik ben nu benieuwd of de dader van de roofoverval op onze Cordon zo’n asielparasiet is dat zou toch lachen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 11. willie zegt:

  en aan wie lag eigenlijk die ”rape” ??? die stomme trut die de zoveelste keer COCAINE ging kopen bij die lul, en dat op je 16 e ?? Dat jong volkje is te dom om voor de duvel te dansen, enne: geef die ”ouders” ook maar de levieten, en liefst een frisse boete erbij, die ”rapist” geef je een blokje aan zn been en hop, t water in , case closed

  Geliked door 2 people

 12. Ravian zegt:

  Nigeria is een democratie, en de burgers worden er niet vervolgd vanwege ras, geloof, of politiek.
  Toch meent de linkse Luca Rizzo Nervo deze illegaal Italië binnengedrongen Nigeriaanse drugshandelaar en verkrachter een vluchteling te moeten noemen.
  Mooi voorbeeld van het vieze hypocriete tuig waar het aan de linker zijde van het politieke spectrum mee vol zit dus.
  Tijd dat we van al dit gajes afgeraken, zowel de illegale immigranten als het veraderlijke linkse zooitje dat er mee in bed ligt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s