Johan Derksen: “Al die klootzakken zitten te wachten op een verspreking of een grapje dat verkeerd valt!”

(Door: Michael van der Galien)

In Veronica Inside haalde Johan Derksen vrijdagavond keihard uit naar alle hypocriete, achterbakse, zielige trutjes die te pas en te onpas aanstoot nemen aan wat er gezegd wordt in het programma. Het was ge-wel-dig.

Wilfred Genee liet weten dat uit onderzoek van Veronica Inside is gebleken dat 43% van de kijkers vindt dat de heren van het programma weleens te ver gaan met hun grappen. Derksen was daar niet van onder de indruk. Sterker, het maakte hem woest.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", Censuur, gezond realisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Johan Derksen: “Al die klootzakken zitten te wachten op een verspreking of een grapje dat verkeerd valt!”

 1. Lisa zegt:

  Een hele korte reactie hierop…. Hij heeft helemaal gelijk!!! Tegenwoordig mag je in Nederland geen eigen mening meer hebben. Alles moet politiek correct zijn want anders ben je racist of nog erger!!

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Ik mag die Derksen wel , af en toe een klein beetje tè , maar voor de rest : prima. Ik kijk en luister liever naar Derksen als naar die dwaze Pinokkio Rutte, Rutte kletst wartaal terwijl Derksen zegt wat hij vindt of denkt. Waren er maar méér als hij.

  Like

 3. Harry Willemse zegt:

  Hij heeft volkomen gelijk. Maar dit zou betekenen dat dit soort “” kijkers”” bij zichzelf te raden moeten gaan. En dat is nu precies een brug te ver.

  Geliked door 1 persoon

 4. vangie1206j zegt:

  Als al die zwarte en moslim uitschot Nederland uitgeflikkerd worden is racisme verledentijd.
  Wordt Nederland weer leefbaar.
  Uit de EU en de armoede wordt zeker 50% minder want we houden miljarden euro’s over die we in deze groep kunnen investeren.
  Al dat linkse vuil in een concentratiekamp en Nederland is reborn.
  En waren er maar veel meer mensen als Johan Derksen.

  Geliked door 1 persoon

 5. koosv8 zegt:

  HELEMAAL GELIJK. En dat laten vallen van de “hogeren” dat is overal. Of u nu conducteur bent of politie, als het niet in het slappe correcte straatje past laten ze je vallen als een baksteen. Dan moet iedereen toch wel een beetje begrijpen dat president TRUMP wat deze man doormaakt met dat achterlijke media cartel om hem heen. DE AANHOUDER WINT!!!

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Goed zo, Johan!

  Geliked door 1 persoon

 7. Joke zegt:

  Waarom zit jij er nog steeds meneer Derksen?
  Je wilde na je vorige uitspraak toch niet meer?
  Je had toen trouwens helemaal gelijk. En nu heb je weer gelijk.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Joke.Derksen had geen keus,john de mol hield johan aan zijn contract.Ik zou ook niet bij zo een smerige “backstabber”” als wilfred genee aan tafel willen zitten.Die genee is een rat van het smerigste rioolwater en een landverrader.

   Like

 8. Julia zegt:

  Gewoon u zelf blijven Johan en doorgaan. Waarom zouden wij onze mening niet mogen hebben en geen cartoons of grapjes maken. Het is (sorry was) een vrij land. Kun je nagaan hoeveel linkse verraders met hun NSB mentaliteit voor de Nederlandse zenders hangen. Ze vergeten zeker wat die haatzaaiers roepen en nu een smerige organisatie is opgestaan genaamd racistische sekte Nation of Islam die oproept roomblank Nederland uit te roeien heeft al een onderdeel hiervan zitten in Almere. Geen massale inval door een arrestatieteam en oppakken maar wel een geruststelling dat de AIVD ze in de gaten houdt nou dat kennen we aanslag plegers hadden ze in de gaten maar ondertussen ging het heel wat keren mis. Nee die linkse onderdanige idioten vallen over een grapje maar ergens kun je het niet kwalijk nemen omdat de Nederlandse zenders zijn vergiftigd door linkse indoctrinatie en dergelijk groot gevaar en gif voor de samenleving wijselijk niet benoemen of uitzenden.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s