Nation of Islam wil roomblank Nederland met wortel en al uitroeien

De leider van de Nation of Islam, Louis Farrakhan

(Door: Freek de Swart)

Genocide, het kan in Almere!

Slecht nieuws voor verbindend Nederland. De racistische sekte Nation of Islam heeft sinds kort een afdeling in Almere, zo ontdekte de Telegraaf. Wie wil weten waarom dit een probleem is hoeft eigenlijk enkel de citaten van het artikel te lezen:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

24 reacties op Nation of Islam wil roomblank Nederland met wortel en al uitroeien

 1. Eurohater zegt:

  Een onrustwekkend artikel, maar het meest onrustbarende aan het bericht is de kop in De Telegraaf, die spreekt van “zwart rechts-extremisme”. En het is toch echt Links dat dit volk binnenhaalt en zijn gang laat gaan. We moeten het dus gewoon kwalificeren als “Links-extremisme” en niet proberen Rechts de schuld te geven van deze ontwikkeling.

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Wat een geruststelling de AIVD heeft ze in de gaten. Hoeveel aanslagen zijn er al gepleegd terwijl ze al lang in de gaten werden gehouden. Wat te denken dit smerig tuig per direct in de handboeien te gooien en uit voorzorg voor een hele lange tijd achter de tralies te plaatsen. Hoe kun je dit gif alleen maar in de gaten houden. Is de tijd nu echt aangebroken dat de burgers nu al voor zelfbescherming alle drastische voorzorgsmaatregelen gaan treffen. Kijk waar dit gif ik kan uitmonden in o.a. Amerika is er nimmer zo een grote omzet geweest aan verkoop van wapens. Maar zoals gewoonlijk de Haagse Maffia en justitie hobbelen weer eens achter de feiten aan er moeten en zullen eerst slachtoffers vallen. Hoelang blijven we hier de aanstichters zoals BLM en KOZP de pure haatzaaiers en oproerkraaiers nog subsidiëren en maakt Rutte nog meer tijd vrij om deze oproerkraaiers nog überhaupt te woord te staan. De samenleving ook hier in Nederland staat een enorme catastrofe te wachten als dit tuig nu niet meteen de kop worden ingedrukt en voorbeelden worden gesteld. Dus Haagse Maffia nu echt aan het werk in plaats van burgertje pesten met de meest idiote maatregelen en de onrechtmatige spoedwet. Spoed is nu gewenst niet lullen en alleen zakken vullen maar handen uit de mouwen. DAADKRACHT TONEN om nog meer een ellende te voorkomen en niet met kinderachtige maatregelen bezig zijn en mensen inzetten tegen burgers die recht hebben om te demonstreren maar wel om 22.00 uur politie aan de deur krijgen https://www.youtube.com/watch?v=lLYC8yjAJag Beter de politie haar echte werk laten doen en per direct naar de deuren van dit zwarte gif sturen. Nederland op weg naar een diepe afgrond door wanbeleid, softe aanpak, geen daadkracht en misbruik van macht. Echter de macht ontbreekt tegen dit soort terroristische groeperingen, haatzaaiers en oproerkraaiers.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jackholland zegt:

  Ach ach de zwartjes denken het leven nu aan te kunnen zonder hulpvaardig de blanken. Sterker nog ze willen de blanken uitroeien . Stel dat alle blanken worden uitgeroeid dan krijgen we zuid Afrika toestanden over heel de wereld . De leider van nation of islam zou nu in een rieten rokje staan met een een bot in zijn haar wonend in een hutje met een bladerendak als er geen blanken waren geweest. Kijk maar naar de tribale stammen die geen contact hebben met de buitenwereld ze leven in het stenen tijdperk. Er valt 1 ding op er is nog nooit een tribale stam ontdekt die bestaat uit blanke mensen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Soms de vriendjes van aKwasimodo en swarte-sil?
  Wordt er nog iets gedaan tegen deze monsters met hun dreigementen, en zijn ze al opgepakt en uitgezet?

  Geliked door 1 persoon

 5. Blaffertje zegt:

  Heb eens een video gezien van die idioot.
  Hij vind dat zelfs pasgeboren blanke baby’s gedood moeten want deze zijn ook bezeten door de duivel.
  Dit is echt een levens gevaarlijk mannetje.

  Geliked door 2 people

 6. saddy zegt:

  Waarom is dit een verrassing? Een D66 burgemeester heeft Kaag als baas. D66, en met name Kaag, haat Nederlanders. Alles wat D66 doet is in het voordeel van islam en omvolking. Zou me niet verbazen als dit nog maar het begin is.

  Geliked door 2 people

 7. Torsten Himmelstoss zegt:

  Trap die fascistenbende over de grens!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Valt het je trouwens niet op dat die Louis Farrakhan op deze foto de Hitlergroet lijkt te brengen! Blijkbaar is hij nog een fan van Hitler ofschoon een aantal van diens soldaten in 1940, toen ze Frankrijk binnenvielen, een gruwelijke afkeer hadden van alle negers, Algerijnen, Marokkanen enz. die in het Franse leger dienden!
   De Duitsers hebben daar toen honderden van hen gruwelijk afgeslacht wat die Nation of Islam vast nooit is vergeten! Of gaat deze terreurbeweging dadelijk ook nog in China de communistische leiders helpen om de Oeigoeren en Kazakken uit te roeien of chinezen met een gele huid? Dat deze vreselijke organisatie eigenlijk ZELF naar de hel toe gaat!

   Geliked door 2 people

 8. Harry Willemse zegt:

  Daar zijn zij tenminste eerlijk in. Een denk en andere islamitische clubjes willen dit ook maar proberen je te den geloven dat dit niet zo`n vaart zal lopen. We zullen spoedig merken of er nog meer afdelingen komen en dan kan je zelf de conclusie`s trekken.

  Like

 9. Tim zegt:

  En het mooie is dat mohammed zelf blank was hahahaha

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Italië

  Like

 11. Republikein zegt:

  Gekke Freek haalt dingen door elkaar, is papegaai.

  Like

 12. Cathja zegt:

  In hoeverre is onze overheid bereid om deze sekte met wortel en tak uit ons land te verwijderen? Of gaat de AIVD ‘er eens naar kijken’, en laat ondertussen het kwaad doorwoekeren, net zolang tot het ons hele land vergiftigd heeft? Net zolang totdat vele onschuldige landgenoten zijn vermoord, of ernstig letsel zijn toegebracht?
  Ik heb weinig vertrouwen in de ‘daadkracht’ en de wil van onze overheid om ons land veiliger te maken. Integendeel. Ik geloof dat ze ingezet hebben op chaos en wanorde, om daarna ‘krachtig in te grijpen’, wat betekent dat ons aller vrijheid ingeperkt wordt, zogenaamd voor onze eigen veiligheid.

  De overheid is er al lang niet meer voor ons.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Cathja Niet alleen deze stukken zwart gif zijn een gevaar maar mede onze overheid zelf die het zoetjes aan kijkt en voorlopig niet in zal grijpen om deze terroristen flink af te rekenen en een voorbeeld te stellen. Dat is nu eenmaal de daadkracht van onze falende overheid zelf allemaal beveiligd en volk aan het lot overlaten. Tijd voor de burgers zelf haar voorzorgsmaatregelen te gaan treffen omdat onze overheid onze veiligheid niet meer kan garanderen.

   Like

  • Helena zegt:

   “De overheid is er al lang niet meer voor ons” inderdaad Cathja. De overheid subsidieert onze toekomstige moordenaars, legt de rode loper voor ze uit en geeft ze een vrijbrief ons land te slopen, en ‘natuurlijk’ zijn ze welkom op het Catshuis. Ze zijn tè belangrijk! Wellicht is daar de strategie al besproken hoe efficiënt mogelijk de blanke genocide kan worden uitgevoerd! Rapper Gideon Everduim is lijsttrekker van Denk Noord Holland en heeft een speciaal lijntje met deze enge militante sekte èn met ‘onze’ enge MP.

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Cathja.De roverheid en de 1e en 2e slaapkamer voeren het beleid uit van de (nazi) bilderberg groep.De N.W.O. agenda,per slot van rekening moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.Lukt het niet met de vaccinazi,s, dan hebben ze nog altijd plan B,de soldaten van allah of de barbaarse afrikanen.

   Geliked door 1 persoon

 13. Bob zegt:

  In de berichten wordt de feitelijke realiteit
  weer gegeven.
  Je kunt hier je mening over de verdraaide
  mean stream nieuws bekijken.

  Like

 14. BigLJohn zegt:

  Planet Of The Apes word werkelijkheid. Een strijd op leven en dood tussen mensen en dit soort van Islam-apen die menen over genoeg intelligentie te beschikken om de mens uit te roeien. Gelukkig staat de afloop al vast….

  Geliked door 1 persoon

 15. Julia zegt:

  Vanavond zal de NPO Op1 en Jinek uiteraard hier uitgebreid aandacht aan geven maar dat is helaas een droom omdat het volk dan wel eens heel anders zullen gaan denken over die terroristische organisaties zoals BLM en KOZP en de rest van de gesubsidieerde organisaties ja hoe moet je dan nog een uitzending verkopen dat hoofdzakelijk podium geeft over racisme. Dan komt de waarheid toch wel keihard aan. Politiek, justitie en linkse zenders en linkse media zijn gevaarlijke wegkijkers die alleen de opdracht hebben links en racisme heilig te verklaren.

  Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  Een pot nat

  Geliked door 1 persoon

 17. Bas zegt:

  Ondertussen, blind voor de werkelijkheid
  https://stream.org/report-black-slavery-today-muslim-dominated-african-nations/

  Black Slavery Exists Today in Muslim-Dominated African Nations, but No One’s Talking About It

  Zwarte slavernij bestaat tegenwoordig in door moslims gedomineerde Afrikaanse landen, maar niemand praat erover

  Tegenwoordig zijn naar schatting 529.000 tot 869.000 zwarte mannen, vrouwen en kinderen nog steeds slaven. Ze worden gekocht, eigendom van, verkocht en verhandeld door Arabische en islamitische meesters in vijf Afrikaanse landen. Deze statistiek schat de slaven in Algerije, Libië, Mauritanië en Soedan. Het is exclusief Nigeria, waarvoor er geen tastbare schattingen zijn.

  Westerse mensenrechtenorganisaties en de reguliere media zwijgen praktisch en pijnlijk over deze kwestie. Het past niet bij hun focus op westerse blanke zonde. Hier is een kort overzicht van dit quasi-taboe-onderwerp.

  Geliked door 1 persoon

 18. Bas zegt:

  https://www.iabolish.org/betrayal-of-black-africans/

  Farrakhan’s verraad aan zwarte Afrikanen: in hun eigen woorden
  Louis Farrakhan heeft zichzelf decennia lang gestileerd als de meest gepassioneerde, meest authentieke zwarte leider aller tijden, en de meest loyale aan zijn ras.

  Maar in de jaren negentig, toen berichten verschenen dat zwarten werden gevangengenomen, gekocht, verkocht en als slaven werden bezeten op de bodem van hun eigen continent, was Farrakhan niet een van de eerste zwarte leiders die reageerde.

  En toen hij reageerde, ontkende hij dat er moderne Afrikaanse slavernij bestond, en begon hij degenen aan te vallen die steun zochten om de slaven te bevrijden.

  Waarom? Omdat de slavenhouders Arabieren en moslims waren. En dit feit doet onherstelbare schade aan Farrakhan en de missie van zijn Nation of Islam, namelijk de Amerikaanse zwarten ervan te overtuigen dat de islam hun pad naar vrijheid is. Later werd ook onthuld dat de Arabieren hem betaalden om zijn eigen volk wreed te bedriegen.

  En dus, terwijl het bewijsmateriaal in de zwarte media sijpelde, serieus te beginnen in 1995, begonnen vertegenwoordigers van de Nation of Islam een ​​gezamenlijke PR-campagne om de ontluikende abolitionistische beweging te verslaan. Bij elke gebeurtenis lasterden NOI-agenten het bewijs van slavernij als een ‘joods geïnspireerde’ leugen en probeerden ze hardnekkig de beschuldigingen weg te redeneren.

  Maar wat hadden de feitelijke zwarte Afrikanen van wie Farrakhan beweert de meest loyale vriend te zijn te zeggen over wat hij zogenaamd zei namens “hun”?

  Wat betreft het geval van de Soedan – wiens brute slavenhandel Farrakhan in oorlogstijd Amerikaanse journalisten wraakzuchtig uitdaagde om daadwerkelijk te bewijzen dat hij bestond – was de rol van de minister inderdaad duivels schandelijk. Zoals de zwarte Soedanese Amerikaanse gemeenschapsleider Sabit Abbe Alley schreef in de uitgave van 6-11 juni 1996 van de inmiddels ter ziele gegane zwarte krant The City

  Geliked door 1 persoon

 19. Bas zegt:


  De verborgen geschiedenis van de arabische slavenhandel van afrikanen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s