Tien jaar Rutte verzandt in chaos

(Door: Syp Wynia)

Het was een markant moment, al deed de premier moeite om dat vooral niet te benadrukken. Op de laatste dag van september was het zoveelste Coronadebat al een hele tijd gaande, toen de minister-president een blaadje omdraaide: ‘Ik kom bij de mondkapjes.’ ‘Je merkt dat er in de Kamer ook wel brede overeenstemming over is dat we daar een stap in moeten zetten.’

Dat het derde kabinet-Rutte moeite moest doen om geen gezichtsverlies te lijden was aan Rutte niet te merken. Hij negeerde gewoon de draai die hij en Hugo de Jonge maakten en deed alsof het zijn taak is woordvoerder van de Kamer te zijn.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Rotzakken, Rutte, verloedering. Bookmark de permalink .

18 reacties op Tien jaar Rutte verzandt in chaos

 1. top of flop zegt:

  Eens, dhr. Rutte is helaas een pratende machine, die geen contact heeft met de echte samenleving.

  Like

 2. Giny zegt:

  Wat een geweldig stuk van Syp, daar is helemaal niets aan toe te voegen en
  zo waar! Hoop dat veel mensen het lezen.
  Onbegrijpelijk dat er nog zoveel met oog en
  oogkleppen op lopen! Chapeau Syp!

  Like

 3. Joke zegt:

  Walgelijke, ruggegraat loos persoon.

  Like

 4. bobzelf zegt:

  de alles zeggende opmerking , is dus geweldig !!

  ALS JE RUTTE EEN HAND GEEFT, MOET JE RAZENDSNEL JE VINGERS NATELLEN ..

  de carnavalskraker, ER MAG EEN KOGEL IN , KAN OPGENOMEN WORDEN

  HUGGIE

  OOM GEERT

  Geliked door 1 persoon

 5. Monalisa zegt:

  Bert ik zou zeggen plaats wat minder van deze gek, dat is mijn opmerking, je word kotsmisselijk van deze man. Een mooi weekend allen.

  Like

 6. duinsnip zegt:

  Dat een volk de regering krijgt die het verdient is nooit minder waar geweest dan nu.
  Principeloze mensen, die allen als kinderen nu ikke, ikke, roepen, worden op hun wenken bediend.
  Verdeel en heers, en dat doen de marionetten van de EU en hun baas, de NWO.
  Het resultaat is wat je ziet, armoe, onverschilligheid, richtingsloosheid en manipuleerbare zombies.
  Om het te betalen is alleen de geldpers nog het redmiddel, maar de vraag is hoelang dit standhoudt.
  Principiële mensen doen er goed aan de boel maar de boel te laten, sluit de deur achter je dicht en bereid je maar voor op de schok die komt. De koning kondigde die al aan, de elite weet dat het onvermijdelijke zich spoedig zal gaan voltrekken. You ain’t see nothing yet, grijnst onze Pinokkio.

  Like

 7. Harry zegt:

  Geweldig goed en duidelijk verhaal van de heer Wynia !

  En hoe duidelijk is het dat Rutte een smerige flikker is , zonder geweten , zonder moraal !
  Gewoon een bijdehande volksmenner en beroepsleugenaar .
  En niet vies van de smerigs mogelijke politieke ” spelletjes” !

  Geliked door 1 persoon

 8. Ravian zegt:

  Als ik die foto zie dan denk ik “Als je nu heel hard op dat irritante smoelwerk mept dan kun je dat vaasje vast nog wel vangen voordat het kapot valt.”

  Like

 9. Bas zegt:

  Iets anders, zeer bizar…vreemden komen aan je kind ipv de moeder

  Like

 10. Bas zegt:

  Politie aan de deur…

  Geliked door 1 persoon

 11. BigLJohn zegt:

  Die Rutte heeft precies dezelfde impact als de rattenvanger van Hamelen. Hij weet zijn meeste opponenten in te pakken en voor zijn karretje te spannen. Wat daarbij help is dat hij standpunten van de linkse partijen verwelkomt. Zo zal er binnenkort een algehele plicht komen voor mondkapjes, de 1,5 meter maatregel, de 3 personen regeling, en natuurlijk een verplichte lockdown. Al deze zaken kunnen succesvol aangevochten worden bij de rechter (artikel 10 van de Grondwet). Dit artikel verbied het de overheid om in te grijpen in de persoonlijke levenssfeer van mensen. Dus BOA’s als jullie dit lezen opgelet, U bent in deze strafbaar, NIET wij ! Rutte kan met een noodwet komen, maar die staat totaal los van de Grondwet. De Grondwet kan onmogelijk zomaar opeens opzij geschoven gaan worden via een noodwet. Of het moet zijn dat die rotzak van een Rutte de noodtoestand gaat uitroepen, compleet met avondklok en razzia’s. Zouden sommigen dan (net als in 40 – 45) weer een ausweis gaan krijgen als zij zich na 22.00 uur op straat moeten begeven ?

  Geliked door 1 persoon

 12. Zag gisteren tig reclames langskomen, allemaal MULTI-CULTI-ZOOI! Het wordt je door de strot gedouwd, INDOCTRINATIE via het scherm!! Nu nog even Het Parlement / Vak K(ut) verbouwen; bijna allemaal WITTE JA-KNIKKERS!! Dit is het laatste WITTE kabinet! Komt er in het volgende kabinet ook een OMGEBOUWDE (als in België), of een Lesbische Zwarte????

  Geliked door 1 persoon

 13. karton zegt:

  Als men de gezichtsuitdrukkingen en uitlatingen van deze schertsfiguur goed beziet én beluistert dan is er toch maar één conclusie mogelijk : “Deze “volwassen” man gedraagt zich als een kind in een snoepwinkeltje; als hij ziet dat er een tv-camera in z’n omgeving is, trekt hij de meest schijnheilige kop die men zich voorstellen en begint eindeloos te brabbelen, meestal volledige onzin.”

  Geliked door 1 persoon

 14. Julia zegt:

  De stemmers op deze misdadiger tegen de menselijkheid haal je er nu goed uit zij hebben zichzelf gekenmerkt met die niet werkzame hou je bek muilkorven. Helaas zijn er teveel van. De spoedwet is nu al in de college bundel 2020/2021 voor de rechtstudie opgenomen. Kun je nagaan hoelang die onderdanige schapen hun muilkorven moeten gaan dragen en hiermee eigen gezondheid flink in gevaar brengen, beetje gebrek aan zuurstof, hoofdpijnen en afbraak van weerstand doen wonderen met name hoe al die mondkapjes met vieze handen worden afgedaan, in jaszakken en tassen worden gepropt waar men in godsnaam mee bezig is. Maak niet uit ze komen er de komende winter al achter wat zij zichzelf met haar onderdanigheid hebben aangedaan. Geen medelijden mee.

  Like

 15. saddy zegt:

  In Duitsland is men nu bezig 30 jaar hereniging te bespreken, te vieren is er helaas niets. Dat Merkel Duitsland inmiddels in een DDR 2.0 verandert heeft is overduidelijk en gelukkig zijn er nog Duitsers die dit durven benoemen. Rutte wordt internationaal gezien als het schoothondje van Merkel en als ik zie dat we hier ook maar 1 kartelpartij hebben, door de staat gecontroleerde media, door de staat gecontroleerde benoemingen, door de staat gecontroleerde toegestane meningen, enz enz. dan komt bij mij de vraag boven: Heeft Rutte van Nederland ook een DDR 2.0 gemaakt?

  Geliked door 1 persoon

 16. Hovawart zegt:

  De ‘RotzooimaaraanClub’ van Rutte heeft de Pays-Bah bewust laten verzanden tot een bestuurlijke moloch waaraan velen geslachtofferd zijn, zowel de schoolgaande jeugd als de hulpbehoevende ouderen zijn zwaar de pineut, beide leeftijdsgroepen zijn de gebeten hond.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s