Aan Femke Halsema

(Door: Jan Dijkgraaf)

Mevrouw Halsema,

Het is niet omdat u gelogen heeft tegen de gemeenteraad van Amsterdam over wie de beslissing nam om niet in te grijpen bij de BLM-demonstratie op de Dam op 1 juni.

Het is niet omdat u na Ferd Grapperhaus ook de Hoofdofficier van Justitie probeerde mee te laten liegen over die beslissing. Het is niet omdat u in persberichten de pers en via de pers Nederland misleidde over de rol van het Openbaar Ministerie. Het is niet omdat u tegen de hele wereld heeft gelogen over het feit dat u verrast was door de hoge opkomst bij die demonstratie, terwijl u er een dag van tevoren zelf over appte met politie en Openbaar Ministerie. Het is niet omdat u ambtenaren liet proberen politierapportages aan te passen om uw verhaal kloppend te maken.

Dat is allemaal ‘normaal’ geworden in het bestuur van bananenmonarchie Nederland.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, gezond realisme, GroenLinks, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

13 reacties op Aan Femke Halsema

 1. Julia zegt:

  Ongelooflijk hoe ze ooit deze vrouw de functie burgemeester van Amsterdam in de schoot hebben geworpen. Als burgemeester kun je nimmer partijdig zijn door de linkse activiste uit te hangen bij een bepaalde groepering en hierbij aanwezig te zijn voorbeeld De Dam BLM demonstratie. De burgemeester heeft een voorbeeldfunctie. Dat geldt zowel intern naar het college, de raad en de ambtelijke organisatie als extern. Hij/zij zal zich terdege bewust moeten zijn van het (voorbeeld)effect dat uitgaat van zijn/haar optreden. Dat optreden vindt plaats in verschillende omstandigheden die verschillende aanpakken vereisen. Van belang daarbij is dat de burgemeester in die verschillende omstandigheden expliciet omgaat met het door hem/haar te hanteren waarden- en normenpatroon.Samenvattend: handelt eenduidig en transparant volgens algemeen geaccepteerde normen en waarden, draagt deze uit en spreekt anderen hierop aan. Volgens mij zijn dit nu niet bepaald de capaciteiten van Halsema. Kortom dit is mijns inziens een totaal verkeerde keuze geweest voor een stad als Amsterdam.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Wie bepaalt eigenlijk WIE. de ‘burgemeesters- functie’. mag. Invullen.? ‘ …….( heeft de huidige koning van NL. Willem. Alexander, daar over te beslissen?!) #. …….<~<~<~<~<~<~<

   Like

   • Julia zegt:

    fleckie Willem heeft niets meer te vertellen het is een monarchie die koste wat het kost staande moet worden gehouden maar totaal geen enkele toegevoegde waarde meer heeft maar toch flink wat miljoenen op de spaarpot van Willem en zijn vrouw en straks zijn dochter aan vult.

    Like

 2. vangie1206j zegt:

  Dat mens is gewoon een afspiegeling van Rutte 1 Rutte 2 en Rutte 3.
  Gluiperig achterbaks rechtspreken wat krom is enz.
  Dus Femke Rutte Halsema.

  Geliked door 3 people

 3. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/10/04/man-met-licht-getinte-huidskleur-berooft-steekt-meerdere-vrouwen-neer-in-lieve-stad-van-hoop/

  ‘Man met licht getinte huidskleur’ berooft, steekt meerdere vrouwen neer, in Lieve Stad van Hoop
  Die neergestoken vrouwen moeten maar zo denken: ‘Hoop is wel overal om ons heen aanwezig!’

  In de GroenLinks-hel Amsterdam (Noord) zijn zondagochtend meerdere vrouwen beroofd. Tenminste één van de vrouwen is daarbij neergestoken. De politie, voor zover die nog bestaat in Amsterdam, gaat er van uit dat het om één en dezelfde dader gaat.

  Helaas mag de politie in Amsterdam niet handhaven preventief fouilleren om nog meer neergestoken vrouwen te voorkomen, want in de lieve stad van hoop moet ‘de rechtstaat je vriend zijn’. Dat zal het neergestoken slachtoffer wel kunnen waarderen. Als het uw dochter is die werd neergestoken moet u maar denken dat u er ook heel veel hoop overal om u heen aanwezig voor terugkrijgt.

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Het is nog veel erger in Amsterdam en al zo lang als ik het me kan herinneren . De Amsterdamse politie is allereerst een VOC-boete machine van de staat. Verder is ze er alleen maar om grote bedrijven hun belangen te beschermen, 1 ingetrapt poortje bij de GVB en er staan 10 man politie daar maar o wee….als jij ze belt om een misdaad door te geven of iets ziet wat niet ok is, wordt er in rap tempo 500 ontmoedigingsvragen op je afgevuurd die als je ze zou kunnen beantwoorden, je meteen de kwalificatie van superspeurneus zou opleveren en alsof dat niet arbeidsbesparend genoeg zou zijn, wordt aan het eind van het vragenuurtje, wetend dat de misdaad zeer waarschijnlijk al gepleegd is en de daders verdwenen, je ook nog gesuggereerd of jij dat varkentje/ de oplossing niet even voor hen zou kunnen wassen/uitvoeren.Om van te kotsen.

   Like

 4. Bob zegt:

  Femke Onthalssema heeft haar eigen plan.
  Ze geeft de polisie opdracht bevel is bevel
  en de robots luisteren.
  Er is geen ruimte voor andere meningen,
  anders wordt je Onthalsmema.

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Lieve Stad van Overhoop.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. Bas zegt:

  Martin Bosma
  @Martinbosma_pvv

  Geen subsidie meer voor het Amsterdam Baroque Orchestra, want te veel blanken.
  Volkomen logisch. Ik leg het hier uit:
  MultiCulti staatskunst, diversiteit, afspiegeling, quota’s, we weten het …
  https://t.co/3ZjtzCiuTr?amp=1

  Like

 7. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/10/onthuld-sylvana-simons-bij1-speelt-met-burgemeester-femke-halsema-onder-een-hoedje/

  Onthuld: Sylvana Simons (BIJ1) speelt met burgemeester Femke Halsema onder één hoedje

  Het gaat in Amsterdam niet zo goed met het dualisme, het Nederlandse politieke systeem waarbij coalitie en oppositie elkaar zo scherp mogelijk proberen te houden. Dat blijkt uit een onthuld appgesprek van burgemeester Femke Halsema met raadslid Sylvana Simons. De twee complimenteren elkaar uitgebreid en noemen zich met zoveel woorden lotsgenoten.

  Een aardige bijvangst uit het grote WOB-onderzoek van De Telegraaf naar de gang van zaken rondom de corona-onveilige Dam-demonstratie van 1 juni: appgesprekjes die diverse raadsleden hebben gevoerd met burgemeester Femke Halsema. Eén van de onthulde gesprekken wordt gevoerd met BIJ1-coryfee Sylvana Simons

  https://cdn-04.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2020/10/EjTvYz9WAAEzXxY.jpg?x90889

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s