CITAAT Vladimir Poetin

“Als minderheden de voorkeur geven aan shariarecht, dan adviseren wij hen om naar die plaatsen te gaan waar dat staatswet is. Rusland heeft geen minderheden nodig. Minderheden hebben Rusland nodig, en we zullen hen geen speciale privileges toestaan of onze wetten proberen te veranderen om aan hun wensen te voeldoen. Hoe hard ze ook ´discriminatie´ schreeuwen.”

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", gezond realisme, Islam, Nationalisme, Patriottisme, Poetin, Rusland. Bookmark de permalink .

21 reacties op CITAAT Vladimir Poetin

 1. Peres Yehuda Tieleman Winter zegt:

  Natuurlijk helemaal.mee eens. Zo simpel is het. Duidelijk en helder.

  Geliked door 2 people

 2. Harry Willemse zegt:

  Zoals je ziet zijn er ook nog mensen die normaal kunnen nadenken. Nadeel is wel dat er in Nederland schijnbaar maar weinig zijn. Toen ik ongeveer 35 jaar geleden al zei dat wat er zich ontwikkelde niet meer was dan dat de buurman bij jou in huis zijn regels ging opleggen. Toen al waren er mensen die je aankeken op een manier of dat je hen een onzedelijk voorstel had gedaan. Faksist roepen was toen nog niet zo in zwang.

  Geliked door 2 people

  • Ziejewel zegt:

   Toen ik 16 jaar oud was (nu 73) zei mijn vader dat Nederland niet meer te regeren wordt. Over georganiseerd en betutteling. Hij vertrouwde toen al de VVD niet. Dit is nu al 57 jaar geleden. Kun je nagaan. Die ouwe had gelijk.

   Like

 3. vangie1206j zegt:

  Vladimir Poetin een MAN.
  Mark Rutte een ruggegraatloze karakterloze zak.

  Geliked door 3 people

 4. koddebeier zegt:

  Een leider met ballen, daar kunnen wat de minderheden betreft de Haagse watjes een voorbeeld aan nemen !!!!
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden en de lucht van verrotting begint hier in dit land zo langzamerhand ondragelijk te worden !!

  Geliked door 4 people

 5. fleckie zegt:

  Rusland heeft ook ‘enigszins ’ moeite met moslims,O.a. ( ‘ZWARTE. WEDUWEN’, die tijd geleden een ‘aanslag’ pleegden in een BIOSCOOP in Moskou, in de vorm van een bom -ontploffing.? ‘.# …….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 6. Harry zegt:

  Hee RUTTE !

  Er zijn ook regeringsleiders MET WÉL EEN NORMAAL VERSTAND !

  Gezien ?

  Like

 7. bobzelf zegt:

  ja, geinig he ,,,,,,

  HIJ HEEFT HET ZE EEN PAAR KEER DUIDELIJK GEMAAKT ……..

  DUS DE SCHOOL OVERVALLEN , DUS GIJZELAARS …..

  GEEN OVERLEG, … GEEN BAKKIE THEE IN DE MOSKEET …

  GEEN EISEN INWILLIGEN …..

  NAAR BINNEN , EN PROBEREN ZOVEEL MOGELIJK MENSEN DANWEL .. ,,KINDEREN TE REDDEN

  EN GEEN GIJZELAARS , DUS DOOD IN 6 HOURS !!

  NOU DAT BEGRIJPEN EN BEGREPEN ZE DUS GELIJK …….

  MEESTAL , WORDT OOK GELIJK DE FAMILIE VAN DE SCHURKEN UITGEMOORD

  ZO HEERLIJK RUSTIG, !!!!!!!! ze hebben er zelfs een liedje van gemaakt …

  het gajus aan volkeren in en om rusland is gigantisch

  DUS AUSRADIEREN , IN 6 HOURS

  en dtoen was er koffie

  whahahaha

  ome valery zaitchev super sniper

  Like

  • bobzelf zegt:

   ALS HET SCHIETEN BEGINT …

   IS kiev maidan 2.0 pas echt begonnen

   dit heb ik in Kiev 8 weken gezien

   ADOLFA EN DE EU ZULLEN VOOR DE SCHUTTERS ZORGEN ..

   EN UITEINDELIJK , GRIJPT OOM VLADIMIR NU WEL IN

   EN DAN ??

   NOU THE ORIGINAL “”” PUTIN DID IT “” KREET .

   DE GENIALE DOMMIGHEID, 27 TOTAAL VERNIETIGDE EU LANDEN

   DUS DAN GA JE . JEZELF GEWOON MET BELARUS BEMOEIIEN

   WAT EEN ARMOE

   WHAAHAHAHAHAHA

   DE DEKSEL ZAL DIT KEER HARD OP JE DOMME HOOFDEN TERECHT KOMEN

   OOM BOBZELLUF

   Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Discriminatie is een uitvinding van linkse politiek om daders en slachtoffer te scheppen zodat hun politiek tot in lengte van dagen een issue heeft.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Wijze woorden.

  Like

 10. Julia zegt:

  Een geweldige daadkrachtige president. Nee wat doet watje en slapjanus Rutte die subsidieert de minderheden, geeft voorkeursbehandeling v.w.b. woningtoewijzing, flinke bijdrage aan inrichting van woningen, rijkelijke levenslange uitkeringen en maakt tenminste tijd vrij om debatten te voeren over het woord discriminatie en vindt het prima om gehoor te geven aan de wens onze tradities, geschiedenis en cultuur omver te werpen uiteraard met vele idioten die deze idioterie aanhangen en zeer zeker weer op dit wanbeleid zullen stemmen en hun kindertjes een leuk kinderfeest niet meer gunnen omdat zwarte piet discriminatie is. Te walgelijk voor woorden het is niet blijkbaar discriminerend als een nieuwe terreurorganisatie Nation of Islam roept alle blank Nederland uit te roeien, het is niet discriminerend als haatzaaiers zoals Akwasi openlijk haat en geweld uitroepen, het is niet discriminerend om een haatzaaier een zwarte omroep te laten oprichten. Kortom het woord discriminatie wil ik niet meer horen en heb het dan ook uit mijn woordenboek geschrapt. Respect voor leiders als Poetin, Trump en Viktor Orbán daar kunnen onze volksverlakkers en landverraders binnen de Haagse Maffia nog heel veel van leren. Nederland zou gebaat zijn met dergelijke daadkrachtige leiders die lef hebben en eigen volk en land in hoog vaandel hebben staan en niet zoals hier van Nederland een grote open rioolput hebben gecreëerd en eigen volk uitbuiten om dit wanbeleid te bekostigen maar wel eigen volk in de kou zet.

  Like

 11. BigLJohn zegt:

  Poetin mag dan een dictator heten, hij doet het wel aanzienlijk beter dan Rutte. Die geeft NIETS om Nederland en de Nederlanders, dit in tegenstelling met Poetin. In Rusland geen toestanden zoals hier. Daar geldt het motto; eigen volk eerst en geen gesodemieter van (opstandige) minderheidsgroepen.

  Like

  • bobzelf zegt:

   YIPPO EN AL JAARTJE OF 30 , WAT EEN KANJER

   LEVEN EN STERVEN VOOR JE VOLK

   OME BOBZELLUF

   Like

  • Julia zegt:

   BigLJohn Men mag zich wel arrogant voor doen en Poetin als dictator weg zetten. Eigenlijk moet men zich schamen de Haagse Maffia zit vol met dictators zoals Rutte, De Jonge, Grapperhaus en noem de rest van deze club maar op. Het zijn niet alleen dictators erger nog het zijn misdadigers tegen de menselijkheid. Dus laten we a.u.b. hier het woord dictator maar achterwege laten. Ik heb nu al meer dan genoeg van de onrechtmatige spoedwet, de algehele controle, sociale ontwrichting en nog zo een maatregel afschalen van reguliere gezondheidszorg maar wel verhoging volgend jaar en het verder uitkleden van het basispakket (dus behandeling moet alleen nog effectief zijn anders kunt u gaan en krijgt u geen cent vergoed). Dus ik zou nu echt mijn mond maar eens gaan houden over Poetin, Trump en overige daadkrachtige leiders. Nog een paar idiote maatregelen dan staat Nederland met zijn dictatuur gelijk aan Noord Korea!!! Democratie hier is inmiddels al vermoord. Ook de Haagse Maffia duldt geen enkele tegenstand en heeft dit strafbaar gesteld door hoge boetes en nog even zal ook Internet aan banden worden gelegd. Ongekend en ongehoord voor een land dat sinds WOII een democratie was en nu is vermoord.

   Like

 12. LUCIA zegt:

  Al jarenlang zit er in den Haag alleen maar pedogajes, illuminatiepikkies en kutten, we werden de EU ingeluisd.
  Daar mogen we ons koningshuis voor bedanken, die een grote rol heeft gespeeld in de opzet hiervan en de slippendragers en marionetten in diverse K-binetten, die braaf en voor flink wat poen hun land verraden hebben en dat nog steeds doen.
  Helaas een te groot deel van het Nederlandse volk is ziende blind en horend doof.

  Like

 13. Cathja zegt:

  Zeer wijze woorden van deze man. Hij heeft volkomen gelijk. Dachten ze in ons land er maar net zo over…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s