Globalistische rotzakken!

De globalisten zullen elk vrij land met mensen blijven overstromen, totdat elk land in elkaar stort. Het gebeurt niet per ongeluk.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Globalistische rotzakken!

 1. Julia zegt:

  We hadden allang met die globalistische rotzakken keihard moeten afrekenen en hebben het als volk te ver laten komen door alles maar als zoete koek te slikken terwijl globalisering ook zorgt dat arme mensen armer worden, terwijl rijke mensen dan weer snel rijker worden en grote bedrijven nog groter worden en kleine bedrijfjes haast niet meer kunnen overleven. Dit is o.a. ook de huidige stand van zaken in ons land. Globalisme maakt meer kapot dan ons lief is en is alleen heilzaam voor de multinationals en rijken. Kortom we hebben hier samen aan meegewerkt.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Julia. Wij spreken over globalistische rotzakken alsof ze mensen zijn, maar dat zijn ze echter niet. Zij hebben hun menselijke eigenschappen verloren met iedere X 100 miljoen dollar die hun bankrekening rijker werd, en veranderden in monsters. Monsters zijn slechtheid in de meest pure vorm. Als zodanig, is iedere vorm van medeleven, dat hen geen geld levert totaal afwijkend. Als intelligente wezens weten ze dat ze hun macht kunnen vergroten door invloedrijke politici, media en intellectuelen om te kopen. Daarom is het hen gelukt als een kankergezwel onze samenleving kapot te maken. Hun einddoel is de hele wereld in hun macht te krijgen, en vrije mensen tot (loon)slaven te knechten. Toch hebben hun snode plannen in Europa (tot nu toe) niet voor 100% succes geboekt. Niet helemaal. Het proces van maatschappelijke overname gaat ze te langzaam. Daarvoor hebben ze de EU opgericht als een centrale machtsblok, en de Kalergi-Plan in het leven geroepen. Succes zal uitsluitend komen als Europa wordt van haar oorspronkelijke bevolking ontvolkt en vervangen door donkere hybriden zonder duidelijke etniciteit, zonder culturele band met wat dan ook, en zonder traditie. Zulke mensen zouden perfect zijn als slaven die een dictatoriale regime dienen.

   Like

 2. Het beroerde is dat die globalistische mafketels niet willen weten dat ze als kanonnenvoer en darrenzwermen misbruikt worden door hun eigenaren, Het Geroofde Kapitaal, waar hun bedenkers op papier altijd te hoop tegen liepen…

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Sleep dat tuig voor een volkstribunaal !

  Like

 4. Bas zegt:

  Ondertussen, de ottomaanse gek
  https://www.breitbart.com/middle-east/2020/10/04/turkeys-erdogan-tells-the-world-jerusalem-is-our-city/

  Ottomaanse Rijk Redux: Turkije’s Erdogan vertelt de wereld ‘Jeruzalem is van ons’

  De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan heeft de wereld gewaarschuwd dat Jeruzalem ‘toebehoort’ aan Turkije, waarbij hij teruggrijpt op de controle van het Ottomaanse rijk over de stad gedurende honderden jaren tot het werd uitgeworpen in 1917.

  Erdogan maakte donderdag zijn publieke claim toen hij de Turkse wetgevers toesprak tijdens een belangrijke beleidsrede in Ankara. Hij zei:

  In deze stad die we tijdens de Eerste Wereldoorlog in tranen hebben moeten verlaten, zijn nog sporen van het Ottomaanse verzet te vinden. Jeruzalem is dus onze stad, een stad van ons af. Onze eerste qibla [richting van gebed in de islam] al-Aqsa en de Rotskoepel in Jeruzalem zijn de symbolische moskeeën van ons geloof. Bovendien herbergt deze stad de heilige plaatsen van het christendom en het jodendom.

  Zoals de Times of Israel meldde, regeerde het Ottomaanse Rijk Jeruzalem van 1516 tot 1917. Het moderne Turkije, zijn opvolgerstaat, heeft lange tijd beweerd dat het verbonden is met de heilige stad, waarbij het Israël regelmatig veroordeelt wegens vermeende pogingen om het te ‘judaïseren’ en de Amerikaanse regering in december Erkenning in 2017 als de hoofdstad van Israël.

  De aanspraak van Turkije op eigendom en een islamitisch eigendomsbelang in de stad tart duizenden jaren van geaccepteerde wijsheid die bevestigt dat enkele van de heiligste plaatsen van het jodendom zich op de Westelijke Jordaanoever en in het oosten van Jeruzalem bevinden.

  Deze omvatten de Tempelberg en de Westelijke Muur in Jeruzalem; het graf van de patriarchen en matriarchen in Hebron; en het graf van Jozef in Nabloes.

  Like

 5. LUCIA zegt:

  Die psychopathische globalisten maken landen kapot, zodat zij en hun vriendjes alles goedkoop op kunnen kopen, bovendien verdient het tuig ook nog dik aan de massa-immigratie walgelijke mensen… een kogel is nog te goed voor ze .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s