VIDEO Arnold Karskens: Het gevaar Frans Timmermans & EU-asielpact

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, dictatuur, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, liberalen, Links fascisme, Linkse christenen, machtswellust, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO Arnold Karskens: Het gevaar Frans Timmermans & EU-asielpact

 1. koddebeier zegt:

  Rutte tekent natuurlijk bij het kruisje !

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   ‘WETENSCHAP’ …..Nw.isr.weekblad8. 12.2019, … Israëli’s. vinden
   den een oplossing voorCO2- probleem”.
   ‘Onderzoekers van het. WEIZMANN Instituut voor Wetenschap in het Israelisch Rehovothebben een bijzondere ontdekking gedaan. Ze hebben een genetisch gemanipuleerde bacterie weten te maken die leeft van het ‘opeten’ van KOOLSTOFDIOXIDE. Voorheen leefde de toen nog niet gemanipuleerde micro dop suiker.
   De nieuwe eencellige zou kunnen helpen bij het zo schoon mogelijk produceren van koolstof voor biobrandstoffen. Daarbij kan de uitvinding helpen om overtollige CO2 , uit de atmosfeer te verwijderen, waardoor het opwarmen van de aarde tegengegaan kan worden. Het onderzoek naar de behulpzame bacterie duurde ruim 10 jaar. De wetenschappers moesten het micro- organisme als het ware leren om te stoppen met het eten van suiker en over te stappen naar koolstofdioxide. Hiervoor werden de bacterie op een streng dieet met genoeg suiker om te overleven gezet., maar hadden zij wel constant die dioxide binnen ‘handbereik’ om te kunnen ‘eten’. De wetenschappers gaan nu verder met het onderzoek om te kijken waar en hoe de nieuwe techniek toegepast kan worden. ###. …….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 2. Marijke zegt:

  Die asielzoekers moeten hier komen vanwege de vergrijzing. Helaas zijn er veel banen verloren gegaan door corona. Wij kunnen niet nog meer mondjes om te voeden erbij hebben. Dus weg blijven!

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Frans Timmermans de volgevreten hypocriet van de EU zal ons nu o.a. vertellen dat wij minder vlees moeten eten en nog meer dictatuur op te leggen na jaren lang het beste stukje vlees en de nodige alcoholische dranken op kosten van de belastingbetaler heeft genuttigd. Als ik deze man alleen al zie ga ik al spontaan over mijn nek. Deze dictator had al lang uit zijn Europese gouden zetel moeten worden getrapt omdat deze hypocriet geen knip voor zijn neus waard is. Die doorgeslagen machtswellusteling heeft al miljarden weggegooid aan zijn klimaathysterie en eist nog honderden miljarden voor o.a. windmolens die over 20 jaar als stukken schroot kunnen worden beschouwd en een 17 jarig meisje Greta Thunberg ingezet om zijn ideaal te verkopen en vooral de massa hiermee op te hitsen. Dit doet mij toch wel erg denken aan de Hitlerjugend dit begon o.a. bij de padvinderij.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Timmer Frans maar in mekaar…. dat wordt nooit nooit mans, zo even spelen met de man zijn woorden, als echte woordkunstenaar. Timmerfrans is mooi het zadel ingeholpen door niet alleen die schele oetlul van de Partij volksverraders dienen Anderen( PvdA) en Vereniging Voor Duitenrovers(VVD) en het CDA een partij die zo hemeltergend lamlendig geworden is, dat je zelfs als woordkunstenaar hier niets van kunt breien.
   Reken maar dat als de laatste cent hier gestolen is en we verdronken zijn in hordes moordlustige afrikaanse moslims, dat al dit roverstuig een behaaglijk plekje vindt in de luwte van het ware grote rovershol en wij als volk van wegkijkers en non-doeners, het voor het nakijken hebben.

   Like

  • karton zegt:

   @ Julia.
   Deze man is dól op kleine/jonge meisjes , i.c. Greta T.
   Fransje Timmermans is trouwens niet de enige “leidinggevende” die daarmede is behept.

   Like

 4. BigLJohn zegt:

  Frans Timmermans zou geen probleem zijn, ware het niet dat regeringsleiders zijn bevelen opvolgen en ons leven daarmee kapot maken. Het communisme wat zo in het Oostblok heeft huisgehouden word zonder nadenken uitgerold in het Westen en de rest van de wereld. Men heeft er een schuilnaam voor verzonnen; The New World Order. Zelfs de Paus speelt hierin mee.
  Dit gaat de geschiedenisboekjes in als (als het er in vermeld gaat worden) de grootste catastrofe en vergissing der mensheid.

  Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/10/05/wat-een-wonder-minderjarige-asielzoekers-blijken-talloze-keren-helemaal-niet-minderjarig/

  Wat een wonder! Minderjarige asielzoekers blijken talloze keren helemaal niet minderjarig

  Volwassen kerels doen zich voor als kinderen – GroenLinks en D66 geloven hen op hun zielige woord

  Minderjarige asielzoekers, wie kent ze niet? Het zijn de asielzoekers die bijvoorbeeld aanslagen plegen bij Charlie Hebdo en Europa zijn binnengekomen als ”’minderjarige”’ terwijl het gewoon men of fighting age zijn. Hier, bewijs.

  Ook in andere gevallen zag de voormalig COA-medewerker dat het niet in de haak was: „Wij hadden een Marokkaanse jongen die vertelde zestien en tweeling te zijn, terwijl zijn broer – die een paar weken eerder in Nederland was aangekomen – had gezegd 22 te zijn”, vertelt hij. „Voor de instanties was de kous af toen hij vertelde dat hij zich tweeling voelde.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s