IND ontdekt fraude met asielzoekers

Vlag van Oeganda.

(Door: Martin Kuiper)

Honderden asielzoekers uit Oeganda kregen een verblijfsstatus, omdat ze aangaven homoseksueel te zijn en daarom gevaar liepen.

Honderden asielzoekers uit Oeganda kregen de afgelopen jaren onterecht verblijfspapieren verstrekt. Het merendeel lijkt niet meer te kunnen worden ingetrokken. Dit staat in interne stukken van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), ingezien door NRC.

De asielzoekers veinsden homoseksualiteit volgens de IND, en kregen op die grond verblijfspapieren. Homoseksualiteit is verboden in Oeganda; op het praktiseren staat een levenslange celstraf. Oegandezen hebben in Nederland een aanzienlijke kans op inwilliging van hun asielverzoek. De afgelopen twee jaar was Nederland binnen Europa favoriet onder Oegandese asielzoekers. Ruim vierhonderd Oegandezen vroegen asiel aan.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

30 reacties op IND ontdekt fraude met asielzoekers

 1. Harry Willemse zegt:

  Iedereen en zijn moeder kon dit zien aankomen. Nu heeft inspecteur augurk dit ontdekt (had even tijd nodig) en is iedereen weer eens geschokt. Dit is geen naïviteit maar kwaadaardige opzet. Kunnen wij nu niet eens een keer de verantwoordelijke ter verantwoording roepen. Ik bedoel dus niet een foeigesprek maar consequenties in de vorm van bijvoorbeeld de rest van je leven betalen voor b.v. vijf van die opvreters die nooit een bijdrage aan de Nederlandse samenleving zullen leveren.

  Like

 2. Frits zegt:

  Nl is een tof land. Behalve voor NLers

  Like

 3. Claudia Millenaar zegt:

  Hoezo kan het merendeel niet meer worden ingetrokken? Hier is toch fraude gepleegd of niet soms? Dan lijkt het mij wel zo eerlijk dat deze mensen toch plaats moeten maken voor hen die wel een echte vluchtelingstatus hebben! Oeganda is gewoon veilig voor deze mensen, dus kunnen ze ook gewoon terug! Het is godgeklaagd wat hier intussen allemaal op de Nederlandse belastingbetaler’s zakken teert! Genoeg is genoeg eruit met fraudeurs en criminelen!

  Like

 4. Peter zegt:

  Hr Demmink,ga ze even inwijden ,of zijn ze al te oud??

  Geliked door 1 persoon

 5. vangie1206j zegt:

  Wat een ongelooflijke corrupte bende het COA.
  Mede tot stand gebracht door de nog grotere corrupte NL. overheden.
  En de belasting betaler kan blijven bloeden voor dit wanbeleid tot er geen druppel meer in hun lichaam zit.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  ER UIT !!!!!

  Like

 7. Johan zegt:

  Trap die flikkers eruit !
  Ze moeten maar orde op zaken stellen in hun eigen land. Als ze daar van die bedenkelijke islamitische wetten hebben, dan moeten ze het zelf maar uitzoeken.
  Maar het is te bezopen voor woorden, dat wij dat soort lui (islamieten) met bosjes tegelijk hiernaar toe halen. En als ze dan niet meteen binnen kunnen komen, zijn het opeens allemaal mietjes geworden, want die zijn immers zielig.
  Trouwens, wat heeft een Oegandees nou eigenlijk in Nederland te zoeken ?

  Like

 8. Yvonne zegt:

  Hoe werken ze daar in hemelsnaam? Als Nederlandse krijg je al problemen als er € 2,00 op je rekening is gestort vuile pennelikkers
  Eerst verblijfsvergunningen uitdelen en erna tot de conclusie komen dat ze de boel belazeren, Goh wie had dat nou gedacht ,weg wezen komen er paar huizen voor Nederlanders vrij
  O nee ze kunnen die verblijfsvergunningen niet intrekken !! Alles kan als je maar wilt

  Geliked door 1 persoon

 9. Joannes den Hollander zegt:

  @ Sinds 2018 worden Oegandese lhbti-zaken door ervaren IND’ers gedaan, die extra alert zijn op mogelijke fraude. @

  Hoe ervaren moet je zijn? Na het beëindigen van de koude oorlog begin jaren negentig werd mijn functie na dertig jaar bij Defensie gewerkt te hebben, opgeheven. Op grond van de secundaire voorwaarden overheidspersoneel ben je dan binnen alle overheden voorkeurs kandidaat. Helaas werkte dat in de praktijk niet zo. Na mijn sollicitatie bij de ID werd ik dan ook afgewezen omdat de voorkeur uitging naar niet Westerse allochtonen. Dat was namelijk bij wet zo geregeld. Als autochtone man met dertig jaar ervaring maakte je dan ook geen schijn van kans. Ik vind het nog steeds jammer want die functie was mij op mijn buik geschreven. Niet een zou er Nederland ingekomen zijn. Iedereen ging dan nog dezelfde dag retour omdat ik als raszuivere Ariër geen genetisch afval in onze Boreale genenpoel wens.

  Like

  • karton zegt:

   @ Joannes den Hollander.
   Juist om de reden die u zelf noemt werd u niet benoemd op de door u gewenste plaats.
   Bij de gehele “overheid” gaat het op deze manier; momenteel worden de “foute” mensen er bij de selectie al uitgehaald én afgewezen , alléén links-denkenden zijn van harte welkom.

   Like

 10. Eppo zegt:

  Dit Land is naar de kalote , wie hier nog in geloofd in dit Bestuur ,wat een zooitje heeft die PvdA en VVD en nog wat van die meuk uit t Haagje er van dit Land gemaakt.
  Stem Ze Weg op Woensdag 17 Maart 2021 en kies PVV of FvD .

  Like

 11. Toen de minderjarigen zielig werden,
  werden ze allemaal minderjarig
  Toen de christenen zielig werden,
  werden ze allemaal christen
  Toen de homo’s zielig werden,
  werden ze allemaal homo
  Toen de kindbruidjes zielig werden,
  werden ze allemaal kindbruidje
  Toen ze allemaal moesten werken
  kregen ze het allemaal in de rug..
  (Vrij naar Martin Niemöller)

  Like

 12. Heniusz zegt:

  Te krankzinnig om los te lopen. Letterlijk over alles wordt gelogen door die parasieten en als het dan uitkomt kan er niets meer aan gedaan worden. Wat een lachwekkende nonsens, natuurlijk kan er wat aan gedaan worden, waar een wil is… Intrekken die ten onrechte afgegeven verblijfsvergunningen. Maak daarnaast ook eens een serieuze start met een leeftijdscontrole! Leugenaars kunnen per kerende vlucht vetrekken, niet welkom!

  Like

 13. Harry zegt:

  Van een medewerkster van de IND vernomen REEDS DERTIG JAAR GELEDEN , dat al die lui liegen dat het gedrukt staat !
  Iedere keer WEER !
  Als ze dat melden wordt dat weggewuifd door haar superieuren ; ” niet mee bemoeien , niet jouw verantwoordelijkheid “!
  Ze weten het dus al een eeuwigheid en we snappen steeds beter welke groep idioten daar achter zit .

  Waarom ze het nu ineens melden ?
  Ik denk dat het net zoiets is als bij een serie inbreker of serie moordenaar .
  Als ze er helemaal niet meer onderuit kunnen , geven ze EEN FEITJE TOE , in de hoop dat de boel dan luwt en weg-ebt en ze er met een lichte straf vanaf komen .

  Goede reden om die bende eens uitgebreid door te lichten !
  Ooit had ik een heleboel vertrouwen in de overheid .
  Ze sneden de koek recht !
  Maar dat is verdomd lang geleden .
  Tegenwoordig word je door welhaast ALLE overheidsinstanties belogen , bedonderd , bestolen en met een kluitje het riet in gestuurd .
  Onvoorstelbaar hoe lang je dat gedrag vol kunt houden !

  STEM PVV , mensen .
  En uitmesten die ambtelijke bende !

  Like

 14. IK WIL MIJN AFGEJATTE CENTEN TERUG, VIES VUIL JATTUIG OP 2513 AA DEN HAAG!! DE ALLERGROOTSTE CRIMINELEN VAN DIT LAND HUIZEN OP 2513 AA DEN HAAG!! NOG NIET GENOEG GEJAT? VIES VUIG CRIMINEEL TUIG!! HET ZIT ER GEWOON INGEBAKKEN; HUIZEN VAN TERUGGEKEERDE JODEN VERBEURT VERKLAREN EN NOG ACHTERSTALLIGE BELASTING OPEISEN!! WAT EEN ******** T U I G *******!!

  Like

 15. klaas zegt:

  Like

 16. klippie zegt:

  Daar zijn ze al jaren mee bezig, komt de IND er nu pas achter

  Geliked door 1 persoon

 17. Blaffertje zegt:

  Bel de krant!
  Bel de krant!
  IND ontdekt fraude met asielzoekers.

  Wisten wij al lang, stelletje lamlullen,

  Geliked door 1 persoon

 18. Jean zegt:

  Onze identiteit, nationaliteit, veiligheid en leefbaarheid staan samen op de 1ste plaats en om dat te beschermen moeten de grenzen gesloten worden zodat niets meer uit Afrika én midden oosten nog binnengeraakt en dadelijk starten met de afvoer van alle illegalen, strafbladhouders en leeglopers resp. geweldplegers.
  Dat goed uitvoeren zal West Europa heel snel op plaats 1 plaatsen op gebied van leefbaarheid én veiligheid.
  Stem PVV (NL), VB (B), AfD (D), enz. dan komt dat snel oké.
  Ik kijk nooit naar sport op TV maar als ik ermee geconfronteerd word via het nieuws en het gaat over voetbal dan krijg ik zo de indruk of we in Afrika zitten??? Dat er sommige landgenoten graag voetbal spelen of er naar kijken, ieder zijn dada maar het is niet de mijne.

  Like

 19. oudmarinier zegt:

  Goh…je verwacht het niet he ?? En daarom zouden deze gasten er NIET uitgezet kunnen worden ?? Vanwege hun verblijfsstatus ? Voor zover mij bekend …wanneer iemand een verblijsvergunning krijgt op basis van opzettelijke VALSE cq verkeerde verstrekking van informatie , het betreffende “verblijfs-papiertje” ONWETTIG wordt . En derhalve kan men deze mensen dus ZONDER pardon , terug sturen zonder problemen.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Oudmarinier ; Vroeger… voordat dat tering EUzootje aan de macht was en links -fascistisch globalisme alles verkankerde, zie gezwellen op poten als Gates en Soros en die lamlul van de VN, smeten ze je het land uit als je gelogen had en terecht ook vind ik . Nu moet die oude VVDKnol met iedereen pepermunt thee gaan drinken met baklava….. en het resultaat o,o.

   Like

 20. koddebeier zegt:

  IND ontdekt fraude met asielzoekers………..daar hebben we verdomt lang overgedaan….iedereen wist het al !!!

  Geliked door 2 people

 21. koddebeier zegt:

  we m/z ze !!

  Like

 22. Julia zegt:

  Wat faalt er nu niet in Nederland het blijkt dat welke instantie dan ook de kwaliteit en intelligentie van de werkenden bij dit soort instanties en overheid niet van een hoog niveau is. Dat heb je als je alleen kruiwagens gevuld met vriendjes van de mooiste baantjes voorziet. Zogenoemd hoog opgeleid nou dat is dan ook blijkbaar niet alles en geeft weer wat het niveau van het onderwijs in Nederland voorstelt. Falen bij Belastingdienst, falen bij Justitie, falen in de politiek en noem al die ministeries en instanties maar op. Ze moeten zich kapot schamen om voor die valse zwarte homo’s weer een flinke greep uit de belastingpot hebben gehaald maar ondertussen de belastingbetalers het vel over de neus trekken en belonen met o.a. afgeschaalde reguliere gezondheidszorg. Al die import moet uiteindelijk ook gratis kunnen profiteren van onze gezondheidszorg. Jan de Hollander trekt hier weer wel zijn broekriem voor aan. Wat zijn we toch een dom en onderdanig volk maar worden flink afgestraft door falend beleid en onze domme massale onderdanigheid. Het spreekwoord luidt dan ook niet voor niets eigen schuld dikke bult. We hebben het massaal verdiend en hier is de rekening maar is het helaas nog niet fatale eind afrekening die volgt binnen kort. Hoe vult u dit zelf maar in.

  Geliked door 1 persoon

 23. karton zegt:

  Om te controleren of zo’n zwarte Oegandees inderdaad homo is, zou je ‘m een paar dagen kunnen opsluiten en één kamertje, samen met Robbedoesje Jetten.
  Komt Jetten er daarna , totaal uitgewoond , uit, dan zou de Oegandees gelijk kunnen hebben, échter…………om elke vorm van bedrog te blokkeren : tóch het land uit met die vent, terug naar Oeganda en neem meteen die Jetten maar mee.

  Geliked door 1 persoon

 24. Marc zegt:

  Doe de lakmoesproef: stuur ze door de Bijlmer met een bordje met de tekst: Oegandese Refugee!

  Like

 25. Cursusje ‘Homo worden’ en 10.000en euries toekrijgen!!!!!!!!!!!!!!! Dat kan alleen maar als je het met ‘HET MINSTE-VAN-HET-MINSTE’ te maken krijgt als NEP-VLUCHTELING, de RUTTE en Opoe AnkieZOOI op 2513 AA Den Haag!! Wat een stel CRIMINELEN zijn het!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/honderden-oegandezen-zijn-na-cursus-homo-en-krijgen-dus-vergunning/ar-BB19HRTo?ocid=mailsignout

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s