Lang leve anarchie!

(Door: “bozeoudeman”)

Ik woon in een buurt waar naast kleine eengezinswoningen ook grote huizen staan met grote tuinen en waar naast normale mensen ook mensen wonen die vinden dat zij in hun huis en in hun tuin mogen doen wat zij willen. Dit ongeacht de tijd van de dag, of liever gezegd de nacht, dat zij dat wensen te doen.

Vrijwel iedere zomer leidt dit tot in bijna ieder weekend een feest in de tuin dat tot de kleine uurtjes in de ochtend doorgaat. Dat mogen zij, want, zoals gesteld, zij mogen in hun tuin doen wat zij willen. Zoiets heet in hun ogen vrijheid en democratie. Dat anderen veel last van hun uitleg van vrijheid en democratie ondervinden, is die anderen hun probleem. Doei!

Dat ooit de dag komt dat een ander, of wellicht zelfs wel een groep anderen, het recht in eigen hand neemt, het zat is om bijna iedere zomer met geluidsterreur van een luidruchtige buur te worden geconfronteerd die hen weer hun slaap en rust, waar ook zij recht op hebben, ontneemt, lijkt mij op termijn onvermijdelijk.

Die ene feestvierende buur vindt het recht te hebben luidruchtig te zijn, anderen hebben het recht hun rust, slaap, gezondheid en leven te verdedigen. Geluidsoverlast is een vorm van geweld, zoals de Amerikanen wel met keiharde rockmuziek als wapen ooit in Panama hebben bewezen.

De anarchie van de een leidt op termijn tot contra anarchie van een ander. Iets dat heel begrijpelijk is, maar te moeilijk om te vatten voor degenen die profijt en plezier hebben en beleven aan deze vorm van dictatuur. Dat een woedende buur ooit de tuin in stormt en het huis van de feestvierder in de fik steekt, is een absolute mogelijkheid.

Juist om dat soort zaken te voorkomen, hadden wij ooit in dit land, voordat er linkse idioten en D66-rechters verschenen, een redelijk werkend systeem om zoveel mogelijk anarchie van personen of groepen tegen te gaan. Dat systeem werkt allang niet meer, sinds progressiviteit en politiek correct zijn als een kanker de maatschappij heeft aangevallen, uitgeput en al bijna totaal verwoest.

‘Een keertje maar’, brulde ooit de beginnende feestvierder toen deze begon met zijn wekelijkse disco en, na te hebben gezien geen tegenstand te ondervinden, riep hij ‘een keertje maar’ het weekend daarna opnieuw. En zo roepen dwazen en idioten die geen verstand bezitten, maar met emoties denken over ‘vluchtelingen ‘die hun eigen onderkomen in de  fik staken ‘we gaan ze halen!’ en vinden het recht hiertoe te hebben, omdat zij simpel van geest zijn.

Waar de gehaalde ‘vluchtelingen’ moeten verblijven in een land met nu al tienduizenden woningen tekort; wie voor hen geldelijk moet zorgen in coronaland met een snel toenemende werkloosheid en dus toenemende druk op de sociale voorzieningen, om slechts twee consequenties van hun leeghoofdigheid en anarchistisch gedrag te noemen, zijn net als bij de feestvierder niet hun problemen, maar de problemen van de anderen. Zo werkt het politiek correct zijn; zij het plezier, anderen de stront: Dank u, anarchistische terroristen!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", anarchisme. Bookmark de permalink .

32 reacties op Lang leve anarchie!

 1. Frits zegt:

  Triest maar waar. Volksvertegenwoordigers: voor welk volk dan wel?

  Like

 2. Lord of Hosts zegt:

  Nu valt u door de mand Boze…
  ‘’bozeoudeman” = Tijl Uijlenspiegel

  Like

  • bozeoudeman zegt:

   Hoezo?

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Helaas ik moet u teleurstellen, de artikelen die ik geschreven heb waren allemaal onder de naam Tijl Uylenspiegel.
   Geschreven voor “De Vrije Chroniquers” en later voor “Fenixx”, er zijn enkele keren artikelen van mijn hand doorgeplaatst op E.J.Bron.

   Like

 3. Wat deze lieden doen met dat Wij gaan ze Halen is een stel randdebielen uit en ver buitenland oppikken om ze vervolgens bij de buren over het hek de tuin in te gooien zodat de buren er vervolgens voor de rest van hun leven voor mogen zorgen. Zelf hebben ze daar geen tijd en geld voor want ze offeren zich op door nog meer gajes op te pikken en bij de andere buren of desnoods in andere landen op de stoep te gooien.
  Vroeger, in een echt land, werden ze opgeknoopt langs de A73, aan beide kanten, wegens hoogverraad en het jatten van de eigendommen, de levensvreugd en de maagdelijkheid van de dochters van de buren. Nou ja, dat laatste is wat kort door de bocht omdat ’t lang niet zeker was dat die dochters nog maagd waren, maar verkracht werden ze wél.

  Geliked door 1 persoon

 4. F1802 zegt:

  Prachtig verwoord dit!

  Like

 5. vangie1206j zegt:

  Het is maar goed dat ik de buur niet ben van die asociale varkens.
  Ik ging eerst een aantal keren vragen denk ook aan mij ik wil graag s,nachts slapen en is zo niet mogelijk.
  Mocht dat geen effect hebben stap ik naar de Politie en leg hun de situatie uit met het verzoek deze vorm van terreur te laten stoppen.
  Wanneer dat ook niet geholpen heeft stap ik wederom naar politie dat ik compleet gek wordt van deze terreur.
  Als dat wederom geen effect heeft dan ga ik inderdaad het recht in eigen hand nemen ze vragen er om want ik heb genoeg aan de bel getrokken vriendelijk verzocht enz..
  Ik ga dan totaal door het lint en de gevolgen zullen enorm zijn voor die aso,s.
  Voor mij waarschijnlijk ook door dat linkse justitie apparaat maar die consequenties neem Ik voor lief.
  Maar deze buurtjes zullen mijn wraak nog lang heel lang heugen.
  Ik ben al oud en zij waarschijnlijk jong dat bedoel ik maar.

  Like

  • g van dijk zegt:

   goh dat heb ik ook overlast! en wel van een warmtepomp van de buren ben al een jaar bezig om er van af te komen maar er is geen regelgeving zeggen ze bij de gemeente
   en dat is serieus overlast een warmtepomp weet iemand raad want ik wordt er gek van

   Like

   • Cathja zegt:

    @g van dijk

    Een warmtepomp, of een buiten-unit van een airco zijn gebonden aan het aantal decibellen wat is toegestaan, gemeten tot de erfgrens. Het aantal decibellen kunt u laten meten. Overschrijdt deze de geluidsnorm, dan zullen ze een geluidsdichte ‘kast’ om de pomp heen moeten bouwen, want overlast is niet toegestaan.
    Er is dus echt wel regelgeving, maar sommige gemeenten hebben door personeelstekort te weinig mensen om dat soort zaken uit te zoeken.
    Ik zou zeggen: vraag om een meting, en vraag om duidelijkheid. U mag geen overlast hebben van andermans installaties.

    Geliked door 1 persoon

 6. Blaffertje zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5155708/we-gaan-ze-halen-weer-aan-het-falen/

  “UPDATE: Grote mond is natuurlijk weer niet meer dan een grote mond. Binnen paar minuten moet men beslissen: met het schaamrood op de kaken terug naar Rotterdam voor de zoveelste mislukking, of de Griekse politie komt ze halen.
  UPDATE: Rikko de Relikneus en z’n makkers, bekend van de slogan ‘we gaan niet van boord voor we in Lesbos zijn’, glijden in Athene natuurlijk meteen van boord. Eén journalist keert terug naar Rotterdam; hij/zij heeft wél werk.
  UPDATE: Paspoorten afgepakt. “we hebben nog steeds niets gehoord waarom de permissie om naar lesbos te vliegen is ingetrokken. de vliegmaatschappij kon ons wel vertellen dat het een politiek besluit was.” Ja heel gek dat ‘de politiek’ besluiten neemt over dingen die op het grondgebied van het land plaatsvinden, wij dachten altijd dat mislukte predikanten en kunstenaarmevrouwtjes het voor het zeggen hebben.”

  Wat een stelletje sukkels.
  Realiseren deze sneuneuzen wel dat ze de illegale mensenhandel in de hand werken en doden op hun geweten hebben?
  Door hun acties nodigt dit nog meer mensen uit om een risicovolle oversteek riskeren in een gammel bootje en dat allemaal vanwege hun geilheid voor een beetje aandacht want zij vinden het het belangrijkste om zelf even in the picture te staan zo van “zie ons even geweldig bezig zijn”.

  Geliked door 3 people

 7. TL zegt:

  Bouw gewoon magnetron canon en zet dat als ze gaan slapen hun kant op,
  na een tijdje heb je dan geen last meer van ze…..

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  ‘WE GAAN ZE HALEN!’ roepen de ‘deugende’dwazen.

  Maar wie gaat daarvoor betalen?
  Niet alleen met belastinggeld, maar straks ook met zijn/haar leven?
  WIJ, de realisten.

  Like

 9. antiislamnu zegt:

  Weerzinwekkende actiegroep tijd dat de overheid hier tegen optreedt maar dat zal niet snel gebeuren want dat is politiek correct gezien gevaarlijk terein.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Opsluiten !!

  Like

 11. bobzelf zegt:

  heerlijk , heerlijk , heerlijk stukkie “” bozeoudeman ” !!

  tussendoor ondek ik dus vandaag , een ellenlang verhaal , dat ik een beetje in zal korten
  voor
  o.a. de mensen die nog steeds roepen >>> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  the chinese did it , whahahahaha

  TISSIE MEISJE . WE HADDEN VANAF DAG 1 GEWOON GELIJK …

  ALLES GEORGANISEERT DOOR KILL BILL GATES A.S.A.P. and friends

  neem een bakkie pleur en een kano , , dit is al jarenlang de bedoeling !!!!

  Handboek voor globale controle

  Nu de aangekondigde pandemie er inderdaad is, kwam dezelfde Rockefeller Foundation met stap twee: een handboek voor de implementatie van nieuwe controlesystemen tijdens deze pandemie

  . Pas als alle vereiste controlenetwerken aanwezig zijn, kan de wereld weer opengaan.

  Wanneer je de twee Rockefeller documenten combineert, zie je het plan:

  1) Eerst kondigen ze een wereldwijde pandemie met een Coronavirus aan en zeggen ze waar het toe moet leiden: een heel nieuw niveau van autoritaire controle.
  2) Ten tweede geven ze praktische stappen voor de toepassing van dit controlesysteem.

  “Digitale apps en privacybeschermde volgsoftware moeten op grote schaal worden gebruikt om een vollediger tracking mogelijk te maken”.

  “Om de Covid-19 epidemie volledig onder controle te krijgen, moeten we de meerderheid van de bevolking wekelijks testen”.

  Volgens hun ‘Scenario van de Toekomst’ zou de hele wereldbevolking een digitaal ID moeten krijgen dat aangeeft wie alle vaccins heeft ontvangen. Zonder voldoende vaccinaties, zal toegang tot scholen, concerten, kerk, openbaar vervoer, etc. worden verboden.

  Nu in 2020 is dat precies wat Bill Gates en veel regeringen vragen.

  21. Bill Gates onderhandelde $100 miljard ‘Contact Tracing’ deal met Democratisch congreslid, sponsor van wetsvoorstel zes maanden voor de Coronavirus-pandemie

  De schokkende onthullingen werden geopenbaard op de Thomas Paine Podcast en de Moore Paine Show op Patreon door de twee onderzoekers.

  Negen maanden na de vergaderingen met de Gates Foundation in Rwanda – introduceerde Bobby L. Rush, een Democraat uit Illinois, de $100 BILLION H.R. 6666, de COVID-19 Testing, Reaching and Contacting Everyone (TRACE) Act.

  De contacten van iedereen moeten worden gecontroleerd

  In een gelekte overheidsvideo (10) zien we een gesprek tussen de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton en Andrew Cuomo, de gouverneur van de staat New York.

  Ze bespreken hoe een groot controlesysteem kan worden opgezet om de hele bevolking te testen en al hun contacten te controleren. Ze bespreken hoe een leger kan worden opgebouwd om dit controlesysteem uit te voeren.

  Een heel nieuw niveau van wereldwijde controle

  Bill Gates maakte ook duidelijk dat alleen mensen die gevaccineerd zijn tegen Covid-19 mogen reizen, naar school gaan, vergaderingen bijwonen en werken. (11)

  HIER IS UW “” THE CHINESE DID IT, WHAHAHAHAHA !!!!

  Digitale vaccin-ID’s zijn al in ontwikkeling (12) en Gates heeft een patent op de technologie die het mogelijk maakt om het lichaam van een individu overal te traceren. Deze technologie heet WO2020-060606 (13).

  GOH, EN ALLES WAS ER AL, HE ?? THE CHINESE DID IT !!!!

  Ook zeer interessant om op te merken: Een enzym genaamd LUCIFERASE is wat Bill Gates implanteerbare vaccin laat werken.

  THE CHINESE DID IT !!!!

  Daarnaast wil Gates een globale monitoringnetwerk opzetten, dat iedereen die in contact is gekomen met Covid-19 (14) zal volgen.

  Het plan: Injecteer de mensheid met een DNA-veranderend vaccin

  De beroemde onderzoeksjournalist Anthony Patch deed jarenlang onderzoek naar de plannen om de wereld te beheersen, door middel van gecreëerde pandemieën en verplichte vaccins. Tijdens een interview in 2014 voorspelde deze onderzoeker het volgende:

  ONGELUKKIE ?? 2014 , DUS THE CHINESE DID IT ???

  “Ze zullen een door de mens gemaakt Coronavirus vrijlaten. Als gevolg daarvan zullen de mensen een vaccin eisen om hen te beschermen. Dit vaccin zal een derde stam DNA aan een personenlichaam toevoegen, waardoor ze in wezen een hybride zijn.

  Als een persoon eenmaal is ingespoten, ondergaat zijn DNA vrijwel onmiddellijk een transformatie. Deze genetische verandering zal ervoor zorgen dat mensen het vermogen verliezen om voor zichzelf te denken, zonder dat ze zich er zelfs maar van bewust zijn dat dit is gebeurd. Zo kunnen ze gemakkelijker worden gecontroleerd, om slaven te worden voor de elite”.

  Dat klinkt natuurlijk krankzinnig en het is inderdaad krankzinnig. Toch moeten we ons ervan bewust zijn dat deze professionele onderzoeker geen dwaas is. Hij heeft jarenlang onderzoek gedaan en dit is wat hij in de loop der jaren heeft ontdekt.

  We moeten oppassen dat we gedegen kennis, gebaseerd op jarenlang onderzoek, niet verwerpen, simpelweg vanwege ons eigen gebrek aan inzicht in deze onderwerpen.

  20 jaar onderzoek zegt: Het vaccin zal ons DNA veranderen

  Dokter Carrie Madej leidde twee grote klinieken in Georgië, voordat ze naar de Dominicaanse Republiek ging om humanitair werk te doen. Ze bestudeerde de afgelopen twintig jaar DNA en vaccins en maakte een indrukwekkende video waarin ze waarschuwt dat er een plan is om de mensheid te injecteren met zeer gevaarlijke vaccins voor Covid-19.

  Het doel van deze nieuwe vaccins zal tweeledig zijn:

  1) het herprogrammeren van ons DNA en het maken van hybriden die makkelijker te controleren zijn.

  2) ons te verbinden met kunstmatige intelligentie door middel van een digitaal vaccin-ID, dat ook een heel nieuw domein van controle zal openen.

  Deze medische deskundige zegt dat ze meerdere malen heeft waargenomen hoe ziekten werden verspreid over populaties door middel van luchtvaartuigen. Vanwege veiligheidsredenen kan ze hier niet meer details over delen in het openbaar.

  De aarde ontvolken door middel van georganiseerde epidemieën

  THE CHINESE DID IT !!!!

  Dr. John Coleman is een beroemde inlichtingenofficier van de CIA die een boek heeft geschreven met de titel ‘The Committee of 300’.

  Daarin legt hij uit hoe geheime genootschappen regeringen, gezondheidszorg, voedingsindustrieën, de media en dergelijke manipuleren. Dit boek is te vinden op de website van de CIA. (15)

  Een van de belangrijkste doelen van de vele geheime genootschappen, die de regeringen en de media controleren, is de ontvolking van de aarde.

  U vindt hier een lijst van 32 ‘elites’ die de ontvolking (naar eigen zeggen) ondersteunen en bevorderen.

  Dr. Coleman zegt het volgende over hun strategie:

  HALLO ???? BENT U ER NOG , SLECHTS 4.000.000.000 WORDEN GEDOOD !!!

  “Minstens 4 miljard nutteloze eters zullen tegen het jaar 2050 worden geëlimineerd door middel van beperkte oorlogen en georganiseerde epidemieën van dodelijke snelwerkende ziekten…” – DR. JOHN COLEMAN, CIA-INLICHTINGENOFFICIER

  Breng de mensheid onder de 500.000.000

  In 1980 werd in Georgië een granieten monument opgericht, de zogeheten ‘Guidestones’. Een set van 10 richtlijnen is gegraveerd op de structuur in acht moderne talen en een kortere boodschap is gegraveerd aan de bovenkant van de structuur in vier oude taal scripts.

  De eerste richtlijn gaat als volgt:

  1. 1. Houd de mensheid onder de 500.000.000 in eeuwig evenwicht met de natuur.

  De CIA-officier Dr. Coleman onthulde dat een van hun methoden om ‘de mensheid in stand te houden’ bestaat uit het veroorzaken van ‘georganiseerde epidemieën van dodelijke snelwerkende ziekten’.

  Vaccins gebruiken om de mensheid te verminderen

  DIT GESPREK WAAS GEWOON OP TELEVISIE DUS !!! , CHINESE DID IT ???

  Tijdens een TED-gesprek weerklonk dit doel door Bill Gates, toen hij letterlijk zei dat nieuwe vaccins kunnen worden gebruikt om de wereldbevolking met 10 – 15% te verminderen! (16)

  “Er zijn nu 6,7 miljard mensen op aarde en binnenkort zullen dat er 9 miljard zijn. We kunnen dat aantal echter met tien tot vijftien procent terugbrengen als we goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg en geboortebeperking”. – Bill Gates, vaccinedealer

  Covid-19 vaccin voor bevolkingscontrole?

  Mike Adams is een gerenommeerde voedingswetenschapper, auteur van het populair-wetenschappelijke boek Food Forensics en oprichter van ISO-geaccrediteerde CWC Labs.

  Jaren geleden zei hij het volgende:

  “Een gemanipuleerd biowapen zal worden vrijgelaten in bevolkingscentra. Er zal worden opgeroepen tot massale overheidsfinanciering van de vaccinindustrie om met een vaccin op de proppen te komen.

  HOPPA, THE CHINESEDID IT, HET LIGT GEWOON KLAAR WHAHAHA !!

  Wonderbaarlijk genoeg zullen ze een vaccin laten ontwikkelen in een recordtijd. Iedereen zal verplicht zijn om in de rij te gaan staan en dit vaccin te nemen.”

  Er is inderdaad een gemanipuleerd biowapen vrijgekomen, gevolgd door een vaccinatiemandaat, massale overheidsfinanciering voor de vaccinindustrie en een vaccin dat in recordtijd wordt ontwikkeld.

  De rest van zijn boodschap is dat dit vaccin in de loop van een paar jaar langzaam miljoenen – zo niet miljarden – mensen zal beginnen te doden. Het zal een kill-switch-vaccin zijn, ontworpen om de wereldbevolking te verminderen.

  Samenvatting: was de pandemie gepland?

  Duizenden artsen noemen de pandemie een wereldwijde misdaad, en een werelddictatuur met een medisch excuus.

  Twee jaar voordat Covid-19 op het wereldtoneel kwam, begonnen de Europese Unie, de VS, China en andere landen plotseling tientallen miljoenen testkits voor Covid-19 te exporteren.

  In 2013 voorspelt een muzikant een wereldwijde pandemie met een Coronavirus en zegt dat dit in 2020 zal gebeuren. Hij wist dit door persoonlijk onderzoek naar zogenaamde ‘samenzweringstheorieën’.

  In 2017 garandeerde Anthony Fauci een verrassende uitbraak van een besmettelijke ziekte tijdens de eerste periode van de Trrump-regering.

  Vlak voor het uitbreken van een Coronavirus-pandemie organiseerde Bill Gates een wereldwijde Coronavirus-pandemie-oefening: Event201.

  Vlak voor de uitbraak vertelde de Global Preparedness Monitoring Board de wereld dat ze klaar moesten staan voor een Coronavirus-pandemie.

  In 2018 kondigde het Institute for Disease Modeling een wereldwijde pandemie aan met een griepvirus, afkomstig uit China in het gebied van Wuhan.

  In 2018 kondigden Bill en Melinda Gates aan dat er in de komende jaren een globale pandemie van een gemanipuleerd virus zou uitbreken.

  IK HERHAAL , DUS THE CHINESE DID IT , YES , WHAHAHA

  Het Coronavirus SARS-CoV-2 werd gecreëerd in het Bio Safety Lab Level 4 in Wuhan, dat miljoenen dollars ontving van Anthony Fauci.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ANTHONY FAUCI , EEN BEKENDE CHINEES ???????? WHAHAHAHAHA

  In verschillende films werd de pandemie van het Coronavirus met veel detail afgebeeld en werd zelfs hydroxychloroquine als geneesmiddel genoemd.

  De Olympische Zomerspelen van 2012 speelden een pandemie van een coronavirus tijdens hun openingsshow.

  De onderzoeksjournalist Harry Vox voorspelde in 2014 dat er een wereldwijde pandemie zou ontstaan, zodat de ‘heersende klasse’ een hoger niveau van autoritaire controle zou kunnen implementeren.

  De onderzoeksjournalist Anthony Patch voorspelde een globale pandemie met een door de mens gemaakt virus, dat zou worden gebruikt om de mensheid een DNA-veranderend vaccin op te dringen.

  Dr. Carrie Madej bestudeerde decennialang DNA en vaccins en zegt dat het plan is om het Covid-19 vaccin te gebruiken om het proces van transhumanisme te starten: het herprogrammeren van het menselijk DNA.

  THE CIA HET OVERBEKENDE CHINESE INTELLIGANCE AGENCY WHAHAHA

  De CIA-inlichtingenofficier Dr. John Coleman bestudeerde geheime genootschappen en zegt dat hun doel is om de aarde te ontvolken door middel van georganiseerde pandemieën van dodelijk snelwerkende ziekten.

  In de staat Georgia werd in 1980 een groot monument opgericht met tien richtlijnen voor de mensheid, in acht talen. De eerste van deze ‘Tien Geboden’ is dat de mensheid moet worden gereduceerd tot een half miljard mensen.

  Bill Gates zei tijdens een TED-gesprek dat nieuwe vaccins kunnen worden gebruikt om de wereldbevolking met 10-15% te verminderen.

  De ‘gezondheidsranger’ Mike Adams voorspelde jaren geleden wat we nu zien gebeuren: het vrijgeven van een gemanipuleerd biowapen, gevolgd door een vaccinatiemandaat, massale overheidsfinanciering voor de vaccinindustrie en een vaccin dat in recordtijd wordt ontwikkeld. Hij voorspelde ook dat dit vaccin in de loop van een paar jaar ontelbare mensen zal doden.

  DIE PLEURIS CHINEZEN TOCH !!

  In 2010 publiceerde de Rockefeller Foundation het ‘Scenario voor de Toekomst…’ waarin zij een komende wereldwijde pandemie beschrijven, die zou moeten leiden tot de implementatie van een autoritaire controle op de mensen, die vervolgens zal intensiveren na de pandemie.

  In 2020 publiceren ze een handboek over hoe deze wereld van controle te creëren, met een stapsgewijze handleiding. Ze zeggen dat het leven niet terug kan keren naar het normale, totdat de wereld ‘Locked Down’ is geworden met deze top-down controle van autoritaire regeringen.

  DIE RARE POEP CHINEES BILL GATES WEER ???????????

  We zien inderdaad dat Bill Gates en vele anderen wereldwijd meteen op ongekende manieren de controle in handen krijgen, met het afdwingen van vaccin-ID’s, microchips die in mensen worden geïmplanteerd, het verplicht stellen van het dragen van mondmaskers, sociale afstand nemen, gedwongen opsluiting, het traceren van externe contacten, enzovoorts.

  Een deel van deze top-down controle is het extreem censureren van elke stem van artsen, wetenschappers of andere deskundigen die kritiek hebben op wat er aan de hand is.

  Alle voorspellingen werden kort voordat het gebeurde gedaan.

  Merk op dat elke voorspelling van deze pandemie enkele jaren of zelfs maanden voordien werd aangekondigd. Dat is veelzeggend.

  Gates en Fauci liegen tegen hun publiek als ze zeggen ‘de geschiedenis zegt ons dat dit zal gebeuren’, maar er is geen historische basis om te garanderen dat er binnen enkele maanden of jaren een wereldwijde pandemie van het Coronavirus zal plaatsvinden.

  Nooit in de geschiedenis is zoiets op zo’n wereldwijde schaal gebeurd.

  Het feit dat zo’n historisch unieke gebeurtenis tot in detail werd voorspeld – door films, shows, onderzoekers, artsen, degenen die laboratoria financieren die deze virussen ontwikkelen, degenen die miljarden verdienen aan deze pandemieën, degenen die een heel nieuw niveau van controle in onze wereld willen creëren, enz. – laat zien dat het gepland was.

  Zijn er tekenen dat de pandemie gemanipuleerd wordt?

  Tot nu toe hebben we gekeken naar aanwijzingen dat de pandemie van tevoren was gepland. Als het inderdaad georkestreerd is, dan moet dat ook duidelijk zijn tijdens de pandemie. Een geplande pandemie is ook een gecontroleerde pandemie.

  Het plan om de wereld te beheersen

  U hebt het woord ‘globalisten’ misschien al eerder gehoord, maar voor degenen die het niet kennen: dit zijn mensen over de hele wereld die van plan zijn om één mondiale regering te vormen, zodat ze totale wereldwijde controle kunnen hebben over gezondheid, religie, financiën – alles.

  De belangrijkste spelers zijn de Verenigde Naties, het Economisch Wereldforum, de Wereldgezondheidsorganisatie, de Europese Unie, het Internationaal Monetair Fonds en vele anderen.

  Ze kwamen onlangs samen in een evenement genaamd DAVOS, waar ze vertelden hoe de pandemie zal worden gebruikt om hun plannen in te zetten.

  Hier zijn enkele van de verklaringen die zij hebben afgelegd: (18)

  “Het is nu het historische moment, niet alleen om het virus te bestrijden, maar ook om het systeem vorm te geven. De pandemie is een kans om onze wereld te herstellen.

  De wereld moet gezamenlijk en snel handelen om ALLE ASPECTEN van onze samenlevingen en economieën te renoveren, van onderwijs tot sociale contacten en werkomstandigheden.

  Alle landen, van de Verenigde Staten tot China, moeten meedoen en elke industrie, van olie en gas tot technologie, moet worden doorgelicht”, – Klaus Schwab, financier van het World Economic Forum.

  Een belangrijke leider van het gobalisme is het World Economic Forum, opgericht door Klaus Schwab. Hij creëerde een ‘spinnewiel’ met al hun doelstellingen. Hierop zijn de volgende drie ‘projecten’ te zien: Covid19 gevolgd door Global Governance en Internet Governance.

  Good read: Het antwoord op het Coronavirus is de nieuwe wereldorde / Agenda 2030.

  Niemand wil deze organisaties

  Geen enkele mens op aarde heeft ervoor gestemd dat deze organisaties zelfs maar bestaan, laat staan dat ze de volledige controle hebben over ons leven, onze gezinnen, onze gemeenschappen, onze banen, onze gezondheid, onze industrieën, enz. Toch presenteren ze zich als onze ‘wereldleiders’ die onze hele toekomst plannen.

  De Wereldgezondheidsorganisatie presenteert zich als de wereldwijde baas over onze gezondheid, zonder dat iemand van ons voor hen heeft gekozen.

  Ze passen een tirannie toe in de reguliere media en sociale media, waar geen enkele uiting van medische of wetenschappelijke expertise is toegestaan, tenzij dit in overeenstemming is met de richtlijnen van deze ‘Wereld’-organisatie.

  Tienduizenden artsen en wetenschappers zijn over de hele wereld gecensureerd, via Facebook, YouTube en Twitter. Waarom? Omdat deze sociale mediareuzen stellen dat ALLEEN wat de Wereldgezondheidsorganisatie zegt, waar is.

  De hele mensheid moet zich onderwerpen aan deze mensen die zich over ons allen hebben gepositioneerd, zonder ooit onze mening te vragen of zelfs maar te overleggen met andere medische deskundigen.

  In feite wordt elke medische deskundige die zich tegen hun beslissingen uitspreekt gecensureerd.

  Dit betekent volledig verlies van medische vrijheid, verlies van vrijheid van meningsuiting, verlies van ware wetenschap, verlies van ware journalistiek en een opdringen van dictaturen door organisaties waar niemand op heeft gestemd, geleid door mensen die niemand wilde en toch nemen ze gewoonweg het eigendom van onze wereld in beslag.

  Zij zijn de grote vette gemene pestkop op de speelplaats, die de baas speelt over iedereen.

  Wereldgezondheidsorganisatie wordt geleid door een terrorist

  Het hoofd van de Word Health Organization, Tedros Adhanom Ghebreyesus, is lid van een gewelddadige revolutionaire communistische partij in Ethiopië, Tigray People’s Liberation Front. (19)

  Het Department of Homeland Security stelt duidelijk:

  “De TPLF kwalificeert als een Tier III terroristische organisatie… op basis van haar gewelddadige activiteiten…”

  Laat dit tot u doordringen: de man die de Wereldgezondheidsorganisatie leidt, is letterlijk een communistische terrorist, die betrokken is geweest bij de moord op duizenden onschuldige mensen en die het communisme aan Ethiopië heeft proberen op te leggen.

  En deze man intimideert de hele wereld, vertelt ons allemaal wat we wel en niet kunnen doen, censureert elke medische professional die een andere mening heeft, eist blinde gehoorzaamheid van de hele mensheid, terwijl hij mandaten oplegt om je te laten vaccineren door hun nummer één financiële sponsor: Bill Gates.

  Is dit de wereld waarin je vanaf nu wilt leven?

  Meer en meer pandemieën, tot de mensheid zich overgeeft

  Deze globalisten bedreigen de mensheid zelfs met meer leed, als we ons niet onderwerpen aan hun totale controle. Prins Charles heeft zich onlangs bij DAVOS aangesloten en publiekelijk verklaard:

  “Er zullen meer en meer pandemieën komen, als we nu niet ‘de grote reset’ doen”. (18)

  Bill Gates noemt dit al ‘pandemie één’ en heeft het over ‘pandemie twee en drie’.

  De onderzoeker die in 2013 een Coronavirus-pandemie voorspelde in 2020, gevolgd door rellen, zei dat het plan is om een reeks pandemieën te creëren in 2020-2030.

  Dit decennium is het geselecteerde tijdsbestek om de wereld te veranderen in één grote bananenrepubliek, gerund door krankzinnige machtswellustige mannen, die de aarde ontvolken en de rest van de mensheid tot slaaf maken.

  Ze zijn van plan om zoveel pandemieën te veroorzaken als nodig is, om de rug van de mensheid te breken, totdat iedereen zich onderwerpt aan hun globale controle.

  Begrijpt u nu waarom meer dan 500 artsen uit Duitsland, 600 artsen uit Spanje, duizenden medische deskundigen uit de VS en nog veel meer uit de hele wereld deze pandemie een “globale” misdaad noemen?

  Leiders van de katholieke kerk waarschuwen de mensheid

  Een aartsbisschop en enkele kardinalen van de rooms-katholieke kerk schreven een brief aan de mensheid, om ons te waarschuwen voor glorieuze tirannie onder het mom van Covid-19.

  Dit is een uittreksel van deze historische boodschap, die in vele talen is vertaald en naar leiders over de hele wereld is gestuurd. (20)

  “Op basis van de officiële gegevens over de omvang van de epidemie in relatie tot het aantal sterfgevallen, hebben wij reden om aan te nemen dat er machten zijn die er belang bij hebben om paniek te zaaien onder de wereldbevolking, met als enig doel het permanent opleggen van onaanvaardbare vormen van vrijheidsbeperking, het controleren van mensen en het volgen van hun verplaatsingen. Het opleggen van deze onliberale maatregelen is een verontrustende opmaat naar de realisatie van een wereldregering die buiten alle controle valt”.

  Is er hoop? Wat kunnen we doen?

  Is er enige hoop voor onze toekomst, of zijn we overgeleverd aan de genadeloze handen van deze goddeloze mega-miljonairs die de aarde willen ontvolken en de totale controle over de mensheid willen grijpen?

  Ja, er is hoop. De toekomst is rooskleuriger dan we ons kunnen voorstellen!

  Dit is geen doemscenario, maar een oproep aan de mensheid om de maffiamedia en perverse politici niet langer blindelings te geloven en op te staan voor een toekomst van vrijheid.

  Ik nodig u uit om u aan te sluiten bij een unieke en historische beweging van Global Freedom Fighters, die de mensheid zal leiden naar een nieuw tijdperk van hoop, herstel en meer vrijheid dan we ooit hebben gekend.

  ER ZIJN WELEENS DAGEN ,DAT IK DENK ,

  IK HOOP DAT HET NIET WAAR IS !!

  DIT IS ER 1 VAN ……….

  DUS BLIJF TRUMP HATEN, EN MIJN OOM VLADIMIR

  UW ENIGE HOOP NOG,

  HUGGIE EN NEEM NOG EEN BAKKIE, OF BETER EEN NEUT

  U HEEFT HET VERDIEND

  OME BOBZELLUF

  Geliked door 4 people

 12. Hans van Straaten zegt:

  Ik kan me, net als altijd, weer helemaal vinden in uw reactie.

  Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   dank u wel ……
   ik doe dit nou 21 jaar …..
   MIJN INTERESSE WERD GEWEKT, TOEN IK EEN MAGER MANNETJE
   IN BRUSSEL ZAG VERSCHIJNEN ??
   WHAHAHA EEN ZEKER NIGEL FARAGE
   WAT EEN KANJER ..

   de bannen en blokken zijn me overal om de oren gevlogen ..

   de NRC , TELEGRAAF, A,D, DDS FACEBOOK , VOLKSKRANT ,, ELSEVIER

   MIJN HEMEL WAT HEBBEN DIE GRAFTAKKEN EEN NONSENS EN LEUGENS VERTELD ..

   DE VOLKSKRANT HEB IK b.v. NOG NOOIT 1 POSITIEF WOORD OVER MIJN OOM HOREN ZEGGEN ,, TOT DA DAG VAN VANDAAG !!

   A.D. AL DIK 6 JAAR, DE BUKRAKET STORY, PUTIN DID IT

   nou moet ik zeggen , dat ik het wel erg leuk vind / vond om b.v. een paar weken bij de DDS rond te hobbelen …

   kijk soort 300 , de 3 musketiers . one for all and all for one

   dus je vijanden , de hersenbeschadigingen opzoeken en ze sprakeloos achterlaten

   ik ben heel trots op mijn ban bij de DDS , net zo lang de lijst met misdaden van mijn oom vladimir opvragen bij die boerka bonkert, de islam klootzak van der galien
   bij dat soros / eu zooitje genaamd dds

   dus wel beweringen plaatsen die klootviool , maar als ik dan om de hele lijst vraag sinds 1990 en om het makkelijker te maken mocht hij het doen vanaf 2000

   EN DAN DAGELIJKS VRAGEN OF HET ZO LANG DUURDE , OMDAT DIE LIJST ZO LANG WERD ??

   WHAHAHAHA
   maar ????

   misschien heeft het zin gehad,

   ik doe dit niet voor mezelf ,

   maar voor mijn zoonlief, zijn mooie meissie, mijn nichie met roosje als dochter , en uw kinderen en kleinkinderen ..

   maar de hersenloosheid ook dicht in mijn kenniskring, is werkelijk ongelofelijk ..

   HERSENDOOD , JA HERSENDOOD,
   JA IK HEB EEN KENNIS VAN 32 DIE IS OVERLEDEN ??????

   JA, MIJN VRIEND EN ZIJN ZOON BEIDEN BINNEN 4 WEKEN ,

   ER OVERLIJDEN PER JAAR EEN ? 125.000 MENSEN

   MAAR dit is gepland, door vreselijk volk …

   dus ze mogen me komen halen hoor, whahahahahaha

   dan wordt het die dag heel druk bij de begrafenis ondernemer

   dus NEVER GIVE UP, IS FOR LOSERS ..

   NOGMAAL . DANK U

   OME BOBZELLEF , VLADIMIRICH ,, VLADIBOB , OME BOB
   etc

   Geliked door 3 people

 13. John van antwerpen zegt:

  Zijn ze in de eerste en tweede wereldoorlog vanuit Afrikaanse en Aziatische landen met vliegtuigen onze slachtoffers van de oorlog komen halen ?
  En zeggen al die mensen die ze willen halen zelf niet dat vliegen slecht voor het milieu is ?
  En willen ze hen zelf wel in huis hebben. Hooguit 1 want anders krijg je rivaliteit.
  Waarom vliegen ze niet naar zuid Frankrijk om te helpen met die overstromingen
  net als andere ons hielpen in 1953 ?
  En was het niet altijd de politiek van vroeger die moord en brand schreeuwde m.b.t. overbevolking ?
  En nu willen ze ons land nog voller proppen met nog meer irritatie, lawaai en gegil.
  Niet dat het vroeger veel beter was. Maar wat beter was was de traagheid van het bestaan,
  dorpen die niet aan anderen aangekleefd zaten, authentieke plaatsen die niet vol stonden
  met kantoren, flats en nieuwbouw, het lezen van een boek, luchtigere communicatie (frivoler),
  lege stranden i.p.v. volle, veel meer veer pontje,s, weinig zenders op tv zodat je geen keuzestress
  kreeg……enz.

  Geliked door 3 people

 14. Yvonne zegt:

  Gelijk heeft u boze oude man, je staat zomaar 12 a 15 jaar op de wachtlijst ik ben het zat
  We zitten met ruim 17 miljoen of meer op elkaars lip het wordt tijd dat er 7 miljoen weggaan
  Madame Juliana van oranje vond 10 miljoen destijds wel genoeg, en gelijk had ze

  Geliked door 2 people

 15. karton zegt:

  De idioten die in staat zijn een vliegtuig te huren teneinde `vluchtelingen` c.q. pyromanen naar NL te halen moeten aansprakelijk gesteld worden voor de kosten die het opvangen-onderbrengen van die `vluchtelingen` met zich brengt, ZIJ immers halen dat gajes op.
  Ook zou de eigenaren van het vliegtuig mede aansprakelijk gesteld moeten worden, immers, ZIJ weten dat, hetgeen zij mogelijk gaan uitvoeren, illegaal is ; dat heet mensensmokkel !!!
  Aanpakken dat zootje !!!!

  Geliked door 1 persoon

 16. koosv8 zegt:

  MH17 was een ongeluk van de plaatselijke strijdkrachten, maar dat hoeft het niet altijd te zijn. En wie betaalt zo’n vliegtuig eigenlijk?

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   “En wie betaalt zo’n vliegtuig eigenlijk?”

   Een stelletje zakkenwassers die hun hersenen zijn aangetast door het linkse knuffel virus.

   Like

  • bobzelf zegt:

   NOU VOOR KOOSV8 DAN NOG MAAR EEN KEERTJE …….

   6 JAAR EN DIKKE 2 MAANDEN NA 17 JULI 2014

   KOOS , MIJN JONGEN , KIJK a.u.b. even , 6 minuut 7

   EEN ONGELUK VAN DE PLAATSELIJKE STRIJDKRACHTEN

   ?????????????????????????????????????????????????????????????????????
   ????????????????????????????
   ?????????????????????????????
   ??????????????????????????????????????????

   VOOR DE MENSEN , DIE OOIT TWIJFLDEN , OF HET GEWOON
   ALWEER GEWIST HEBBEN IN HUN BOVENKAMER

   MOORD MET VOORBEDACHTE RADE …

   DONE BY FRANS TIMMERMANS AND FRIENDS

   OME BOBZELLUF

   Like

 17. Helena zegt:

  Volgens de laatste berichten zijn de anarchistische terroristen gestrand en moest het gehuurde vliegtuig weer zonder het tuig terugvliegen. Het tuig moet nu maar zelf zien hoe ze weer terug komen, maar geen denken aan hoor, ze weten niet van ophouden: ze zijn nu onderweg in een gehuurd bootje!

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Helena.
   Is dat gajes idd. onderweg in een bootje naar ons land ?
   Als dat klopt ga ik subiet zitten bidden om een zéér zware storm, incl. onweer en sneeuwbuien op de route die zij volgen.
   Ik durf niet te beweren dat bidden zal helpen, maar je weet maar nooit.

   Like

   • Helena zegt:

    Haha, @Karton nee nee!! Ze probeerden ‘ze’ alsnog te halen met dat bootje via het vasteland van Griekenland, maar er zijn nog geen berichten – voor zover ik weet – dat ze zijn aangekomen daar. Dus een schietgebedje kan zeker geen kwaad 🙂

    Like

   • karton zegt:

    @ Helena. Ik zal op uw “advies” een schietgebedje plegen , maar dan schiet ik wél met scherp ! Opdat u ‘t maar weet !!! Met een bootje via het vaste land van Griekenland ? Ik vermoed dat we nóóit zullen horen waar ze met dat bootje op ‘t vaste land van Griekenland zijn gestrand. (U heeft ‘t vast ánders bedoeld, maar ik vond ‘t grappig.)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s