VIDEO Jensen: “Shocking! Wat een schandaal!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO Jensen: “Shocking! Wat een schandaal!”

 1. Tistochwat zegt:

  Een van zijn beste shows.

  Geliked door 1 persoon

 2. andre zegt:

  Jensen heeft het over de 2030 agenda en zijn 17 punten die nep en fop gehaald moeten gaan worden. Het klinkt allemaal prachtig en geweldig maar er is 1 professor in de hogere psychopaat kunde die deze punten heel goed kan uitleggen. Misschien is het wel wat om hier even wat aandacht aan te besteden. Rypke is nu bij SDG nummer 7

  Kijk naar hun logo en subsidie met subsidie zuigende linkse knakkers en onthoud die cirkel

  https://www.un.org/sustainabledevelopment/

  Like

  • Konkie zegt:

   Inderdaad zeker de moeite waard om te kijken, ondanks dat het soms een lange zit is. Ik heb ze alle 7 bekeken en hij legt heel goed bloot hoe alles met elkaar is verweven.

   Like

 3. Pingback: VIDEO Jensen: “Shocking! Wat een schandaal!” | eunmask

 4. droevige mof zegt:

  Deze sympathieke man kondigt op 7 oktober een demonstratie in Den Haag aan, als laatste kans om de coronaspoedwet te voorkomen. Tot nu toe kende ik deze demonstratie niet. Heb ik iets gemist?
  (Voor vrienden van historische data: 7 oktober is de stichtingsdag van de DDR, waar ik me steeds meer aan herinnerd voel.)

  Like

 5. Htsk day zegt:

  Als je een mondkapje draagt, zie je er uit als een samenzweringstheoreticus met een aluhoedje.

  mondkapje = aluhoedje

  https://media1.tenor.com/images/43bf303016d34ecd868fef494bcd86c8/tenor.gif?itemid=18020561

  Like

 6. Julia zegt:

  Waar stelt dat stuk onbenul De Jonge meer prioriteit aan https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/10/hugo-de-jonge-rommelt-domme-corona-app-door-de-senaat-app-is-zinloos-als-niet-getest-kan-worden/
  of maakt het niet uit dat er weer eens een tekort is aan https://www.telegraaf.nl/nieuws/798617067/virusremmer-remdesivir-in-nederland-is-op Durven Rutte, De Jonge en hun aanhang virologen het belang van de volksgezondheid nog wel in hun mond te nemen. Wat een hypocriete, ongeloofwaardige waanzin die alleen maar tweedeling en massahysterie veroorzaakt en niets te maken heeft met zogenoemd onze volksgezondheid. Weg smijten van miljarden hier en daar maar wel tekorten hier en daar het is een schande dat die twee clowns en trekpoppen van de machtige elitaire machtswellustelingen nog überhaupt hun leugens durven te verkopen via een persconferentie. Daarbij hebben ze geen donder te vertellen over dergelijke toeleveringen van medicijnen dat bepaalt Brussel maar kijk wel even goed wat uit onze belastingpot is geroofd voor het zogenoemde herstelfonds en kijk vooral naar de verdeling hiervan https://nos.nl/artikel/2341433-wat-betaalt-nederland-aan-het-europese-coronaherstelfonds-en-wat-levert-het-op.html Voelt u zich nu werkelijk nog niet bedrogen en belazerd en vraagt u zich werkelijk nu nog niet af waar in u überhaupt nog wil geloven?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s