Vliegtuig voor migranten geweigerd door Lesbos, toestel wijkt nu uit

ROTTERDAM – Het vliegtuig dat maandagochtend vanaf Rotterdam The Hague Airport is vertrokken om koers te zetten naar Lesbos, is niet verder dan Athene gekomen. Na een korte stop in de hoofdstad keert het vliegtuig weer leeg terug naar Nederland.

Actiegroep ’We gaan ze halen’ wilde met een gehuurde Boeing 737 een groep van 189 migranten uit Griekenland halen. Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Asiel) had dat plan vrijdag afgekeurd. Desondanks wil de groep de mensen oppikken uit het voormalige kamp Moria, dat werd verwoest door brand.

Het was de bedoeling dat het vliegtuig twee dagen op de luchthaven van Mytilini op Lesbos zou blijven wachten en hoopt dan de migranten mee te nemen naar Nederland. Maar vluchtradargegevens tonen dat het vliegtuig niet op Lesbos, maar in Athene is geland.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Vliegtuig voor migranten geweigerd door Lesbos, toestel wijkt nu uit

 1. waarom zijn er maximaal nul asielzoekers bij deze actiegroep leden thuis? Willen ze soms op wethouders en ministers lijken?

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  De bruikbare idioten werken keihard aan hun eigen (EN AAN ONZE) ondergang!

  Geliked door 2 people

 3. karton zegt:

  Geweldig nieuws !!

  Geliked door 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Eindelijk eens nieuws waar een mens vrolijk van wordt!!
  Nóg leuker was het geweest als de “Wij Gaan Ze Halen” types nog even een paar nachten in een Griekse cel hadden mogen bivakkeren.

  Geliked door 1 persoon

 5. Blaffertje zegt:

  Het is te hopen dat die sukkels die geld hebben gedoneerd via de crowdfund actie nu balen als een stekker dat hun geld verkwist is aan dit stelletje nutteloze aandachttrekkers.

  Geliked door 2 people

 6. oudmarinier zegt:

  Kan alleen maar hopen dat bij een volgende poging , het betreffende vliegtuig motorische problemen krijgt en er alleen genoeg parachutes aan bord zijn voor AL het vliegtuig personeel en dezezich in veiligheid zullen weten te brengen. En dat het vliegtuig met vluchtelingen-passagiers en hun zgn “helpers” neerstorten .

  Geliked door 2 people

 7. bobzelf zegt:

  ik zou zo maar zeggen …

  arresteren bij terug komst ..

  ALS JE ALS HERSENDODE , GEWOON BEZIG bent MET MET ILLIGALE MENSENSMOKKEL

  KAN JE DUS , DE BAK IN ,

  LIFE IS NOT SO DIFFICULT

  WE GAAN ZE HALEN ???? HEBBIE DE “”””KINDEREN “” AL GEZIEN WHAHAHAHA

  ER WAS ER ZELFS 1 BIJ MET GRIJS HAAR EN RIMPELS, WHAHAHAHA

  DUS IK DENK EEN RONDJE, “”de touwtyphus “” slaan ,zal het beste helpen bij die ophaal gajus

  whahahahaha

  ome bobzelluf

  Geliked door 3 people

 8. Ravian zegt:

  “We Gaan Ze Halen”, maar ongetwijfeld niet “We Gaan Ze Betalen”, daar mag de werkende Nederlander straks weer voor opdraaien.
  Diezelfde werkende Nederlander die de uitkeringen en subsidies die deze “actievoerders” opstrijken ook al betaald.
  Een klein groepje werkschuwe linkse sneuneuzen zal wel even bepalen waar de werkende Nederlander zijn belastingafdrachten naar toe gaan.
  In dit gevalletje 189 maal 30.000 Euro per jaar, voor de komende halve eeuw of zo (das meer dan een kwart miljard).
  Alle schade die het gevolg gaat wezen van de mede “gehaalde” criminaliteit komt daar vervolgens nog bovenop.
  En dan heb ik het nog niet gehad over die 189 woningen die volgens “We Gaan Ze Halen” beter niet naar autochtone Nederlanders kunnen gaan, waardoor die autochtone Nederlanders geen gezin kunnen stichten, wat dan vervolgens de bevolkingsgroei niet ten goede komt en dan weer als drogreden opgevoerd wordt om nog meer van dit zandbak tuig te importeren.
  Maar dit gaat niet lang meer duren, spoedig komt er in Nederland een hele grote niet gesubsidieerde en nogal los georganiseerde organisatie genaamd “We Gaan Ze Wegjagen”, en dan kunnen zowel de zogenaamde “floegtelingen” als het deze “floegtelingen” faciliterende linkse rapaille beter rap hun koffers pakken en maken dat ze wegwezen.

  Like

 9. Julia zegt:

  Ach Rutte en de rest van de linkse Haagse Maffia halen ze wel via een andere weg binnen. Wat maakt die invasie nog uit dagelijks stromen ze toch binnen. Een goede zet van Griekenland maar helaas geen baat voor ons. Er zal weer een debat volgen en dan met de eindconclusie dat ze toch naar Nederland moeten komen. We zijn totaal in een enorme desastreuze chaos beland die enorme gevolgen zal gaan hebben. Economisch, maatschappelijk en sociaal vernietigd en dan nog een invasie van al die woestijnratten binnen, niet meer te beheersen criminaliteit, afbakende reguliere gezondheidszorg, gekelderd niveau onderwijs, enorme werkloosheid, veel failliete bedrijven. Kortom vanaf nu en nog vele jaren krijgen we allemaal nog genoeg ellende voor onze kiezen maak uw borst maar nat. Europa is vergane glorie alsmede uiteraard ook ons land. Dit wordt zowel voor jong en oud de komende jaren een kwestie van proberen te overleven.

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Ze zouden dat tuig van de Actiegroep ’We gaan ze halen’ is een strafkamp moeten opsluiten !!!!

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   koddebeier Strafkamp hoe komt u op het idee die krijgen straks eigen zendtijd, ontvangst aan tafel bij Op1 en Jinek, audientie bij Rutte en een lintje voor het feit dat zij ze komen brengen.

   Geliked door 1 persoon

 11. Yvonne ( bozeoudevrouw) zegt:

  Weer een stel gestoorden Rot op met we gaan ze halen, nemen jullie ze in je eigen huis?
  Nee natuurlijk, zgn goed doen voor de buitenwereld wie betaald dat vliegtuig eigenlijk?
  Man,man ik ben echt kwaad er zijn geen huizen meer in dit K.tland !!

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Ik val in herhaling, ik sta 12 en half jaar ingeschreven voor een sociale huurwoning daarom heb ik enorm de pest erin dat ze maar iedereen binnen halen,ook voor jongeren die geen huis kunnen vinden
   Ik wil zelfs kleiner gaan wonen en ook dat lukt niet, ik was pas plek 1 geven ze dat appartement aan een dame van dik in de 80 ! Ze had een urgentie verklaring, ze had last van haar benen lulkoek je moet 10 treden op naar de huisdeur en dat kan ze wel?
   Ik heb een vreselijke buurman ,de mevrouw voor me is ook voor die bullebak verhuisd, ik kom hier niet weg dus ik kan geen kant op
   De halve gemeente is al langs geweest het helpt niets, dus ik ben en blijf kwaad over het grote tekort aan huizen maar ik zal het er hier niet meer over hebben alleen als ik eindelijk uit dit rot huis weg kan
   Misschien is er in Drenthe ofzo nog een plekje voor een oude boze vrouw? Dan lees ik het graag, ik ben er klaar mee

   Like

 12. John van antwerpen zegt:

  Griekenland is trots (terecht) en slim genoeg om hun cultuur te verdedigen.
  Ze hebben immers eeuwen de Romeinen, de Christenen en de Ottomanen moeten
  trotseren. Een oude cultuur laat zichzelf niet zomaar neer slaan, ze zal telkens sterker
  op staan. Geld ook Voor India trouwens. De Islam heeft gewoon verraad gepleegd aan hun
  voorvaderen. (Perzen, Zaroaster).

  Like

 13. Marc zegt:

  Wat ongelooflijk solidair van die Grieken!!!

  Hoe kan het dat Knol deze intense landverraders niet preventief heeft laten arresteren?
  Wat voor zwaktebod is dat mens?

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Alleen als ze het moria tuig meenemen naar hun huizen.

  Like

 15. Knalkopje1 zegt:

  Het bericht in de Telegraaf bevatte de volgende zin: ‘Dat kamp werd enkele weken geleden verwoest door een brand.’ Ze ‘vergaten” erbij te vermelden dat de ‘vluchtelingen’ het kamp zelf in brand hadden gestoken. Heel goed overigens dat die actiegroep een blauwtje heeft gelopen.

  Geliked door 2 people

 16. hannah zegt:

  onderbrengen in Paleis Soestdijk, doen de Fransen ook ….

  Geliked door 1 persoon

 17. Jules Vismale zegt:

  Het binnenhalen van “vluchtelingen, asielzoekers en moslims”, waarmee links blijkbaar de EU nog steviger in zijn greep wil krijgen, doet me denken aan een lange tekenfilm van Hanna/Barbera uit 1984, genaamd ‘Challenge of the Gobots – Invasion from the 21st Level’.
  In deze tekenfilm vochten twee groepen enorme robots, de heldhaftige Guardians en de kwaadaardige Renegades, die konden veranderen in vliegtuigen, auto’s etc. , constant tegen elkaar en de Guardians werden aangevoerd door Leader-1 en de Renegades werden aangevoerd door Cy-Kill, een voormalige Guardian waar het kwaad al veel te lang in verbleef. Deze tekenfilmserie was afgeleid van de Transformers waarin soortgelijke robots voorkwamen, de Autobots en de Decepticons, die weer werden aangevoerd door Optimus Prime en Megatron.
  Cy-kill en de Renegades probeerden constant de macht in het heelal en de Aarde te verwerven en hij kreeg toen het idee om met een krankzinnige wetenschapper, Dr. Braxis, die een tijdtransporter had gemaakt, een heel leger reusachtige insectoïden, en hun koningin Exor, naar de Aarde over te plaatsen om met hun hulp deze te veroveren.
  De reusachtige insecten zagen de Renegades echter totaal NIET als bondgenoten en belaagden hen net zo erg als de Guardians en de mensen op Aarde die ze opsloten om hierna nog veel meer insectoïden over te plaatsen. Zo probeerde Dr. Braxis naar hen over te lopen maar ook hij werd door koningin Exor verstoten waarna de Guardians en de Renegades haast noodgedwongen moesten samenwerken om deze vreselijke plaag van de Aarde te doen verbannen wat uiteindelijk ook lukte!
  De vergelijking is dat de Renegades de linkse EU-elite vertegenwoordigen en de Guardians de EU-burgers terwijl de reusachtige insectoïden juist weer de “vluchtelingen, asielzoekers en moslims” vertegenwoordigen die hier alles willen overnemen waarbij zij zich ook tegen links keren! De islam sluit vrijwel nooit bondgenootschappen met andere religies, laat staan het nationaal-socialisme, en ze blijven een zodanige bedreiging dat de aanhangers hiervan nog VEEL verder weg moeten worden getransporteerd dan naar Lesbos toe!

  Like

  • LUCIA zegt:

   @ Jules ;Hitler had een behoorlijk grote groep moslims in zijn leger dus wel sympathei voor nationaal socialisme.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Klopt! Heinrich Himmler was zelfs een groot fan van de islam en hij heeft tienduizenden radicale moslims in Joegoslavië en de Krim ingelijfd in de Waffen-SS die vaak nog grotere oorlogsmisdaden pleegden dan de Duitse SS’ers!

    Like

 18. johan zegt:

  bravo voor Griekenland voor het weigeren om te landen ik ben er trots op

  Like

 19. johan zegt:

  We hebben helaas al genoeg woestijn ratten wonen hier in ons dorp die de hele dag rottigheid uithalen,en van onze centen profiteren.

  Like

 20. Bas zegt:

  https://www.ad.nl/buitenland/grieken-over-nederlanders-die-189-vluchtelingen-op-wilden-halen-we-dachten-dat-het-een-grap-was~ac395030/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  Grieken over Nederlanders die 189 vluchtelingen op wilden halen: ‘We dachten dat het een grap was’

  De Griekse autoriteiten zijn niet te spreken over de Nederlandse actiegroep We Gaan Ze Halen, die vanochtend met een vliegtuig vertrok naar Lesbos om 189 vluchtelingen op te halen en mee naar Nederland te nemen. ,,Het kamp op Lesbos is geen bazaar waar iedereen naar believen mensen kan komen ophalen”, stelt Manos Logothetis, secretaris-generaal op het ministerie van migratie, in gesprek met deze site.

  Like

 21. Bas zegt:

  Ondertussen op schiphol
  https://www.nu.nl/binnenland/6082062/marechaussee-schiet-man-die-met-mes-dreigt-in-vertrekhal-schiphol-neer.html

  Marechaussee schiet man die met mes dreigt in vertrekhal Schiphol neer

  De Koninklijke Marechaussee heeft maandagavond op Schiphol een man in zijn been geschoten omdat hij met een groot mes in een vertrekhal liep. Hij bedreigde aanwezige mensen en belaagde de toegesnelde marechaussees. Een tweede verdachte, die op camerabeelden samen met de man te zien was, is later aangehouden, laat een woordvoerder weten aan NU.nl.

  Like

 22. Bob zegt:

  Als mensen handelaars en smokkelaars
  niet meer bestraft worden is NL
  rechteloos. Alle gedoog partijen
  zijn dan schuldig aan mensen smokkel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s