Voormalig raadhuis in het Louvre-district in Parijs zal opnamecentrum voor vluchtelingen openen

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens een aankondiging van de burgemeester van Parijs zal er in de ruimtes van het voormalige raadhuis van het 1e district van de hoofdstad, het elegante Arrondissement du Louvre, een nieuwe dagopvangcentrum voor vluchtelingen geopend worden. Deze zal het zogenaamde “humanitaire station” in Porte de la Chapelle (18e Arrondissement) vervangen, dat gesloten werd.

In het voormalige raadhuis van het 1e district zullen tot 200 personen ondergebracht worden om er te douchen, toegang tot zorg te hebben en om hun administratieve procedure voor hun verblijf te kunnen afhandelen. Een beslissing, waardoor de verkiezingsbelofte van de socialistische burgmeester Anne Hidalgo in de praktijk wordt omgezet om “de districten in het oosten en westen van Parijs weer in balans te brengen”.

(Bron: RTL)

Bron:
www.unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Voormalig raadhuis in het Louvre-district in Parijs zal opnamecentrum voor vluchtelingen openen

 1. Yvonne zegt:

  Er is toch zeker wel een zwembad bij? #@&€*

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  En nu maar wachten hoe lang de cultuurverrijkers erover doen om dat stuk cultureel erfgoed volledig uit te wonen en naar de kloten te helpen. Maar ja, wat is zo’n gebouwtje nou helemaal waard? €25.000.000 of zo?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

  • R Thomasson zegt:

   @J. C. Th. Köhler. De count-down voor dit stuk cultureel erfgoed zal per direct beginnen vanaf het moment dat deze “cultuurverrijkers” het gebouw zouden betreden. Binnen afzienbare tijd zal het kleine paleisje naar de kloten gaan. Dat is gegarandeerd. Als er mooie beelden ergens binnen het gebouw staan, zullen ze door de geïmporteerde cultuurverrijkers uit de jungle en de woestijn omver worden gehaald. Prachtige schilderijen zullen worden bekrast en zwaar beschadigd, omdat de analfabetengod Allah vindt kunst en cultuur iets voor blanke ongelovigen, en niet voor zijn zwerm g***********s. Echter, wij kunnen de schuld niet bij de “vluchtelingen” leggen. Al er iets is, dat bijna net zo zeker is als een Amen in de kerk, zijn de aanvallen op voorbijgangers- of medewerkers met messen of macheten. Zij zouden ook proberen leuk uitziende medewerksters in een van de mooie kamertjes te verkrachten. Dit project is een uitgelezen voorbeeld voor de openlijke vijandigheid van politiek, en beleidsmakers tegenover eigen autochtone bevolking, Frans cultureel erfgoed en Frankrijk als een soeverein staat. Zij zijn de verraders van Vichy allang gepasseerd.

   Like

 3. Kees zegt:

  Nou, dan wil ik het gebouw over een half jaar wel eens zien….

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Tijdens WO II hadden de Duitsers, nadat ze in 1941 Rusland binnenvielen, in de plaats Klin, waar het huis van de beroemde componist Pjotr Iljitsj Tsjaikovski (1840-1893) staat, dat door de Russen als museum was ingericht, op een zodanige manier van binnen ontheiligd, bevuild en vernield dat ik vrees dat het raadhuis in het Arrondissement du Louvre precies hetzelfde lot zal ondergaan door al die 200 “vluchtelingen”!
   En dan mogen al de linkse stomkoppen, die dit walgelijke plan hebben bedacht, hierna mooi ZELF alle schade gaan betalen die daar zal worden aangericht en beslist NIET De Franse burgers! Die linkse en willekeurige islam- knuffelaars zijn gewoon zo onverbeterlijk als de pest omdat ze toch NOOIT is zullen leren van hun fouten!

   Geliked door 1 persoon

   • R Thomasson zegt:

    @Jules Vismale. Vroeger kwamen linkse partijen op voor hun eigen arme bevolking. Na 1970 hebben de linksen geleidelijk de plaats van de NSB overgenomen. Zij werden de vijanden van hun eigen volk. De vijandigheid tegenover eigen volk, eigen land en eigen cultuur neemt vanaf de Millennium monsterachtige vormen. Zij zijn zelfs in staat tot het ontvolken van hun eigen land. Gevaarlijke mensen.

    Like

  • Alex Delarge zegt:

   Ik over een maand.

   Like

  • Yvonne zegt:

   Is een dag opvang, overdag slopen ze toch niet? Nee toch…..

   Like

 4. Frits zegt:

  Wanneer komt de residentie v Macron aan de beurt?

  Like

 5. Julia zegt:

  Gevaarlijke ontwikkeling dat is een idee voor o.a. linkse Halsema die er gek genoeg voor is om dit idee over te nemen dus een aanrader zou zijn dat mensen die al jaren op de wachtlijsten staan voor een woning bijv. maar snel het Paleis op De Dam in bezit nemen dit staat toch het grootste deel van het jaar leeg en we hebben nog heel veel meer luxe rijksmonumenten. Die burgemeester van Parijs is het nu wel erg hoog in de bol geschoten om de geïmporteerde zielige knuffelbeertjes zo op niveau te laten wonen. Werkelijk de migratiewaanzin wordt met de dag erger en gaat langs het waanzinnige af. Van de strijdlust bij de Franse bevolking is niet veel meer overgebleven maar ja dan is dit het resultaat. Het trieste is dat het volk is afgeleid door o.a. de Covid virus de achterkamer politiek dagelijks doorgaat en alles wordt gerealiseerd wat al jaren het plan is. Namelijk de omvolking en islamisering die elke dag meer wordt doorgedrukt ondertussen houdt men het volk slapende en ontnemen meer vrijheden en desastreuze maatregelen om deze massa invasie te bekostigen vandaar alle bezuinigingen op de gezondheidszorg die voor velen desastreuze gevolgen zullen hebben, het gijzelen van ouderen die in eenzaamheid mogen sterven zo is het reduceren van mensen onder eigen volk die teveel geld kosten al in gang gezet.. Dit is helaas de keiharde waarheid waar wij nu mee worden geconfronteerd. Wie nu nog niet wakker is zal straks zo een harde klap krijgen van hetgeen dat zij vrijwillig over zich hebben laten komen. Een ieder weldenkend en wakker mens ziet dat dit enorme wanbeleid rondom de migratie nimmer goed kan aflopen. In vele Europese lidstaten is dit nu al zichtbaar en staat inmiddels het vuur tot ver over de schenen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bob zegt:

  Hebben de buttlersal arabisch geleerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s